WHATS IN MY SHOWER?

  • 31.10.2015 kl. 11:27

Vi jenter er jo temlig nyskjerrige på hva hverandre bruker, så i dag tenkte jeg å vise dere hva som befinner seg i dusjhylla mi. Jeg elsker å se videoer og lese på slike ting selv så tenkte kanskje at det var til interesse for dere også. So let´s show you what I keep in my shower!Først ut har vi shampooene mine. Min faste "hverdagsshampoo" er Redken Blonde Idol. Mange spør meg hvordan jeg holder hårfargen min så lys og kald, og jeg tror nesten jeg kan love dere at det er dette produktet som har holdt det slik.. Denne shampooen er ikke fargekorrigerende og har ikke noe lilla/blått i seg, men den bevarer hårfargen fra når du har farget det hos frisøren. Siden jeg farget håret mitt lyst og kaldt har den da bevart hårfargen min slik. Den har heller ingen sulfat i seg, noe jeg ser på som et stort pluss! Superfornøyd med denne :) Fåes kjøpt HER.

The Body Shop Banana Shampoo er en nyere shampoo jeg har begynt å teste ut. Denne kjøpte jeg kun pga lukten, den har en så herlig og søt banan lukt som er så deilig! Shampooen i seg selv er ganske god faktisk, det jeg liker spesielt godt med den er at den renser håret og får ut alt av stylingrester og fett fra hodebunnen. Det vil også si at håret kan bli litt tørt etter jeg har brukt den, bare sånn at dere vet det! Pga den er litt uttørkende bruker jeg den kun en gang i uken som en slags rens for håret, og liker den kjempegodt til det.

Fudge Clean Blonde Shampoo er en lilla shampoo som skal gjøre håret kaldere i tonen. Jeg har enda ikke testet denne ut da den nettopp kom i postkassa mi, men jeg er utrolig spent på hvordan denne er i forhold til min gamle, gode Loreal Silver Shampoo. Hvis dere ønsker omtale på denne når jeg har testet den ut er det bare å skrike ut.

Mitt holy grail hårprodukt, Aussie 3 Minute Miricle Reconstructor Deep Conditioner. Skal du ha et nytt hårprodukt, er denne et must! Den gjør håret mitt mykere enn noen annet produkt og har en helt fantastisk lukt som virkelig sitter igjen i håret. Lukter minner litt om Hubba Bubba, en veldig søt og god lukt. Denne er i tilegg rimelig i pris, så selv meg som er stundent kan kjøpe denne her utenatt det svir i lommeboka.

Litt kroppsprodukter er også et must i dusjen. En skrubb, dusjsåpe og badeskum. Dusjgelen min er fra Soap & Glory og heter "Clean On Me". Den fungerer som bare det! Den har en deilig og søt jentete lukt som jeg tror de fleste vil like. Den skummer godt og gjør kroppen ren uten å gjøre den tørr, siden den har body lotion blandet i dusjgelen. Den etterlater huden myk og ren, med et deilig snev av søt duft. Du får masse for pengene på denne, den har vart meg i over et år nå og har fortsatt masse igjen. 

Jeg bruker mye badebomber og badebiter fra LUSH, men mange av de skummer ikke, så jeg må ofte ta i egen badeskum for at vannet skal skumme. Den jeg har brukt i lang tid er Sephora sin Strawberry Bath & Shower Gel. Den gir masse skum til vannet og har en søt jordbærlukt.

Skrubben jeg bruker er en stor favoritt, det er nemlig Boots Mango Sugar Scrub. Jeg hører ingen snakke om denne, men denne er virkelig undervurdert! Faktisk så er det en av de beste skrubbene jeg har brukt, og lukten er en ren kopi av TBS sin Mango lukt. Skrubben skrubber godt og har relativt små korn noe som gjør at skrubbingen blir jevnere og huden blir også veldig myk da den har en del gode oljer i seg. Det er denne jeg pleier å bruke før jeg tar på selvbruning, og det funker veldig bra for å få en fin og jevn applikasjon på selvbruninga.

Jeg er utrolig plain når det kommer til hudpleierutinen min, så et produkt jeg bare ikke vil legge fra meg er Vichy Purete Thermale Purifying Foaming Water. Denne er helt super til både rens og fjerning av makeup. Jeg er stor fan av å bruke skum til å rense ansiktet, så denne har vært en favoritt lenge, og dette er min andre flaske.

Som skrubb bruker jeg fortiden Clinique Exfoliating Scrub som virkelig er en god skrubb. Den har grove korn i seg som kommer godt inn i huden og skrubber bort alt av døde hudceller. I og med at den er så grov kan den kanskje bli litt for intens for en veldig sensitiv hud, men for min hud funker den akuratt slik jeg liker skrubber. Fåes kjøpt HER.

For å påføre skrubben min bruker jeg denne skrubbkosten fra The Body Shop som gjør at produktet trekker enda bedre inn i huden og fjerner enda flere døde hudceller. Denne er ganske hard på huden, så igjen- har du sensitiv hud vil denne bli for mye. Svampen er en natursvamp som er noe som vokser naturlig i sjøen. Denne er så myk og behagelig å påføre rensen min med, så det anbefales virkelig å bruke natursvamp istedenfor vanlig svamp, den er så behagelig og fin på huden. 

Hva finner man i din dusj?

TOP MAC LIPSTICKS

  • 29.10.2015 kl. 16:11

Det er en stund siden jeg har vist dere mine favoritt leppestifter fra MAC, faktisk et og et halvt år siden! Hvis dere vil se mine favoritter fra den tid kan du se de HER. Personligheten, smaken og stilen min har forandret siden den tid, så nå kommer da altså en oppdatering på mine favoritter: 

Swatch av leppestiftene med et strøk: Fra venstre; Velvet Teddy(Matte), Myth(Satin), Viva Glam 2(Satin), Stone(Matte) & Shy Girl(Cremesheen)

Først ut har vi Myth. Dette er en lys nude med fersken undertoner. Denne gir full dekk etter et lag, og er matt i finish. Denne bruker jeg aldri alene, denne blir kun brukt til å lysne andre leppestifter, noe jeg ofte gjør. Myth er min absolutt favoritt til å gjøre andre leppestifter lysere, siden den er så lys og matt.

Shy girl. Dette er en leppestift som kan brukes når som helst, hvor som helst. Rett og slett en "no brainer". Den har en kremet, glossy konsistens noe som gjør den behagelig å ha på leppene. Jeg bruker denne mest i vår og sommertidene siden den er en lys fersken.

Ah, Viva Glam 2 er min all time favoritt. Fargen på denne er ren perfeksjon, jeg har aldri brukt en leppestift som bare alltid funker, utenom denne her. Det er en kald grå mauve farge som har matt finish på leppene, men er ikke tørkende i det hele tatt. Denne er også i Viva Glam kolleksjonen(som er permanent), noe som gjør at hver krone du betaler går til AIDS og HIV fondet. Hvis du skal ha en MAC leppestift, kjøp denne!

Min høstfavoritt, Velvet Teddy. Denne ble først skrytt opp i skyene sist høst når det ble en stor trend med "Kylie Jenner" fargen. Jeg har elsket den helt siden da og blir aldri lei. Den er ganske lik Viva Glam 2, bare en varmere versjon vil jeg påstå. Den har litt mer brunt i seg, og er rett og slett den perfekte hverdagsfarge i høstmånedene.


Stone, mitt nyeste innkjøp! Dette er en så unik farge at den er vanskelig å beskrive. Det er en blanding av brun og grå, den er liksom midt i mellom akkurat de fargene. Det er en veldig dyp farge som nesten kan se svart ut på en veldig lys hudtone. Denne vil se annerledes ut på alle hudtoner, de med mørk hud vil denne se mer ut som en lys grå, mens på min lyse hud blir den veldig mørk. Utrolig kul og spessiel høstfarge. Im in love!

MAC fåes kjøpt på ultvalgte Kicks-butikker, bla nettsiden deres og på Douglas.no 

Hva er dine favoritt MAC leppestifter? 

OKTOBER FAVORITTER

  • 28.10.2015 kl. 22:04

Hva er dine favoritter fortiden? :-D

CONTOUR KIT SHOUTDOWN - Anastasia, Kat Von D eller INGLOT?

  • 27.10.2015 kl. 17:04

Konturkits har lenge vært en trend i makeupverden, og flere og flere merker kommer ut med slike paletter. Den første som ble kjent var Anastasia sitt Contour Kit, og var utsolgt over alt i lang tid. Noen måneder etter kom flere og flere merker ut med dette, blandt annet Kat Von D. INGLOT har freedom system konseptet som gjør at du kan bygge ditt eget palett med hvilke farger du ønsker selv. I dette innlegget skal jeg forteller dere om hvert av kittene; forskjellen, likhetene og min mening om de. Anastasia Contour Kit Light - fra venstre: Havana, Fawn, Java, Sand, Banana, Vanilla

Dette er et konturpalett som har seks forskjellige farger, alle matte utenom en som har skimmer. Highlightfargene er ikke så lyse, så på min vinterhud vil ingen av fargene lysne opp. På sommeren fungerer Banana til å highlighte med, men de andre to fargene er for mørke til å lysne på meg selv da. Konturfargene er relativt mørke og varme, spessielt Havana og Java, disse bruker jeg mest til å varme opp huden min. Fawn er en perfekt konturfarge for min hudtone, den er kald og er akuratt passe mørk. Konsistensen på skyggene er ganske harde, men for meg er ikke dette negativt for da legger de seg mer naturlig på huden istedenfor puddrete. I og med at kun 4/6 farger er brukbare for meg er ikke dette palettet noe jeg strekker meg så alt for ofte. Jeg vil tro at dette palettet passer bedre for en medium hudtone.
Kat Von D Contour Kit - fra venstre: Subconscious, Shadowplay, Sombre, Levitation, Lyric & Lucid

Dette konturpalettet er et step up fra Anastasia sitt konturpalett etter min mening. Dette har et speil, er kaldere og har lysere farger og har en mykere konsistens. De to lyseste highlightfargene er perfekte for meg å lysne med, de highlighter på en nydelig måte. Den lyseste konturfargen passer meg fint til konturering når jeg er på mitt lyseste, men kan kun brukes som skyggelegging og ikke i hele ansiktet. Da vil jeg fort se grå ut! Shadowplay er varmere i fargen men fremdeles perfekt til konturering, så denne passer meg fint uansett hvor lys eller mørk jeg er. De to dypeste fargene i palettet til highlight og kontur (Subconscious og Levitation) blir for mørke for min lyse hud, men er nydelige til mørkere hudtoner. Jeg kan fint bruke de som øyenskygge, så jeg ser ikke på disse fargene som i veien for mitt bruk. 

Konsistensen på disse skyggene er utrolig myke, så det kan lett komme litt overflødig pudder opp når du dypper kosten ned. Med det sagt så gir de en silkemyk finish på huden og ser virkelig helt flawless ut på. 
INGLOT Sculpting Powders Øverst: 503, 501, 505, 502

Dette var det første konturkittet jeg kjøpte. Fargene kan du velge selv, noe jeg syntes er fint for da velger man kun farger man får bruk for. Jeg absolutt elsker 503 som er en lys highlight som er perfekt til å lysne med for de helt lyseste hudtonene. Denne er til og med lysere enn de i Kat Von D palettet. Den gule fargen bruker jeg som et setting pudder de gangene jeg har brukt en for rosatonet foundation, for da å nøytralisere det rosa. Den blir alt for intens gul for meg til å bruke som highlight eller kontur. Konturfargen 505 er en sikker vinner, og passer selv de lyseste hudtonene. 502 er en litt varmere farge, så denne brukes som en bronzer for å varme opp resten av ansiktet. Konsistensen på disse skyggene er en blanding mellom Kat Von D og Anastasia, men mer lik Kat Von D da de er veldig myke å lette og jobbe med. Jeg tror disse har min favoritt konsistens av alle palettene.

Hadde jeg ikke hatt mulighet til å bestille Kat Von D palettet hadde jeg fint klart meg med dette palettet, egentlig kun med 505 og 503. De to fargene der er som sendt fra himmelen til lys hud, så de bør absolutt sjekkes ut!

Swatches av de lyseste highlightfargene:

Øverst: Vanilla fra Anastasia Beverly Hills, Lucid fra Kat Von D & 503 fra INGLOT. Av disse liker jeg like godt INGLOT og Kat Von D sin, mens Anastasia Beverly Hills blir for mørk for meg til highlight.

Swatch av de gultonede highlightfargene:

Øverst: Banana fra Anastasia Beverly Hills, Lyric fra Kat Von D & 501 fra INGLOT

Av disse er definitivt min favoritt Kat Von D sin gulfarge. Den er så lys og lysner opp på den fineste måten uten å se for "gul" ut. Anastasia sin kan fort bli for gul på meg, og INGLOT sin swatch snakker vel for seg selv...

Swatch av konturfargene:

Øverst: Fawn fra Anastasia Beverly Hills, 505 fra INGLOT & Sombre fra Kat Von D

Min favoritt er fra INGLOT, men Anastasia sin ligger rett bak. Kat Von D sin blir i det kaldeste laget, og jeg må være svært lett på hånden for at denne skal se pen ut på.

Swatch av de varmere konturfargene:


Øverst: Subconcsious fra Kat Von D, Shadowplay fra Kat Von D, Havana fra Anastasia Beverly Hills, Java fra Anastasia Beverly Hills & 502 fra INGLOT

Av disse er min favoritt Shadowplay fra Kat Von D til å konturere, men til å varme opp ansiktet liker jeg godt Havana fra Anastasia Beverly Hills.

Anastasia Beverly Hills Contour Kit Light fåes kjøpt HER, Kat Von D Shade + Light Palette HER og INGLOT Sculpting Powders HER

Har du prøvd noen av disse konturpalettene?

 

 

 

CHIT CHAT GET READY WITH ME + Q&A

  • 25.10.2015 kl. 23:15


Hei og god kveld! I dag har jeg postet en avslappet og pratsom "get ready with me" video. Jeg svarer også på spørsmål mens jeg sminker meg, for en liten forandring. Hvis du ikke har fulgt med på YouTube kanalen min siden mine siste innlegg har jeg postet mange flere videoer som du kan finne HER
Hva syntes du om videoen?

NORSK SKJØNNHETSBLOGG? OH YES

  • 25.10.2015 kl. 00:31

Da var vi her igjen. Sist blogginnlegg ble postet i Mai, og ble egentlig kun brukt som en siden hvor jeg postet YouTube videoene mine. NÅ, denne gangen blir det annerledes! Jeg skal nå poste innlegg om produkter, sminkelooks og egentlig alt som handler om skjønnhet jevnlig slik at dere alltid har noe gøy å lese om. Jeg har fått inntrykk av at det er mange sminkeelskere her i Norge, og jeg har selv savnet en skjønnhetsblogg som kun handler om dette, så dette er da mitt mål å få til. Håper du vil lese videre, det settes utrolig stor pris på! 

Gjerne kommenter i kommentarfeltet hva du ønsker å lese om videre, så skal jeg absolutt få til deres ønsker.

BOOKING

  • 25.10.2015 kl. 00:13

Jeg går fortiden på makeupskolen Art Complexion og studerer for å bli makeup artist. Gjennom skolen og flere år med selvlæring er jeg nå klar for å legge makeup på kunder. Jeg er selvsikker når jeg gjør makeup, og er alltid trygg på at resultatet alltid vil være som ønsket. Min første prioritering er at kunden skal gå fornøyd ut døren, og legge makeup som passer kundens personlighet og stil. Hvis du har lyst til å få lagt makeup av meg kan du kontakte meg på sanneskar96@gmail.com, så planlegger vi derfra.

 

Prisliste og liste over makeup jeg legger kommer, kontakt meg på mail enn så lenge :)

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no