OKTOBER FAVORITTER

 • 28.10.2015 kl. 22:04

Hva er dine favoritter fortiden? :-D

FAVORITT BILLIGE SMINKEPRODUKTER

 • 05.04.2015 kl. 14:31

Hva er dine favoritt billige sminkeprodukter? :-D

FAVORITE HIGH END MAKEUP

 • 03.04.2015 kl. 13:01

Hva er dine favorittprodukter fra merker som er litt dyrere? Let me know!

SKJØNNHETSFAVORITTER

 • 10.03.2015 kl. 14:55

 

MIN FAVORITT FOUNDATION

 • 01.03.2015 kl. 12:52

Her ser dere en video hvor jeg snakker om min favoritt foundation for tiden! Foundationen er min absolutt favoritt for tiden, og det blir brukt så og si hver dag. Anbefales!
Fåes kjøpt HER og makestyle har for øyeblikket 15% av all sminke fra Nilens Jord hvis du bruker rabattkoden "NJ15". Vi selger den også på Lillebille (butikken hvor jeg jobber), så du kan også få kjøpt den der! 

 

BEST OF BEAUTY 2014

 • 01.02.2015 kl. 17:33

God søndag, dere! I denne videoen viser jeg dere mine favoritt hud, hår og parfyme-favoritter for året 2014. Håper dere liker videoen, og hvis du lurer på hvor du kan få kjøpt produktene så er de linket under videoen på Youtube(direktelink hvis du trykker på videoen)

Ellers, har dere det fint? Jeg har aldri hatt mer skolearbeid i mitt liv, og det holder virkelig på å koke over for meg! Har sittet hele helgen med særemnet, og neste helg er samme regle. Håper det ikke bare er meg som har det sånn, har virkelig null fritid nå. Håper dere finner noe positivt i løpet av dagen og at dere får en fin slutt på uka. Klem!

2014 BEAUTY FAVORITES

 • 28.01.2015 kl. 20:19


Heihei! Her har dere en video på mine absolutt største favoritter for hele året! Disse er virkelig de beste av de beste produktene jeg har prøvd, og anbefaler de på det varmeste.

Link til produktene står under videoen på Youtube.


DESEMBER FAVORITTER 2014

 • 15.01.2015 kl. 14:37


Hva har vært dine favoritter for måneden desember? :-)

November Favoritter

 • 07.12.2014 kl. 20:10


Hei folkens! Hadde helt glemt å dele denne videoen for dere før nå, men bedre sent enn aldri, eller? I denne videoen viser jeg mine favoritter for måneden November.

Håper dere liker den ♥

OKTOBER FAVORITTER

 • 27.10.2014 kl. 19:20


Her har dere da mine favoritter for måneden Oktober! Hva var deres favoritter? ♥

September Favoritter

 • 06.10.2014 kl. 18:56


Heihei søtinger! I dag kommer en favorittvideo fra måneden september! I september kjøpte jeg ingen nye produkter, men siden jeg kjøpte så mye i august var det noen produkter som ble godt brukt i september måned. Håper dere likte videoen, dere er best! Setter stor pris på blogginnlegg-forslag forresten. Jeg er helt blank på hva dere ønsker, så gjerne si i fra!

Produkter nevnt i denne videoen:

-LUSH BIG Shampoo HER
-Tresemme Naturals Conditioner
-Hourglass Veil Mineral Primer
-Chanel Bronze Universel
-Bourjois Delice De Solei Bronzer HER
-Becca Mineral Blush Flowerchild
-Limecrime Lipstick Poisonberry HER
-Gerard Cosmetics "Butter Cream" & "Nude" HER & HER

MAC FAVORITTER

 • 10.09.2014 kl. 21:01


I dagens video viser jeg dere mine favorittprodukter fra MAC! MAC er mitt favorittmerke, så de produktene som er vist i videoen er helt fantastiske. Dette er de beste av de beste ♥
Hvis det er noe du lurer på ang videoen, ikke nøl med å spørre! Jeg driver denne bloggen for å lære og hjelpe dere, så jeg blir bare glad for spørsmål. Klem!

August Favoritter 2014

 • 04.09.2014 kl. 19:49


Hva var dine favoritter for August måned?

Anbefaling: Benefit Gimmie Brow ♥

 • 24.07.2014 kl. 21:19

Til bursdagen min fikk jeg denne i gave, men jeg har enda ikke vist den til dere. Det er en brynsgele med farge og fiber som skal gjøre at brynene ser fyldigere ut. Jeg kan helt ærlig si at jeg er frelst! Den fungerer kjempebra alene og du trenger ikke øyenbrynspudder/pen under en gang. Jeg har i fargen Medium/Deep og den passer brynsfargen min veldig bra.

Som dere ser så er kosten kjempeliten, den er vel ca 1/3 av vanlig maskarabørste. Det vil da si at den passer perfekt for bryna! Den får i tillegg brynene til å holde hele dagen å setter dem på plass slik at ikke småhår stikker ut. 


 Her ser dere hvordan den ser ut på! Supernaturlig, men gir også definerte bryn. Min nye favoritt ♥

Benefitprodukter fåes kjøpt her.

Har dere prøvd noe fra Benefit? Benefit er faktisk et av favorittmerkene mine! :-)

Juni favoritter 2014

 • 06.07.2014 kl. 20:06


Heihei dere! Her har dere da en video på mine favoritt produkter for måneden Juni! Den kom litt sent ut, men bedre sent enn aldri- eller hva? Håper uansett at dere likte videoen, til tross for at det var sol ute når jeg filmet som førte til irriterende lys på meg av og til i videoen. Ha en suuper søndag videre!

SUMMER ESSENTIALS

 • 03.06.2014 kl. 00:21

Heihei! Noen som husker meg..? Haha uff, har hatt en alt for lang pause. Grunnen til mitt fravær er personlig, men jeg har vært veldig langt nede og vært lei meg. MEN, livet går videre og jeg er fult tilbake! Jeg skulle egentlig filme en månedens favoritter, men siden jeg omtrendt ikke har brukt noe nytt denne måneden så filmet jeg heller en "Summer essentials" video! Så her får dere tips til produkter som er perfekte til sommeren og eventuelt bytte ut i sminkemappa. Håper dere liker den ♥

Produkter nevnt i videoen:

St Tropez Bronzing Mousse Dark
Loreal Sublime Bronze
Escada "sexy grafitti" & "cherry in the air"
Victoria´s secret Love Spell
Smashbox Camera Ready BB Cream
Revlon Colorstay Whipped
Bourjois Bronzing Primer
Glo Minerals Sunkiss
Clinique Cheek Pop "Peach pop"
The balm Hot mama!
Maybelline vivids "Shocking coral" & "Fushia flash"
Limecrime "Cosmopop"
Isadora twist up glossy stick "Coral cocktail"
Maybelline baby lips "Cherry me" & "Pink punch"
Maybelline Color Tattoo "Bold Gold" & "One and one bronze" & "Barely branded"
Essie "Tart deco"
China Glaze "Flip flop fantasy"
Limecrime "Lavendairy"

Hva er dine sommer favoritter?

April favoritter + Nytt design

 • 28.04.2014 kl. 21:19

Heihei! Har dere merket noe nytt? Jeg har fått nytt design! Jeg er såå fornøyd, og syntes det ble superfint og enkelt. Det er laget av talentfulle Kristine Valberg! Hun er veldig flink og er i tillegg veldig hyggelig å snakke med. Hun må være den hyggeligste jeg har kjøpt design av til nå ihvertfall! 

Jeg skulle egentlig publisere denne videoen her i går, men siden internettet bestemte seg for å klikke, så kommer den nå! Det er en video om mine favoritter fra April måned. Jeg syntes April har vært en fin måned med masse fint vær! Jeg har også prøvd ut mange skjønnhetsprodukter som jeg tenkte å vise dere i videoen under♥

Produkter nevnt i videoen:  

Real Tecniques Miracle Complection Spunge 
Smashbox Camera Ready BB Cream
Victor & Rolf Flowerbomb
Boots Mango Sugar Scrub
Redken All Soft Heavy Cream
Anastasia Lavish Palette
Inglot Freedom System Palette "351", "341", "09", "327", 464"
Isadora Eye Focus i fargen "Latte"
Nivea Lip Butter i Vanilla & Macadamia
Isadora Twist Up Glossy Stick i "Coral Cocktail"
Maybelline Vivid Lipstick "Fushia Flash"

Håper dere likte videoen, og at dere i tillegg likte det nye designet mitt. Ha en superfin kveld videre!

Mine favoritt neglelakker

 • 01.04.2014 kl. 19:18

 

God tirsdag alle sammen. I dag har vært en utrolig lang dag, fikk lite søvn i natt og vi hadde full dag på skolen. Kjipt! Grunnen til at jeg ikke klarte å sove i går kveld, var faktisk fordi jeg fikk så mange fine bloggideer! Haha, jeg satt til langt på natt å skrev ned ideer på fremtidige blogginnlegg, så det føles utrolig bra. Jeg har virkelig ikke blogget bra i det siste, det kan jeg innrømme! Nå er jeg tilbake for fulgt, og skal faktisk øke blogginnlegg-dagene mine med en ekstra dag. Håper dere setter pris på det ♥ Så nå blir det forhåpentligvis aktivitet på denne bloggen 5 dager i uka. Krysser fingrene for at jeg får det til, hehe! 


Anyways, det dette innlegget skal handle om, er mine absolutt favoritt neglelakker. Jeg har så ufattelig mange nydelige neglelakker, men det er da disse jeg bruker desidert mest ♥


Essie "Sand Tropez", er en nydelig nude-tan farge. Den passer til alle hudtoner, men den vil også se forskjellig på alle hudtoner. Hvis du er veldig lys i huden, så vil denne se litt se litt mørkere ut på. På mørk hud vil denne se lys ut, hvis dere skjønner! På min hud ser denne ut som en perfekt nude neglelakk. Jeg syntes det er så klassisk med nude negler, så denne vil være en sikker vinner uansett hva. Kjøpt på Cubus til 129,-

Essie "Lilacism", er en lys baby lillafarge. Denne passer serriøst på ALLE hudfarger, det er helt sykt! Den ser så ufattelig nydelig ut på alle, og den legger seg alltid jevnt og fint på neglene mine. Denne bruker jeg alltid når jeg ikke vet hva jeg vil bruke, men vet at jeg vil ha en neglelakk på. Dette er en "no-brainer"! Kjøpt på Cubus til 129,-

Limecrime "Milky Ways", er en lys hvit-nude farge. Denne vil passe best til de med lys hud, siden denne er så lys. Jeg har alltid likt lyse farger på neglene mine, men har alltid syntes hvit har sett litt rart ut. Derfor syntes jeg denne lyselyse nude fargen er perfekt. Limecrime har veldig god konsistens på neglelakkene sine, og holder lenge på neglene mine. Fåes kjøpt HER, til rundt 45 norske kroner.

Nilens Jord "969", er den perfekte lavendel-rosa fargen. Jeg har lett etter en slik farge utrolig lenge, men ingen har sett ut slik jeg ville. Denne er perfekt, fordi den er verken for mørk eller for lys. Den kan også se ganske nøytal ut, så det er ikke en neglelakk som lyser opp rommet, liksom! Elsker denne virkelig :-)


Isadora "Ocean Drive", sjekk denne fargen, da! Den optimale sommerfarge, spør du meg ;-) Det er en utrolig sterk mint-grønn farge, med litt blått i seg. Denne er hakke mørkere og sterkere i fargen enn den kjente "Essie Mint Candy Apple". Jeg virkelig elsker denne, og den spriter virkelig opp hvilket som helst antrekk! Kjøpt på Cubus til 89,-

Jeg håper dere likte neglelakkene, og kanskje fikk øyene opp for en ny neglelakk? Uansett, ha en fortsatt fin kveld!

Video: Mars favoritter 2014

 • 30.03.2014 kl. 21:35

Heihei søtinger! Denne måneden har jeg elsket mange produkter, da spessielt ansiktsprodukter i form av sminke. I tilegg til det, har jeg også likt noen hår og leppeprodukter. Elsker å samle opp favoritter hver måned, å vise de til dere! 


Hva har dine favoritter vært denne måneden? ♥
Februar Favoritter 2014

 • 02.03.2014 kl. 16:21

Her har dere da mine februar favoritter! Håper dere likte den ♥ Jeg har forresten vinterferie nå, så det kommer forhåpentligvis mye bedre blogging å videoer framover siden jeg har litt bedre tid om dagene :-) Ha en kjempefin søndag videre!
Produkter nevnt i denne videoen:
Urban Decay Naked 3 Palette
Sleek Countoring and blush palette i Light
Tarte Amazonian Clay Blush i Blissfull, Dollface og Exposed
Vichy Aquaterminal serum
Rimmel Match Perfection concealer i Fair
St tropez bronzing mousse i Dark
YSL Volupte Sheer Candy i 09 Cool Guava
Korres Lip Butter i JasmineJanuar favoritter - Video

 • 02.02.2014 kl. 14:06

Hei alle sammen! Må først beklage for lite blogging i det siste, det har skjedd mye og har rett og slett ikke hatt tid. Neste uke lover jeg å komme tilbake med masse bra blogging!

Hvordan har helgen deres vært? Jeg har hatt en utrolig fin helg hvertfall. På fredag var jeg på skitur med kjæresten, noe som var skikkelig koselig. Merker det er lenge siden jeg har stått på ski, haha! Senere på kvelden ble det kosekveld hos han der jeg sov over. På lørdag spilte jeg inn denne videoen til dere, og på kvelden var jeg på jentekveld med mine beste venner, noe som også var veldig hyggelig! Nå ligger jeg som et slakt i senga, å kommer nok til å gjøre det i hele dag også. ♥ Søndager ♥

Her kommer da videoen jeg spilte inn, der jeg viser dere mine favoritter for januar.

Håper dere likte videoen. Produktene jeg har brukt ligger under videoen på YouTube, direktelink: http://www.youtube.com/watch?v=nkgGzKoVt4A 
Gjerne kommenter, lik eller subscribe på kanalen min på YouTube. Da hadde jeg blitt kjempeglad!
Ha en kjempefin søndag videre, så snakkes vi i neste uke! Klem ♥

 

Mine favoritter for hele året! Del 2

 • 02.01.2014 kl. 14:29


Tangle teezer 
 
Min faste hårbørste gjennom hele året! Jeg fikk den vel i Mai, men etter det har den blitt brukt hver dag! Den er så liten og kompakt. Den river ikke i håret, og er perfekt for deg som er hårskjær. Love it! Kjøpt på Coverbrands.(direkte link)


Batiste Dry Shampoo i Cherry
Batiste lager så utrolig gode tørrshampooer! De har mange forskjellige lukter, denne jeg har nå lukter kirsebær. Denne er perfekt for de dagene du ikke har tid til å vaske håret, eller at håret ditt er litt ekstra fett. Da sprayer du inn litt av dette i hodebunnen, og masserer det godt inn. Når du har gjort dette, vil hodebunnen din være tørr, og ingen tegn til fett hår i det hele tatt! Genialt


Redken Forceful 23 
Dette er den absolutt beste hårsprayen jeg noen gang har brukt, og jeg har prøvd mange! Denne blir ikke klissete i håret i det hele tatt, den holder håret på plass og den har ikke en sterk hårspary-lukt! Den føles så lett i håret, men samtidig så holder den håret på plass. Sprayflasken er dessuten veldig stor, så du får masse produkt. Kjøpt på frisørsalonger.


Natusan Kids Balsam Spray
Husker noen av dere denne fra barndommen?! Jeg var totalt avhengi av denne, siden jeg var så utrolig hårskjær. Den fungerer enda som den skal, den gjør det mye lettere å gre håret og gjør håret mykt og fint. Den lukter forresten himmelsk... Fåes kjøpt på matbutikken for rundt 30 kroner.. For et kupp!

Moroccanoil 
Denne har vært populær lenge, og alle snakket om denne. Det var da litt av grunnen til jeg ville prøve den.. Jeg putter den i håret mitt når det er bløtt, så når håret blir tørt er det glansfult og mykt! Denne er en livredder for meg, den er perfekt for tørt hår! Fåes kjøpt på frisørsalonger.


Escada Sexy Grafitti
Denne lukter veldig friskt! Denne brukte jeg hele det første halvåret i dette året, og jeg elsket den! Jeg fikk denne av kjæresten min, og jeg vet om flere av venninnene mine som har fått denne av kjæresten deres. Det må vel bety at denne er en populær lukt hos gutta også. Den lukter en blanding av grapefrukt, jordbær, bringebær og mint. Love iiiit! Eneste negative med denne at den ikke holder på huden hele dagen, men det er det jo få parfymer som gjør uansett..

Juicy Couture Viva La Juicy
For en herlig lukt.. Den er så syyyykt god.. Jeg er faktisk talt avhengi av denne! Den lukter PERFEKT, og den holder på huden hele dagen! Hvor fantastisk er ikke det? Anbefaler denne til alle ♥ Lukter en blanding av mandarin, bær. vanilje, karamel og litt forskjellige blomster.


Nilens Jord "969", Essie "Bahama Mama", Isadora "Bella Vita" og Deborah Lippmann "Girls just wanna have fun"
Ikke noe mer å si om disse en at de er helt fantastisk nydelige farger. Konsistensen på alle disse er også perfekte. Ønsker du deg noen nye neglelakker, ville jeg prøvd ut noen av disse merkene.


Seche Vite Top Coat
Etter at jeg begynte å bruke denne, så har det å bruke neglalakk blitt en helt an ting.. Denne gjør at neglelakken skinner og ser flawless ut. Den tørker dessuten utrolig fort. Den beste top coaten jeg noen sinne har prøvd! 

Hva syntes du om disse produktene? Har du prøvd noe av de samme? 

Mine favoritter for hele året! Del 1, sminke

 • 29.12.2013 kl. 20:25

Hei! Jeg må først beklage for sent innlegg, jeg har vært utrolig travel den siste dagen. Håper det går greit! Anyways, i dag tenkte nå å vise dere mine absolutt favoritt produkter gjennom hele året. Disse er produkter som jeg har vært trofast bruker av i flere år, og noen som jeg oppdaget i løpet av dette året. Disse produktene er rett og slett de beste av de beste  

Chanel Vitalumiere Aqua 
Denne foundationen har vært en favoritt hos meg siden sommeren 2012, da jeg oppdaget den. Den har en lett til medium dekke, og ser helt naturlig ut på. Den holder lenge på huden, og den får huden til å se perfekt ut! Passer fint til alle hudtyper. Jeg bruker fargen B20 når på vinteren, og B30 på sommeren. Fåes kjøpt på parfymerier.

Max Factor Facefinity All day flawless 3 in 1 foundation i fargen Warm Almond
Denne her er super til dager jeg er travel, eller har en lang dag jeg må se fin ut på hele dagen. Denne holder ekstremt bra på huden. Den dekker også alt som trengs å dekke. Rett og slett en perfekt foundation ♥ Eneste negative med denne akkurat nå, er fargen. Den er veldig lys og rosatonet. Jeg må definitivt gå å kjøpe ny farge! Passer for de fleste hudtyper, men dere med veldig tørr hud burde kanskje prøve noe med litt mer glød i. Denne har en matt finish. Fåes kjøpt på h&m, cubus og vita.


MAC Pro Longwear Concealer i fargen NW20
VERDENS BESTE CONCEALER. Den dekker alt, den holder hele dagen og den legger seg ikke i linjene under øynene! Ikke noe mer å si, denne er virkelig verdens beste! Kjøpt på Kvadrat i Sandnes.
 

Rimmel Stay Matte i Transparent
 
Det billigste pudderet jeg har prøvd, er også et av de aller beste pudderne! Denne er perfekt for å sette sminken, fordi den er så lett og usynlig på huden. Den bare legger seg fint på huden, og matter ned. Fåes kjøpt på Lindex.

Bourjois Bronzing Primer
Ah, denne er genial! Det er en bronzer med mousse konsistens. Jeg pleier å bruke fingrene til å legge den under kinnbena og i panna. Så blender jeg den ut med fingrene eller med kost. Super enkelt. Denne er så utrolig god, elsker den! Kjøpt på Superdrug i London.

Benefit Hoola
Jeg er en solpudder-addict, og har så mange fine solpuddere i min sminkekolleksjon. Denne er den som har den beste fargen, og ser perfekt ut på min hudfarge. Jeg er helt frelst! Fåes kjøpt på Feelunique (direkte link).

Make Up Store Blush i Peach
Dette er en fin varm fersken farge. Den er kjempefin til alle anledninger. Hvis jeg ikke vet hvilken blush jeg vil bruke en dag, faller valget som regel alltid på denne til slutt. Fåes kjøpt på Kicks.

MAC Blush i Gingerly
Verdens fineste blush som er perfekt til en litt mer solbrun hud. Denne bruker jeg også som øyenskygge faktisk, den funker også veldig bra til det. Anbefales på det sterkeste! Kjøpt på Kvadrat i Sandnes. 

NYX Mosaic Powder i Highlighter
Denne er perfekt for to gode grunner: den har ikke glitter i seg, og den ser ut som glødene hud. Den lysner huden der du påfører den, og den gir deg den mest naturlige looken av highlight. Fåes kjøpt på cherryculture.com(direkte link).

MAC Cream Colour Base i Hush
Denne er så utrolig fin. Det er en lys fersken farge som gir deg den perfekte glød! Denne bruker jeg masse på sommeren, siden den er fin og varm i fargen. Kjøpt på Kvadrat i Sandnes.

Urban Decay Primer Potion
Denne hadde jeg aldri klart meg uten! Den får øyenskyggen til å holde hele dagen, og se like fin ut fra når jeg tar den på til jeg tar den av! Den har en fin myk konsistens, og er enkel å legge på. Denne burde ALLE ha. Fåes kjøpt HER. 

MAC Paint Pot i Painterly
Dette er en krembase/primer som er hudfarget. Den dekker over alt av blodårer og misfarging på øyelokkene. Denne bruker jeg ofte til hverdags som en primer også, men har du veldig oljete øyelokk ville jeg heller prøvd den fr Urban Decay, og heller brukt denne som base. Denne er en livredder, og en hverdagsmust for meg! Kjøpt på Kvadrat i Sandnes. 

MAC øyenskygger i "Blanc Type", "Soft Brown", "All That Glitters" og "Sketch"
Mine favorittskygger fra MAC. Disse er rett og slett helt perfekte skygger som ikke drysser. De er pigmenterte, og holder hele dagen. Elsker de♥  

Urban Decay Naked Palette
Dette har vært min mest brukte palett i år. Fargene er så utrolig fine på, og en perfekt blanding av lyse, mørke, skimrete og matte farger. Anbefales for alle som liker øyenskygger! FInner det ikke online for øyeblikket, tror det er utsolgt. 

Anastasia Brow Duo i Brunette
Min faste øyenbrynspudder! Fargene passer perfekt for mine bryn, og skyggen holder veldig godt på bryna mine også! Fåes kjøpt på Nelly.com 

Loreal Super Liner
Min faste dipliner siden 9.klasse! Den er enkel og bruke, billig og gir en fin og jevn liner! Fåes kjøpt på h&m, cubus og vita!

Benefit They're real!
Dette er den beste maskaraen jeg noen sinne har prøvd! Har lenge vært på leten etter den perfekte maskara, og denne er det! Den gir fyldige og lange vipper. Love it!

NYX Jumbo Pencil i Milk
Denne har jeg brukt som øyenbryns highlight! Den er veldig pigmentert å lett og legge på.  Denne er også fin å bruke som øyenskyggebase, bare pass på å ikke ta for mye, da kan øyenskyggen stripe seg. Men, som øyenbryns highlight og som highlight i øyekroken. Kjøpt på cherryculture.com

Nivea Milk and Honey Lip Balm
Denne har jeg hatt med meg på skolen hver dag, og den blir brukt hver dag også! Den er bare så fin og myk på leppene, og gir masse fuktighet.

Loreal 235 Nude 
Verdens fineste leppestift ♥ Den perfekte nude farge!

Dior Addict Lipstick i 465
Dette er en nydelig rosafarge! Den er veldig glossy og sheer, så du får bare en fin glans av rosa med denne. Kjempefin!

Jordana Lip Liner i Tawny
 Jeg bruker ikke lip liner hver dag, men når jeg gjør det er det som regel denne! Den er perfekt, og gjør leppene mye større. Anbefaler alle å ha en lipliner som er litt mørkere enn leppefargen sin, det får de til å se mye større ut! Denne er kjøpt på cherryculture.com

Håper dere likte dette innlegget! Har brukt såå lang tid på det, så håper det faller i smak ♥

Hva har jeg i sminkepungen min?

 • 17.12.2013 kl. 14:53


Her har du da min fine sminkebag! Den er fra Lulu's og har to lommer. Den ene bruker jeg å ha sminken min i, og den andre har jeg andre hygiene produkter i.


Her er ansiktssminka jeg bruker pr dags dato! Jeg bytter mye på sminken min, men dette er det jeg har brukt de siste ukene  Elsker virkelig alle disse produktene ♥ Benefit og Physicians Formula fåes desverre ikke kjøpt i Norge. Disse kan du finne på nettsider hvis du søker dem opp på Google.

Her har vi alt av øye og leppeprodukter jeg bruker nå for tiden! Benefit og Urban Decay fåes ikke kjøpt i Norge, så disse må du søke opp på Google å finne en nettside som selger den, for å få kjøpt de! 


Her har vi det som er i den andre lommen, nemlig hygiene og andre småting! Alle disse produktene er daglige must for meg. 

Hva har du i din sminkebag/pung?  

Håper dere likte innlegget!

Mine favoritt sminkekoster

 • 06.12.2013 kl. 18:48

Hei! Når man skal sminke seg, er jo et stort must sminkekoster. Jeg har noen faste som jeg så og si bruker hver gang jeg bruker sminke! Jeg liker når kostene mine er myke og behagelige på huden, men samtidig pakker på seg mye farge.

Her er mine absolutt favorittkoster:


Real techniques powder brush // buffing brush // contour brush

Real techniques er et kostemerke som er laget av den kjente Youtuberen Samantha Chapman! Helt siden jeg prøvde disse sist vinter, har jeg elsker hver eneste kost jeg eier fra dette merke.

Jeg har vel rundt 8-9 stk, men disse er de jeg bruker mest. Pudder kosten bruker jeg til pudder og solpudder. Buffing kosten bruker jeg til foundation. Contour kosten bruker jeg til solpudder og blush. Anbefales på det sterkeste! De fåes kjøpt på Coverbrands.no og iherb.com


MAC 217 Blending brush

Hvis du bruker øyenskygge, har du bare nødt til å eie denne kosten. Den blender ut all øyenskygge uten problemer, og lager fine overganger fra øyelokk farge til fargen i globallinja. Jeg har aldri prøvd en bedre blendingkost, den blender ut øyenskygge perfekt! 


Glo Minerals Brow Brush

Siden jeg fyller brynene mine inn med farge hver dag, må en god kost til. Denne fra Glo Minerals er perfekt for det! Den er akkuratt passe presis, og har myke hår som ikke stikker. 


Make up factory Eye shading brush

En kost som pakker på øyeskygge perfekt, er viktig! Når du har funnet den perfekte kost for øyenskygge, vil en skjeldent bytte. Denne gjør akkuratt den skal. Vet ikke om denne er lett å få tak i, men det skal ikke være så vanskelig å finne en standar øyenskygge kost.


Eco tools shading brush

Denne er god til det meste! Blende ut øyenskygge og legge concealer under øynene er mine favorittmåter å bruke denne kosten på. Den er supermyk, og er et must for alle som vil ha en alt-mulig kost. 


Eco tools smudge brush

Denne er liten og handy! Den kan brukes som concealerkost, smugerkost og en kost man kan bruke om man vil ha farge mer definert. Denne er myk å pakker på akkuratt nok farge. Den er perfekt til å legge under øyet, og i øyekroken.

Hva syntes dere? Har vi noen like koster, eller ønsker du deg noen av de samme?

 

Mine sminkefavoritter fra kjedebutikkene

 • 04.12.2013 kl. 10:37

 Hei! I dag tenkte jeg å vise dere mine personlige favoritter fra kjedebutikkene som feks H&M, Cubus og Vita! Vet det er mange som ikke har mulighet til å reise til utlandet for å kjøpe sminke, og også mange som ikke kan kjøpe sminke på nett. Derfor lagde jeg dette innlegget for dere som vil vite noen rimlige, men gode produkter fra kjedebutikkene ♥

Max Factor Face Finity All day flawless foundation - Dette er en av de beste foundationen jeg har prøvd! Den passer perfekt for min hudtype(kombinasjonshud), og dekker helt perfekt. Denne foundationen holder seg fin hele dagen, og det skal mye til for at en foundation gjør det på meg. Så denne anbefales på det sterkeste. 

L'Or'eal Paris Studio Secrets primer - Hvis du har store porer eller ujevn hud, må du teste ut denne! Den har en tykk balm konsistens, noe som er uvant for meg. Den er kjempebra å legge på store porer, den vil fylle de inn og du vil ikke se dem en gang! Kjempebra til dere med litt problemer i huden, eller som vil jevne ut huden før foundation.

 

Isadora bronzing powder i Matte tan - Det fineste solpuddere fra kjedebutikkene. Den har en fin farge, ikke for oransje eller for skitten på huden! Den har en myk konsistens som gjør den lett å legge på. Solpudderet er dessuten veldig stort, så du får mye for pengene.

Maybelline Color Tattoo i One and one bronze - Dette er kremøyenskygge som har en skimrete brunfarge. Den passer perfekt før øyenskygge, da øyenskyggen vil holde mye lengre på å se bra ut hele dagen! Har skrevet en omtale på disse hvis du vil vite mer om de, les HER

Maybelline Eyestudio Diamond Glow i Coral Drama - Denne består av perfekte sommerfarger. En beige, fersken, rosegull og burgunder! Alle innholder skimmer, og ser helt stunning ut på øynene! De drysser ikke, og holder hele dagen!

Isadora Eye Shadow Trio i Cool Browns - Denne er VELDIG universiell. Det er den perfekte hverdagstrioen. Den inneholder en lys champagne, en kald brun og en mørk brun. Alle er pigmenterte, og passer perfekt for de aller fleste.


Maybelline Eyestudio gel liner i Black - VERDENS BESTE GEL LINER! Denne danker faktisk ut både MAC og Bobby Brown(som begge er kjent for deres gel liner). Den er billig, veldig svart, lett å legge på og holder hele dagen! Kunne ikke være mer fornøyd  

♥ L'Or'eal Super Liner i Black - Denne har jeg vært fast bruker av siden 9.klasse. Noe som vil si jeg har kjøpt den gang på gang i 4 år! Denne er kjempelett å legge, og lager den perfekte wing. Tuppen er presis, og kommer til alle plasser langs vippekanten. Bytter litt på å bruke denne og den fra Maybelline, kommer litt an på hvordan jeg vil at lineren skal se ut. 

Max Factor Masterpiece Max - En av de beste maskaraene fra kjedebutikkene. Denne og False Lash Effect fra Max Factor ligger likt. Den gir lange, fyldige vipper. Den drysser ikke, og er lett å legge på både de nedre og vippene oppe! Kjempegod maskara.

Max Factor Colour Elixir i Star Dusk Pink - Den perfekte hverdagsrosa. Den passer rett og slett til alt. Hvis du liker en naturlig rosa farge på leppene, så vil du elske den. Den er kremete i konsistensen, og er kjempelett å legge på. 

♥ L'Or'eal Lipstick i 235 Nude - Min absolutt favoritt leppestift, ever! Det går ikke an å faile med denne, den ser rett å slett nydelig ut uansett hva. Den gjør bare leppene litt lysere, å en kjempefin shine. Den er supermyk på, å holder lenge. Jeg har brukt denne her i mange år, å dette er nok min 7 tube! Det sier litt 

Isadora Twist up glossy stick i Sugar Crush og Coral Cocktail - Disse er kjempefine for dere som vil ha en fuktighetsgivende og shiny leppefarge. Disse ser så freshe ut på! Den rosa(Sugar Crush), er fin alle årstider, mens den korallfargen(Coral Cocktail) er perfekt for sommeren. Den er helt nydelig mot solbrun hud! Disse er herlige, de har også veldig søt innpakning.


Maybelline Vivid Lipsticks i Pink pop, Fushia Flash, Hot Plum og Shocking Coral - Mine favoritter når det kommer til sterke farger! Elsker du sterke leppefarger, er disse noe for deg. Jeg personlig bruker mest naturlige farger på leppene mine, men når jeg skal ut eller vil pynte meg litt ekstra bruker jeg disse. Love them 

Håper dere likte innlegget, så snakkes vi om noen dager ♥

Hva syntes du? Har vi noen like favoritter, eller fikk du lyst å prøve noen av de?

TAG: Fall besties 2013

 • 18.11.2013 kl. 16:43

Heisann! Nå tenkte jeg å gjøre en TAG, noe jeg selv syntes er gøy å se på andre sminkeblogger/sminkekanaler. Dette er mine favoritter for høsten, så disse produktene er mye brukt hos meg denne sesongen, men også resten av året! Enjoy 

Beste blush:


MAC-GINGERLY BLUSH ♥ Denne er helt fantastisk nydelig! Den perfekte høst-farge. Den er en varm fersken/brun farge og på kinnene ser den helt nydelig ut på! Blush er noe jeg syntes personlig er et must-have uansett årstid. Det får deg virkelig til å gløde og en ser med en gang mye mer velstelt og ''våken'' ut! 

Beste øyenskygge:


♥ INGLOT-FREEDOM SYSTEM PALETTE 

Er det bare meg eller er ikke denne paletten perfekt for høsttider? Varme, gyldne farger på øynene er stunning i høsttider. INGLOT har nettopp åpnet i Norge, og anbefaler dere å sjekke ut butikken! De har en i Oslo og en i Kristiansand etter det jeg vet. Kvaliteten på denne makeupen er helt fantastisk, disse er mist lige gode som MAC øyenskygger, og disse er til og med billigere. Du kan også lage ditt eget palett(slik jeg gjorde), da kan du velge om du vil ha et palett på 2,3,4,5,10 øyenskygger, eller enda større. De har over 100 forskjellige øyenskygger å velge mellom, så der er det noe for alle. De jeg valgte er en matt, lys hudfarge, en nøytral lys beige, en copper-gull farge, en rød-oransje og en matt mørk brun.

P e r f e c t ♥ 

Beste flytende ansiktsprodukt:


 ♥ MAC PRO LONGWEAR CONCEALER I NW20 

Verdens beste concealer! Denne og min Nilens Jord Duo concealer står likt, men denne fargen passer meg best nå på høstider. Før jeg skal på skolen har jeg ofte ikke tid til å ta på flytende foundation, så da blir det ofte bare en concealer og litt pudder. Denne concealeren er perfekt til både under øynene, men også på urenheter og rødhet. Det som gjør denne concealeren så genial, er at den legger seg ikke stipete under øynene! Det er såå mange concealere som gjør akkuratt dette, men denne gjør det ikke i det hele tatt! Den holder også hele dagen.


Beste pudder:


♥ RIMMEL STAY MATTE POWDER I TRANSLUCENT 
 

Jeg har prøvd så utallig mange puddere opp gjennom tidene, alt fra Chanel, MAC, ID, Smashbox, Loreal osv, men denne er min absolutt favoritt. Det er også det biligeste puddere jeg har prøvd, koster under 100 lappen! Anbefaler alle å teste ut dette pudderet, det er fint å sette foundation med, men også alene. Annbefales også til dere med veldig fet hud, denne vil være en livredder for dere! NB: Annbefaler ikke å ha denne med i veska når du skal ut, for som dere ser så er min knekt i midten.

 

Beste hudpleieprodukt:♥ Simple Cleansing facial wipes, Aveeno Clear Complextion foaming cleanser 

Klarte ikke å kun velge en, så her ble det to produkter! Før var jeg veldig kresen på hudpleie, å brukte dyre, luksuriøse produkter. Nå derimot, bruker jeg kun disse to, og en fuktighetskrem + en skrubb et par ganger i uka! Grunnen til jeg kun bruker dette, er fordi huden min har blitt SÅ mye bedre etter jeg har brukt disse produktene! Den rensen er en livredder, den er skikkelig god for å få en jevnere og kvisefri hud. Elsker den! Den kan dessverre ikke kjøpes i Norge, jeg kjøpte min på en random matbutikk i USA. Men tror de selger dette merket i Danmark, England osv også. Ellers er den superbillig å kjøpe fra feks Ebay. Sminkefjerningsserviettene er noe jeg bruker hver kveld før jeg legger meg, har en pakke på badet og en rett med senga! Grunnen til det er rett å slett latskap, men disse fungerer superbra.


Beste hårpleie produkt:♥ Macadamia Natural Oil Deep Repair Mask 

Jeg personlig har aldri prøvd en mer fuktighetsgivende maske før! Den gjør håret supermykt og skinnende. Den lukter i tillegg heeeelt fantastisk! Litt lignende lukt som Garnier Fructis(som lukter herlig), men med litt mer frisørshampoo-lukt til den! Lukta sitter i tillegg i håret til neste gang du vasker det! Fantastisk :D


Beste stylingprodukt:


♥ Batiste Dry Shampoo ♥ 

Det er ikke uten grunn at tørr shampoo har blitt veldig populært for tiden! Det er en livredder hvis du ikke har tid til å vaske håret før skole eller jobb! Jeg syntes at Batiste lager de beste tørrshampoene, jeg har i allefall ikke prøvd noen som er like gode som disse! De finnes også i reisestørrelser, som er perfekt for å ha med i veska ♥ Fåes kjøpt på forskjellige skjønnhetsbutikker, blandt annet Vita! (Hvis du bor i Flekkefjord fåes disse kjøpt på ToKa.)

Beste parfyme:


♥ Viva La juicy - Juicy Couture ♥ 

VERDENS BESTE PARFYME. Den lukter helt himmelsk, en god blanding av søtt og fruktig. Den holder også kjempelenge på, noe som har vært et tidligere problem for meg med andre parfymer. Helt siden jeg fikk denne av kjæresten min, har jeg brukt den hver dag. Jeg har heller aldri fått så mye komplenter av parfymen min som når jeg bruker denne! Ca hver gang jeg bruker den får jeg høre at jeg lukter godt. DET eg gøy å høre :)

Beste neglelakk:


♥ Nilens Jord i fargen 969 og Essie Bahama Mama ♥

På høsten liker jeg å bruke enten naturlige lyse farger, eller mørke bærfarger på neglene! Min Nilens Jord neglelakk har en perfekt lysrosa farge! Dette er faktisk den aller beste neglelakken jeg har prøvd! Den holder utrolig mye lengre på neglene mine en andre neglelakker. Den har også en veldig jevn, fin konsistens som gjør den superenkel å legge på neglene. Denne fåes kjøpt på nett, og noen få plasser i butikk. Jeg kjøpte min på Lillebille i Flekkefjord. Den fra Essie er også en stor favoritt! Fargen er utrolig nydelig til høsten! Denne kan sprite opp et enkelt antrekk. Anbefales 

 

Beste kroppsprodukt:


 ♥ Victoria's Secret Sensual Blush & The body shop Strawberry body polish ♥

Den fra Victoria's Secret har en veldig god lukt. Den lukter en blanding av bær og blomster, og lukter i tillegg veldig friskt! En av mine favoritt dusjsåper. Den fra TBS har vært en favoritt lenge! Den lukter HELT HIMMELSK, og skummer lett på huden. Den har også små korn i seg, så den skubber huden i tillegg! Det er en slags blanding av såpe og skrubb.

Håper dere likte produktene jeg viste, eller fikk lyst på noen ting dere kanskje ikke hadde.

Har du prøvd noen av disse produktene, og hva er dine favoritter nå i høst?

Klem Sanne! 

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no