SOFT SMOKEY EYES TUTORIAL

 • 01.11.2015 kl. 15:21

God søndag! Håper dere likte dagens video, så får dere ha en fin dag videre :) klem!

CHIT CHAT GET READY WITH ME + Q&A

 • 25.10.2015 kl. 23:15


Hei og god kveld! I dag har jeg postet en avslappet og pratsom "get ready with me" video. Jeg svarer også på spørsmål mens jeg sminker meg, for en liten forandring. Hvis du ikke har fulgt med på YouTube kanalen min siden mine siste innlegg har jeg postet mange flere videoer som du kan finne HER
Hva syntes du om videoen?

BRONZE SMOKEY EYE - NILENS JORD

 • 18.05.2015 kl. 17:41


For full produktliste klikk på YouTube ikonet på videoen, så ligger produktlisten i infoboksen :)

Håper dere likte videoen!

PINK LIPS & WINGED LINER TUTORIAL

 • 12.04.2015 kl. 18:27


Produkter nevnt i videoen:

- Smashbox Photo Finish Primer
- Bourjois Healty Mix Serum Gel Foundation "53"
- Maybelline Age Rewind Eraser "Fair"
- Inglot Sculpting Powder
- The Balm Sexy Mama Anti-Shine Translucent Powder HER
- MAC Paint Pot "Soft Ochre
- Nilens Jord Mineral Powder "535"
- INGLOT Eyeliner Gel "77"
- Stila Stay All Day Liquid Liner
- Nilens Jord Simply Volume Maskara HER
- MAC Eye Kohl "Facinating"
- Nilens Jord Mineral Powder "531" HER
- Glo Minerals Bronzer "Sunkiss" HER
- Hourglass Ambient Lighting Blush "Dim Infusion"
- The Balm Mary Louminizer HER
- MAC Lipstick "Candy Yum Yum"
- Gerard Cosmetics Color Your Smile Lipgloss "Raspberry Sherbet"

Likte dere looken?

NAIL TUTORAIL - PUNKY NAILS

 • 28.03.2015 kl. 16:53

//Annonse


Heihei folkens :) I denne videoen viser jeg dere en nail tutorial! Dette er første gangen jeg har gjort en tutorial på negler, så beklager hvis det ikke ble så veldig bra. hehe. Jeg prøvde hvertfall så godt jeg kunne, og tenkte det var gøy med litt variasjon. Videoen er i samarbeid med Loreal Paris.

Konkurransen #Daretogopunky er dessverre over nå, men håper dere alikevel likte videoen! Denne videoen ble lagt ut for en stund siden på Youtube-kanalen min, så hvis du ikke abonnerer på meg der er det bare å gjøre det HER. Stor klem <3

WARM METALLIC SMOKEY EYE

 • 03.02.2015 kl. 19:43


God tirsdag, folkens. Har dere hatt en fin dag? I dag har jeg vært på både sminkekurs og tyskkurs (zzZZzz..). Liitt forskjellige kurs, haha! I denne videoen viser jeg dere denne smokey eyen, og jeg syntes selv at den er kjempefin! Håper dere liker den :-)

Produkter brukt:

- Anastasia Brow Wiz (Farge: Dark Brown) HER
- Anastasia Clear Brow Gel HER
- The Balm Bahama Mama HER
- Inglot Øyenskygge 464(utsolgt)
- Inglot Øyenskygge 351 HER
- Inglot 85 Pigment (LOVE THIS): HER
- Inglot 77 Gel liner HER
- Lancome Hypnose Drama Waterproof Mascara HER
- Ardell Demi Wispies HER
- Max Factor 3 in 1 Foundation( Farge: Warm Almond) HER
- Glo Minerals Under Eye Concealer(Farge: Natural) HER
- Bare Minerals Stroke Of light (Farge: 2) HER
- Bare Minerals Well Rested Concealer HER
- The Balm Sexy Mama Powder HER
- The Balm Hot Mama HER
- The Balm Mary Louminizer HER
- Loreal 234 Nude Color Riche (Kjøpes på HM, Cubus + Lindex)

 

NEW YEARS EYE MAKEUP TUTORIAL

 • 30.12.2014 kl. 20:58


Håper dere likte videoen, så snakkes vi i 2015! Produktliste står under videoen på YouTube. Klem <3

CHRISTMAS EVE MAKEUP TUTORIAL

 • 23.12.2014 kl. 19:15


Heihei folkens! Her er da en sminkelook som er perfekt for julaften. Håper dere liker den! Ha en kjempefin jul videre, og så snakkes vi snart! GOD JUL ♥ 

 

PROM MAKEUP TUTORIAL

 • 14.12.2014 kl. 21:39


Produkter brukt i videoen:

- Maybelline Color Tattoo (Barely Branded)
-Stila In The Lights Palette
-Stila Stay All Day Liquid Liner
-Maybelline The Rocket & Colossal
-Glo Minerals Sunkiss Bronze
-Benefit Rockateur
-The Balm Mary Louminizer
-MAC Mattene "Fun Finds"
-NYX Butter Gloss "Creme Brulee"

Håper dere likte videoen! Ville du brukt denne sminkelooken på juleball? 

GOLD SMOKEY EYE

 • 24.11.2014 kl. 22:42


Her har dere da en gull smokey eye. Denne looken bruker jeg veldig ofte til spesielle anledninger, og tror dere vil like den like godt som det jeg gjør! Ha en super kveld videre, klem!

EVERYDAY MAKEUP

 • 21.11.2014 kl. 22:44

Romantic Smokey Eye Tutorial

 • 13.07.2014 kl. 16:30


Heihei dere ♥ Jeg har laget en video på en av mine favoritt sminkelooker som da er en smokey eye med rosa og brune toner. Den er sinnsykt flatterende på øyenene og passer alle hudfarger og aldere. Håper dere liker den! Produktliste står under videoen på YouTube. 

Håper dere alle har hatt en superfin ferie til nå! Jeg har hatt en ganske fin ferie til nå med mye jobbing men også veldig fint vær! Vi har vært så heldige å ha tropevarme de siste dagene, så det har virkelig vært herlig. Fredagenskvelden ble tilbrakt hjemme med av full avslappning med godis og netflix på skjermen, mens lørdagen ble tilbragt på jobb og i 18 års dag til bestevenninna mi, før vi gikk en tur til byen. Vellykket helg, mens søndagen tilbringes som søndager skal- hjemme og lade opp til ny uke. Håper neste uke blir super, så snakkes vi!

Step by step - Dark classic smokey eye

 • 19.01.2014 kl. 12:48

God søndag alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg ♥ Min helg har vært veldig avslappende, på fredag var jeg med ei venninne, og i går var jeg med kjæresten min. Det var deilig å bare slappe av etter en veldig hektisk og tung uke. Nå gleder jeg meg veldig til å se hva neste uke bringer!

I dag tenkte jeg å vise dere en sminkelook som jeg vet er etterspurt, og det er en klassisk smokey eye. Det var også det jeg brukte på "Svar på spørsmålsrunden" videoen som du kan se HER. 

Step 1: Det første jeg gjorde var å legge ein hvit krembase på øyelokket og under øyenbrynet. For at dette ikke skulle stripe seg, la jeg en hvit øyenskygge over dette. 

Step 2: Her la jeg en gråblå øyenskygge i globallinjen min. Dette brukte jeg som ein guide slik at når jeg legger svart over denne, så blir det ikke så hardt. Det vil få fargene til å blende ut mye finere og mykere.

Step 3: Her la jeg en svartfarge over den andre fargen. Her er det viktig å ha en god blendekost slik at det blir blendet ut fint og jevnt. 

Step 4: I dette stepet la jeg den samme fargen som jeg la i globallinja i step 2, litt over på øyelokket også. Det kan fort bli litt hardt med svart og hvitt på øyenene, så her er det viktig å ha en mellomfarge man kan bruke for å blende fargene sammen, og få en blendet og fin look.

Step 5: Her la jeg eyeliner over øyet og på våtkanten. Her er det viktig at du får en jevn og fin vinge på lineren. Jeg la også litt svart skygge under øyet.

Step 6: I dette stepet la jeg bare på masse maskara. 

Det ferdige resultatet:Produkter brukt:
Nyx jumbo eye pencil i Milk
Nyx single eyeshadow i White
Stila in the lights palette: night sky og ebony
Nilens jord liquid liner
Max Factor False Lash Effect Maskara 

#sminke #sminkeblogg #sanneskar #stepbystep #smokeyeye

Step by step- Nyttårsminke i gull

 • 27.12.2013 kl. 14:12

Hei alle sammen :-) I dag tenkte jeg å vise dere hvordan dere kan sminke dere på nyttårsaften! På nyttårsaften er det jo alltid litt gøy å sminke seg litt mer enn vanlig. En klassiker som jeg syntes er nydelig, er gullfarget øyenskygge. Denne kommer jeg nok selv til å bruke, jeg syntes det er så nydelig med litt gull på øynene. 


Hvordan jeg sminket øynene:

Step 1: Det første jeg gjør er å påføre en gullfarget krembase. Dette vil være med på å få gullfargen til å poppe enda mer, men også for å få øynenskyggen til å holde hele kvelden. Jeg la også en lys farge under øyenbrynet.

Step 2: Her la jeg en gullfarget øyenskygge over krembasen. Jeg blenda også litt av en matt, lysebrun farge i globallinja. 

Step 3: Her la jeg en svart farge i globallinja og litt ned mot vippekanten. 

Step 4: Her har jeg lagt en medium brunfarge over den svarte øyenskyggen. Dette gjorde jeg for å tone ned intensiteten til den svarte fargen, og for å gjøre det litt mykere. Blend godt med en god blendingkost!

Step 5: Her la jeg en strek med eyeliner. Jeg ble tom for dipliner akkurat når jeg holdt på, så jeg måtte inn med en annen også, derfor resultatet ble litt ujevnt. 

Step 6: Her har jeg lagt på eyeliner på våtkanten, og maskara og løsvipper.

Nærbilder av hvordan øyensminken ble: 

Produktene jeg brukte:

Jeg brukte "Naked" og "Buck" fra Urban Decay Naked paletten min. "Naked" brukte jeg i Step 2, og "Buck" brukte jeg i Step 4. I min andre Urban Decay Naked 2 palett, brukte jeg "Foxy" under øyenbrynet, "Half Baked" over kremøyenskyggen, og som hovedfargen i looken. "Blackout" brukte jeg i Step 3.

Urban Decay Naked Palette fåes kjøpt HER.
Urban Decay Naked 2 Palette fåes kjøpt HER
Disse palettene er som regel alltid utsolgt, så det er bare å følge med når de kommer inn igjen! De er helt supre.(Feil på bildet, brukte Maybelline Color Tattoo i Eternal Gold som kremskygge)
-Loreal super liner
-Nilens Jord Volume Maskara
-Anastasia Cover Waterproof eyeliner 

Håper dere likte denne sminkelooken! 

Step by step- Juleball/Julebord sminke

 • 28.11.2013 kl. 18:13

 

Hei alle sammen! I dag tenkte jeg å vise et eksempel på en eventuell juleball eller julebord sminke. Dette kan man jo selfølgelig gjøre uansett årstid, men siden julesesongen så smått har begynt, tenkte jeg å vise et forslag til hvordan dere kan sminke dere ♥ Dere som skal på juleball eller julebord i år, kos dere!  Liste over produktene jeg har brukt er nederst i innlegget. Hvis dere vil vite hvordan JEG ville sminka meg på en slik anledning, så bare les videre ♥

Step 1: Det aller første jeg ville gjort er å påføre en primer. En primer vil gjøre at øyenskyggen vil holde utrolig mye lengre på, men også få øyenskyggen til å poppe. Jeg la også en lys beige krembase over det igjen, slik at den lyse fargen jeg skal ha over det, vil vises godt. Jeg tok også en tape-bit og la den skått under øyet. Dette vil gjøre at øyenskyggen ikke drysser ned over kinnet, og også skaper en skarpere look.

Step 2: Deretter la jeg en lys brun øyenskygge i globallinja. Dette er noe jeg gjør omtrendt hver gang jeg legger øyesminke, det vil være med på å duse ut hele looken. 

Step 3: (nb:Beklager for dårligere bilder på disse to stepene, kameraet ville ikke fokusere..) Her la jeg en lys champagne farget på øyelokket og i øyekroken. Deretter a jeg en mørk brun i globallinja. Siden jeg la den tape-biten i utkanten av øyet, vil det bli mer markert og vil gi et løftet blikk. Jeg brukte en mindre detaljkost til å få den mørkebrun fargen der jeg ville ha den.

Step 4: Her tok jeg bare litt svart over det brune! Dette vil bare mørkgjøre hele looken, men pass på og ikke ta for mye, slik at det brune ikke skimter gjennom!

Step 5: Her tok jeg av tape-biten, og la litt mørkebrun farge under øyet. Jeg blenda også litt av den lyse champagne fargen under øyet, slik at ca halve undersiden av øyet er champagne farget, og den andre halvdelen er mørke brun ♥

Step 6: Her tok jeg eyeliner over og under øyet. Laget en liten wing på utsiden av øyet, slik jeg omtrendt alltid gjør.

Og med maskara eller falske øyenvipper på så, voila:

Produkter brukt: Stila in the lights palette - beautybay.com

Loreal super liner black - H&M,Cubus,Vita

NYX Slide on pencil i Jet black - Cherryculture.com, nelly.com

Urban decay Primer potion - Hqhair.com

Maybelline Color tattoo i Barley Branded - H&M, Cubus, Vita

Øyenskyggene jeg brukte:

Jeg brukte "bare" under øyenbrynet, "kitten" over hele lokket, under øyet og i øyekroken, "bliss" i globallinja, "sandstone" mer presist i globallinja og under øyet og "ebony" litt svakt i bloballinja, over den brune.

Håper dere likte denne looken  

Snakkes!

 

Step by step- Smokey eye

 • 20.11.2013 kl. 15:28

 

Hei. Her er en enkel måte å lage en smokey-eye på. Ved bruk av kun tre forskjellige øyenskygger, kan du lage denne looken. Dette er en litt ''mykere'' look en del tradisjonelle smokey-eye, denne har litt brunt i seg og er veldig duset ut. Dette er noe jeg gjør ofte når jeg drar ut

Håper dere liker det! 

Step 1: Først så legger du en hudfarget base/primer på hele øyelokket og opp til under brynet. Dette er virkelig nøkkelen til at en øyesminke skal holde hele dagen/kvelden. 

Step 2: Så legger du en skimrete hvitfarge på hele lokket og i øyekroken.

Step 3: Nå kan du bruke en liten detaljkost til å legge en svart øyenskygge i globallinjen og ned mot vippekanten i en V. Som du ser på bildet så ligger den svarte øyenskyggen i en slags V, dette vil skape et mer definert uttrykk, og kan være med på å få øynene dine til å se lengre ut. NB: Ikke ta for mye svart av gangen, ta litt å litt på kosten til du får en ønsket effekt.

Step 4: Her brukte jeg en varm,  matt brun farge på en blendekost og blendet det over den mørke fargen. Dette vil gi et mykere resultat, og vil også se veldig flatterende ut pga den varme fargen i globallinja.

Step 5: Her tok jeg den svarte øyenskyggen på en liten kost å tok litt under øyet. Over den svarte tok jeg litt skimrete hvit, så sammen blir det en sølvfarge.

Step 6: Så er det tid for å ta på eyeliner, dipliner og maskara/løsvipper! Når alt dette er tatt på, burde det se ut noenlunde slik som på bildet :D

Her er det ferdige resultatet:

Produktene jeg har brukt:

 

Nude Tude palette - The balm(fåes kjøpt på Makeup art i Sandnes, coverbrands.no osv)

They're real! - Benefit (fåes kjøpt overalt i London, Sephora osv)

Painterly Paint Pot - MAC (fåes kjøpt på Kvadrat i Sandnes, i Oslo, Bergen, Trondheim)

Super Liner - Loreal (fåes kjøpt på Cubus, Vita, H&M)

SLIDE ON PENCIL I BROWN PERFECTION - NYX(nelly.com, cherryculture.com, ulta i USA)

 Fargene jeg brukte var Sassy, Sultry og Serious fra Nude Tude paletten!

-Sanne

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no