Mine favoritter for hele året! Del 1, sminke

 • 29.12.2013 kl. 20:25

Hei! Jeg må først beklage for sent innlegg, jeg har vært utrolig travel den siste dagen. Håper det går greit! Anyways, i dag tenkte nå å vise dere mine absolutt favoritt produkter gjennom hele året. Disse er produkter som jeg har vært trofast bruker av i flere år, og noen som jeg oppdaget i løpet av dette året. Disse produktene er rett og slett de beste av de beste  

Chanel Vitalumiere Aqua 
Denne foundationen har vært en favoritt hos meg siden sommeren 2012, da jeg oppdaget den. Den har en lett til medium dekke, og ser helt naturlig ut på. Den holder lenge på huden, og den får huden til å se perfekt ut! Passer fint til alle hudtyper. Jeg bruker fargen B20 når på vinteren, og B30 på sommeren. Fåes kjøpt på parfymerier.

Max Factor Facefinity All day flawless 3 in 1 foundation i fargen Warm Almond
Denne her er super til dager jeg er travel, eller har en lang dag jeg må se fin ut på hele dagen. Denne holder ekstremt bra på huden. Den dekker også alt som trengs å dekke. Rett og slett en perfekt foundation ♥ Eneste negative med denne akkurat nå, er fargen. Den er veldig lys og rosatonet. Jeg må definitivt gå å kjøpe ny farge! Passer for de fleste hudtyper, men dere med veldig tørr hud burde kanskje prøve noe med litt mer glød i. Denne har en matt finish. Fåes kjøpt på h&m, cubus og vita.


MAC Pro Longwear Concealer i fargen NW20
VERDENS BESTE CONCEALER. Den dekker alt, den holder hele dagen og den legger seg ikke i linjene under øynene! Ikke noe mer å si, denne er virkelig verdens beste! Kjøpt på Kvadrat i Sandnes.
 

Rimmel Stay Matte i Transparent
 
Det billigste pudderet jeg har prøvd, er også et av de aller beste pudderne! Denne er perfekt for å sette sminken, fordi den er så lett og usynlig på huden. Den bare legger seg fint på huden, og matter ned. Fåes kjøpt på Lindex.

Bourjois Bronzing Primer
Ah, denne er genial! Det er en bronzer med mousse konsistens. Jeg pleier å bruke fingrene til å legge den under kinnbena og i panna. Så blender jeg den ut med fingrene eller med kost. Super enkelt. Denne er så utrolig god, elsker den! Kjøpt på Superdrug i London.

Benefit Hoola
Jeg er en solpudder-addict, og har så mange fine solpuddere i min sminkekolleksjon. Denne er den som har den beste fargen, og ser perfekt ut på min hudfarge. Jeg er helt frelst! Fåes kjøpt på Feelunique (direkte link).

Make Up Store Blush i Peach
Dette er en fin varm fersken farge. Den er kjempefin til alle anledninger. Hvis jeg ikke vet hvilken blush jeg vil bruke en dag, faller valget som regel alltid på denne til slutt. Fåes kjøpt på Kicks.

MAC Blush i Gingerly
Verdens fineste blush som er perfekt til en litt mer solbrun hud. Denne bruker jeg også som øyenskygge faktisk, den funker også veldig bra til det. Anbefales på det sterkeste! Kjøpt på Kvadrat i Sandnes. 

NYX Mosaic Powder i Highlighter
Denne er perfekt for to gode grunner: den har ikke glitter i seg, og den ser ut som glødene hud. Den lysner huden der du påfører den, og den gir deg den mest naturlige looken av highlight. Fåes kjøpt på cherryculture.com(direkte link).

MAC Cream Colour Base i Hush
Denne er så utrolig fin. Det er en lys fersken farge som gir deg den perfekte glød! Denne bruker jeg masse på sommeren, siden den er fin og varm i fargen. Kjøpt på Kvadrat i Sandnes.

Urban Decay Primer Potion
Denne hadde jeg aldri klart meg uten! Den får øyenskyggen til å holde hele dagen, og se like fin ut fra når jeg tar den på til jeg tar den av! Den har en fin myk konsistens, og er enkel å legge på. Denne burde ALLE ha. Fåes kjøpt HER. 

MAC Paint Pot i Painterly
Dette er en krembase/primer som er hudfarget. Den dekker over alt av blodårer og misfarging på øyelokkene. Denne bruker jeg ofte til hverdags som en primer også, men har du veldig oljete øyelokk ville jeg heller prøvd den fr Urban Decay, og heller brukt denne som base. Denne er en livredder, og en hverdagsmust for meg! Kjøpt på Kvadrat i Sandnes. 

MAC øyenskygger i "Blanc Type", "Soft Brown", "All That Glitters" og "Sketch"
Mine favorittskygger fra MAC. Disse er rett og slett helt perfekte skygger som ikke drysser. De er pigmenterte, og holder hele dagen. Elsker de♥  

Urban Decay Naked Palette
Dette har vært min mest brukte palett i år. Fargene er så utrolig fine på, og en perfekt blanding av lyse, mørke, skimrete og matte farger. Anbefales for alle som liker øyenskygger! FInner det ikke online for øyeblikket, tror det er utsolgt. 

Anastasia Brow Duo i Brunette
Min faste øyenbrynspudder! Fargene passer perfekt for mine bryn, og skyggen holder veldig godt på bryna mine også! Fåes kjøpt på Nelly.com 

Loreal Super Liner
Min faste dipliner siden 9.klasse! Den er enkel og bruke, billig og gir en fin og jevn liner! Fåes kjøpt på h&m, cubus og vita!

Benefit They're real!
Dette er den beste maskaraen jeg noen sinne har prøvd! Har lenge vært på leten etter den perfekte maskara, og denne er det! Den gir fyldige og lange vipper. Love it!

NYX Jumbo Pencil i Milk
Denne har jeg brukt som øyenbryns highlight! Den er veldig pigmentert å lett og legge på.  Denne er også fin å bruke som øyenskyggebase, bare pass på å ikke ta for mye, da kan øyenskyggen stripe seg. Men, som øyenbryns highlight og som highlight i øyekroken. Kjøpt på cherryculture.com

Nivea Milk and Honey Lip Balm
Denne har jeg hatt med meg på skolen hver dag, og den blir brukt hver dag også! Den er bare så fin og myk på leppene, og gir masse fuktighet.

Loreal 235 Nude 
Verdens fineste leppestift ♥ Den perfekte nude farge!

Dior Addict Lipstick i 465
Dette er en nydelig rosafarge! Den er veldig glossy og sheer, så du får bare en fin glans av rosa med denne. Kjempefin!

Jordana Lip Liner i Tawny
 Jeg bruker ikke lip liner hver dag, men når jeg gjør det er det som regel denne! Den er perfekt, og gjør leppene mye større. Anbefaler alle å ha en lipliner som er litt mørkere enn leppefargen sin, det får de til å se mye større ut! Denne er kjøpt på cherryculture.com

Håper dere likte dette innlegget! Har brukt såå lang tid på det, så håper det faller i smak ♥

Step by step- Nyttårsminke i gull

 • 27.12.2013 kl. 14:12

Hei alle sammen :-) I dag tenkte jeg å vise dere hvordan dere kan sminke dere på nyttårsaften! På nyttårsaften er det jo alltid litt gøy å sminke seg litt mer enn vanlig. En klassiker som jeg syntes er nydelig, er gullfarget øyenskygge. Denne kommer jeg nok selv til å bruke, jeg syntes det er så nydelig med litt gull på øynene. 


Hvordan jeg sminket øynene:

Step 1: Det første jeg gjør er å påføre en gullfarget krembase. Dette vil være med på å få gullfargen til å poppe enda mer, men også for å få øynenskyggen til å holde hele kvelden. Jeg la også en lys farge under øyenbrynet.

Step 2: Her la jeg en gullfarget øyenskygge over krembasen. Jeg blenda også litt av en matt, lysebrun farge i globallinja. 

Step 3: Her la jeg en svart farge i globallinja og litt ned mot vippekanten. 

Step 4: Her har jeg lagt en medium brunfarge over den svarte øyenskyggen. Dette gjorde jeg for å tone ned intensiteten til den svarte fargen, og for å gjøre det litt mykere. Blend godt med en god blendingkost!

Step 5: Her la jeg en strek med eyeliner. Jeg ble tom for dipliner akkurat når jeg holdt på, så jeg måtte inn med en annen også, derfor resultatet ble litt ujevnt. 

Step 6: Her har jeg lagt på eyeliner på våtkanten, og maskara og løsvipper.

Nærbilder av hvordan øyensminken ble: 

Produktene jeg brukte:

Jeg brukte "Naked" og "Buck" fra Urban Decay Naked paletten min. "Naked" brukte jeg i Step 2, og "Buck" brukte jeg i Step 4. I min andre Urban Decay Naked 2 palett, brukte jeg "Foxy" under øyenbrynet, "Half Baked" over kremøyenskyggen, og som hovedfargen i looken. "Blackout" brukte jeg i Step 3.

Urban Decay Naked Palette fåes kjøpt HER.
Urban Decay Naked 2 Palette fåes kjøpt HER
Disse palettene er som regel alltid utsolgt, så det er bare å følge med når de kommer inn igjen! De er helt supre.(Feil på bildet, brukte Maybelline Color Tattoo i Eternal Gold som kremskygge)
-Loreal super liner
-Nilens Jord Volume Maskara
-Anastasia Cover Waterproof eyeliner 

Håper dere likte denne sminkelooken! 

Ting som irriterer meg

 • 25.12.2013 kl. 12:58

-Når jeg har fått mange nye varsler på Facebook. og tror at det er mange interessante og gøye varsler til meg. En kommentar, like, invitert til en gruppe eller noe sånt.. Men NEI, bare 7 forskjellige spillforespørsler. 

-Når vennskap er "enveiskjørt". Det vil da si at det kun er den ene som holder kontakten.. Det er ikke kun en person sitt ansvar for at vennskapet skal vedlikeholdes. Dette irriterer meg så sykt!!

- Håret mitt. Jeg virkelig hater håret mitt over alt på jord. Det er alltid flokete og tørt. Da jeg var i London sist så var jeg på en frisørsalong og farget håret, måtte 3 frisører og 1 time børsting til for å få håret mitt ble noen lunde fint. 

- Når man glemmer å ta på seg deodorant, og har ingen mulighet til å gå hjem for å gjøre det heller. Jeg får helt panikk hvis jeg lukter vondt og går å tenker på det konstant. Dette er spessielt forferdelig hvis jeg har full skoledag og så jobb rett ettepå. Ah, blir kvalm av tanken.. Heldigvis har sistnevnte kun skjedd en gang, men det er nok for å si det sånn!

- Når jeg har tusen foskjellige ting som må bli gjort ferdig på en dag. Jeg er en av mange som er eksperter på å utsette alt til siste liten, slik at jeg ender opp med masse stress rett før. Da ender det som regel med at jeg dropper å gjøre det og gir opp...

Jeg hater folk som forandrer seg enormt bare på grunn av kjæreste. Når man gir opp alle sine bestevenner og venner ovenfor kjæresten sier det bare litt om personen egentlig. Skjønner selfølgelig at ting blir litt forandret, men for noen er det ikke måte på.

- Når folk fremstiller seg selv helt perfekt. Å legge ut bilder av grønnsaker og frukt på instagram gjør deg ikke tynnere.. Tror heller ikke verden går under om du dropper en spinningtime heller.

-Jeg irriterer meg også over at jeg ALLTID må forsove meg. Klarer jeg virkelig ikke å stå opp av vekkerklokken min? Dette resulterer i en stressende meg som tar på maskara, blush og bukse samtidlig. Hardt å være jente, altså!

- Jeg irriterer meg over jenter som legger ut et nytt profilbilde på Facebook med en underskrift ala dette: "Ah, jeg er så stygg." eller "***** tvang meg til å ha dette!!". Alle andre som ser dette ser på dette som idiotisk og barnslig. Vi vet også at du innerst inne ELSKER det nye profilbilde ditt, ellers hadde du aldri valgt det. 

- Noe annet som irriterer meg, er når jeg er enten på fest, bursdag eller noe sånn, og noen sier "Jeg vil bare ha VANN:):)." med verdens stolteste stemme. Selfølgelig kan du være sunn og slikt i din hverdag, men når du er på fest eller noe slikt så tror jeg ikke du dør på grunn av du drikker noe annet. Forresten, jeg har sett deg spise sjokoladeboller, sjokolademelk, kanelbolle og brus på skolen så blir nesten for dumt å late som du skal være verdens sunneste i andre omstendingheter. LOL.

- Når folk stirrer inn i skjermen min når jeg sitter langt forran i klasserommet. Se på din egen skjerm og slutt å bry deg om hva jeg er inne på.

- Når fremmende legger ut om hele privatlivet sitt på fest. Jeg er dessverre ikke på fest for å høre om hvor trist og forferdelig du har det. Snakk med ei venninne om det, eller hold deg hjemme.

- Når folk går inn på rommet mitt uten min tillatelse. Jeg har krav til privatliv, så hold deg unna!Hva irriterer du deg over? Irriterer vi oss over noen av de samme tingene?

❄ Winter Wonderland Tag ❄

 • 24.12.2013 kl. 12:02

Hei! Jeg har lenge hatt lyst til å gjøre en tag, og nå som det er vinter passer det jo perfekt å gjøre en vinter-tag! Dette er da spørsmål som handler ting som skjer i vinter, vinter must-have's og andre vinter relaterte ting! 

Favoritt ting om vinteren?

Min absolutt favoritt ting når det kommer til vinteren, er jula. Vinteren her jeg bor er trist og grå, så at julen er midt i den absolutt tristeste sesongen i året, passer helt perfekt! Det er så deilig å glede seg til jul, fordi for meg er det så mye lykke og glede i den fine, lille juletiden ♥ 
//Bilder fra weheartit.com

Skjerf eller luer?

Liker begge veldig godt, men jeg må nok si skjerf her! Det er vanskelig for meg å finne luer som ser bra ut på, og når man først har tatt på seg en lue er det ingen vei tilbake.. Da er håret elastisk og flatt, haha! Så må nok si skjerf her, siden jeg bruker det mest. 

Favoritt julefilm?

Tror de fleste som kjenner meg godt vet svaret på dette.. ♥ Hjemme alene 1 & 2 ♥ Er det mulig å ikke like denne filmen? Den er verdens koseligste, og gjør meg bare så glad av å se på den. Til de få som ikke har sett den, SE DEN. Den er så herlig at du vil ikke angre. Denne så jeg så masse i barndommen min, slik at den betyr også veldig mye for meg! Kan alle replikkene i filmen også, haha..


// Bilder fra weheartit.com

Favoritt vinter neglelakk?

En klasikker for meg i vinteren, er rød neglelakk. Det er kanskje ikke den neglelakken jeg bruker mest gjennom hele året. men i vintertiden er røde negler nydelig! Denne er fra Essie og heter Aperitif.

Top 3 vinter must-have's?


Jakka mi fra Jeane Blush er et must have for meg i vinter. Den er supervarm og kjempefin. Den har også en utrolig bra pris! Kjøpte denne HER


Det andre must have mitt er kjæresten min! Haha. Han er så utrolig god og han betyr rett å slett så sykt mye for meg. Verdens beste♥ Hadde ikke klart meg uten han.

Fuktighetskrem. Dette er virkelig en livredder i de kalde vinter månedene. Huden min blir tørr rundt nesa og rundt øynene, så dette må jeg smøre meg inn med både morgen og kveld. Denne er fra Eucerin, og den fungerer kjempebra!

Nevn en ting du ønsker deg til jul i år.

I år er vel et av de første årene jeg faktisk ikke ønsker meg noe spesielt! Har ønsket meg noen møbler til rommet av foreldrene mine, en ring fra kjæresten og egentlig ikke noe mer.. Blir glad for alt jeg får, så er ikke så viktig :-)

Favoritt julesang?

Siden jeg elsker Hjemme Alene filmene så mye, så kan jeg også innrømme at julealbumet der alle sangene fra filmene er med i er min favoritt-album ♥ Klarer ikke å velge kun en sang! Det heter ''Home Alone Soundtracks'' på Spotify. Anbefales til alle som vil komme i julestemning. Jeg liker også veldig godt julealbumet til Kurt Nilsen :-)

Must have vinter leppeprodukt?

Her må jeg rett å slett velge min Korres lip butter! Jeg smører leppene mine inn med denne flere ganger til dagen, og den gir både fuktighet, ser bra ut på og lukter godt. Min favoritt!

Favoritt vinter duftlys?

Voluspa Mandarino Cannela. Lukter rett og slett jul! En fin blanding av kanel og mandariner ♥ Fåes kjøpt på Home&Cottage, Lillebille i Flekkefjord og andre plasser som selger duftlys.

Hvordan skal du tilbringe julen din i år?
I år skal jeg feire julen min slik vi har gjort i alle år, med min familie! I fjord var et unntak, da vi feiret jul i Florida, noe som var helt fantastisk ♥ Men i år er det back to normal, noe som jeg gleder meg til! Blir koselig å tilbringe jula hjemme med folka man er så glad i! Vi pleier som regel å ha en god frokost på morgenen, der vi også kan pakke opp kun en pakke. Etter det er det masse venting, tv-titting, julekos og glede i huset! Vi spiser Kalkun på julaften, noe alle her liker! Etter det er det pakkeåpning hele kvelden, noe som er veldig koselig.
Her er noen bilder av julepyntet vi har her i huset i år! Det gir meg skikkelig julestemning ♥

Hvordan tilbringer du julen din? Liker dere slike tags?:-) 

God jul alle sammen! Håper dere får en kjempefin jul.

Hvorfor kan vi ikke unne andre suksess?

 • 22.12.2013 kl. 12:14

Obs: Dette innlegget handler ikke om sminke, klær eller noe i den duren. Håper alikevel du vil ta deg tid til å lese ♥

En ting vi mennesker er utrolig gode på, er og ikke unne andre mennesker suksess. Hvorfor har dette blitt en negativ ting å gjøre? Mange mennesker vil nok ikke innrømme dette selv, men de aller fleste av oss er for opptatt med å snakke dritt og finne negative ting med andre, at alt det positive blir skyvet vekk. I min egen hverdag, vil jeg faktisk si at jeg hører mer drittslenging, negativitet og sutring enn glede og kjærlighet. Jeg vil også tro at det er mange andre som har det slik, når de tenker seg om. Blir man mer lykkelig av å gå rundt å klage? Dette kan jeg med hånda på hjerte si at ikke er sant. Det har blitt så mye sladring, negativitet, latterliggjøring, mobbing og sutring i det siste at jeg snart ikke skjønner hvordan dette skal ende! 

I det siste har jeg sett mye av en ny trend, da spesielt på Facebook, der folk gjør narr og mobber andre som skriver såkalte ''skrytestatuser''. Selvfølgelig, det kan bli for mye av det gode av og til, men hvis du har så utrolig store problemer med denne personen, så hvorfor ikke bare slette vedkommende fra Facebook eller andre nettsteder dette skjer? Istedenfor går folk rundt å gjør narr av disse menneskene. Takler vi virkelig ikke at andre har det bra? Hvis du virkelig har store problemer med at andre folk skryter av seg selv eller oppnår suksess, vil du heller aldri bli noe selv. Hvorfor kan vi ikke bare respektere at andre mennesker har det bra?

Hvorfor skal vi være redde for å si noe positivt om oss selv? Det har blitt en slags stor negativ greie det å skyte av seg selv. Hadde jeg skrevet på Facebook ''I dag har jeg jobbet helt til 21:00! Føler meg flink.'' eller noe så enkelt som ''Jeg er fornøyd med meg selv'', så hadde nok mange kjefter åpnet seg. Det er for mange ulovelig å være fornøyd med seg selv. Jeg vet det er mange som sier de hater Janteloven, men er du helt sikker på at du ikke lever etter denne ''loven '' selv? Det er for mange mennesker ikke lov å være stolt av sin egen kropp, sin egen personlighet, sitt talent eller utseende. Skjønner dere hvor sykt dette høres ut?

Har du egentlig sett mennesker som har oppnådd mye i livet sitt eller rett å slett hatt et dødsbra liv, rakke på folk i hytt å pine? Det tviler jeg på. Det er som regel mennesker som sliter med seg selv som ikke respekterer andres suksess og glede. Dette er en ting jeg håper kan snart endre seg, og at folk kan åpne øynene å se hva som skjer med samfunnet vårt!

Alle mennesker har forskjellige prioriteringer og drømmer, det er rett å slett noe vi alle må respektere. Jeg ønsker å gjøre en god karriere, en annen person vil kanskje bare nyte livet sitt mens den tredje personen vil for eksempel reise og utforske verden. Alle mennesker er rett og slett forskjellige, og har forskjellige ønsker i livet sitt. Respekter det.

Hvis vi skal gå rundt å være redd for å være oss selv, så vil denne generasjonen med mennesker kun gå en vei. Det vil være en verden fylt med negativitet, depresjoner og angst for å ikke være "normal" nok. Om du har en drøm som folk sier er urealistisk, vis dem det at du kan! Følg drømmen din. 


Da jeg lagde blogg, var jeg livredd for at folk skulle si noe negativt om den. Redd for å skille meg ut. Men er det ikke det som er positivt med oss mennesker, å skille oss ut? Det er alt for mange som lever i skyggen, redd for å vise seg. Jeg vil tro dette kommer av at man er redd for å høre andre sin mening. Heldigvis så jeg bort fra dette her og gjorde det jeg ville selv, uten å tenke på andre sin meining. 

Et av mine største ønsker er at folk snart kan begynne å drite i hva folk sier om dem, og gjøre akkurat det dem vil selv! Hvorfor skal man gå rundt å høre på dritt som kommer fra negative mennesker med lav selvtillit? Fortsett med det du driver med, uten å bry deg om hva disse lavmål-menneskene sier. Noe som hadde hjulpet mye på å få til et bedre samfunn, er å spre glede og være stolte av oss selv! Jeg personlig ser ikke noe penere enn en sterk person med høy selvtillit som kan skryte av seg selv utenat man bryr seg om hva andre syntes. Tenk hvor nydelig med en verden fylt med fornøyde mennesker med høy selvtillit og glede. Alle mennesker fortjener skryt og glede i livet sitt. Det er så mye mer givende å være en del av å glede andre og seg selv, enn å være sjalu og frekk. Jeg lover! Det hjelper både seg selv og andre.

Jeg håper det er mange som er enige, som også er drittlei av negativitet og mobbing av andre folk som prøver å oppnå noe..  Jeg kommer iallfall til å fortsette med det jeg liker, og drite i hva andre syntes.


Hvis du er enig med det jeg har skrevet, så hadde jeg satt utrolig stor pris på om du ville kommentert, likt eller delt dette innlegget ♥ Så kan vi sammen vise hvor idiotisk denne ''trenden'' med sjalusi og drittslenging er!

10 ting dere kanskje ikke visste om meg

 • 20.12.2013 kl. 13:23

- Jeg er en klums! Søler alltid med drikke uansett hvor forsiktig jeg er, mister ting hele tiden og er ofte ufokusert. IKKE en god egenskap.

- Jeg har vært en turner! Gikk på turn hele barndommen min og fram til 8.klasse og elska det. Definetivt den sporten jeg gjør det best i, for sport er virkelig ikke min sterkeste side sånn generelt.

- Jeg må planlegge ting. Jeg er veldig lite spontan, noe som jeg hater at jeg ikke er! Alt virker så mye lettere når man er spontan, men med meg er det sånn jeg må helst planlegge ting i flere dager framover.

- - Jeg er verdens største matmoms. Sånn seriøst.. Alt som er usunt er godt i mine øyne! Potetgull, sjokolade, nachos, smågodt og sjokolade frokostblanding er min svakhet...

- Jeg absolutt hater kjøttkverner. Ja, det høres kanskje dumt ut, men jeg syntes det er så utooolig ekkelt. Tanken på at man kan kverne alt mulig i den ekle greia, gir meg frysninger. Så hver gang jeg ser en kjøttkvern i butikken, på tv eller noe sånt, så skvetter jeg å kan ikke se på den en gang. Jeg blir livredd!

- Jeg sliter med angst. Er konstant livredd for å feile, og  for å ikke oppnå noe i livet mitt.  Dette går veldig mye ut over mitt humør og mine tanker. Det er helt forferdelig.

- Min aller største drøm når jeg var liten var å sitte i kassa på Rimi. Jeg syntes det så gøy ut å trykke på alle knappene, hahaha

- Jeg hater å gå glipp av noe, men alikevel elsker jeg å være alene. Det finnes ikke noe deiligere enn søndager da det kun er MEG tid. 

- Jeg har hatt tidenes rareste perioder! Alt i fra emo, punker, fargeklatt og bimbo. Uff av meg, er så glad jeg har funnet meg selv nå, haha.- Jeg har sett filmen Hjemme Alene MINST over 150-200 ganger. Det er helt sykt, jeg vet. Men hver gang jeg enten vil kose meg eller er trist og trenger en oppmuntring ser jeg på denne koselige filmen ♥ Somregel vil ingen se den sammen med meg når det ikke er rundt juletida, men for meg er dette en all-year around film! Elsker den så utrolig mye.Var det noe du ikke visste? Liker dere slike type innlegg? 

 

Innkjøp-Sørlandsenteret

 • 18.12.2013 kl. 16:04

Hei! For noen dager siden var jeg i Kristiansand på Sørlandsenteret og Ikea. Jeg var der først og fremst for å kjøpe julegaver, noe jeg fikk gjort helt ferdig! Det er så deilig å være ferdig med julegavene. Jeg fikk også kjøpt noen ting til meg også, noe som også var etterlengtet. Har ikke kjøpt et eneste klesplagg på nesten 4 måneder! Det har egentlig gått ganske greit, har så store behov for å kjøpe klær så veldig ofte. Håper dere vil like innkjøpene, og det vil falle i smak ♥

T skjorte og genser fra Gina Tricot

Skjorte og t skjorte fra Gina Tricot

Lip pencil og Peeling Pads fra H&M og The Body Shop Coconut Scrub(min 3 av denne, elsker den♥)


Lite "fat" fra HM(skal bruke dette til å legge klokkene mine på), bilderamme og duftlys fra Ikea.

Kjøpte litt mer enn dette, som feks noen lysholdere, duftlys og flere rammer, men tenkte at det ikke var så veldig interessant å vise fram.

Hva syntes du om innkjøpene mine? 

Ha en kjempefin dag videre!

Hva har jeg i sminkepungen min?

 • 17.12.2013 kl. 14:53


Her har du da min fine sminkebag! Den er fra Lulu's og har to lommer. Den ene bruker jeg å ha sminken min i, og den andre har jeg andre hygiene produkter i.


Her er ansiktssminka jeg bruker pr dags dato! Jeg bytter mye på sminken min, men dette er det jeg har brukt de siste ukene  Elsker virkelig alle disse produktene ♥ Benefit og Physicians Formula fåes desverre ikke kjøpt i Norge. Disse kan du finne på nettsider hvis du søker dem opp på Google.

Her har vi alt av øye og leppeprodukter jeg bruker nå for tiden! Benefit og Urban Decay fåes ikke kjøpt i Norge, så disse må du søke opp på Google å finne en nettside som selger den, for å få kjøpt de! 


Her har vi det som er i den andre lommen, nemlig hygiene og andre småting! Alle disse produktene er daglige must for meg. 

Hva har du i din sminkebag/pung?  

Håper dere likte innlegget!

Oppskrift - Indisk rett

 • 15.12.2013 kl. 10:02

Hei alle sammen  I dag skal jeg vise dere oppskriften på min absolutt favorittrett! Jeg absolutt eeelsker indisk mat, og dette det beste indiske jeg noen sinne har smakt♥ Jeg smakte dette første gang hos kjæresten min, og jeg bare måtte ha oppskriften. Dette er en oppskrift som passer til 5-6 porsjoner. Håper dere liker det, og jeg anbefaler ALLE som liker indisk mat å prøve dette!

Dette trenger du for å lage denne retten:


♥ 2 fedd hvitløk ♥ 1 terning med kyllingbuljong ♥ 2 ss karri ♥ 2 ss chillipaste ♥ 1 glasskrukke med Mango chutney ♥


♥ 2 paprika ♥ Ris ♥ 2 små kartonger med kremfløte ♥ 5 kyllingfileer♥


Jeg syntes også det er veldig godt å ha nanbrød ved siden av! Tar bare 2 minutter i ovnen, så dette er enkelt å lage rett før servering.

Prosessen: 


Det første jeg begynner med er å salte og peppre kyllingen litt. Du trenger ikke å ta alt for mye på, for det vil være nok smak i denne retten som den er. Deretter delte jeg hver kyllingfieet opp i 4 forskjellige ca like biter. 


Når du har skåret opp alle kyllingbitene, kan du ta på komfyren og en bit med smør for å klargjøre panna til steking.


Her har jeg lagt kyllingen i panna, og brunt den svakt. Her er det viktig at du steker kyllingen godt nok, slik at den ikke blir rå noen plasser. 


Så er det tid for Mango chutneyen! Jeg personlig liker å ta ut de største bitene med mango. Dette er helt klart noe du kan skippe, men jeg tok en skål med de store bitene som jeg skulle hive, og en bolle med det jeg ville ha i retten min. (Mer enn det på bildet, her er det bare litt av det)


Så tar du å blander fløte, mango chutney, chilli pasten, hvitløk og karri i en ildfast form! I og med at det er så mange forskjellige konsistenser i denne retten, så er det viktig å blende alt sammen. Jeg bruker bare en visp og blander alt ut i formen. Bland godt!


Så tar jeg en terning med kylling buljong i en liten kjele med kokende vann, med så mye vann som det sier på pakken. Jeg hadde vel rundt 3 dl.


Så heller jeg i kyllingkraften. Du kan velge selv hvor mye du vil ha i, jeg valgte å ta alt i. Hvis du vil ha litt tykkere konsistens tar du bare litt mindre i 


Her har jeg skjært opp noen biter med paprika. Ha det i denne størrelsen du vil, men jeg syntes dette er en fin størrelse.


Her har jeg tatt i paprikaen og kyllingen.


Så tar jeg det inn i ovnen på 200 grader i 25 minutter! Mens de minuttene går pleier jeg å koke risen, rydde opp og dekke på boret.


Finito! Her har jeg da servert med ris og nanbrød. Jeg personlig elsker denne retten å kunne spist det hver eneste dag, haha! Ganske sterk saus, blandet med kylling og ris er utrolig godt! 

Hva syntes du? Liker dere oppskrift-innlegg? 

Step by step-Marilyn Monroe inspirert sminke

 • 13.12.2013 kl. 15:13

Hei alle sammen. I dag er det tid for en ny step by step sminke look! Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som har drømt om et utseende som det Marilyn Monroe hadde.. Det vil jeg nok aldri få, men å sminke seg likt som henne kan alle kunne gjøre! Hun har veldig lett øyenskygge, mens eyelineren og leppene er i fokus. Så hvis du vil lære deg hvordan du kan sminke deg som Marilyn Monroe, så fortsett å les. (Har ikke med hvordan jeg la foundation, concealer, pudder og øyenbrynspudder. Dette gjorde jeg før jeg tok bildene)

Step 1: Det første jeg gjør her som er veldig viktig er å kontuere kinnbenene mine. Marilyn har fine, markerte kinnben som gir fine skygger til ansiktet. Her legger jeg en mørk farge under kinnbena, og blender det ut med en myk kost. Jeg la også litt med tinningene, panna og på haka.

Step 2: Her legger jeg en rosa blush på toppen av kinnbena mine. 

Step 3: Noe jeg alltid gjør er å legge en øyenskygge primer på først. Dette vil gjøre at øyenskyggen holder mye lengre, og ser finere ut. Jeg la også en hvit krembase over hele øyelokket og opp til øyenbrynet. Dette er et step du kan skippe hvis du ikke har en hvit krembase.

Step 4: Her la jeg en skimmrete hvit farge over hele øyet og opp til øyenbrynet.

Step 5: Dette stepet er viktig! Her har jeg tatt en medium-brun i globallinja, og blendet det godt ut. 

Step 6: Her laget jeg en ving på eyelineren min. Dette er noe som er et must i en Marilyn Monroe inspirert sminkelook. Hun hadde alltid dette! Jeg brukte en flytende eyeliner til dette, da jeg syntes det er enklere å lage en ving på denne måten :-)

Her tok jeg på maskara, løsvipper og litt hvit eyeliner på våtkanten.

Hun bytta nesten alltid på å ha matte røde lepper og shiny røde lepper. Så her kan du egentlig velge selv hva du syntes er finest. Bruk alltid en rød lipliner før du skal ta på rød leppestift! Ellers kan det fort bli søl eller ujevnt. Jeg valgte også å ta en gloss over leppestiften.

Her er det ferdige resultatet:

Hadde jeg tatt på skjønnhetsflekken til Marilyn hadde det nok vært mer inspirert av henne, men det ville jeg bare ha gjort hvis jeg skulle vært henne på Halloween eller en utkledningsfest. 

Produktene jeg brukte: 


Loreal super liner - hm, cubus, vita
Benefit ther're real! maskara - feelunique.com
NYX Jumbo eye pencil i Milk - cherryculture.com, nelly.com
Urban Decay primer potion - HQhair.com
ELF Contour and blush palette - eyelipsface.noThe balm Nude tude palette: fargene Sassy og Sultry. Fåes kjøpt på de fleste sminke-nettbutikker.

Mac Russian Red leppestift - Kvadrat, Oslo City, Glassmagasinet i Oslo++
Mac Cherry Lipliner - Kvadrat, Oslo City, Glassmagasinet i Oslo++
Limecrime Lipgloss i Candy Apple - limecrime.com 

Hva syntes dere? 

Top 5 leppeprodukter

 • 11.12.2013 kl. 15:54

Tenkte jeg skulle begynne en liten serie her på bloggen, der jeg har mine top 5 produkter! Fek.s leppeprodukter, solpuddere, øyeskyggepaletter, blusher osv. I dag skal jeg ta for meg leppeprodukter! Så her er mine absolutt favoritt leppeprodukter. Jeg har over 100 leppeprodukter, så man kan si det var vanskelig å velge! Men jeg har jo alltid noen jeg velger over andre, så det ble da disse.

Korres Lip Butter i Jasmine- Verdens beste lip balm! Denne slår de fleste merker når det kommer til fukt. Denne gir en helt superfin gloss, og lysner leppene litt pga den lyse rosa fargen balmen har. Den er rett og slett helt magisk. Kunne aldri i livet klart meg uten en lip balm/lipsyl, så denne er et must. Den lukter i tillegg kake/muffins. Deilig!  Fåes kjøpt på Vita, og de fleste nettbutikker som selger Korres

Loreal 235 Nude, denne er en storfavoritt! Har snakket om denne tidligere på bloggen, og det er det en grunn til. Den passer bare perfekt til alle anledninger ♥ Den perfekte hverdagsfarge!

Loreal Caresse i Rose Madmoselle, først og fremst; er det bare meg som elsker navnet på denne fargen? Rose Madmoselle ♥ Fineste navnet på en leppestift i hvertfall, haha! Denne er en lett dekkende leppestift som gir et hint av farge, men gir først og fremst fukt og shine. Den har en svak rosa-korall farge som ser veldig fint ut på. 

MAC Snob, Dette er min favoritt rosa farge. Den er blåtonet(altså kald) rosafarge som jeg personlig liker bedre enn varme rosafarger. Den er matt, men tørker ikke ut leppene. Denne bruker jeg mest når jeg skal ut eller vil pynte meg da denne er ganske sterk til hverdagsbruk. Men det er absolutt en nydelig farge som jeg elsker.

MAC Asian Flower, Denne er så NYDELIG. Det er en lilla-rosa farge som er super shiny, gir masse fukt og føles herlig ut på leppene. Den kjennes ut som en lip balm på. Det er ikke mange anledinger man får der man bruker en lilla leppestift, men når jeg får sjangsen så bruker jeg alltid denne ♥ Den er også fin å blande med andre leppestifter.

Har dere noen av de samme favorittene? Hvis ikke, hva er dine favoritt leppeprodukter? 

 

Innkjøp-Anastasia Lavish Palette

 • 09.12.2013 kl. 15:03

♥♥♥♥♥♥

Er ikke dette palettet helt nydelig?! Jeg har prøvd det ut et par dager nå, og alt jeg kan si er WOW. Elsker de nydelige fargene, og de er super pigmenterte! Gleder meg til å bruke det mer. Man får også med en pinsett, øyenskyggekost, eyeliner og øyenbrynspenn! 

Har du prøvd noe fra Anastasia før?

Hvem er jeg egentlig?

 • 08.12.2013 kl. 14:33

Heisann! Nå har jeg blogget på denne bloggen i et par uker, å nå tenkte jeg det var på tide å fortelle dere litt om meg selv. Jeg heter Sanne Skar Sigbjørnsen, og bor i Flekkefjord. Jeg bor i et hus med min fine familie, som består av 5 stk. Her har jeg bodd siden jeg ble født. Gjennom hele oppveksten min har jeg hatt det relativt fint, fritiden min besto mye av venner og aktiviteter. Jeg har gått på turn, drill, karate, teater, piano, hiphop, ballett og svømming. Så jeg har alltid hatt nok å gjøre!

Jeg vil nok beskrive meg selv som hyggelig, lojal, rar, følsom og omtenksom. Jeg liker å bli kjent med nye folk, men har også problemer med å la folk komme inn på meg. Jeg er også sånn at når jeg først blir glad i noen blir jeg veeldig glad i dem ♥

Jeg har alltid vært glad i mennesker, og vært ganske sosial! Da jeg kom til midten av Ungdomskolen forandret ting seg. Jeg ble mye mer sjenert, depressiv og lei. Jeg eide ikke selvtillit, den hadde forsvunnet helt. Alt for mye forandringer på kort tid. En tid jeg aldri vil ha tilbake... Litt av dette sitter fortsatt i meg, men jeg vil si jeg har så og si komt ut av den boblen med tristhet, og heller begynt å se lyst på det fine livet jeg egentlig har! Nå som jeg vet godt hvordan det er å være helt ødelagt å kunst konstant, så setter jeg så utrolig stor pris på alt det gode i live mitt nå. Helt ærlig så kunne jeg ikke hatt de bedre enn jeg har det nå. What a feeling ♥

Den dag i dag går jeg på Studiespesialiserende med formgiving VG2. Trives utrolig godt i klassen og med fagene vi har. Jeg har satt meg høyere mål enn før, og er rett å slett fornøyd med skolen. Jeg har definitivt dager hvor jeg aller helst vil være sengeliggende og slappe av, men både jobb og skole må komme før det! 

Apropos jobb, så jobber jeg på en liten motebutikk i Flekkefjord kalt Lillebille. Her har jeg jobbet siden sommeren 2013, og så langt trives jeg veldig. Fine kollegaer, fine jobbtider, fine varer og alt er egentlig kjempebra der! Har tidligere jobbet som ryddehjelp og i kassa på Apotek 1, og jobbet på Glassmagasinet. Elsker å jobbe!

Min interesse for sminke har bygd seg på gjennom årene. De dagene jeg følte meg som crap, har det vært herlig å sitte å se på sminke-kanaler på Youtube eller prøve en ny sminke-look. Sminke har bare alltid vært noe jeg syntes er gøy! 

Bloggen min: Denne bloggen er rett å slett en plass jeg kan få skrevet om det jeg elsker! Å drive en blogg der du skriver om din interesse er så gøy. Det er faktisk sånn at jeg gleder meg til å legge ut innlegg. Her på min blogg vil du kunne lese om sminke, skjønnhet, hår, tips, omtaler,outfit, meninger, oppskrifter til mat og how to's! Håper dere vil like min blogg, og hvis du gjør det setter jeg utrolig stor pris på kommentarer og tilbakemeldinger! Det er så mye mer givende enn du tror ♥

Til nyåret(2014) så skal jeg også kanskje begynne å lage videoer! Altså en video hver søndag der det kommer alt fra sminkelooks, svar på spørsmål, omtaler osv. Gleder meg veldig til det.

Det var egentlig alt. Hvis du har lest alt dette så, tusen takk for du tok deg tid til å lese!


Her er bilder av noen av folkene jeg er så glade for å ha i livet mitt ♥

Hva synte dere? Vil du fortelle litt om deg selv til meg? :-)

Mine favoritt sminkekoster

 • 06.12.2013 kl. 18:48

Hei! Når man skal sminke seg, er jo et stort must sminkekoster. Jeg har noen faste som jeg så og si bruker hver gang jeg bruker sminke! Jeg liker når kostene mine er myke og behagelige på huden, men samtidig pakker på seg mye farge.

Her er mine absolutt favorittkoster:


Real techniques powder brush // buffing brush // contour brush

Real techniques er et kostemerke som er laget av den kjente Youtuberen Samantha Chapman! Helt siden jeg prøvde disse sist vinter, har jeg elsker hver eneste kost jeg eier fra dette merke.

Jeg har vel rundt 8-9 stk, men disse er de jeg bruker mest. Pudder kosten bruker jeg til pudder og solpudder. Buffing kosten bruker jeg til foundation. Contour kosten bruker jeg til solpudder og blush. Anbefales på det sterkeste! De fåes kjøpt på Coverbrands.no og iherb.com


MAC 217 Blending brush

Hvis du bruker øyenskygge, har du bare nødt til å eie denne kosten. Den blender ut all øyenskygge uten problemer, og lager fine overganger fra øyelokk farge til fargen i globallinja. Jeg har aldri prøvd en bedre blendingkost, den blender ut øyenskygge perfekt! 


Glo Minerals Brow Brush

Siden jeg fyller brynene mine inn med farge hver dag, må en god kost til. Denne fra Glo Minerals er perfekt for det! Den er akkuratt passe presis, og har myke hår som ikke stikker. 


Make up factory Eye shading brush

En kost som pakker på øyeskygge perfekt, er viktig! Når du har funnet den perfekte kost for øyenskygge, vil en skjeldent bytte. Denne gjør akkuratt den skal. Vet ikke om denne er lett å få tak i, men det skal ikke være så vanskelig å finne en standar øyenskygge kost.


Eco tools shading brush

Denne er god til det meste! Blende ut øyenskygge og legge concealer under øynene er mine favorittmåter å bruke denne kosten på. Den er supermyk, og er et must for alle som vil ha en alt-mulig kost. 


Eco tools smudge brush

Denne er liten og handy! Den kan brukes som concealerkost, smugerkost og en kost man kan bruke om man vil ha farge mer definert. Denne er myk å pakker på akkuratt nok farge. Den er perfekt til å legge under øyet, og i øyekroken.

Hva syntes dere? Har vi noen like koster, eller ønsker du deg noen av de samme?

 

Mine sminkefavoritter fra kjedebutikkene

 • 04.12.2013 kl. 10:37

 Hei! I dag tenkte jeg å vise dere mine personlige favoritter fra kjedebutikkene som feks H&M, Cubus og Vita! Vet det er mange som ikke har mulighet til å reise til utlandet for å kjøpe sminke, og også mange som ikke kan kjøpe sminke på nett. Derfor lagde jeg dette innlegget for dere som vil vite noen rimlige, men gode produkter fra kjedebutikkene ♥

Max Factor Face Finity All day flawless foundation - Dette er en av de beste foundationen jeg har prøvd! Den passer perfekt for min hudtype(kombinasjonshud), og dekker helt perfekt. Denne foundationen holder seg fin hele dagen, og det skal mye til for at en foundation gjør det på meg. Så denne anbefales på det sterkeste. 

L'Or'eal Paris Studio Secrets primer - Hvis du har store porer eller ujevn hud, må du teste ut denne! Den har en tykk balm konsistens, noe som er uvant for meg. Den er kjempebra å legge på store porer, den vil fylle de inn og du vil ikke se dem en gang! Kjempebra til dere med litt problemer i huden, eller som vil jevne ut huden før foundation.

 

Isadora bronzing powder i Matte tan - Det fineste solpuddere fra kjedebutikkene. Den har en fin farge, ikke for oransje eller for skitten på huden! Den har en myk konsistens som gjør den lett å legge på. Solpudderet er dessuten veldig stort, så du får mye for pengene.

Maybelline Color Tattoo i One and one bronze - Dette er kremøyenskygge som har en skimrete brunfarge. Den passer perfekt før øyenskygge, da øyenskyggen vil holde mye lengre på å se bra ut hele dagen! Har skrevet en omtale på disse hvis du vil vite mer om de, les HER

Maybelline Eyestudio Diamond Glow i Coral Drama - Denne består av perfekte sommerfarger. En beige, fersken, rosegull og burgunder! Alle innholder skimmer, og ser helt stunning ut på øynene! De drysser ikke, og holder hele dagen!

Isadora Eye Shadow Trio i Cool Browns - Denne er VELDIG universiell. Det er den perfekte hverdagstrioen. Den inneholder en lys champagne, en kald brun og en mørk brun. Alle er pigmenterte, og passer perfekt for de aller fleste.


Maybelline Eyestudio gel liner i Black - VERDENS BESTE GEL LINER! Denne danker faktisk ut både MAC og Bobby Brown(som begge er kjent for deres gel liner). Den er billig, veldig svart, lett å legge på og holder hele dagen! Kunne ikke være mer fornøyd  

♥ L'Or'eal Super Liner i Black - Denne har jeg vært fast bruker av siden 9.klasse. Noe som vil si jeg har kjøpt den gang på gang i 4 år! Denne er kjempelett å legge, og lager den perfekte wing. Tuppen er presis, og kommer til alle plasser langs vippekanten. Bytter litt på å bruke denne og den fra Maybelline, kommer litt an på hvordan jeg vil at lineren skal se ut. 

Max Factor Masterpiece Max - En av de beste maskaraene fra kjedebutikkene. Denne og False Lash Effect fra Max Factor ligger likt. Den gir lange, fyldige vipper. Den drysser ikke, og er lett å legge på både de nedre og vippene oppe! Kjempegod maskara.

Max Factor Colour Elixir i Star Dusk Pink - Den perfekte hverdagsrosa. Den passer rett og slett til alt. Hvis du liker en naturlig rosa farge på leppene, så vil du elske den. Den er kremete i konsistensen, og er kjempelett å legge på. 

♥ L'Or'eal Lipstick i 235 Nude - Min absolutt favoritt leppestift, ever! Det går ikke an å faile med denne, den ser rett å slett nydelig ut uansett hva. Den gjør bare leppene litt lysere, å en kjempefin shine. Den er supermyk på, å holder lenge. Jeg har brukt denne her i mange år, å dette er nok min 7 tube! Det sier litt 

Isadora Twist up glossy stick i Sugar Crush og Coral Cocktail - Disse er kjempefine for dere som vil ha en fuktighetsgivende og shiny leppefarge. Disse ser så freshe ut på! Den rosa(Sugar Crush), er fin alle årstider, mens den korallfargen(Coral Cocktail) er perfekt for sommeren. Den er helt nydelig mot solbrun hud! Disse er herlige, de har også veldig søt innpakning.


Maybelline Vivid Lipsticks i Pink pop, Fushia Flash, Hot Plum og Shocking Coral - Mine favoritter når det kommer til sterke farger! Elsker du sterke leppefarger, er disse noe for deg. Jeg personlig bruker mest naturlige farger på leppene mine, men når jeg skal ut eller vil pynte meg litt ekstra bruker jeg disse. Love them 

Håper dere likte innlegget, så snakkes vi om noen dager ♥

Hva syntes du? Har vi noen like favoritter, eller fikk du lyst å prøve noen av de?

Julegavetips til henne

 • 01.12.2013 kl. 14:39
Disse produktene her ville jeg anbefalt for en jente i aldersgruppen 10-16. Selvfølgelig kan du kjøpe noe av disse til folk som er eldre enn det også, men hvis du er på letig etter gaver til en lillesøster/venninne/kjæreste i den aldersgruppen ville jeg anbefalt noe av dette  Hvis vedkommende er rundt 10-12 ville jeg nok godt for såpene eller noe! Men for 12-16 åringer ville nok Too faced pallettet falt godt i smak.(Min personlige favoritt, eier dette selv ♥). Alt dette fåes kjøpt på NELLY, utenom Too faced produktene som fåes kjøpt på COVERBRANDS.


Ah, her er det masse produkter som jeg selv elsker og jeg selv ønsker meg! Nude tude paletten fra The balm er utrolig bra, den tror jeg nok enhver jente/dame ville ønsket seg En god parfyme tror jeg også heller ikke ville slått dårlig an. Dot fra Marc Jacobs, Lady Million og Bright Crystal er jo noen av de mest populære parfymene for jenter i denne aldersgruppen, så vil si de er ganske ''safe'' å kjøpe. En god krølltang er noe mange jenter leter etter, å den fra Gorgeous er perfekt. Kjenner selv mange venninner som ønsker seg den etter å ha prøvd den. Anbefales ♥ Resten av produktene er også gode å trygge produkter for å kjøpe til en hver 16-25 åring.
Alt her fåes kjøpt på NELLY, utenom Deborah Lippmann settet, Nude tude paletten og Solpuddersettet fra Too faced som fåes kjøpt på COVERBRANDS

Her er det noen produkter jeg tror hadde passet fint til en mor, bestemor eller kone! Jeg vet selv at min mor elsker den NUXE dusjsåpen, og den Too faced Matte eye paletten. For kvinner med litt mer rynker vil matte øyenskygger vært det tryggeste å kjøpe. Det ser mye mer flatterede ut enn metaliske farger. Duftlysene til Voluspa er også HELT fantastiske. De lukter himmelsk  Tror nok det ville vært en fin julegave til en fantastisk mor, bestemor eller kone ♥ Alle produktene fåes kjøpt på NELLY, utenom Too faced paletten, og settet fra Bare minerals som fåes kjøpt på COVERBRANDS.

Som dere sikkert ser så er de fleste produktene fra Nelly, noe som jeg syntes er kjempebra! Nelly er en trygg side som har superrask levering. Her kan du også kjøpe om du er under 18 år, pga postoppkrav  Så her kan du handle sminke, sko, klær samtidig. Nelly har serriøst alt mulig... Love it!

Håper dere likte innlegget ♥

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no