First Impression - Rimmel Stay Matte Foundation

  • 31.08.2014 kl. 11:40


Da er jeg tilbake med en ny video! Da jeg var i Oslo for noen uker siden, kjøpte jeg med meg en foundation fra Rimmel som jeg har hatt lyst på lenge. I denne videoen tester jeg foundationen for første gang, og viser dere hvordan den er i løpet av dagen osv! Håper virkelig at dere liker den :) NB: I det første klippet ser jeg heeelt difjieiw ut, men det får bare være. Sto serriøst nettopp opp når jeg filmet det, haha! Den er forresten kjøpt på Lindex til under hundrelappen.

Har dere prøvd denne foudantionen? Hva syntes dere om den?

Innkjøp fra Oslo Del 2

  • 27.08.2014 kl. 16:03


Her kommer endelig del 2 av innkjøpene fra Oslo. ENJOY!

LUSH Ro´s Argan Body Conditioner

  • 25.08.2014 kl. 21:08

Jeg må først og fremst bare fortelle dere hvor imponert jeg har vært av alle LUSH produktene jeg kjøpte i Oslo. Ikke et av produktene var dårlige syntes jeg. Det produktet jeg ble mest fornøyd med er Ro´s Argan Body Conditioner. Det er et veldig unikt produkt, som du ikke vil tro fungerer før du har prøvd det!

Lukten på denne er en blanding av roser og argan, men den har definitivt noe fruktig i seg også. Lukten av roser er veldig svak, så det er ikke noe overveldende roselukt fra denne. Jeg personlig elsker lukta!

Hvordan denne brukes er at rett før du skal til å gå ut av dusjen, smører du et tynt lag med denne på kroppen. Når du har påført den over hele kroppen, er den allerede klar til å skyldes av. Huden du etterlates med da er ubeskrivelig! Man må nesten oppleve det selv. Du ender opp med den absolutt mykeste huden du kan tenke deg. Etter denne er det ikke noe behov for fuktighetskrem, så da er det et step mindre å tenke på. 

Jeg kjøpte min på LUSH på Byporten, men den kan også fåes kjøpt HER for 299, i mine øyne verdt hver eneste krone.

Har dere prøvd denne? Eller har dere noen andre produkter fra LUSH dere vil anbefale? Fortell! :D

My makeup collection + storage

  • 23.08.2014 kl. 18:44


Wii, endelig er min mest etterspurte video ute. Håper virkelig dere likte den, for det ble lagt mye arbeid bak denne videoen! :) Klem Sanne 

Picture Perfect - Photogenic Makeup Tutorial

  • 19.08.2014 kl. 21:03


Heihei cutiepies! Jeg ville lage en video der jeg viste dere hvordan dere kan sminke dere på bilder. Nå skal vi snart ta skolebilde, og da er det noen ting som er viktige å tenke på før man tar bildet. Sjekk ut videoen får å høre tipsene :-) Ha en super kveld videre.

Stor innkjøpsvideo ♡ Oslo #1

  • 11.08.2014 kl. 20:30

Da var det duket for en ny innkjøpsvideo, og del 2 med klær & tilbehør kommer så fort det blir vær ute til å filme klærene. I denne videoen viser jeg alle sminke og skjønnhetsprodukter som jeg kjøpte meg i Oslo. Jeg var i Oslo for ei uke siden, og det var virkelig helt fantastisk! Meg og kjæresten koste oss kjempemye. Vi var både på tusenfryd og rundt i gatene og koste oss. Jeg kjøpte nok liiiiiitt for mye også kan man si, så noe mer skjønnhetsinnkjøp vil nok ikke skje på lenge! Nå har jeg nok for årevis, haha..

Ellers i dag har jeg vært å tatt teoriprøven for bil, og jeg besto! Wiii, det var veldig deilig. Rett etter det gikk jeg ned til byen for å sette på gelenegler hos en negledesigner, og resultatet ble utrolig bra. Legger ut bilder av det senere ♥ Ha en super kveld videre, klem!

Ariana Grande Inspirert Sminke & Hår

  • 09.08.2014 kl. 13:41

Heihei fininger! Håper dere har hatt en fin lørdag så langt, min har derimot bestått av å chille i senga med serier. Det ble en sen kveld i går etter 18 års bursdag, så det var godt å sove ut i dag. Senere i dag skal jeg i familieselskap! 


Jeg har fått spørsmål om jeg kan lage mer kjendis inspirerte sminkelooks, så da tenkte jeg å gjøre det. Først ut er Ariana Grande, som det ser ut som skal være tha bomb for tiden! Selv syntes jeg hun er kjempepen og har en fin stil og nydelig og lett sminke. Håper dere likte denne videoen.

Juli Favoritter 2014

  • 06.08.2014 kl. 22:46


Heihei folkens! Her er da min nyeste video, der jeg viser dere mine favoritter for måneden Juli. Den kommer litt sent, men håper det er bedre en ingenting! Ha en super kveld videre.

Stor innkjøpsvideo! Makeupgeek, bangerhead, britique, lillebille ++

  • 03.08.2014 kl. 20:10

Her har dere da en video med alle mine siste innkjøp fra de siste ukene! Jeg har kommet hjem fra noen dager i Oslo nå, og har enda masse innkjøp å vise dere! Det kommer en video om ca 1-2 uker med det. Vil ikke ha innkjøpsvideoene mine såå nærme hverandre, så det får bli sånn :)

Link til Lillebille sin nettside HER. Det er lite i nettbutikken så ring heller 94489289(mellom 10-16) hvis du vil kjøpe noe som er vist i videoen(eller mer) så sender vi det, vi har alt inne i butikken:-) (Utenom den rosa buksen fra DrDenim)

Håper dere likte videoen, så snakkes vi senere!

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no