TOP MAC LIPSTICKS

  • 29.10.2015 kl. 16:11

Det er en stund siden jeg har vist dere mine favoritt leppestifter fra MAC, faktisk et og et halvt år siden! Hvis dere vil se mine favoritter fra den tid kan du se de HER. Personligheten, smaken og stilen min har forandret siden den tid, så nå kommer da altså en oppdatering på mine favoritter: 

Swatch av leppestiftene med et strøk: Fra venstre; Velvet Teddy(Matte), Myth(Satin), Viva Glam 2(Satin), Stone(Matte) & Shy Girl(Cremesheen)

Først ut har vi Myth. Dette er en lys nude med fersken undertoner. Denne gir full dekk etter et lag, og er matt i finish. Denne bruker jeg aldri alene, denne blir kun brukt til å lysne andre leppestifter, noe jeg ofte gjør. Myth er min absolutt favoritt til å gjøre andre leppestifter lysere, siden den er så lys og matt.

Shy girl. Dette er en leppestift som kan brukes når som helst, hvor som helst. Rett og slett en "no brainer". Den har en kremet, glossy konsistens noe som gjør den behagelig å ha på leppene. Jeg bruker denne mest i vår og sommertidene siden den er en lys fersken.

Ah, Viva Glam 2 er min all time favoritt. Fargen på denne er ren perfeksjon, jeg har aldri brukt en leppestift som bare alltid funker, utenom denne her. Det er en kald grå mauve farge som har matt finish på leppene, men er ikke tørkende i det hele tatt. Denne er også i Viva Glam kolleksjonen(som er permanent), noe som gjør at hver krone du betaler går til AIDS og HIV fondet. Hvis du skal ha en MAC leppestift, kjøp denne!

Min høstfavoritt, Velvet Teddy. Denne ble først skrytt opp i skyene sist høst når det ble en stor trend med "Kylie Jenner" fargen. Jeg har elsket den helt siden da og blir aldri lei. Den er ganske lik Viva Glam 2, bare en varmere versjon vil jeg påstå. Den har litt mer brunt i seg, og er rett og slett den perfekte hverdagsfarge i høstmånedene.


Stone, mitt nyeste innkjøp! Dette er en så unik farge at den er vanskelig å beskrive. Det er en blanding av brun og grå, den er liksom midt i mellom akkurat de fargene. Det er en veldig dyp farge som nesten kan se svart ut på en veldig lys hudtone. Denne vil se annerledes ut på alle hudtoner, de med mørk hud vil denne se mer ut som en lys grå, mens på min lyse hud blir den veldig mørk. Utrolig kul og spessiel høstfarge. Im in love!

MAC fåes kjøpt på ultvalgte Kicks-butikker, bla nettsiden deres og på Douglas.no 

Hva er dine favoritt MAC leppestifter? 

Top 5 MAC leppestifter

  • 13.04.2014 kl. 20:03

Hallo folkens! Har dere hatt en fin søndag til nå? Det har jeg:-) Jeg har gledet meg så ekstremt masse til denne ferien, fordi denne ferien skal nytes for fullt! Håper dere alle får en kjempefin ferie, virkelig! ♥ Videoen jeg skal vise dere i dag er om mine favoritt MAC leppestifter. MAC er mitt favorittmerke når det kommer til leppestift, så disse fem jeg valgte er skikkelig gode! Sjekk ut videoen for å vite hvilken som er mine favoritter!


SPØR MEG SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN MIN, ELLER SPØR MEG HER I KOMMENTARFELTET. Link til spørsmålsrunde: http://sanneskar.blogg.no/1396887260_sprsmlrunde__spr_meg_.html#comment 

Mine andre top 5 videoer/bloggposter:

Top 5 leppeprodukter

Top 5 blusher

Top 5 foundations

Top 5 highlightere

 

 

Top 5 highlightere

  • 25.02.2014 kl. 18:16

Hei! Da er det duket for enda flere "Top 5", og denne gangen tar jeg for meg highlightere. Jeg har også laget en på BLUSHER(Link), FOUNDATIONS(Link) og en på LEPPEPRODUKTER(Link). Jeg personlig elsker highlightere, fordi de gir en kjempefin glød til huden, og man ser glowy ut. Jeg liker ikke highlightere som har mye skimmer eller glitter, så alle disse er ganske naturlige(utenom den siste). Produktene er rangert etter hvor mye skimmer de har, altså den første har minst-og den siste har mest. 

Hard Candy "Tiki" Dette er en av mine absolutt favoritter. Den ser kjempenaturlig ut, den har verken skimmer eller glitter i seg. Den har en slags satin finish. Den gir akuratt nok passe "glow" til huden, og får huden til å se frisk og fin ut. Med denne får du nok ikke den sterkeste highlight-looken som feks Kim Kardashian er kjent for å ha, fordi denne ikke inneholder skimmer. Men- den er superfin til en naturlig look. Kjøpt på Walmart i USA til rundt 8 dollar.

MAC Cream Colour Base i "Hush" Dette er et fersken-rosa kremprodukt. Det har en veldig god konsistens som er lett å legge på kinnene. Denne gir masse glød, og gir i tilegg en lys og fin fersken farge. Jeg personlig syntes kremprodukter ser mer naturlige ut, så denne er kjempenaturlig, men gir alikevel nok glød. Kjøpt på Kicks på Kvadrat.

Benefit High Beam Dette er min nye obsession! Den har en veldig lys rosa/hvit farge, som virkelig får fram kinnbena mine. Denne er bare så utrolig nydelig.. Hvis du virkelig vil få fram kinnbenene dine er det lurt å legge en mørk farge under, og en lys over. Denne er veldig lys i fargen, så den får fram kinnbena perfekt. Kjøpt på Boots i London. Kan også kjøpes på Feelunique. 

Physicians Formula Shimmer Strips i "Vegas Strip" Denne snakket jeg om i mine Januar favoritter(Link), og det var ikke uten grunn. Denne er slik jeg ønsket "Mac Soft and Gentle"(som i mine øyne la seg litt for glitrete på huden) skulle være. Det er en perfekt champange farge, med litt gulltoner. Den har skimmer i seg, men det legger seg naturlig på huden. Love it!

The Balm Mary-Lou Manizer Dette er jo kanskje verdens mest kjente highlight, eller..? Virker som alle har den, haha. Det er en veldig metallisk highlight, som har lyse gulltoner. Med denne får du virkelig fram kinnbena! Den lyser opp bedre enn noen andre highlightere, den er helt utrolig. Du trenger også veldig lite av den, siden den er så pigmentert. Dette er ikke noe jeg bruker hver dag, men de gangene jeg vil at huden min skal se litt ekstra fin ut. 

Håper dere likte innlegget, og får en kjempefin tirsdag videre.

TOP 5 foundations - Video

  • 16.02.2014 kl. 17:47

Her er da mine topp 5 foundations! Håper dere likte videoen♥ Ha en superfin søndag videre!

Foundationene jeg nevnte i videoen: 

Max Factor 3 in 1 foundation

Chanel Vitalumiere Aqua

Revlon Colorstay

Mac Studio Fix Fluid

Loreal True Match

Top 5 blusher

  • 26.01.2014 kl. 15:28

I dag skal jeg vise dere mine favoritter av blush. Jeg elsker blusher, det er noe med det som gjør meg glad! Haha. Jeg personlig liker best blusher som er varmtonet framfor kaldtonet. Det varmer opp huden min og gir litt farge. Alle disse er varmtonet, og passer til de fleste, spessielt de med litt solbrun/mørk hud. 

MAC Gingerly Dette er en bruntonet/koral farget blush. Den er veldig varm i fargen, og gir en veldig naturlig finish på huden. Den er ganske svak i fargen, så den legger seg alltid fint og jevnt på huden. Denne bruker jeg også som øyenskygge, siden fargen passer perfekt i globallinjen. Denne blushen er også matt. Fåes kjøpt på MAC.

YSL Blush Radiance 2 Dette er en nydelig fersken oransje blush. Den er helt nydelig på sommeren når man har litt farge. Konsistensen er myk og jevn, man kjenner virkelig på den at dette er kvalitet. Min favoritt på sommeren ♥ Fåes kjøpt på Kicks, Skintonic, Parfymelle osv.

MAC Melba En nydelig matt fersken. Denne er veldig pigmentert, så her må man være litt forsiktig. Denne er også finest på litt solbrun hud, siden den kan se litt oransje ut på veldig lys hud. Fåes kjøpt på MAC.

The Balm Hot Mama! Den blushen alle bloggere snakker om! Jeg fikk denne i en gave, og har virkelig elsket den helt siden jeg fikk den. Denne er finere en fek.s "Nars Orgasm" som er en veldig populær blush. Det er en lys fersken farge med masse gullshimmer i seg. Når man bruker denne kan man droppe highligheteren. 

Make Up Store i Peach Den eneste blushen jeg har brukt så mye at du kan se bunden på den. Stoolt. Sånn blir man når man har over 30 blusher.. Denne er en slags blanding av MAC gingerly og melba vil jeg si. Den er veldig naturlig og går til det aller meste. Dette er en sikker vinner som alltid ser fin ut♥ Fåes kjøpt på utvalgte Kicks. 

Håper dere likte innlegget og får en kjempefin søndag videre! Klem

#blush #top #sminke #sminkeblogg #sanneskar

 

 

Top 5 leppeprodukter

  • 11.12.2013 kl. 15:54

Tenkte jeg skulle begynne en liten serie her på bloggen, der jeg har mine top 5 produkter! Fek.s leppeprodukter, solpuddere, øyeskyggepaletter, blusher osv. I dag skal jeg ta for meg leppeprodukter! Så her er mine absolutt favoritt leppeprodukter. Jeg har over 100 leppeprodukter, så man kan si det var vanskelig å velge! Men jeg har jo alltid noen jeg velger over andre, så det ble da disse.

Korres Lip Butter i Jasmine- Verdens beste lip balm! Denne slår de fleste merker når det kommer til fukt. Denne gir en helt superfin gloss, og lysner leppene litt pga den lyse rosa fargen balmen har. Den er rett og slett helt magisk. Kunne aldri i livet klart meg uten en lip balm/lipsyl, så denne er et must. Den lukter i tillegg kake/muffins. Deilig!  Fåes kjøpt på Vita, og de fleste nettbutikker som selger Korres

Loreal 235 Nude, denne er en storfavoritt! Har snakket om denne tidligere på bloggen, og det er det en grunn til. Den passer bare perfekt til alle anledninger ♥ Den perfekte hverdagsfarge!

Loreal Caresse i Rose Madmoselle, først og fremst; er det bare meg som elsker navnet på denne fargen? Rose Madmoselle ♥ Fineste navnet på en leppestift i hvertfall, haha! Denne er en lett dekkende leppestift som gir et hint av farge, men gir først og fremst fukt og shine. Den har en svak rosa-korall farge som ser veldig fint ut på. 

MAC Snob, Dette er min favoritt rosa farge. Den er blåtonet(altså kald) rosafarge som jeg personlig liker bedre enn varme rosafarger. Den er matt, men tørker ikke ut leppene. Denne bruker jeg mest når jeg skal ut eller vil pynte meg da denne er ganske sterk til hverdagsbruk. Men det er absolutt en nydelig farge som jeg elsker.

MAC Asian Flower, Denne er så NYDELIG. Det er en lilla-rosa farge som er super shiny, gir masse fukt og føles herlig ut på leppene. Den kjennes ut som en lip balm på. Det er ikke mange anledinger man får der man bruker en lilla leppestift, men når jeg får sjangsen så bruker jeg alltid denne ♥ Den er også fin å blande med andre leppestifter.

Har dere noen av de samme favorittene? Hvis ikke, hva er dine favoritt leppeprodukter? 

 

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no