Før og etter bilde - sminket min egen mor

  • 30.11.2013 kl. 16:54


Sminka mamma i går før hun skulle på julebord. Syntes hun ble kjempepen. 

Hva syntes dere? 

Step by step- Juleball/Julebord sminke

  • 28.11.2013 kl. 18:13

 

Hei alle sammen! I dag tenkte jeg å vise et eksempel på en eventuell juleball eller julebord sminke. Dette kan man jo selfølgelig gjøre uansett årstid, men siden julesesongen så smått har begynt, tenkte jeg å vise et forslag til hvordan dere kan sminke dere ♥ Dere som skal på juleball eller julebord i år, kos dere!  Liste over produktene jeg har brukt er nederst i innlegget. Hvis dere vil vite hvordan JEG ville sminka meg på en slik anledning, så bare les videre ♥

Step 1: Det aller første jeg ville gjort er å påføre en primer. En primer vil gjøre at øyenskyggen vil holde utrolig mye lengre på, men også få øyenskyggen til å poppe. Jeg la også en lys beige krembase over det igjen, slik at den lyse fargen jeg skal ha over det, vil vises godt. Jeg tok også en tape-bit og la den skått under øyet. Dette vil gjøre at øyenskyggen ikke drysser ned over kinnet, og også skaper en skarpere look.

Step 2: Deretter la jeg en lys brun øyenskygge i globallinja. Dette er noe jeg gjør omtrendt hver gang jeg legger øyesminke, det vil være med på å duse ut hele looken. 

Step 3: (nb:Beklager for dårligere bilder på disse to stepene, kameraet ville ikke fokusere..) Her la jeg en lys champagne farget på øyelokket og i øyekroken. Deretter a jeg en mørk brun i globallinja. Siden jeg la den tape-biten i utkanten av øyet, vil det bli mer markert og vil gi et løftet blikk. Jeg brukte en mindre detaljkost til å få den mørkebrun fargen der jeg ville ha den.

Step 4: Her tok jeg bare litt svart over det brune! Dette vil bare mørkgjøre hele looken, men pass på og ikke ta for mye, slik at det brune ikke skimter gjennom!

Step 5: Her tok jeg av tape-biten, og la litt mørkebrun farge under øyet. Jeg blenda også litt av den lyse champagne fargen under øyet, slik at ca halve undersiden av øyet er champagne farget, og den andre halvdelen er mørke brun ♥

Step 6: Her tok jeg eyeliner over og under øyet. Laget en liten wing på utsiden av øyet, slik jeg omtrendt alltid gjør.

Og med maskara eller falske øyenvipper på så, voila:

Produkter brukt: Stila in the lights palette - beautybay.com

Loreal super liner black - H&M,Cubus,Vita

NYX Slide on pencil i Jet black - Cherryculture.com, nelly.com

Urban decay Primer potion - Hqhair.com

Maybelline Color tattoo i Barley Branded - H&M, Cubus, Vita

Øyenskyggene jeg brukte:

Jeg brukte "bare" under øyenbrynet, "kitten" over hele lokket, under øyet og i øyekroken, "bliss" i globallinja, "sandstone" mer presist i globallinja og under øyet og "ebony" litt svakt i bloballinja, over den brune.

Håper dere likte denne looken  

Snakkes!

 

Fall look- Outfit

  • 26.11.2013 kl. 15:51

Heihei!

Her er noen antrekkbilder jeg fikk typen til å ta av meg! Dette er en veldig casual look, så dette er noe jeg bruker til skole, jobb osv. Liker veldig godt den vinrøde buksa, det spriter liksom opp hele antrekket, syntes jeg   Ellers har jeg en del skolearbeid å gjøre i dag, så min dag går nok ut på å jobbe med litt med det! Ha en kjempefin dag, folkens. Genser fra Bikbok // Bukse fra Bikbok // Veske fra Modekungen // Sko fra Primark // Klokke og armbånd fra Next 

Hva syntes dere? 

Omtale/swatches av Maybelline color tattoos

  • 24.11.2013 kl. 11:23

 

 

I dag tenkte jeg å vise bilder av mine Maybelline Color tattoos, og si min mening om disse produktene. Først og fremst, dette produktet er en kremøyenskygge, de er myke og lette å legge på øyelokket. De kommer i åtte farger i Norge, og koster 95,- per stk. Du kan få kjøpt de på H&M, Cubus, Vita og lignende! Alle mine inneholder skimmer, så alle mine har en metalisk finish. De har vel et par som er helt matte, men ingen av disse eier jeg.

I andre deler av verden, kommer de i mange andre farger, å i tillegg har de andre navn og litt anderledes pakning. Dette for mange er veldig forvirrende, men jeg tenker å skrive på begge navnene under, slik at dere ser hvilken som er de samme. 

Disse kan du bruke som en base før du legger andre skygger, eller så kan de brukes alene. Jeg liker å bruke de som en base før øyenskygger, da vil holdbarheten også være mye bedre! Jeg vil ikke anbefale noen som bruker øyenskygger, å ikke bruke base/primer, resultatet blir bare så utrolig mye dårligere uten.

Disse blir ofte sammenlignet med MAC sine paint pots, og det er ikke uten grunn! De er utrolig like i konsistensen, holdbarheten og hvor pigmenterte de er. Jeg personlig elsker disse, å bruker de omtrent hver gang jeg bruker øyenskygge 
Immortal charcoal(EU/UK) / Audacious asphalt(US) | Eternal gold(EU/UK) / Bold gold(US) | One and one bronze(EU,UK) / Bad to the bronze(US)


Pomegrate punk(US)(Fåes ikke kjøpt i Norge) | Pink gold(EU/UK) / Inked in pink(US) | Barley Branded(US)(Fåes ikke kjøpt i Norge)


Immortal charcoal(EU/UK) / Audacious asphalt(US)

Dette er en grå/sølv farge, den er helt super å bruke hvis du skal ha en smokey-eye. Den er veldig pigmentert, og sitter som støpt hele dagen. Dette er ikke den fargen jeg bruker mest, da fordi til hverdags bruker jeg mer lyse farger. Den er ganske mørk, så hvis du bruker mye mørke farger på øynene vil denne være super! 

Eternal gold(EU/UK) / Bold gold(US)

Dette er en nydelig gullfarge. Den er ikke spessielt oransje eller gul, den er en fin blanding. Denne bruker jeg både til hverdag og fest! Noe jeg syntes er kjempefint, er å ha en naturlig skygge på lokket med winged liner, og legge denne under øynet. Den gir en fin effekt, og er kjempefin til folk med blå øyne. Du kan også bruke den over hele lokket. Det finnes mange måter å bruke denne nydelige kremskyggen :D 

One and one bronze(EU,UK) / Bad to the bronze(US)

Dette er den mest solgte Color Tattooen av alle! Den er bare nydelig til alle anledninger, kan fint brukes til enkle looker, men også før en mørk smokey-eye. Det er en iskald brunfarge, med masse skimmer i seg. Den ser stunning ut alene, men også som en base før andre skygger. Anbefales på det sterkeste.Pomegrate punk(US)(Fåes ikke kjøpt i Norge)

Dette er en nydelig burgunder farge som er helt fantastisk nå på høsten! Denne har jeg brukt mye, det er en av mine personlige favoritter. Den kan også brukes under andre typer farger, feks:denne under med en gull øyenskygge over. Nydelig! Den inneholder litt gullskimmer. Denne er desverre ikke å få kjøpt i butikker i Norge, men kan kjøpes superbillig på nett.


Pink gold(EU/UK) / Inked in pink(US)

♥ MIN FAVORITT ♥ Dette er en helt nydelig lyserosa farge, som er super metallisk. Den ser helt fantastisk ut på :D Jeg har vært veldig stor fan av lyserosa og lyse shimmer farger på øyelokkene mine i det siste, så denne har blitt mye brukt som en base. 

 

Barley Branded(US)(Fåes ikke kjøpt i Norge)

Dette er en lys beige farge med skimmer. Den er veldig lik "MAC Paint Pot i Bare Study". Denne passer de aller fleste, den passer til alle type looks. Den kan bare slenges på i full fart, å vil se fin ut uansett. Det er en "no brainer"! 

Swatches av alle kremskyggene: 

              

Fra toppen til venstre: Immortal charcoal, Eternal gold, One and one bronze
Nede fra venstre: Pomegrate punk, Pink gold, Barley Branded

Hvilken likte dere best? Hva syntes dere om Maybelline Color Tattoos? 

Step by step- Smokey eye

  • 20.11.2013 kl. 15:28

 

Hei. Her er en enkel måte å lage en smokey-eye på. Ved bruk av kun tre forskjellige øyenskygger, kan du lage denne looken. Dette er en litt ''mykere'' look en del tradisjonelle smokey-eye, denne har litt brunt i seg og er veldig duset ut. Dette er noe jeg gjør ofte når jeg drar ut

Håper dere liker det! 

Step 1: Først så legger du en hudfarget base/primer på hele øyelokket og opp til under brynet. Dette er virkelig nøkkelen til at en øyesminke skal holde hele dagen/kvelden. 

Step 2: Så legger du en skimrete hvitfarge på hele lokket og i øyekroken.

Step 3: Nå kan du bruke en liten detaljkost til å legge en svart øyenskygge i globallinjen og ned mot vippekanten i en V. Som du ser på bildet så ligger den svarte øyenskyggen i en slags V, dette vil skape et mer definert uttrykk, og kan være med på å få øynene dine til å se lengre ut. NB: Ikke ta for mye svart av gangen, ta litt å litt på kosten til du får en ønsket effekt.

Step 4: Her brukte jeg en varm,  matt brun farge på en blendekost og blendet det over den mørke fargen. Dette vil gi et mykere resultat, og vil også se veldig flatterende ut pga den varme fargen i globallinja.

Step 5: Her tok jeg den svarte øyenskyggen på en liten kost å tok litt under øyet. Over den svarte tok jeg litt skimrete hvit, så sammen blir det en sølvfarge.

Step 6: Så er det tid for å ta på eyeliner, dipliner og maskara/løsvipper! Når alt dette er tatt på, burde det se ut noenlunde slik som på bildet :D

Her er det ferdige resultatet:

Produktene jeg har brukt:

 

Nude Tude palette - The balm(fåes kjøpt på Makeup art i Sandnes, coverbrands.no osv)

They're real! - Benefit (fåes kjøpt overalt i London, Sephora osv)

Painterly Paint Pot - MAC (fåes kjøpt på Kvadrat i Sandnes, i Oslo, Bergen, Trondheim)

Super Liner - Loreal (fåes kjøpt på Cubus, Vita, H&M)

SLIDE ON PENCIL I BROWN PERFECTION - NYX(nelly.com, cherryculture.com, ulta i USA)

 Fargene jeg brukte var Sassy, Sultry og Serious fra Nude Tude paletten!

-Sanne

TAG: Fall besties 2013

  • 18.11.2013 kl. 16:43

Heisann! Nå tenkte jeg å gjøre en TAG, noe jeg selv syntes er gøy å se på andre sminkeblogger/sminkekanaler. Dette er mine favoritter for høsten, så disse produktene er mye brukt hos meg denne sesongen, men også resten av året! Enjoy 

Beste blush:


MAC-GINGERLY BLUSH ♥ Denne er helt fantastisk nydelig! Den perfekte høst-farge. Den er en varm fersken/brun farge og på kinnene ser den helt nydelig ut på! Blush er noe jeg syntes personlig er et must-have uansett årstid. Det får deg virkelig til å gløde og en ser med en gang mye mer velstelt og ''våken'' ut! 

Beste øyenskygge:


♥ INGLOT-FREEDOM SYSTEM PALETTE 

Er det bare meg eller er ikke denne paletten perfekt for høsttider? Varme, gyldne farger på øynene er stunning i høsttider. INGLOT har nettopp åpnet i Norge, og anbefaler dere å sjekke ut butikken! De har en i Oslo og en i Kristiansand etter det jeg vet. Kvaliteten på denne makeupen er helt fantastisk, disse er mist lige gode som MAC øyenskygger, og disse er til og med billigere. Du kan også lage ditt eget palett(slik jeg gjorde), da kan du velge om du vil ha et palett på 2,3,4,5,10 øyenskygger, eller enda større. De har over 100 forskjellige øyenskygger å velge mellom, så der er det noe for alle. De jeg valgte er en matt, lys hudfarge, en nøytral lys beige, en copper-gull farge, en rød-oransje og en matt mørk brun.

P e r f e c t ♥ 

Beste flytende ansiktsprodukt:


 ♥ MAC PRO LONGWEAR CONCEALER I NW20 

Verdens beste concealer! Denne og min Nilens Jord Duo concealer står likt, men denne fargen passer meg best nå på høstider. Før jeg skal på skolen har jeg ofte ikke tid til å ta på flytende foundation, så da blir det ofte bare en concealer og litt pudder. Denne concealeren er perfekt til både under øynene, men også på urenheter og rødhet. Det som gjør denne concealeren så genial, er at den legger seg ikke stipete under øynene! Det er såå mange concealere som gjør akkuratt dette, men denne gjør det ikke i det hele tatt! Den holder også hele dagen.


Beste pudder:


♥ RIMMEL STAY MATTE POWDER I TRANSLUCENT 
 

Jeg har prøvd så utallig mange puddere opp gjennom tidene, alt fra Chanel, MAC, ID, Smashbox, Loreal osv, men denne er min absolutt favoritt. Det er også det biligeste puddere jeg har prøvd, koster under 100 lappen! Anbefaler alle å teste ut dette pudderet, det er fint å sette foundation med, men også alene. Annbefales også til dere med veldig fet hud, denne vil være en livredder for dere! NB: Annbefaler ikke å ha denne med i veska når du skal ut, for som dere ser så er min knekt i midten.

 

Beste hudpleieprodukt:♥ Simple Cleansing facial wipes, Aveeno Clear Complextion foaming cleanser 

Klarte ikke å kun velge en, så her ble det to produkter! Før var jeg veldig kresen på hudpleie, å brukte dyre, luksuriøse produkter. Nå derimot, bruker jeg kun disse to, og en fuktighetskrem + en skrubb et par ganger i uka! Grunnen til jeg kun bruker dette, er fordi huden min har blitt SÅ mye bedre etter jeg har brukt disse produktene! Den rensen er en livredder, den er skikkelig god for å få en jevnere og kvisefri hud. Elsker den! Den kan dessverre ikke kjøpes i Norge, jeg kjøpte min på en random matbutikk i USA. Men tror de selger dette merket i Danmark, England osv også. Ellers er den superbillig å kjøpe fra feks Ebay. Sminkefjerningsserviettene er noe jeg bruker hver kveld før jeg legger meg, har en pakke på badet og en rett med senga! Grunnen til det er rett å slett latskap, men disse fungerer superbra.


Beste hårpleie produkt:♥ Macadamia Natural Oil Deep Repair Mask 

Jeg personlig har aldri prøvd en mer fuktighetsgivende maske før! Den gjør håret supermykt og skinnende. Den lukter i tillegg heeeelt fantastisk! Litt lignende lukt som Garnier Fructis(som lukter herlig), men med litt mer frisørshampoo-lukt til den! Lukta sitter i tillegg i håret til neste gang du vasker det! Fantastisk :D


Beste stylingprodukt:


♥ Batiste Dry Shampoo ♥ 

Det er ikke uten grunn at tørr shampoo har blitt veldig populært for tiden! Det er en livredder hvis du ikke har tid til å vaske håret før skole eller jobb! Jeg syntes at Batiste lager de beste tørrshampoene, jeg har i allefall ikke prøvd noen som er like gode som disse! De finnes også i reisestørrelser, som er perfekt for å ha med i veska ♥ Fåes kjøpt på forskjellige skjønnhetsbutikker, blandt annet Vita! (Hvis du bor i Flekkefjord fåes disse kjøpt på ToKa.)

Beste parfyme:


♥ Viva La juicy - Juicy Couture ♥ 

VERDENS BESTE PARFYME. Den lukter helt himmelsk, en god blanding av søtt og fruktig. Den holder også kjempelenge på, noe som har vært et tidligere problem for meg med andre parfymer. Helt siden jeg fikk denne av kjæresten min, har jeg brukt den hver dag. Jeg har heller aldri fått så mye komplenter av parfymen min som når jeg bruker denne! Ca hver gang jeg bruker den får jeg høre at jeg lukter godt. DET eg gøy å høre :)

Beste neglelakk:


♥ Nilens Jord i fargen 969 og Essie Bahama Mama ♥

På høsten liker jeg å bruke enten naturlige lyse farger, eller mørke bærfarger på neglene! Min Nilens Jord neglelakk har en perfekt lysrosa farge! Dette er faktisk den aller beste neglelakken jeg har prøvd! Den holder utrolig mye lengre på neglene mine en andre neglelakker. Den har også en veldig jevn, fin konsistens som gjør den superenkel å legge på neglene. Denne fåes kjøpt på nett, og noen få plasser i butikk. Jeg kjøpte min på Lillebille i Flekkefjord. Den fra Essie er også en stor favoritt! Fargen er utrolig nydelig til høsten! Denne kan sprite opp et enkelt antrekk. Anbefales 

 

Beste kroppsprodukt:


 ♥ Victoria's Secret Sensual Blush & The body shop Strawberry body polish ♥

Den fra Victoria's Secret har en veldig god lukt. Den lukter en blanding av bær og blomster, og lukter i tillegg veldig friskt! En av mine favoritt dusjsåper. Den fra TBS har vært en favoritt lenge! Den lukter HELT HIMMELSK, og skummer lett på huden. Den har også små korn i seg, så den skubber huden i tillegg! Det er en slags blanding av såpe og skrubb.

Håper dere likte produktene jeg viste, eller fikk lyst på noen ting dere kanskje ikke hadde.

Har du prøvd noen av disse produktene, og hva er dine favoritter nå i høst?

Klem Sanne! 

Blogg?

  • 18.11.2013 kl. 16:42

 

Hei! Mitt navn er Sanne Skar.Jeg er 17 år gammel og kommer fra Flekkefjord.

Denne bloggen er i hovedsak en plass jeg kan dele bilder av min store interesse og hobby, altså sminke!

Sminkelooks, tutorials, omtaler og mine favoritter. Det kan være jeg slenger inn noen andre innlegg her og der, en outfit eller mine meninger om forskjellige saker! Håper du vil lese videre på denne bloggen, innlegg kommer vel 3- 4ganger i uka.

 

-Sanne

 

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no