The Beauty Scenario TAG!

 • 29.07.2014 kl. 19:05

Enda en TAG video til dere! Håper dere liker den. Nå driver jeg å pakker til jeg og Asle min skal til Oslo sammen i morgen! Gleder meg masse til det! Blir nok masse shopping og kos ♥ Hvis du har noen butikker å anbefale i Oslo eller en plass jeg burde besøke, gjerne skriv det i kommentarfeltet! Ha en superfin tirsdag videre.
Soap & Glory Clean On Me

 • 28.07.2014 kl. 20:08

Har du noen gang drømt om en dusjsåpe som lukter som "Chanel Coco Madmoselle"? Da kommer du til å like denne dusjsåpen.

Jeg har ikke alltid vært opptatt av dusjsåper, og har ofte bare kjøpt en på dagligvare som lukter godt. Jeg har i det siste merket at de har begynt å tørke ut huden min, så jeg tenkte å prøve en mer fuktighetsgivende dusjsåpe. Jeg har hørt mye bra om Soap and glory sine dusjsåper, så jeg valgte å gi denne en sjangse. Det er jeg veldig glad for nå!

Soap & Glory Clean On Me er en en fuktighetsgivende, kremete dusjsåpe. Den har en tykk og god konsistens, og skummer godt med kun et par pump. Lukten på denne er helt fantastisk god. Den er veldig vanskelig å forklare, men den lukter likt som Hand Food håndkremen og mange av de andre produktene fra S&G. Det er en veldig ren og søt lukt, veldig jentete lukt.

Definitivt min nye favoritt dusjsåpe, og jeg anbefaler alle å sjekke den ut. Den fåes kjøpt på Boots til under 100-lappen! Du får 500 ml, så denne vil holde deg lenge.

Har dere prøvd noe fra Soap & Glory? Fortell meg om deres favorittprodukt! :)

Produkter jeg har brukt opp #3

 • 28.07.2014 kl. 14:27


Her er da min siste video! Postet den på YouTube i går, men glemte dessverre å poste den på bloggen. Det er da en video på alle de siste produktene jeg har brukt opp. Jeg forteller dere om jeg likte produktene eller ikke, og om jeg kommer til å kjøpe produktene på nytt igjen! Håper dere liker den.

The Lip Product Addict TAG + Dupes!

 • 26.07.2014 kl. 11:38


Heihei søtinger! 

Mac Leppestift Kolleksjon & Leppeswatches:https://www.youtube.com/watch?v=UbrYz...

Takk til Celina Karine for å tagge meg til å gjøre denne taggen! Sjekk ut hennes video! :) https://www.youtube.com/watch?v=lxJa3...

Produkter nevnt i videoen:
- Korres Lip Butter Jasmine - Vita, feelunique
- MAC Lipstick Russian Red - Kicks.no
- YSL Volupte Sheer Candy "09 Cool Guava"
- Chanel Rouge Coco Shine "boy"
- Loreal 234 Nude
- Isadora Twist Up Glossy Stick Coral Cocktail
- MAC Sheen Supreme Asian Flower
- Max Factor Vibrant Curve Effect
- loreal "sunset blush" & "pink fever"
- NYX Mega Shine Gloss "Sugar Pie"
- MAC Cremesheen Glass "Partail to pink"
- YSL Rouge Volupte "07"
- Viva La Diva "111 Dreams"
- MAC Lipstick Candy Yum Yum
- Maybelline Vivid Lipstick "Fushia Flash"
- Isadora Jelly Kiss "Pink Parfait"
-Maybelline Baby Lips "Pink punch"
-Limecrime "Gariadium"
-Maybelline Vivid Lipstick "Shocking Coral"
-MAC Viva Glam Gaga 2
-Revlon Soft Nude

Har du gått glipp av min siste video? Drugstore Leppestift Kolleksjon & Leppeswatches!
https://www.youtube.com/watch?v=xRa4r...

Anbefaling: Benefit Gimmie Brow ♥

 • 24.07.2014 kl. 21:19

Til bursdagen min fikk jeg denne i gave, men jeg har enda ikke vist den til dere. Det er en brynsgele med farge og fiber som skal gjøre at brynene ser fyldigere ut. Jeg kan helt ærlig si at jeg er frelst! Den fungerer kjempebra alene og du trenger ikke øyenbrynspudder/pen under en gang. Jeg har i fargen Medium/Deep og den passer brynsfargen min veldig bra.

Som dere ser så er kosten kjempeliten, den er vel ca 1/3 av vanlig maskarabørste. Det vil da si at den passer perfekt for bryna! Den får i tillegg brynene til å holde hele dagen å setter dem på plass slik at ikke småhår stikker ut. 


 Her ser dere hvordan den ser ut på! Supernaturlig, men gir også definerte bryn. Min nye favoritt ♥

Benefitprodukter fåes kjøpt her.

Har dere prøvd noe fra Benefit? Benefit er faktisk et av favorittmerkene mine! :-)

Drugstore Leppestift Kolleksjon & Swatches

 • 22.07.2014 kl. 20:52

Heihei dere! Her har dere min nyeste video som viser alle mine "drugstore" leppeprodukter! Det vil da si alle mine billigere leppeprodukter og du får tak i på HM, Cubus osv :-) Håper dere likte denne videoen, jeg setter stor pris på respons så gjerne lik og kommenter hvis du likte videoen! 

Hvilken av alle leppestiftene syntes du var finest? ♥

A new week

 • 21.07.2014 kl. 16:03

Da var det allerede mandag igjen! Ahh, det har jeg faktisk gledet meg til fordi jeg skal kun nyte tiden ute i solen og ta meg en tur på stranden. Hver gang det har vært fint vær ute, har jeg jobbet. Hvor typisk er ikke det.. Så nå trenger virkelig den snøhvite "sommerkroppen" min litt farge, for det trengs sårt. Andre planer for dagen er en tur på jobb og redigere en video til dere. Denne gangen er det mine "drugstore" leppeprodukter swatches, gled dere! ;-) Hva er vel ikke gøyere en biillige leppeprodukter man faktisk kan få tak i på vanlige butikker?

Denne uken skal jeg også komme i gang med trening, og har planlagt noen turer til Høgfjell. I mine øyne finns det ingenting bedre en å gå tur på fjellet med musikk på ørene! Gleder meg allerede...  Jeg kjenner også jeg er litt tapt for energi, så aktivitet må være en prioritet denne uken. Håper ikke bare det er meg som detter litt ut av trening på sommeren..? 


Jeg lakket forresten neglene mine nettopp, med denne søte ferskenfargen her fra Essie, syntes den er så søt. Jeg lakket også tåneglene mine, men føler det blir litt i det drøyeste laget å vise, haha! Syntes det er såå ekkelt med bilder av tær, får frysninger bare av tanken.
                               


Denne ukens mål er som følger ovenfor. Haha, det med chips og pops er faktisk vanskeligere en man skulle trodd! Men jeg skaaal klare det, for en gangs skyld. Ellers er de andre punktene også veldig viktig for meg å gjennomføre.

Hva er dine planer for uken?

Sultry Glitter Smokey Eye Tutorial

 • 16.07.2014 kl. 12:25


Her er da min siste sminkelook som jeg har gjort! Håper dere liker den like godt som jeg gjør. Hvis du vil se videoene mine før de havner på bloggen, abonner på kanalen min på YouTube her.

Produktliste står under videoen på youtube samt linker til produktene. Ha en superfin tirsdag videre. Jeg har fri i dag så det skal virkelig nytes!

Romantic Smokey Eye Tutorial

 • 13.07.2014 kl. 16:30


Heihei dere ♥ Jeg har laget en video på en av mine favoritt sminkelooker som da er en smokey eye med rosa og brune toner. Den er sinnsykt flatterende på øyenene og passer alle hudfarger og aldere. Håper dere liker den! Produktliste står under videoen på YouTube. 

Håper dere alle har hatt en superfin ferie til nå! Jeg har hatt en ganske fin ferie til nå med mye jobbing men også veldig fint vær! Vi har vært så heldige å ha tropevarme de siste dagene, så det har virkelig vært herlig. Fredagenskvelden ble tilbrakt hjemme med av full avslappning med godis og netflix på skjermen, mens lørdagen ble tilbragt på jobb og i 18 års dag til bestevenninna mi, før vi gikk en tur til byen. Vellykket helg, mens søndagen tilbringes som søndager skal- hjemme og lade opp til ny uke. Håper neste uke blir super, så snakkes vi!

FLAWLESS FOUNDATION ROUTINE

 • 08.07.2014 kl. 16:14


Her har dere min foundation rutine for dager jeg vil at huden min skal se perfekt ut! Bruker så klart ikke alle produktene hver dag, men det er da disse jeg bruker når jeg vil at huden min skal se ekstra fin ut. Håper dere likte den!

Produkter nevnt i videoen:

Max Factor Facefinity 3 in 1 Foundation "Latte" & "Bronze"
MAC Pro Longwear Concealer "NW20"
Maybelline Age Rewind Eraser "Fair"
Benefit High Beam
Bourjois Bronzing Primer
MAC Blanc Type
Maybelline Dream Matte Powder "Golden Beige"
Benefit Hoola
Benefit Coralista
MAC Mineralize Skin Finish "Soft and gentle"
Urban decay All nighter Setting spray

KOSTER BRUKT I DENNE VIDEOEN:

Sigma F80
Real Tecniques Miracle Complection Spunge
Real Tecniques Expert Face Brush
Real Tecniques Setting Brush
MAC 134
MAC 109
Sigma F40

Juni favoritter 2014

 • 06.07.2014 kl. 20:06


Heihei dere! Her har dere da en video på mine favoritt produkter for måneden Juni! Den kom litt sent ut, men bedre sent enn aldri- eller hva? Håper uansett at dere likte videoen, til tross for at det var sol ute når jeg filmet som førte til irriterende lys på meg av og til i videoen. Ha en suuper søndag videre!
SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no