INNKJØP! The Body Shop, Clarins, Desenio, Vita ++

  • 26.11.2015 kl. 10:41


Her har dere mine siste innkjøp! Håper videoen faller i smak <3

PRODUKTER JEG HAR BRUKT OPP

  • 21.11.2015 kl. 15:04

Heihei! Ny video ute, en produkter jeg har brukt opp video. Hvis du liker slike videoer kan du sjekke ut min spilleliste på Youube hvor du vil se alle tidligere slike videoer.

Håper videoen faller i smak!

 

OMTALE: FUGDE CLEAN BLONDE SHAMPOO

  • 19.11.2015 kl. 18:15


Jeg har lenge vært fast bruker av Loreal sin silver shampo, men etter mer og mer skryt om Fugde Clean Blonde, bestemte jeg meg for å kjøpe den da jeg ble tom for Loreal. Denne var i tillegg billigere, så tommel opp for det! Dette er da en shampo som er fargekorrigerende, den vil da altså fjerne gultoner fra håret ditt å gjøre det mer kjølig i fargen. Fargen på denne er en dyp lilla, og den bør helst sitte i noen minutter for å gjøre effekt. Jeg pleier å la den sitte i mens jeg skrubber og vasker kroppen min, så ca 5 minutter.

Jeg kan helt ærlig si at jeg ble overrasket. Jeg hadde ikke sett for meg at den skulle være noe spessiel egentlig, men en mer effektiv sølvshampo har jeg aldri brukt! I forhold til Loreal sin er denne mer effektiv(Veldig også!), trenger ikke å sitte i like lengre, bedre duft og tørker ikke ut håret på samme måte. Den fra Loreal har en litt maskulin lukt, og håret blir veldig tørt etter jeg har brukt den. Når jeg bruker den fra Fudge lukter håret bedre, og det blir ikke tørt i det hele tatt.

Personlig så må jeg si at jeg er superfornøyd, for så mye positive tilbakemeldinger på hårfargen min har jeg aldri fått etter at jeg begynte å bruke denne. Det hår vært dager hvor over 15 stykker har kommentert hvor fin hårfargen min er, og dette skjer faktisk ofte. Belive it or not!


Her ser dere da et helt tilfeldig bilde av meg, men her ser dere hverfall fargen min. Mange spør i tillegg hvordan jeg har farget håret, og frisøren bleiket det først i masse striper, før hun tok grå og blå blandet og tok det over hele håret mitt. Og med hjelp av sølvshampo vil det bli enda finere i mine øyne. Denne kan jeg virkelig anbefale!

Min er kjøpt HER på Feelunique, men kan også kjøpes på forskjellige frisørsalonger.

KARAKTER: 6 av 6

DUPES

  • 17.11.2015 kl. 18:00

Etter at jeg spurte dere på snapchat >sanneskars1< om hva dere var interessert i å lese om på bloggen, fikk jeg enormt mange henvendelser om jeg kunne vise dere noen dupes. For dere som ikke vet hva dupes er så er det et billigere produkt som er tilsvarende et dyrere produkt. Noen av produktene i dette innlegget er så og si identiske i finish eller farge, eller begge deler. Jeg har enda flere dupes liggende i kolleksjonen min, så om du vil ha flere dupes innlegg så kan jeg godt få det til! Bare gi meg respons så skal jeg gjøre det :-) 

Først ut har vi bestselgeren Estée Lauder Double Stay In Place Makeup. Denne foundationen har en full dekkevne og sitter som et skudd gjennom en hel dag. En foundation jeg har elsket lenge er Revlon Colorstay Makeup, nettopp fordi den er så utrolig lik! Disse to bruker jeg om hverandre hele tiden og ser helt ærlig ikke forskjell på huden. Er du en plass hvor de selger Revlon ville jeg helt klart hamstret opp med denne foundationen, fordi den er virkelig helt fantastisk! Begge merkene har stor spekter med farger, så de aller fleste vil nok finne sin farge. Milani Baked Blush i Luminoso til venstre, Benefit Coralista til høyre

En av Benefit sine mest kjente produkter er deres Coralista blush, den er så fin! Det er en lys fersken med skimmer. Dupen til denne er Milani Baked Blush i Luminoso, som har helt lik farge, bare denne har gullskimmer i seg istedenfor sølv/hvitskimmer som Coralista har. En annen forskjell på disse er at konsistensen på Benefit sin er mye mykere og mer pudrete, mens Milani er bakt og har en mye jevnere finish der pudder ikke løsnes like godt som på Coralista. Jeg personlig liker dupen minst like godt her!INGLOT 278 til venstre, Maybelline Electric Orange til høyre

WOW, disse er virkelig helt identiske! Disse kjøpte jeg tro det eller ei på samme dag, så kan ikke skjønne hvorfor jeg kjøpte to helt like leppestifter på en dag. Menmen, det er jo en superfin og fresh farge, så det gjør jo egentlig ikke noe. Eneste forskjell på disse er at INGLOT har en litt mer gelkonsistens, mens Maybelline har en mer kremet/satin konsistens. Lukten er også helt forskjellig, INGLOT har også en fruktig lukt, mens Maybelline lukter som Creme Brulée. MAC Angel til venstre, Pierre Rene 01 til høyre

Jeg ble veldig glad når jeg fant denne dupen, fordi jeg syntes det har vært vanskelig å finne noe som ligner helt på MAC Angel, men jammen fant jeg ikke en som var veldig lik! Eneste forskjell på disse er finish, Angel er mer satin/kremet mens Pierre Rene 01 er en ren kremkonsistens. Den er på en måte en blanding av Cremesheen og Glaze finishen hos MAC. Som dere sikkert ser- veldig like farger.NARS Raquel Lipstick til venstre, HM In A Nutshell til høyre

Dette er nok den dupen av disse 5 som ikke er helt lik. Alikevel ville jeg vise dere dette, fordi som dere ser er fargen faktisk utrolig lik. Raquel fra NARS er hakket lysere og mer rosa, mens HM In A Nutshell er litt mer mauve med litt mer grått i seg. Ellers er de utrolig like, NARS har en mykere konsistens, mens HM sin føles mer semimatt i finish. Ble så glad når jeg så dette, fordi for det første er jo NARS et veldig dyrt merke, og for det andre er det vanskelig å få tak i. Så her er det bare å løpe å kjøpe HM In A Nutshell, den er virkelig helt nydelig!

Vil du ha flere innlegg med dupes? Lik innlegget!

MAKEUP MISTAKES TO AVOID!

  • 16.11.2015 kl. 21:20

I denne videoen viser jeg dere mange vanlige feil på en side av ansiktet, mens på den andre siden viser jeg hvordan jeg mener det skal gjøres. Videoen er bare laget for gøy, og sminke har ingen regler så ikke ta noen av tipsene personlig.

Ha en superfin dag videre!

 

FALL FAVORITES TAG

  • 13.11.2015 kl. 18:00

Siden det fortsatt er skikkelig høstvær ute tenkte jeg å svare på noen spørsmål i en TAG jeg har likt godt i det siste. Den heter "Fall Favorites Tag" og består da av mange spørsmål om favoritter basert rundt høsten. Takk til Celina som tagget meg :)

Favorite clothing item


Dette skjerfet har jeg levd i siden det begynte å bli kaldt i luften. Denne er virkelig helt fantastisk god og varm, og i tilegg er den jo så fin å se på. Fikk høre av ei venninne at det så så dyrt ut, men det er faktisk fra H&M :-)

Favorite blush På høsten er jeg glad i varme, brente høsttoner overalt egentlig, men også på kinnene. Min store favoritt er Benefit Rockatour blush som er en varm, myk ferskenbrun. Den ble godt brukt hele forrige høst, å den er like fin i år. Den til høyre er Sleek og heter "Coral" og er en brent oransje med rødbrune undertoner. Den passer så bra til denne årstiden! 

Favorite lip color 


På høsten liker jeg godt brunlige nudes, grålige toner eller veldig dype farger. Det meste som er "edgy" er noe jeg liker i leppestift. Den første på bilde er en hverdagsfavoritt fra MAC som heter "Velvet Teddy", og den andre er en lipliner fra Clinique i fargen "Intense Cola". Ellers er jeg veldig glad i MAC Stone, Gerard Cosmetics Underground og Soft Berry fra Clarins nå på høsten. 

Favorite fall movie 

Duplex er en av mine all time favorite filmer! Det er en fantastisk god komedie som alle vil like. Den er morsom og lett å se, anbefales.

Favorite fall TV-show

Fortiden ser jeg ikke på noen serier. Jeg elsker egentlig å ligge inne i høstmånedene å se på serier, men denne høsten har det ikke blitt noe av. Har dere noen gode anbefalinger? 

Favorite candle?


De beste duftlysene jeg har luktet på er Bath & Bodyworks Leaves og Sweet Cinnamon Pumpkin, så det må helt klart bli de. Ellers har Voluspa og IKEA noen gode dufter, men ingen topper de to fra B&BW etter min mening. 

Favorite halloween costume

Hmm, jeg har bare vært sånne "last minute" kostymer som katt, minnie mus, djevel osv, så har egentlig ikke noen kule kostymer å komme med. Tror jeg likte best å være katt da katt er favorittdyret mitt, hahah

Favorite thanksgiving food?

Helt klart kalkun i brun saus med poteter, stuffing og masse andre grønnsaker. Det har vi hatt hvert år og det er virkelig thanksgiving mat for meg.

Favorite drink?


Nå må jeg gå skikkelig "typical white girl" å si Pumpkin Spice Latte fra Starbucks. Den smaker en blanding av kaffe, kanel, gresskar, muskatnøtt og nellik. Har du enda ikke smakt den så vil jeg helt klart si den er verdt all hypen den har rundt seg. Jeg blir aldri lei, og kjøper den hver gang jeg vil gi noe ekstra til meg selv. Den får meg til å virkelig kjenne på høstfølelsen, og denne er så deilig å drikke i bitende kaldt høstvær. Ah, I love it! Ellers er Cappuchinoen og kakaoen fra Espresso House veldig gode.

Hva er dine favoritter på høsten?

RIHANNA INSPIRERT MAKEUP

  • 12.11.2015 kl. 18:00

FACE:

Loreal True Match W2

Glo Minerals Under Eye Concealer Natural

MAC Prep & Prime Highlight Light Boost

Rimmel Stay Matte Powder

The Balm Bahama Mama

Tarte Blush Blissfull

BECCA Shimmering Skin Perfector Champagne Pop

EYES:

Anastasia Dip Brow Pomade Taupe

Anastasia Clear Brow Gel

MAC Paint Pot Soft Ochre 

Make Up Geek Peach Smoothie, Shimma Shimma

MAC Saddle, Red Brick

Loreal Superstar Liner Black

Shiseido Full Lash Mascara

Ardell Whispies

LIPS:

Clinique Intese Cola Lipliner

Gerard Cosmetics Underground Lipstick

 

Hva syntes du?

DET Å HA SELVTILLIT OG DRØMME STORT

  • 10.11.2015 kl. 18:23

En mer personlig video fra min side. Jeg forteller dere mine tanker og erfaringer rundt sitt eget selvbilde og hvordan man kan skygge unna andre sine meninger og kommentarer. Håper den kan være til hjelp for noen!

IN MY ON THE GO MAKEUPBAG

  • 03.11.2015 kl. 16:45Dette befinner seg i min "on the go" sminkebag. Siden jeg ikke sminker meg til å gå på skolen lengre, er det greit å ha med litt sminke som jeg kan bruke etter skolen hvis jeg skal noe spesielt. Så dette er rett og slett det jeg trenger for å få et fint og naturlig resultat, kjapt og enkelt. Som dere ser er det mange multitask produkter som kan brukes til mer enn bare én ting. Solpudderet bruker jeg foreksempel ofte som en lett skygge i globalen, og pudderet bruker jeg både som foundation og pudder i ett. To produkter jeg glemte å vise dere er MAC Paint Pot i Soft Ochre og Sigma e25 blendingkost, men de er også alltid i mappa mi.

MAC Studio Fix Powder C3 - Collection Lasting Perfection Concealer Light 2 - MAC Cream Color Base Hush - Too Faced Bronzed & Poreless - Clarins Eyebrow Pencil - Benefit Gimmie Brow Medium/Dark - Kat Von D Tattoo Liner Trooper - NYX Slide On Pencil Jet Black - Covergirl Lashblast Volume Mascara - Nilens Jord Kabuki Kost - The Body Shop Cocoa Lip Balm

Hva finner man i din sminkebag?

SOFT SMOKEY EYES TUTORIAL

  • 01.11.2015 kl. 15:21

God søndag! Håper dere likte dagens video, så får dere ha en fin dag videre :) klem!

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no