THE BEAUTY QUIZ MED CELINA KARINE & MIRIAM LIE

 • 31.01.2015 kl. 18:28

Heihei fine folk! God lørdag først og fremst. Denne videoen hadde jeg helt glemt bort å dele med dere. Nå har bloggen ligget i dvale (så og si) i et halvt år, og jeg er klar for å kickstarte den igjen med flere innlegg. I promise! Flere sminkeinnlegg og omtaler vil komme. Jeg er forresten også veldig interessert i å vite hva dere vil lese om? Gjerne skriv i kommentarfeltet hvilke innlegg dere ønsker :)

Som dere sikkert også kan se, så har jeg fått nytt desgin her på bloggen. Mye mer stilrent, og ikke så mye rot og farger som det forje designet mitt som jeg var over gjennomsnittet lei av. Håper dere likte designet!

Ha en kjempefin lørdag videre, sminkeelskere!

GET READY WITH US FT. AGNES LOVISE

 • 21.01.2015 kl. 16:11


Her er da den siste av videoene vi filmet sammen i Oslo for en måned siden! Det er en GRWM video, og den er filmet med herlige Agnes Lovise. Vi sitter rett og slett bare å snakker sammen mens vi sminker oss, så gjerne se denne videoen mens du også steller deg! Ha en fin dag videre :)

Red Brown Matte Smokey Eye - Talk Through

 • 28.09.2014 kl. 11:53

Håper dere likte denne litt annerledes videoen. Gjerne skriv i kommentarfeltet hva du liker best- talk through, voiceover eller bare musikk i bakgrunnen?

Klem!

What´s in my school bag?! + Giveaway!! (Avsluttet)

 • 19.09.2014 kl. 20:50

EX6q2IxJz-ig

Heihei dere! I dag skal jeg vise dere hva jeg har i veska mi. Hvor mye rot finner jeg? Du får sjekke ut videoen, hehe! Jeg har også en giveaway i slutten av videoen. 13:45 begynner giveawayen! Jeg anbefaler alle å bli med, fordi alle har brukt for en personlig almanakk!
Reglene for giveawayen:
-Abonner på kanalen min(Sanneskar1): http://youtube.com/sanneskar1
-Gi denne videoen en tommel opp
-Følg meg på instagram (jeg heter sanneskar1) og på facebook! Link til facebooksiden min: 
-Skriv eposten din i kommentarfeltet
Lykke til! :)
Gjerne sjekk ut personlig almanakk på instagram og snapchat og! 

Personlig almanakk instagram: @personligalmanakk

Personlig almanakk snapchat: persalmanakk

Klem♥

Vinneren ble Eirin Fureli Kvikne, gratulerer! 

First Impression - Rimmel Stay Matte Foundation

 • 31.08.2014 kl. 11:40


Da er jeg tilbake med en ny video! Da jeg var i Oslo for noen uker siden, kjøpte jeg med meg en foundation fra Rimmel som jeg har hatt lyst på lenge. I denne videoen tester jeg foundationen for første gang, og viser dere hvordan den er i løpet av dagen osv! Håper virkelig at dere liker den :) NB: I det første klippet ser jeg heeelt difjieiw ut, men det får bare være. Sto serriøst nettopp opp når jeg filmet det, haha! Den er forresten kjøpt på Lindex til under hundrelappen.

Har dere prøvd denne foudantionen? Hva syntes dere om den?

My makeup collection + storage

 • 23.08.2014 kl. 18:44


Wii, endelig er min mest etterspurte video ute. Håper virkelig dere likte den, for det ble lagt mye arbeid bak denne videoen! :) Klem Sanne 

Picture Perfect - Photogenic Makeup Tutorial

 • 19.08.2014 kl. 21:03


Heihei cutiepies! Jeg ville lage en video der jeg viste dere hvordan dere kan sminke dere på bilder. Nå skal vi snart ta skolebilde, og da er det noen ting som er viktige å tenke på før man tar bildet. Sjekk ut videoen får å høre tipsene :-) Ha en super kveld videre.

Juli Favoritter 2014

 • 06.08.2014 kl. 22:46


Heihei folkens! Her er da min nyeste video, der jeg viser dere mine favoritter for måneden Juli. Den kommer litt sent, men håper det er bedre en ingenting! Ha en super kveld videre.

Sultry Glitter Smokey Eye Tutorial

 • 16.07.2014 kl. 12:25


Her er da min siste sminkelook som jeg har gjort! Håper dere liker den like godt som jeg gjør. Hvis du vil se videoene mine før de havner på bloggen, abonner på kanalen min på YouTube her.

Produktliste står under videoen på youtube samt linker til produktene. Ha en superfin tirsdag videre. Jeg har fri i dag så det skal virkelig nytes!

MAC Leppestift kolleksjon & leppeswatches

 • 01.07.2014 kl. 00:11


Her er da min MAC leppestift kolleksjon som dere har spurt etter! Jeg viser også alle leppestiftene på leppene mine. Som dere sikkert har sjønt har jeg en greie for MAC leppestifter, så ikke døm meg! Haha.
Produkter nevnt i videoen:
MAC (favoritter nevnt med *)
Creme d nude *
Viva glam gaga 2
Fun Finds
Hue 
Patisserie
Bare again
Cherish
Blankety
Viva glam 2
Syrup
Cosmo
Shy girl
Fashion City
Vegas Volt 
Creme Cup *
Angel *
Snob *
Please me
Pink Nouveau *
Candy Yum Yum *
Asian Flower *
Up the amp *
Heroine *
Eloquent air
Quite the thing
Russian Red *
TOP 5 MAC LEPPESTIFTER HER

Foundation guide-The good & the bad

 • 11.06.2014 kl. 18:42

 
Heihei! Da har jeg laget en video med venninna mi Helene, der vi snakker om ulike foundations til forskjellige hudtyper :-) Vi tar også for oss de foundationene vi ikke liker, og ikke vil anbefale videre.
 
Produkter nevnt i videoen:
-Bourjois Paris Healthy Mix Serum Gel Foundation (BEST FOR TØRR, NORMAL & KOMBINASJONSHUD) 
-Loreal Lumi Magique (BEST FOR VELDIG TØRR, TØRR OG NORMAL HUD)
-Loreal True match (ALLE HUDTYPER)
-Smashbox Camera Ready BB Cream (ALLE HUDTYPER)
-Maybelline BB Cream (BEST FOR TØRR, NORMAL HUD)
-Rimmel BB cream Matte (ALLE HUDTYPER)
-Garnier BB Cream (BEST FOR VELDIG TØRR HUD)
-Revlon Colorstay Liquid for Combintion/Oily skin(BEST FOR KOMBINASJONSHUD OG FET HUD)
-Revlon Colorstay Whipped (ALLE HUDTYPER)
-MAC Studio Fix Fluid (FET HUD)
- Max Factor FaceFinity 3 IN 1 (BEST FOR KOMBINASJONSHUD OG FET HUD)
THE BAAAAD:
Maybelline Instant Age rewind Eraser foundation
Urban Decay Naked Skin BB Cream
Håper dere likte videoen!

Tutorial - Warm eyes with red lips

 • 04.06.2014 kl. 15:17


Ny tutorial er oppe! Håper virkelig dere likte den, å syntes sminken ble fin. Jeg jobbet lenge med denne videoen, så blir superglad for respons. Klem♥ 


- Sanne

Konfirmasjon/17.mai sminke tutorial

 • 23.04.2014 kl. 15:22

Jeg vet at det sikkert er en del av dere som skal konfirmeres i år, og jeg har fått spørsmål om jeg kan lage en video der jeg viser dere hvordan dere kan sminke dere på den store dagen. I denne videoen har jeg også bare brukt produkter som kan fåes kjøpt på billige butikker, så ingen dyre sminkeprodukter i denne videoen. YAY :D
Denne sminkelooken kan selfølgelig brukes av andre enn de som skal ha konfirmasjon, siden denne er også en perfekt hverdagslook. Jeg går for en lignende sminkelook omtrent hver dag, så håper dere også liker den!

Hva syntes du? 

Video: Produkter jeg angrer på å ha kjøpt

 • 06.04.2014 kl. 18:41

Heihei! I dag tenkte jeg å vise dere noen av de produktene jeg angrer på å ha kjøpt. Vet det er mange som syntes det er interessant med slike videoer. Jeg lager jo ofte videoer om produkter jeg anbefaler og liker, men her kommer da en video om noen av de produktene jeg ikke likte! Enjoy! :-D


Har du noen produkter du angrer på å ha kjøpt? 
No mirror makeup challange!

 • 02.04.2014 kl. 16:53

Haha, hvis dere vil se hvordan jeg sminker meg uten et speil, here you go
Hva syntes dere? Det var vanskeligere enn jeg hadde trodd!!
Første inntrykk - H&M Maskara - Video

 • 16.03.2014 kl. 13:15

Heihei! Jeg må først bare beklage for ekstremt dårlig blogging i det siste.. Jeg har rett og slett alt for mye å gjøre, og bloggingen har blitt litt nedprioritert. Neste uke har vi en matteprøve som jeg må øve en del på, men jeg skal alikevel prøve å få til bra blogging, jeg krysser fingrene for det! Her er da en video på første gang jeg testet ut en maskara fra merket H&M. Se videoen for å se hva jeg syntes om den!


Må også si tusen takk til dere som går innom bloggen min selvom oppdateringene har vært dårlige i det siste. Dere er best ♥
Abonner på kanalen min på YouTube: http://www.youtube.com/user/sanneskar1 Ny video hver onsdag og søndag!  Get ready with me - Going Out Look

 • 11.03.2014 kl. 16:00

Her er da min nyeste sminkelook! Dette passer perfekt hvis du skal ut, eller vil pynte deg litt ekstra til en spessiel anledning. Håper dere likte videoen! Produktliste og annen informasjon ligger under videoen på YouTube, direktelink HER. Gjerne lik, kommenter eller subscribe på kanalen min på YouTube! Da blir jeg kjempeglad. Nå har jeg forresten fått over 600 subscribers på YouTube, GØY! Dere er best :-)

Valentisdag sminke/Rosa og burgunder-Video

 • 12.02.2014 kl. 15:22

Her er da et forslag til noe dere kan bruke på valentinsdagen som er på fredag! Enten du skal på date, være med kjæresten, være med venner eller bare være alene. Det er alltid fint å være litt ekstra stelt på "kjærlighetens dag", hihi.Jeg personlig elsker valentinsdagen, det er en så koselig dag å være med de man er glad i! Jeg skal selfølgelig tilbringe den med kjæresten, hva skal du? :-D Til dere som skal på første date, lykke til!

Direktelink til YouTube siden, der dere kan se produktliste: http://www.youtube.com/watch?v=FHvWqxoBM_M 

Håper dere likte videoen, så snakkes vi senere. Klem

Min morgenrutine - Video

 • 09.02.2014 kl. 13:34

Heihei dere! Nå tenkte jeg å dele min morgen rutine med dere, altså det jeg gjør hver dag før jeg skal på skolen. Håper dere liker videoen! Det har tatt mye tid og arbeid for å få alt på plass, men håper den er ok nå ♥

Produktliste og all info står på YouTube kanalen min: http://www.youtube.com/watch?v=uyEAkH3TYYc Du kan også subscribe på YouTube kanalen min i samme slengen, det hadde jeg satt veldig stor pris på ♥

ENJOY!

Sminkevideo - Glamorøs Hverdagslook

 • 22.01.2014 kl. 15:46

Her er en sminkevideo til dere. Den passer til hverdags og til fest, det kommer litt an på hvor mye sminke du bruker til vanlig. Dere gjerne komme med tips til hva jeg kan lage video om videre. Enjoy!
Produktlisten står på youtube, klikk her:http://www.youtube.com/watch?v=CyX7SS1i-vE 
Håper dere liker den! ♥
SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no