Tips til en bedre hverdag

  • 15.05.2014 kl. 15:13

Jeg vet at alle her i verden har tunge dager i blant. Det er noe som er helt menneskelig, men også noe som kan endres i stor grad med tanke på selvfølelse og hvordan du tenker. "A head full of fears has no space for dreams" er et kjent ordtak, og noe jeg syntes vi må tenke litt mer på. Jeg sliter selv med stress og angst i blandt, så av og til må jeg sette meg ned å tenke over hva som virkelig gjør meg glad. Her er en liste med ting du kan gjøre for å få en bedre hverdag, som ihvertfall fungerer utrolig bra på meg! 

♥ Aksepter hvem du er

- Hvem vennene dine eller familien din er, er ingen beskrivelse på hvem DU er. Om du føler deg annerledes, så vil jeg heller se på de som en positiv ting, og heller noe man bør være stolt av. Hvem vil vel bare følge en strøm og ikke ha noe eget særpreg? Du er den du er for en grunn, og det er ingen andre enn deg selv som kan akseptere det.


 Vær takknemlig for det du har

- Ofte kan jeg nesten være på gråten over småting som skjer i livet mitt, og være ut av kontroll på grunn av ting som ikke betyr noe. I disse stundene er det viktig å tenke på det man faktisk har. Om du er så heldig å ha en familie som elsker deg, og venner som har lyst til å tilbringe tid med akkurat deg, bør du være mer enn fornøyd! Når jeg tenker på dette, får jeg alltid fram et smil og har lyst til å gå å klemme alle jeg er glad i! Det er ofte de som har mest i verden, som klager mest. Tenk over hvor heldig du er som kan våkne hver morgen og gjøre en forskjell. Sett pris på de som støtter deg.
 Sett personlige mål

- Alle har mål i livet sitt. Om det kun er småting de vil oppnå, eller store ting de vil oppnå. Sett deg ned med et papir og en penn, og skriv ned det du vil oppnå i løpet av dagen/måneden/året. Når du gjør dette får du orden på hva du virkelig vil i livet, og hva du vil oppnå. Du kan da henge listen med ting du vil oppnå over sengen, på kjøleskapet eller hvor som helst. Det er viktig å bli minnet på hva man virkelig ønsker å gjøre her i livet. Jeg tror at alle i verden har en oppgave, og det er å følge hjertet sitt og gjøre akkurat det de vil, uten innflytelse av hva andre mener.

 Stå opp tidligere

- Dette er lettere sagt enn gjort, eller? Jeg sier ikke at det er stor vits i å stå opp flere timer før du skal ut av døren, men alt i fra 10-40 ekstra minutter om morgenen gjør faktisk en stor forskjell. Du får tid til å nyte frokosten din, og stelle deg i et tempo som bare gjør at det er gøy å stelle seg. Hvem liker vel å rushe seg gjennom skjønnhetsrutinene sine? Jeg merker ihvertfall at jeg føler meg mye penere når jeg har bedre tid om morgenen. 

 Få det gjort!  

- Om du har hundrevis av ting som må bli gjort i løpet av dagen eller uka, få det unnagjort! Her kan du eventuelt skrive opp en liste med det du må få unnagjort, å krysse over det når du har gjort det. Veldig motiverende! Om du har en innlevering og en prøve neste dag, men du må også på trening, dusje og se din daglige dose av realityprogrammer(Siker vel litt til meg selv her, hehe..), så er det viktig å gjøre det i en rekkefølge som gjør at du blir ferdig med alt. 

 Få i deg nok næringstoffer som gjør at du fungerer som du skal

- Jeg merker at søppelmat og snacks er mat som gjør meg glad i kun en kort stund. Etter det sitter jeg alltid igjen med en dårlig følelse av metthet og at jeg blir skikkelig kvalm. Prøv heller å dropp det, og lag heller noe mat som gjør deg mett, men som også smaker godt. Mat har veldig stor betydning på hvor mye energi du får i løpet av dagen. Har jeg spist en hel chipspose etter skolen, er jeg kvalm og sur resten av dagen. Merkelig at selv om det blir sånn, så fortsetter man å spise all den søppelmaten, man blir liksom aldri kvitt det! Uff, haha..Jeg har begynt å tenke at før jeg skal til å putte i meg usunn mat at "Husk hvor kvalm du blir etterpå".  Det hjelper faktisk veldig!


 Gjør det som gjør deg lykkelig

- Har du en hobby eller mennesker rundt deg som du rett å slett bare blir glad av å gjøre og være med? Gjør mer av det som gjør deg glad! Tilbring tid sammen med mennesker som vil se deg lykke, og bedriv fritiden din med aktiviteter og hobbyer som gjør deg glad. Om det ikke gjør deg glad, dropp det. 


 Sett av tid til deg selv

- Alle mennesker trenger alene tid, noen mer enn andre. Vi trenger tid til å tenke over hvordan vi har det, og hvordan vi vil ha det. Å sette av tid til seg selv å gjøre gøye ting alene, går faktisk an! Om jeg merker at jeg blir for mye styrt av skolen, eller har alt for lite tid til meg selv, klarer jeg ikke å prestere like bra som jeg hadde gjort om jeg fikk litt tid til avkobling og meg-tid. Du kan gjøre masse forskjellig alene faktisk, noe ideer er å se på serier, trene, bake, danse, gå en tur eller ha en spa-kveld! Jeg har skrevet et innlegg på hvordan mine spa-kvelder er, så sjekk det ut HER.

 Gjør hverdagen bedre for andre

- Å glede andre er den beste følelsen i verden. Du får ikke bare hjulpet andre, men også deg selv! Man får et selvtillit-boost og en skikkelig god følelse etter man har hjulpet noen andre. Det er veldig viktig for meg at de rundt meg har det bra, så det er ofte noe jeg forsikrer meg om siden jeg vet hvor vanskelig det er å være alene om det. Vær der for venninnene dine, kjæresten din og familien din. Noen andre eksempler på ting du kan gjøre for andre er å tilbringe mer tid med kjæledyrene dine, gi fra deg plassen din i bussen til noen som trenger det, gi komplimenter til venninner, fortell foreldrene dine hvor mye de betyr for deg, send noen en hyggelig melding eller noe så enkelt som å smile til en ukjent. Alt dette er noe som er godt for begge sider, og man føler seg definitivt bra etter man har gjort noe bra for noen andre  Et nytt mål for meg er å gjøre minst en person glad hver eneste dag. Dere burde også prøve det  

Jeg håper at dere likte tipsene mine, og at dere vet hva dere skal gjøre for å få en bedre hverdag. Dere fortjener det!

 

Hvordan få et forhold til å vare?

  • 10.01.2014 kl. 17:42

Hei alle sammen! Siden jeg er selv er i forhold, så tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om tips til å få et forhold til å vare. Kjæresten min og meg har vært sammen siden 5.April 2012, så det er vel litt over 21 måneder. For mange ungdommer er dette lenge, men for mange er også dette lite. Jeg vil kunne si at vi har opplevd det meste, og tenkte kanskje dere var interesserte i noen råd om forhold? Dette er egentlig tips til hvis du er i et forhold, eller ønsker å bli et forhold som er serriøst. Dette er tips som både meg og kjæresten min har opplevd har fungert for oss. Hva man burde gjøre, og hva burde man IKKE gjøre?

Ikke gi opp hverandre for lett
Dette er kanskje den aller viktigeste av alle disse tipsene! Dette har vært veldig avgjørende og viktig for våres forhold. Havner dere i en situasjon der den ene gjør en feil, må det kunne gå an å tilgi. Dette kommer selfølgelig helt an på situvasjonen. Jeg vet selv at forholdet til meg og Asle hadde vært over for lengst hadde det ikke vært for at vi tilgir og stoler på hverandre. Jeg ser så mange som bare gjør det slutt over småting, men hvis du virkelig vil være i et forhold med din kjæreste, må du rett og slett godta og forstå at feil vil skje i blandt. 

Ikke tenk på hva andre syntes om partneren din
Hvorfor skal man gå rundt å tenke på hva venninna di eller kompisen din syntes om kjæresten din? Hvis du er forelska, og har det kjempebra med kjæresten din, så glem hva andre sier om han/hun. Det er jo alltid gøy å høre andre som snakker positivt om kjæresten din, men det er også alltid noen som er negative til det. 

Godta at dere er forskjellige
Forskjellige interesser er en bra ting. Så lenge dere har lik personlighet og kan snakke i timesvis, så skal ikke interesser ha noe å si om deres forhold. Hvor fort hadde man ikke blitt lei av å vært med en som hadde helt like interesser og samme venner? Jeg syntes i hvertfall at det bare er fint om hverandre som har forskjellige interesser.

Gi hverandre rom for frihet
Om kjæresten din sier at han/hun vil være alene en kveld, eller bare vil finne på noe med noen venner, må den andre kunne godta dette. Det er selfølgelig koselig å være med hverandre, men noen ganger kan det være fint å ta en kveld alene eller finne på gøye ting med venner. Dette vil styrke forholdet, og gjøre at man ikke blir så fort "lei" av hverandre.Jeg vet det er mange kjærestepar som er med hverandre hver dag, og det kan ofte bli litt mye. Selv syntes jeg 2-4 ganger i uka er fint. Dette er jo selfølgelig noe man må velge selv, ut i fra hvor nærme man bor hverandre og andre ting som skjer i hverdagen.

Finn på ting sammen
Å være inne å se på filmer og serier med kjæresten, tror jeg de fleste kan skrive under på at er fantastisk. Av og til er det også lurt å bevege seg ut av sofaen når man er med sin kjære, å finne på noe. Alt i fra å gå en tur, trene, gå på kafe, gå på shopping, bowle, kino, middag eller å gå på fest. Det er alltid koselig å finne på ting sammen, og skape minner.

Kos
Hva er ikke bedre en å ligge i armkroken til kjæresten sin? Å kose er det beste jeg vet♥ Dette vil bevare kjærligheten, og det hjelper alltid.

Overask hverandre
Dette er selfølgelig ikke noe du trenger å gjøre hele tiden, men en gang i blandt. En dag du vet han/hun bare er hjemme å sølver, kom opp med favorittgodteriet hans eller favoritt maten hans. En dag etter jobb kom jeg opp med rundstykker med roastbeef og potetsalat +sjokolade og brus, uten at han visste noen ting. Det slo virkelig godt an! Typen min har også skrevet kort til meg å lagt det med senga mi når jeg har vært lei meg, komt med roser, godteri, chips, brus og alt mulig. Det er ingen bedre følelse en å glede andre! Finn ut hva kjæresten din elsker, og overask når han/hun minst venter det. 

Inkludér hverandre 
La folka rundt deg bli kjent med kjæresten din. Vær med hverandre ut med venner, og inklurer hverandre i ting som skjer. Nesten hver gang jeg skal noe, sier jeg alltid til kjæresten min hva og hvor jeg skal. Det er også veldig koslig å invitere hverandre med på ting. Dere må kunne gå hver for dere, men balansere det på en måte slik at man også for vært med kjæresten sin.

Håper dere likte noen av tipsene til hvordan du kan få ditt forhold til å vare. Ha en fin fredag alle sammen! ♥

Hvordan få fin hud!

  • 05.01.2014 kl. 13:18

Hei alle dere fine! Folk flest går rundt å ønsker å ha en fin og jevn hud. Det å ha kviser, hudormer, rødhet, tørrhet og nupper i huden er helt vanlig, men også noe vi kan forhindre. Hvis du følger disse steppene hver dag, så kan jeg nesten love deg at huden din vil bli mye finere. Dette vil være vanskelig å oppnå om du røyker, siden røyking gir en grå hudtone med lettere tegn til aldring og kviser. Bare sånn at dere vet det! 1: Noe som kan være med på å endre huden din positivt, er hvis du holder deg til sunn mat. Har du en del kviser og hudormer, så vil jeg anbefale deg å kutte ned litt på usunn mat, brus, godteri og fet mat. Jeg vet om mange som får kviser av spesielt sjokolade og brus, så vær obs på det hvis du ønsker en fin og glødene hud! En sunn livsstil er jo viktig for mange grunner, ikke bare på grunn av huden, så å starte og spise sunn mat er jo bare en positiv ting!

 
2: Hvis jeg har glemt å fjerne sminken en kveld, så ender jeg alltid opp med en eller to kviser. Det er så forferdelig irriterende! Så uansett hvor trøtt du er, ikke glem og fjern sminken din. Prøv også å ikke bruke alt for mye hudsminke, siden det kan tette porer.
3: Selvom venninna di sverger til et produkt, så kan det godt være at det ikke funker for deg. Alle har forskjellig hud. Har du tørr hud, bruker du hudprodukter for tørr hud fek.s. 

4: Åh, jeg elsker å skrubbe huden min! Det tar bort død hud, og etterlater huden myk og glødene. Jeg pleier å gjøre det  2-3 ganger i uka, i dusjen. Det er noe som må gjøres for min del, det føles så utrolig godt etterpå.

5: Ha alltid med deg antibakteriell når du er enten på skolen, jobb, byen eller ute å reiser. Jeg har også en pumpeflaske med dette med sminkebordet mitt, som jeg smører hendene mine med før jeg påfører sminke. Det kan også være en ide å kjøpe antibakterielle servietter som du kan vaske mobilen, PC'en din,Ipad osv med :-) Dette fåes kjøpt på Apoteket.6: Svette tetter porer. Enkelt og greit! Når du har vært i mye aktivitet eller trent, er det alltid lurt å ta en dusj etterpå. 7: Denne syntes jeg selv er vanskelig, fordi jeg tar meg selv mye i ansiktet. Med tanke på hvor mye bakterier det er på fingrene dine, så prøv å hold hendene dine så mye som mulig bort fra ansiktet, spesielt hvis du har mye kviser!
8: Dette er definitivt noe av det viktigeste av alt.. Vann er rensende, motvirker trøtthet, øker forbrenningen og er med på å gi glød til huden din! Hvorfor IKKE drikke vann? Det har kun positive virksomheter, så drikk så mye som mulig.

Nå må jeg rett og slett stikke på trening, så snakkes vi senere! Jeg skal også på kino i dag å se "Frost" med to venninner, har noen av dere sett den? 

Håper dere likte dette innlegget, og fikk noen tips dere kan bruke! Klem

Julegavetips til henne

  • 01.12.2013 kl. 14:39
Disse produktene her ville jeg anbefalt for en jente i aldersgruppen 10-16. Selvfølgelig kan du kjøpe noe av disse til folk som er eldre enn det også, men hvis du er på letig etter gaver til en lillesøster/venninne/kjæreste i den aldersgruppen ville jeg anbefalt noe av dette  Hvis vedkommende er rundt 10-12 ville jeg nok godt for såpene eller noe! Men for 12-16 åringer ville nok Too faced pallettet falt godt i smak.(Min personlige favoritt, eier dette selv ♥). Alt dette fåes kjøpt på NELLY, utenom Too faced produktene som fåes kjøpt på COVERBRANDS.


Ah, her er det masse produkter som jeg selv elsker og jeg selv ønsker meg! Nude tude paletten fra The balm er utrolig bra, den tror jeg nok enhver jente/dame ville ønsket seg En god parfyme tror jeg også heller ikke ville slått dårlig an. Dot fra Marc Jacobs, Lady Million og Bright Crystal er jo noen av de mest populære parfymene for jenter i denne aldersgruppen, så vil si de er ganske ''safe'' å kjøpe. En god krølltang er noe mange jenter leter etter, å den fra Gorgeous er perfekt. Kjenner selv mange venninner som ønsker seg den etter å ha prøvd den. Anbefales ♥ Resten av produktene er også gode å trygge produkter for å kjøpe til en hver 16-25 åring.
Alt her fåes kjøpt på NELLY, utenom Deborah Lippmann settet, Nude tude paletten og Solpuddersettet fra Too faced som fåes kjøpt på COVERBRANDS

Her er det noen produkter jeg tror hadde passet fint til en mor, bestemor eller kone! Jeg vet selv at min mor elsker den NUXE dusjsåpen, og den Too faced Matte eye paletten. For kvinner med litt mer rynker vil matte øyenskygger vært det tryggeste å kjøpe. Det ser mye mer flatterede ut enn metaliske farger. Duftlysene til Voluspa er også HELT fantastiske. De lukter himmelsk  Tror nok det ville vært en fin julegave til en fantastisk mor, bestemor eller kone ♥ Alle produktene fåes kjøpt på NELLY, utenom Too faced paletten, og settet fra Bare minerals som fåes kjøpt på COVERBRANDS.

Som dere sikkert ser så er de fleste produktene fra Nelly, noe som jeg syntes er kjempebra! Nelly er en trygg side som har superrask levering. Her kan du også kjøpe om du er under 18 år, pga postoppkrav  Så her kan du handle sminke, sko, klær samtidig. Nelly har serriøst alt mulig... Love it!

Håper dere likte innlegget ♥

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no