PRODUKTER JEG HAR BRUKT OPP

 • 21.11.2015 kl. 15:04

Heihei! Ny video ute, en produkter jeg har brukt opp video. Hvis du liker slike videoer kan du sjekke ut min spilleliste på Youube hvor du vil se alle tidligere slike videoer.

Håper videoen faller i smak!

 

OMTALE: FUGDE CLEAN BLONDE SHAMPOO

 • 19.11.2015 kl. 18:15


Jeg har lenge vært fast bruker av Loreal sin silver shampo, men etter mer og mer skryt om Fugde Clean Blonde, bestemte jeg meg for å kjøpe den da jeg ble tom for Loreal. Denne var i tillegg billigere, så tommel opp for det! Dette er da en shampo som er fargekorrigerende, den vil da altså fjerne gultoner fra håret ditt å gjøre det mer kjølig i fargen. Fargen på denne er en dyp lilla, og den bør helst sitte i noen minutter for å gjøre effekt. Jeg pleier å la den sitte i mens jeg skrubber og vasker kroppen min, så ca 5 minutter.

Jeg kan helt ærlig si at jeg ble overrasket. Jeg hadde ikke sett for meg at den skulle være noe spessiel egentlig, men en mer effektiv sølvshampo har jeg aldri brukt! I forhold til Loreal sin er denne mer effektiv(Veldig også!), trenger ikke å sitte i like lengre, bedre duft og tørker ikke ut håret på samme måte. Den fra Loreal har en litt maskulin lukt, og håret blir veldig tørt etter jeg har brukt den. Når jeg bruker den fra Fudge lukter håret bedre, og det blir ikke tørt i det hele tatt.

Personlig så må jeg si at jeg er superfornøyd, for så mye positive tilbakemeldinger på hårfargen min har jeg aldri fått etter at jeg begynte å bruke denne. Det hår vært dager hvor over 15 stykker har kommentert hvor fin hårfargen min er, og dette skjer faktisk ofte. Belive it or not!


Her ser dere da et helt tilfeldig bilde av meg, men her ser dere hverfall fargen min. Mange spør i tillegg hvordan jeg har farget håret, og frisøren bleiket det først i masse striper, før hun tok grå og blå blandet og tok det over hele håret mitt. Og med hjelp av sølvshampo vil det bli enda finere i mine øyne. Denne kan jeg virkelig anbefale!

Min er kjøpt HER på Feelunique, men kan også kjøpes på forskjellige frisørsalonger.

KARAKTER: 6 av 6

CONTOUR KIT SHOUTDOWN - Anastasia, Kat Von D eller INGLOT?

 • 27.10.2015 kl. 17:04

Konturkits har lenge vært en trend i makeupverden, og flere og flere merker kommer ut med slike paletter. Den første som ble kjent var Anastasia sitt Contour Kit, og var utsolgt over alt i lang tid. Noen måneder etter kom flere og flere merker ut med dette, blandt annet Kat Von D. INGLOT har freedom system konseptet som gjør at du kan bygge ditt eget palett med hvilke farger du ønsker selv. I dette innlegget skal jeg forteller dere om hvert av kittene; forskjellen, likhetene og min mening om de. Anastasia Contour Kit Light - fra venstre: Havana, Fawn, Java, Sand, Banana, Vanilla

Dette er et konturpalett som har seks forskjellige farger, alle matte utenom en som har skimmer. Highlightfargene er ikke så lyse, så på min vinterhud vil ingen av fargene lysne opp. På sommeren fungerer Banana til å highlighte med, men de andre to fargene er for mørke til å lysne på meg selv da. Konturfargene er relativt mørke og varme, spessielt Havana og Java, disse bruker jeg mest til å varme opp huden min. Fawn er en perfekt konturfarge for min hudtone, den er kald og er akuratt passe mørk. Konsistensen på skyggene er ganske harde, men for meg er ikke dette negativt for da legger de seg mer naturlig på huden istedenfor puddrete. I og med at kun 4/6 farger er brukbare for meg er ikke dette palettet noe jeg strekker meg så alt for ofte. Jeg vil tro at dette palettet passer bedre for en medium hudtone.
Kat Von D Contour Kit - fra venstre: Subconscious, Shadowplay, Sombre, Levitation, Lyric & Lucid

Dette konturpalettet er et step up fra Anastasia sitt konturpalett etter min mening. Dette har et speil, er kaldere og har lysere farger og har en mykere konsistens. De to lyseste highlightfargene er perfekte for meg å lysne med, de highlighter på en nydelig måte. Den lyseste konturfargen passer meg fint til konturering når jeg er på mitt lyseste, men kan kun brukes som skyggelegging og ikke i hele ansiktet. Da vil jeg fort se grå ut! Shadowplay er varmere i fargen men fremdeles perfekt til konturering, så denne passer meg fint uansett hvor lys eller mørk jeg er. De to dypeste fargene i palettet til highlight og kontur (Subconscious og Levitation) blir for mørke for min lyse hud, men er nydelige til mørkere hudtoner. Jeg kan fint bruke de som øyenskygge, så jeg ser ikke på disse fargene som i veien for mitt bruk. 

Konsistensen på disse skyggene er utrolig myke, så det kan lett komme litt overflødig pudder opp når du dypper kosten ned. Med det sagt så gir de en silkemyk finish på huden og ser virkelig helt flawless ut på. 
INGLOT Sculpting Powders Øverst: 503, 501, 505, 502

Dette var det første konturkittet jeg kjøpte. Fargene kan du velge selv, noe jeg syntes er fint for da velger man kun farger man får bruk for. Jeg absolutt elsker 503 som er en lys highlight som er perfekt til å lysne med for de helt lyseste hudtonene. Denne er til og med lysere enn de i Kat Von D palettet. Den gule fargen bruker jeg som et setting pudder de gangene jeg har brukt en for rosatonet foundation, for da å nøytralisere det rosa. Den blir alt for intens gul for meg til å bruke som highlight eller kontur. Konturfargen 505 er en sikker vinner, og passer selv de lyseste hudtonene. 502 er en litt varmere farge, så denne brukes som en bronzer for å varme opp resten av ansiktet. Konsistensen på disse skyggene er en blanding mellom Kat Von D og Anastasia, men mer lik Kat Von D da de er veldig myke å lette og jobbe med. Jeg tror disse har min favoritt konsistens av alle palettene.

Hadde jeg ikke hatt mulighet til å bestille Kat Von D palettet hadde jeg fint klart meg med dette palettet, egentlig kun med 505 og 503. De to fargene der er som sendt fra himmelen til lys hud, så de bør absolutt sjekkes ut!

Swatches av de lyseste highlightfargene:

Øverst: Vanilla fra Anastasia Beverly Hills, Lucid fra Kat Von D & 503 fra INGLOT. Av disse liker jeg like godt INGLOT og Kat Von D sin, mens Anastasia Beverly Hills blir for mørk for meg til highlight.

Swatch av de gultonede highlightfargene:

Øverst: Banana fra Anastasia Beverly Hills, Lyric fra Kat Von D & 501 fra INGLOT

Av disse er definitivt min favoritt Kat Von D sin gulfarge. Den er så lys og lysner opp på den fineste måten uten å se for "gul" ut. Anastasia sin kan fort bli for gul på meg, og INGLOT sin swatch snakker vel for seg selv...

Swatch av konturfargene:

Øverst: Fawn fra Anastasia Beverly Hills, 505 fra INGLOT & Sombre fra Kat Von D

Min favoritt er fra INGLOT, men Anastasia sin ligger rett bak. Kat Von D sin blir i det kaldeste laget, og jeg må være svært lett på hånden for at denne skal se pen ut på.

Swatch av de varmere konturfargene:


Øverst: Subconcsious fra Kat Von D, Shadowplay fra Kat Von D, Havana fra Anastasia Beverly Hills, Java fra Anastasia Beverly Hills & 502 fra INGLOT

Av disse er min favoritt Shadowplay fra Kat Von D til å konturere, men til å varme opp ansiktet liker jeg godt Havana fra Anastasia Beverly Hills.

Anastasia Beverly Hills Contour Kit Light fåes kjøpt HER, Kat Von D Shade + Light Palette HER og INGLOT Sculpting Powders HER

Har du prøvd noen av disse konturpalettene?

 

 

 

Produktanbefaling: Becca Shimmering Skin Perfector

 • 02.12.2014 kl. 20:30

 

Becca Shimmering Skin Perfector i fargen "Opal" har blitt min nyeste favoritt highlight. Dere som kjenner meg, vet hvor mye jeg elsker highlight! Denne har virkelig blitt min nye favoritt, både på grunn av fargetonen og konsistens.

Den har en lys gullfarge som passer best til de med litt farge i huden. Er du helt lys, ville jeg heller gått for en litt lysere highlight. Jeg er jo selv ganske lys i hudfargen, men denne passer perfekt til meg så da vil den også gjøre det for dere som har ca lik hudfarge som meg også.

Konsistensen på denne er som fløyel, den er rett og slett silkemyk. Jeg har aldri kjent et mykere pudder i mitt liv, tror jeg! Det glir lett på huden, og gir en intens og nydelig glow til kinnene(eller hvor enn du ønsker å skinne!).


Swatch av produktet:

Sammenlignet med The Balm Mary Louminizer (til venstre) og MAC Soft & Gentle (til høyre). Opal er i midten. 


Har noen av dere testet ut denne highlighteren? Hva er deres favoritt highlight?LUSH Ro´s Argan Body Conditioner

 • 25.08.2014 kl. 21:08

Jeg må først og fremst bare fortelle dere hvor imponert jeg har vært av alle LUSH produktene jeg kjøpte i Oslo. Ikke et av produktene var dårlige syntes jeg. Det produktet jeg ble mest fornøyd med er Ro´s Argan Body Conditioner. Det er et veldig unikt produkt, som du ikke vil tro fungerer før du har prøvd det!

Lukten på denne er en blanding av roser og argan, men den har definitivt noe fruktig i seg også. Lukten av roser er veldig svak, så det er ikke noe overveldende roselukt fra denne. Jeg personlig elsker lukta!

Hvordan denne brukes er at rett før du skal til å gå ut av dusjen, smører du et tynt lag med denne på kroppen. Når du har påført den over hele kroppen, er den allerede klar til å skyldes av. Huden du etterlates med da er ubeskrivelig! Man må nesten oppleve det selv. Du ender opp med den absolutt mykeste huden du kan tenke deg. Etter denne er det ikke noe behov for fuktighetskrem, så da er det et step mindre å tenke på. 

Jeg kjøpte min på LUSH på Byporten, men den kan også fåes kjøpt HER for 299, i mine øyne verdt hver eneste krone.

Har dere prøvd denne? Eller har dere noen andre produkter fra LUSH dere vil anbefale? Fortell! :D

Soap & Glory Clean On Me

 • 28.07.2014 kl. 20:08

Har du noen gang drømt om en dusjsåpe som lukter som "Chanel Coco Madmoselle"? Da kommer du til å like denne dusjsåpen.

Jeg har ikke alltid vært opptatt av dusjsåper, og har ofte bare kjøpt en på dagligvare som lukter godt. Jeg har i det siste merket at de har begynt å tørke ut huden min, så jeg tenkte å prøve en mer fuktighetsgivende dusjsåpe. Jeg har hørt mye bra om Soap and glory sine dusjsåper, så jeg valgte å gi denne en sjangse. Det er jeg veldig glad for nå!

Soap & Glory Clean On Me er en en fuktighetsgivende, kremete dusjsåpe. Den har en tykk og god konsistens, og skummer godt med kun et par pump. Lukten på denne er helt fantastisk god. Den er veldig vanskelig å forklare, men den lukter likt som Hand Food håndkremen og mange av de andre produktene fra S&G. Det er en veldig ren og søt lukt, veldig jentete lukt.

Definitivt min nye favoritt dusjsåpe, og jeg anbefaler alle å sjekke den ut. Den fåes kjøpt på Boots til under 100-lappen! Du får 500 ml, så denne vil holde deg lenge.

Har dere prøvd noe fra Soap & Glory? Fortell meg om deres favorittprodukt! :)

Omtale: Jasön Brightening Apricot Scrubble

 • 19.05.2014 kl. 20:03

Jasön Brightening Apricot Scrubble er  FeelUnique sin største bestselger når det kommer til ansiktsskrubber. Den har flest positive omtaler og har en utrolig pris. Denne skrubben koster nemlig under 60 norske kroner! 

Først og fremst, jeg er veldig glad i skrubber som inneholder aprikos. Den skrubben jeg hadde før denne, var St Ives Apricot Scrub, som jeg virkelig elsket! Det var også litt av grunnen til jeg valgte å teste ut denne. Dette er en naturlig og såpe-fri skrubb som skal skrubbe bort urenheter, overflødig olje og sminke. Denne skrubben inneholder naturlig aprikos olje og valnøtt pudder, og skal være like god for både kvinner og menn.

Det jeg liker så godt med denne skrubben er at kornene er store, slik at virkelig får bort alt av overflødig talg og olje som kan ligge på huden min. Den er også kremete, så denne kan faktisk også brukes som en ansiktsrens. 


På bildet til venstre har jeg bare tatt på litt av skrubben, og på bildet til høyre har jeg skrubbet den godt inn i huden. Som dere ser blir den tykkere og mer kremte, noe som er veldig behagelig på huden. 

Jeg er alt i alt utrolig fornøyd med denne, og det er definitivt et nytt favoritt produkt ♥ Både med tanke på produktet, men også prisen! Jeg vil tro jeg sparer masse penger på å bruke denne framover, istedenfor dyrere skrubber som jeg vanligvis går for. 

Denne vil jeg anbefale til alle som er på utkikk etter en ny skrubb, som skrubber huden godt å etterlater den myk og ren!

Omtale: Bare Minerals Deep Cleansing Foam

 • 07.05.2014 kl. 16:34

Bare Minerals Deep Cleasing Foam (145 kroner på Feelunique) er en tykk  og rensende skumrens. Denne rensen er tilpasset normal/kombinert/oljete hud. Den kommer i en balm/krem konsistens som gjør at den må løses opp i vann for å kunne brukes. Jeg masserer den enten mellom fingrene for å varme produktet opp, eller med en skrubbhanske. 

Denne ansiktsrensen inneholder ikke syntetisk parfyme, sulfat, parabener eller petrochemicals. Den inneholder også 100 % rent activesoil complex som skal pleie og beskytte huden.

Ingredienser: Water/Aqua/Eau, Stearic Acid, PEG-8, Myristic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Glyceryl Stearate SE, Propanediol, Polyquaternium-7, Soil Minerals, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glycine Soja (Soybean) Oil (Glycine Soja), Trisodium EDTA, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil (Lavandula Angustifolia), Lavandula Hybrida Oil (Lavandula Hybrida), Linalool, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (Vitis Vinifera), Persea Gratissima (Avocado) Oil (Persea Gratissima), Punica Granatum Seed Oil (Punica Granatum), Phytosteryl/octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Limonene, Anthemis Nobilis Flower Oil (Anthemis Nobilis), Averrhoa Carambola Leaf Extract (Averrhoa Carambola), Tocopherol. 

Denne rensen luktet sterkt av Tea-tree etter min mening, men produktet inneholder ikke denne ingrediensen. Jeg sier dette bare for å gi dere en ide over hvordan den lukter, siden den har en sterk lukt, men det er mer en naturlig lukt enn en typisk parfymelukt siden produktet ikke inneholder parfyme.

Jeg kjøpte denne rensen etter jeg så utallige mange omtaler om den på Feelunique.com. Etter å ha lest alle omtalene, ble denne med i handlekurven. Jeg ble også sjokkert over hvor billige renseproduktene til Bare Minerals kostet. 145 NOK er ikke mye for en ansiktsrens!

Jeg har kombinasjons/fet hud, så jeg vil ha en ansiktsrens som renser godt inn i huden, og fjerner alt av sminke og overflødig olje. Denne gjør det! Det er nesten litt for mye av det gode, siden huden min blir så ren etterpå at huden kjennes litt stram. Det er ikke noe som er ubehagelig, siden det kjennes kun slik ut i noen minutter. Jeg personlig ser positivt på det, fordi det betyr at den har klart å fjerne alt skitt som er på huden min, som er det jeg vil at en ansiktsrens skal gjøre! 

På esken jeg fikk med sto det at den skulle være med å bekjempe urenheter, forminske porer og redusere linjer og rynker. Jeg har ikke merket at denne bekjemper urenheter, siden jeg ikke sliter med å ha urenheter, så har jeg ikke sett noe stor endring når det kommer til det. Jeg har derimot merket at denne har virkelig renset porene mine, noe som er veldig bra siden det ofte kan samles masse sminke i porene.

En annen ting man må huske på med denne, er at man trenger lite. Da mener jeg veldig lite! Jeg tar ca med en størrelse med en ert, og det er mer en nok for mitt ansikt.  Alt i alt et veldig bra produkt som gjør det den skal. Den inneholder ikke noen ingredienser som irriterer min hud, og gjør at huden min føles ren etterpå. Dette produktet vil jeg anbefale til dere med kombinasjonshud eller fet hud, siden den fjerner alt av overflødig sminke og fett på huden. 

 

Omtale: Boots Mango Sugar Scrub

 • 17.04.2014 kl. 13:55

 Boots har kommet ut med en linje med organiske produkter, og denne Boots Mango Sugar Scrub, er en del av den serien. Jeg var på vei opp til The Body Shop for å kjøpe kroppskrubben deres, som jeg elsker så høyt. Men, når jeg var på vei ut i fra Boots, så jeg denne her. Jeg luktet på testeren, og ble solgt. For meg lukter den rett og slett sommer. Den lukter himmelsk! Den koster rundt 70-80 kroner, så denner billig.

Skrubben har både store og små korn i seg, noe som gjør den perfekt å skrubbe med. Jeg bruker skrubbehansker til å påføre denne utover kroppen min, så det gir jo i tillegg ekstra skrubb. Den fjerner også selvbruning veldig bra, og gjør huden myk umiddelbart. Den er veldig lik The Body Shop Mango Body Scrub. Jeg ser omtrendt ingen forskjell fra når jeg bruker denne og den fra TBS, så det er et godt tegn. Når jeg kommer ut fra dusjen, så er huden min utrolig myk. Den etterlater huden min med et tynt strøk med olje(ikke mye!), så det er nok det som gjør at huden min blir så myk etter jeg har brukt den.

Alt i alt vil jeg gi denne en tommel opp, siden den fungerer akkurat som den skal, og dufter også som sagt utrolig godt! Dette har nå blitt min nye favoritt skrubb, og jeg syntes den fortjener mer oppmerksomhet enn den har. Den er virkelig til å anbefale, og kan kjøpes på alle Boots apoteker. 

NB: Denne inneholder mineral olje som er en ingrediens som mange reagerer på, men jeg personlig gjør ikke det. Ville bare få dette med!

Omtale: Garnier 5 Second Perfect Blur

 • 11.04.2014 kl. 19:49


Garnier 5 Sec Perfect Blur Smoothing Perfecting Primer

Dette produktet har vært hypet opp masse i media i det siste, så denne måtte jeg jo bare sjekke ut. Det er en glattene og korrigerende primer som lover å redusere oljene i huden, gjøre huden glattere, redusere looken av ryker og redusere porer. Den har en typisk primer konsistens, altså veldig glattene. Denne har også blitt sammenlignet med den kjente Benefit The POREfessional, noe jeg definitivt syntes den fortjener. Den er faktisk veldig, veldig lik!Garnier sin til venstre, Benefit sin til høyre

Benefit The POREfessional har en liten tint til seg, men som forsvinner når den trekker inn i huden. Den passer for alle hud typer, spesielt de med kombinasjon/fet hud. Benefit sin er kjent for å være spessielt god for å resusere utsende av porer, og for å gi en glatt overflate å påføre foundation på. 

Som dere ser, har Garnier sin en hvit tint til seg. Når du tar den på huden vil den blende seg lett inn, uten at du ser noe til det hvite lengre. Den blir transparent! Garnier sin primer har en bittelitt tykkere konsistens enn Benefit sin primer. 

Alt i alt syntes jeg begge er veldig gode, og veldig like. For å være helt ærlig liker jeg Garnier sin litt bedre, fordi den har en finere pakning (Syntes jeg, da!), mye billigere og den inneholder mye mer produkt enn Benefit sin!

Benefit POREfessional inneholder 22 mL.Kan kjøpes HER. Koster 269 kroner. 

Garnier 5 Sec Perfect Blur inneholder 30 mL. Kan kjøpes på alle dagligvarebutikker til under hundrelappen!

Jeg anbefaler alle å sjekke ut Garnier sin nye primer, fordi den er helt fantastisk! God helg, folkens!♥ 

 

Omtale/swatches av Urban Decay Naked 3

 • 05.03.2014 kl. 21:02

Urban Decay Naked 3 Palette inneholder tolv øyenskygger, i både matte og skimmrete farger. Alle fargene har en undertone av rosa og brun. Du får også med en dobbelsidig kost med syntetiske hår, og en sample på hver av deres primer(4 stk), som skal vare i en uke hver. Pakningen er i metal og er rosegull. Alle øyenskyggene er veldig pigmenterte, myke og lette å bruke. De fleste av fargene er veldig pigmenterte, og gle lett på øyelokket med kun et strøk. Fargene "Dust & "Buzz" har glitter i seg, så disse er litt mer tørre, og kan være vanskeligere å bruke. For å få disse pigmenterte ville jeg spraya litt vann på kosten først, eller påført en glitterbase under øyenskyggen. Hvis du gjør dette syntes jeg disse to blir de fineste på øyelokket. De ser helt fantastiske ut på! .

Fra venstre: Stange, Dust, Burnout, Limit, Buzz, Trick, Nooner, Liar, Factory, Mugshot, Darkside & Blackheart

Strange er en matt/satin lys rosa. Den er kjempepigmentert, og har blitt min nye favoritt highlight for øyekroken og under brynet. Denne kan minne litt om Mac "Black Type", bare at denne har litt mer sheen i seg
Dust er en lys rosa shimmer med glitter i seg. Denne kan være litt tørr i konsistensen, altså være litt puddrete. Husk å ha litt vann på kosten før du bruker denne, ellers vil du ende opp med glitter ned over kinnet. Burnout er fersken, rosa farge med en satin finish. Denne har veldig god konsistens, og blendes fint ut. 
Limit er en rosa-brun matt farge. Denne er perfekt for oss med lys hud, som vil ha en litt mørkere farge i globallinja til å definere. Denne bruker jeg hver gang jeg bruker dette palettet. 
Buzz er en metallisk rosefarge. Denne inneholder litt glitter, men er ganske pigmentert.
Trick er en kopper farget øyenskygge. Denne er så nydelig og pigmentert. Dette er min favoritt, tror jeg! Helt nydelig til spessielt blå øyne. 
Nooner er en medium matt brun/rosa farge. Denne bruker jeg også i globallinja, men for litt mer definisjon siden den er litt mørkere enn "Limit". 
Liar er en rosefarget brun med skimmer. Denne er perfekt til å bruke på øyelokket, med en matt farge i globallinja.
Factory er en varm, rosa/brun. Denne er ganske lik "Liar", bare noen toner mørkere. 
Mugshot er en metallisk taupe. Denne har jeg faktisk ikke brukt så mye, siden jeg har på en måte oversett den. Den minner litt om "Mac Satin Taupe".
Darkside er en kald, mørk mauve farge. Denne er fin til å definere øyenene hvis du vil ha en smokey-eye. En veldig fin og unik farge.
Blackheart er en matt svart med burgunder glitter i seg. Denne har jeg brukt til å definere øynene enda litt mer. Denne er veldig pigmentert, og jeg elsker at den har burgunder glitter i seg! Den er kjempefin.

Alt i alt er dette er kjempefint palett, for de som liker rosatonet øyenskygger. Jeg personlig elsker rosatonet øyenskygger, så denne var midt i blinken for meg. Dette er min favoritt av alle Naked palettene for øyeblikket, og den er rett og slett nydelig. En sminkelook kommer opp med dette palettet en dag neste uke! Håper dere gleder dere:D

Palettet fåes kjøpt på Feelunique.com og Britique.com, men er for øyeblikket utsolgt. Hvis dere er interesserte sender dere bare en mail til de, så legger de av et og sender det når det har komt:-)

Omtale/swatches av Revlon Lip Butters

 • 26.02.2014 kl. 17:12

Har du noen gang hatt lyst å prøve et leppeprodukt som føles som en lipbalm, har pigmentasjonen til en leppestift-men ser ut som en lipgloss? Revlon Colorburst Lip Butters er nemlig en blanding av dette. De kommer i 20 forskjellige farger, og jeg har prøvd 11 av dem. "Pink Truffle" og "Peach Parfait" har jeg ikke å vise dere her i dag, siden det ikke var noen farger for meg. De er gitt bort til mammaen min, som virkelig elsker de:-) De kan bygges opp til en pigmentert leppestift etter hvor mange lag du legger. Med et tynt lag vil de se veldig transparante, men med 3 lag blir de veldig pigmenterte.

Så nå tenkte jeg å vise dere de jeg har, og min meining om de. Jeg har lagt på to lag på alle leppeswatchene. 

Creme Brulee er en transparent lys brun med undertoner av fersken. Dette er en ganske transparent farge, så det vil si at den vil se litt forskjellig ut om du har pigmenterte lepper enn om du har lyse pigmenterte lepper. Hvis du liker lyse leppestifter vil du nok garantert like denne. Det er en litt mer naturlig versjon av den standar "nude-leppestiften". Denne liker jeg veldig godt å bruke hvis leppene mine er veldig røde og såre, for å dempe rødfargen. Den bruker jeg også når jeg har mye øyesminke, slik at leppene ikke gir fra seg så mye oppmerksomhet!

Gumdrop er en lys pastel lilla/rosa farge. Denne kjøpte jeg for å bruke over andre leppestifter, for å få en kaldere farge på andre leppestifter. Denne alene kan se litt voldsom ut, med tanke på at den er så lys og pigmentert. Dette har faktisk blitt til en av de jeg har brukt mest, da over andre leppestifter. Denne passer best til lys hud.

Cupcake er en lys rosa, med kalde, blå undertoner. Denne er litt mer rosa en "Gumdrop" Denne kan minne litt om "MAC Snob", bare litt lysere og ikke så pigmentert. Den er kjempefin til dere som liker kaldtonet leppeprodukter. Dette er min favoritt! ♥ 

Strawberry Shortcake er en kaldtonet rosafarge, men ikke så kald i fargen som "Cupcake", denne er mer en standar lys rosa. Den har en myk konsistens, så den glit kjempefint på leppene. Denne er veldig pigmentert, så med denne får du samme farge som på bildet etter bare et strøk!


Cotton Candy er en lys/medium rosa, med gullskimmer. Denne er den mest transparente fargen av de jeg har prøvd, så her må du legge en del lag for å ønsket farge. Denne passer til alle anledninger med tanke på at den ser så naturlig ut på. 

Sweet Tart er en kjempefin rosa, korall farge. Denne kan minne litt om "Maybelline Vivid Lipstick i Shocking Coral" bare at denne er mer transparent. Denne passer fint til en mørkere hudfarge, eller til solbrun hud. Denne bruker jeg selv omtrendt kun på sommeren, og man ser skikkelig frisk ut med denne! Den gir hele ansiktet liv og glød. 

Berry Smoothie er en medium rosa farge. Dette er en typisk "my lips but better" leppefarge! Den ser veldig naturlig ut, men gir akkurat nok farge. Dette er en veldig fin hverdagsfarge, som passer til absolutt alle! Vet om flere som sverger til akuratt denne :-)

Sugar Plum er en dyp burgunderfarge. Den kan brukes med lett hand for kun litt farge, eller flere lag. Denne er fin for dere som liker mørkere leppestifter, jeg liker denne godt på høsten da slike leppestifter er mer "akseptert" og passer best. 

Candy Apple er en standar rødfarge, med masse shine. Dette er en veldig juicy farge, og får leppene dine til å se veldig fyldige ut. Denne er fin til dere som vil prøve ut rød leppestift, men ikke vil gå for den standar matte røde leppestiften. Superfin til våren!

Alt i alt så vil jeg si at disse produktene er kjempegode. De er veldig allsidige, og kan brukes av alle. Anbefaler alle fargene, siden jeg selv elsker alle. Mine favoritter er nok "Creme brulee", "Cupcake", "Strawberry Shortcake og "Berry Smootie". De koster 9 amerikanske dollar hvis du kjøper de i USA. De kan bli kjøpt i nesten alle europeiske land, så disse er lette å få tak i hvis du er i utlandet. Du kan også kjøpe de på Ebay til under 20 norske kroner(husk å kjøpe fra en som er "Top rated seller"!).

Håper dere likte omtalen og leppeswatchene! Har dere prøvd disse? 

Merkeomtale: Sleek Makeup

 • 05.02.2014 kl. 20:41

Har mange av dere hørt om merket "Sleek" før? Det er et veldig bra sminkemerke som du får tak i Storbrittania. Det er veldig god kvalitetssminke, med helt utrolige priser. Første gang jeg hørte om merket, var på YouTube. Kvaliteten er sinnsykt bra, det er faktisk helt sykt. Både pakningen og utsende til produktene kan minne litt om NARS, og kvaliteten kan sammenlignes med NARS, MAC og The Balm. Produktene er kjøpt på Superdrug i London til veldig billige priser. Jeg fant også noen produkter på Iglow, så de jeg fant der linker jeg sammen med omtalen av produktet. 

Sleek Divine Mineral Based Eyeshadow Palette i fargen "Storm" 

Sleek har utrolig mange forskjellige øyenskygge paletter, men i mine øyne er Storm det fineste. Det innebærer en matt brun blending farge, en øyenbrynsfarge, en matt svart, og veldig mange fine skimmerfarger. Denne paletten har virkelig alt, og jeg vil anbefale den til aboslut alle! Har du lenge hatt lyst på feks Urban Decay Naked palettet, men ikke hatt råd, ville jeg gått for dette. Det koster kun 149,-, og har en fantastisk konsistens og pigmentasjon. De holder virkelig hele dagen! Direktelink HER.

Sleek Face Foam Contouring and blush palette i fargen "Light"

Hvor perfekt er ikke denne her til reise? Du har en matt brun farge som er perfekt til å kontuere og gi farge, en blush som gir en perfekt fersken/korall glød med litt gullskimmer i, og en champagnefarget highlight. Denne er perfekt til de med lys til medium hudfarge. Alle disse fargene er helt perfekte og jeg er virkelig "blown away" med konsistensen og pigmentasjonen på disse produktene. Denne bruker jeg mest til når jeg skal på reise, eller bare på en overnatting. LOVE ♥

Sleek Blush By 3 i fargen "Lace"

Sjekk disse spreke fargene da! Skikkelig fine sommerfarger. Den til venstre er sterk korall/rød, den i midten er fersken/gull og den til høyre er oransje/fersken. Disse er perfekte for deg med litt farge og glød i huden, da de kan bli litt sterke til oss med veldig lys hud. På sommeren passer disse veldig godt til min hudfarge, så jeg gleder meg masse til å bruke de da.

Sleek Makeup Blush i fargen "Coral", "Rose Gold" og "Life's a peach"

Dette er Sleek sine single blusher, som har helt lik konsistens som de andre Sleek produktene. "Coral" er kjempefin hvis du vil ha en litt mørk korallfarge. Den er også uten skimmer, selvom det ser ut som den har skimmer på bildet(Kommer nok bare av at andre skimmerprodukter har komt litt over på denne). "Rose Gold" er helt perfekt for alle hudtoner, og gir en helt fantastisk glød! Dette er en sikker vinner, og jeg elsker den virkelig. Direktelink HER.  "Life's a peach" er en sprek matt oransje/fersken. Den er definitivt finest til dere med litt farge i huden, da den bare vil se oransj ut til de som er veldig lyse. Denne er skikkelig fin, spessielt til sommeren. 

Sleek Makeup Pout Polish i fargen "Frosting"

Dette er en farget leppebalm. Sleek har et stort utvalg farger av disse, alt fra nude til mørke farger. Siden jeg er svak for kalde rosafarger, gikk selfølgelig valget mitt på den fargen som het "Frosting" som er en veldig kald rosa/lilla farge. Disse gir en fin mengde farge, men også masse fukt og shine. Denne lukter i tilegg kake, mmm♥

Alt i alt er jeg super fornøyd med alt jeg har prøvd fra Sleek. Mine favoritter må nok bli "contoring and blush palette" og blushen i fargen "coral". Vanskelig å velge kun to favoritter, fordi de andre produktene er også veldig fine. 

Har dere prøvd noe fra merket "Sleek" før? 

Omtale/swatches av Maybelline color tattoos

 • 24.11.2013 kl. 11:23

 

 

I dag tenkte jeg å vise bilder av mine Maybelline Color tattoos, og si min mening om disse produktene. Først og fremst, dette produktet er en kremøyenskygge, de er myke og lette å legge på øyelokket. De kommer i åtte farger i Norge, og koster 95,- per stk. Du kan få kjøpt de på H&M, Cubus, Vita og lignende! Alle mine inneholder skimmer, så alle mine har en metalisk finish. De har vel et par som er helt matte, men ingen av disse eier jeg.

I andre deler av verden, kommer de i mange andre farger, å i tillegg har de andre navn og litt anderledes pakning. Dette for mange er veldig forvirrende, men jeg tenker å skrive på begge navnene under, slik at dere ser hvilken som er de samme. 

Disse kan du bruke som en base før du legger andre skygger, eller så kan de brukes alene. Jeg liker å bruke de som en base før øyenskygger, da vil holdbarheten også være mye bedre! Jeg vil ikke anbefale noen som bruker øyenskygger, å ikke bruke base/primer, resultatet blir bare så utrolig mye dårligere uten.

Disse blir ofte sammenlignet med MAC sine paint pots, og det er ikke uten grunn! De er utrolig like i konsistensen, holdbarheten og hvor pigmenterte de er. Jeg personlig elsker disse, å bruker de omtrent hver gang jeg bruker øyenskygge 
Immortal charcoal(EU/UK) / Audacious asphalt(US) | Eternal gold(EU/UK) / Bold gold(US) | One and one bronze(EU,UK) / Bad to the bronze(US)


Pomegrate punk(US)(Fåes ikke kjøpt i Norge) | Pink gold(EU/UK) / Inked in pink(US) | Barley Branded(US)(Fåes ikke kjøpt i Norge)


Immortal charcoal(EU/UK) / Audacious asphalt(US)

Dette er en grå/sølv farge, den er helt super å bruke hvis du skal ha en smokey-eye. Den er veldig pigmentert, og sitter som støpt hele dagen. Dette er ikke den fargen jeg bruker mest, da fordi til hverdags bruker jeg mer lyse farger. Den er ganske mørk, så hvis du bruker mye mørke farger på øynene vil denne være super! 

Eternal gold(EU/UK) / Bold gold(US)

Dette er en nydelig gullfarge. Den er ikke spessielt oransje eller gul, den er en fin blanding. Denne bruker jeg både til hverdag og fest! Noe jeg syntes er kjempefint, er å ha en naturlig skygge på lokket med winged liner, og legge denne under øynet. Den gir en fin effekt, og er kjempefin til folk med blå øyne. Du kan også bruke den over hele lokket. Det finnes mange måter å bruke denne nydelige kremskyggen :D 

One and one bronze(EU,UK) / Bad to the bronze(US)

Dette er den mest solgte Color Tattooen av alle! Den er bare nydelig til alle anledninger, kan fint brukes til enkle looker, men også før en mørk smokey-eye. Det er en iskald brunfarge, med masse skimmer i seg. Den ser stunning ut alene, men også som en base før andre skygger. Anbefales på det sterkeste.Pomegrate punk(US)(Fåes ikke kjøpt i Norge)

Dette er en nydelig burgunder farge som er helt fantastisk nå på høsten! Denne har jeg brukt mye, det er en av mine personlige favoritter. Den kan også brukes under andre typer farger, feks:denne under med en gull øyenskygge over. Nydelig! Den inneholder litt gullskimmer. Denne er desverre ikke å få kjøpt i butikker i Norge, men kan kjøpes superbillig på nett.


Pink gold(EU/UK) / Inked in pink(US)

♥ MIN FAVORITT ♥ Dette er en helt nydelig lyserosa farge, som er super metallisk. Den ser helt fantastisk ut på :D Jeg har vært veldig stor fan av lyserosa og lyse shimmer farger på øyelokkene mine i det siste, så denne har blitt mye brukt som en base. 

 

Barley Branded(US)(Fåes ikke kjøpt i Norge)

Dette er en lys beige farge med skimmer. Den er veldig lik "MAC Paint Pot i Bare Study". Denne passer de aller fleste, den passer til alle type looks. Den kan bare slenges på i full fart, å vil se fin ut uansett. Det er en "no brainer"! 

Swatches av alle kremskyggene: 

              

Fra toppen til venstre: Immortal charcoal, Eternal gold, One and one bronze
Nede fra venstre: Pomegrate punk, Pink gold, Barley Branded

Hvilken likte dere best? Hva syntes dere om Maybelline Color Tattoos? 

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no