BEAUTY Q&A

  • 30.11.2014 kl. 12:07

Hei folkens! i dag er det første søndag i advent, hvor sykt er ikke det? Vi har allerede tatt opp juletreet og pyntet huset, og det er så koselig. Håper dere får en kjempefin dag ♥ I denne videoen her svarer jeg på resten av spørsmålene dere stilte meg på spørrerunden jeg hadde.

Når jeg nevner at jeg skal linke noe i infoboksen, mener jeg alltid infoboksen under videoen på Youtube. Hvis du vil se hva jeg snakker om i videoen, så trykk på videoen for å komme direkte til YouTube. 

GOLD SMOKEY EYE

  • 24.11.2014 kl. 22:42


Her har dere da en gull smokey eye. Denne looken bruker jeg veldig ofte til spesielle anledninger, og tror dere vil like den like godt som det jeg gjør! Ha en super kveld videre, klem!

EVERYDAY MAKEUP

  • 21.11.2014 kl. 22:44

NÅR BLIR VI GODE NOK FOR OSS SELV?

  • 18.11.2014 kl. 22:03

I dag begynte jeg dagen min med å lese i min daglige avis, Facebook. Som vanlig var det proppfullt av kleine statuser, trutmunnbilder, Farmen-nytt og hating på kjendiser. Ikke noe nytt. Midt opp i alt det vi nå kaller for "vanlig nytt" fant jeg et blogg-innlegg fra en gutt som kaller seg Jack, og der gikk dråpen. 

Det blogg-innlegget hans gikk ut på, var at alle jenter som veide over 60 kilo, ikke skulle nærme seg treningsstudioet. Han syntes det var direkte kvalmt å se jenter over 60 kilo, da spesielt når de trente. Dere kan jo tenke dere hvor hyggelig det var å høre halv sju på morgenen for ei jente på over 60 kilo. 

Har folk virkelig glemt helt bort alt som kalles respekt? Har vi rett og slett så lite respekt for hverandre at vi henger ut enkelte grupper mennesker på grunn av at de ikke er slik "du" liker? Hvorfor skal vi alltid henge ut mennesker fordi noen mener at noen er "for trent", "for tynn", "for feit" eller "har for stor rumpe"? Jeg kan ikke forstå hvor samfunnet har tatt veien, for det er i helt feil retning. Ei jente som veier 60 kilo er i de aller fleste tilfeller normalvektig. Når du veier 60 kilo kan du enten være veldig slank, godt trent, litt lubben eller helt normal. Det som også veier noe, er høyden og muskler. Vekt er noe jeg tenker lite på, fordi jeg vet med meg selv at jeg er normalvektig og hvis jeg skulle blitt overvektig, hadde jeg merket det på kroppen min. Ingen vekt hadde trengt å fortelle meg det. Hvorfor skal jeg da bli nedbrutt av en usikker tenåringsgutt som skriver om hva som er akseptabelt og ikke? Jeg syntes rett og slett det er oppfordring til spiseforstyrrelser. For hvilken annen måte kan man bli "slankere" på, hvis man ikke kan trene fordi enkelte syntes det er ekkelt å se på?

Ingen, absolutt ingen er like. Det har blitt nevnt mange ganger, og det kommer til å bli nevnt mange ganger til. Fysikken vår, genene våre, til og med benbygningen vår er forskjellig. Hun ene jenta du så på Instagram som var lagt ut på en bruker med navn "fitwoman", hun er en fitnesstjerne og har gått på streng diett og trening i manfoldige år for å fortjene akkurat den kroppen hun har på det bildet der. For alt vi vet, kan hun veie 60 kilo hun også, men forteller det oss ikke, siden vekt bare er et usselt lite tall. 

Slike blogg-innlegg som "Jack" skriver må man selfølgelig ta med en klype salt. For hvor mange er det ikke som daglig provoserer til de grader for å tjene gryn og for å få status. Det tar helt av. Jeg håper ingen av dere som leser dette ser opp til slike mennesker. Da har det virkelig gått for langt. 

Jeg er rett og slett møkka lei samfunnet vi vokser opp i. Jeg er bekymret. Jeg skjemmes. Det er direkte pinlig å vokse opp i en tid der fordommer, usikkerhet, mobbing og hating er så sentralt som det er nå. Det å hate på en kjendis gir deg status, og hvis man skriver et blogginnlegg om pelsdyrnæringen, gjør det deg automatisk til verdens beste person. Det er ikke til å holde ut i. 

Jeg skulle nesten ønske å bare slette Facebook og unfollowe Instagram-brukere som gjør meg usikker, for å rett og slett fokusere på det som faktisk er viktig. Å være glad i seg selv. Å muntre hverandre opp. Å ta vare på sin egen kropp. Å få det beste ut av livet sitt.Skal vi se tilbake på generasjonen vår som "YESS, jeg lå på topplisten på blogg.no fordi jeg skrev at jeg hatet feite folk" eller "Livet mitt er komplett fordi jeg fikk 200 likes på profilbildet mitt, det gjorde ikke venninna mi". For hvis vi fortsetter slik vi holder på nå vil faktisk noe ala dette skje. Den stygge sannheten. Som er veldig sann. 

Jeg følte for å skrive dette her, rett og slett for å nå ut til dere som tok dere ned av blogginnlegget til Jack, men også dere som er usikre på dere selv fordi du tror at noen andre er "bedre" en deg. Det som betyr noe er hvordan DU ser på deg selv, og hva DU kan gjøre for å gjøre DEG bedre. Hva med å bare akseptere seg selg og droppe alt som kalles sommerkropp, julebordkropp eller dietter, og heller jobbe for å bli glad i seg selv. For i det lange løp, er de ikke det som er viktig?

Jeg vil også bare påpeke at jeg har forstått at blogginnlegget til Jack var et sosialt eksperiment for å se hvor hjernedød denne generasjonen er. Mitt problem er at dette ikke er første gang vi har sett slike blogginnlegg. Dere har vel ikke glemt "50 kg stand advarsel" innlegget Robin og Carl la ut. Jeg har ikke ord. 

DEL DETTE INNLEGGET HVIS DU ER ENIG!

DEPRESJON, PRESS OG KJÆRLIGHET

  • 16.11.2014 kl. 17:56


Kanskje min mest personlige video, ever. Håper dere som spurte meg satt pris på at jeg svarte ærlig og tok meg tid til spørsmålene deres :-) Hvis dere lurer på noe så er det bare å spørre i kommentarfeltet. STOR KLEM ♥

Stort innkjøp!! + Spør meg spm!

  • 12.11.2014 kl. 21:42


Husk å still meg spørsmål i kommentarfeltet!

Produkter jeg har brukt opp #4

  • 05.11.2014 kl. 18:51


Dere vet hva dette betyr, jeg har brukt opp produkter- og forteller dere om hva jeg syntes om de!

Håper dere liker videoen♥

I ♡ FALL TAG

  • 02.11.2014 kl. 15:57

Her har dere den siste videoen vi filmet sammen i Oslo da jeg var på besøk hos Celina. Håper dere likte den! ♥ Jeg gleder meg kjempemasse til neste gang jeg skal besøke henne, vi klikker så utrolig godt. Miss you, baby!

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no