Omtale: Jasön Brightening Apricot Scrubble

  • 19.05.2014 kl. 20:03

Jasön Brightening Apricot Scrubble er  FeelUnique sin største bestselger når det kommer til ansiktsskrubber. Den har flest positive omtaler og har en utrolig pris. Denne skrubben koster nemlig under 60 norske kroner! 

Først og fremst, jeg er veldig glad i skrubber som inneholder aprikos. Den skrubben jeg hadde før denne, var St Ives Apricot Scrub, som jeg virkelig elsket! Det var også litt av grunnen til jeg valgte å teste ut denne. Dette er en naturlig og såpe-fri skrubb som skal skrubbe bort urenheter, overflødig olje og sminke. Denne skrubben inneholder naturlig aprikos olje og valnøtt pudder, og skal være like god for både kvinner og menn.

Det jeg liker så godt med denne skrubben er at kornene er store, slik at virkelig får bort alt av overflødig talg og olje som kan ligge på huden min. Den er også kremete, så denne kan faktisk også brukes som en ansiktsrens. 


På bildet til venstre har jeg bare tatt på litt av skrubben, og på bildet til høyre har jeg skrubbet den godt inn i huden. Som dere ser blir den tykkere og mer kremte, noe som er veldig behagelig på huden. 

Jeg er alt i alt utrolig fornøyd med denne, og det er definitivt et nytt favoritt produkt ♥ Både med tanke på produktet, men også prisen! Jeg vil tro jeg sparer masse penger på å bruke denne framover, istedenfor dyrere skrubber som jeg vanligvis går for. 

Denne vil jeg anbefale til alle som er på utkikk etter en ny skrubb, som skrubber huden godt å etterlater den myk og ren!

Innkjøp ♥ Mai

  • 18.05.2014 kl. 22:52

Heihei! Jeg håper dere alle har hatt en superfin 17.mai-helg! Min har vært helt grei! Jeg feiret 16.mai ute med gode venner, noe som skjedde ganske spontant. Bestevenninna mi ringte å sa "Ver klar om 10 min, mi hente deg udenfor huse dåkka", mens jeg satt der i onepiece og sminkefri, haha! Jaja, spontant-turer ut pleier jo alltid å bli de beste, og denne var en av de bedre ;-) 17.mai tilbringte jeg med familie og venner, men det var nok ikke den beste feiringen av 17.mai, synte helt klart av det var ganske kjedelig stemning i byen så gikk hjem i halv 7 tiden og var helt død i kroppen etter dagen! Jaja, nå er det bare en uke til min bursdag som jeg gleder meg sååå til ♥ 

Jeg har kjøpt noen forskjellige ting denne måneden, så jeg deler de med dere i denne videoen! Alt fra klær til sminke. 

Jeg håper dere likte videoen, så snakkes vi neste uke. Ha en fin kveld videre, og god natt!


Tips til en bedre hverdag

  • 15.05.2014 kl. 15:13

Jeg vet at alle her i verden har tunge dager i blant. Det er noe som er helt menneskelig, men også noe som kan endres i stor grad med tanke på selvfølelse og hvordan du tenker. "A head full of fears has no space for dreams" er et kjent ordtak, og noe jeg syntes vi må tenke litt mer på. Jeg sliter selv med stress og angst i blandt, så av og til må jeg sette meg ned å tenke over hva som virkelig gjør meg glad. Her er en liste med ting du kan gjøre for å få en bedre hverdag, som ihvertfall fungerer utrolig bra på meg! 

♥ Aksepter hvem du er

- Hvem vennene dine eller familien din er, er ingen beskrivelse på hvem DU er. Om du føler deg annerledes, så vil jeg heller se på de som en positiv ting, og heller noe man bør være stolt av. Hvem vil vel bare følge en strøm og ikke ha noe eget særpreg? Du er den du er for en grunn, og det er ingen andre enn deg selv som kan akseptere det.


 Vær takknemlig for det du har

- Ofte kan jeg nesten være på gråten over småting som skjer i livet mitt, og være ut av kontroll på grunn av ting som ikke betyr noe. I disse stundene er det viktig å tenke på det man faktisk har. Om du er så heldig å ha en familie som elsker deg, og venner som har lyst til å tilbringe tid med akkurat deg, bør du være mer enn fornøyd! Når jeg tenker på dette, får jeg alltid fram et smil og har lyst til å gå å klemme alle jeg er glad i! Det er ofte de som har mest i verden, som klager mest. Tenk over hvor heldig du er som kan våkne hver morgen og gjøre en forskjell. Sett pris på de som støtter deg.
 Sett personlige mål

- Alle har mål i livet sitt. Om det kun er småting de vil oppnå, eller store ting de vil oppnå. Sett deg ned med et papir og en penn, og skriv ned det du vil oppnå i løpet av dagen/måneden/året. Når du gjør dette får du orden på hva du virkelig vil i livet, og hva du vil oppnå. Du kan da henge listen med ting du vil oppnå over sengen, på kjøleskapet eller hvor som helst. Det er viktig å bli minnet på hva man virkelig ønsker å gjøre her i livet. Jeg tror at alle i verden har en oppgave, og det er å følge hjertet sitt og gjøre akkurat det de vil, uten innflytelse av hva andre mener.

 Stå opp tidligere

- Dette er lettere sagt enn gjort, eller? Jeg sier ikke at det er stor vits i å stå opp flere timer før du skal ut av døren, men alt i fra 10-40 ekstra minutter om morgenen gjør faktisk en stor forskjell. Du får tid til å nyte frokosten din, og stelle deg i et tempo som bare gjør at det er gøy å stelle seg. Hvem liker vel å rushe seg gjennom skjønnhetsrutinene sine? Jeg merker ihvertfall at jeg føler meg mye penere når jeg har bedre tid om morgenen. 

 Få det gjort!  

- Om du har hundrevis av ting som må bli gjort i løpet av dagen eller uka, få det unnagjort! Her kan du eventuelt skrive opp en liste med det du må få unnagjort, å krysse over det når du har gjort det. Veldig motiverende! Om du har en innlevering og en prøve neste dag, men du må også på trening, dusje og se din daglige dose av realityprogrammer(Siker vel litt til meg selv her, hehe..), så er det viktig å gjøre det i en rekkefølge som gjør at du blir ferdig med alt. 

 Få i deg nok næringstoffer som gjør at du fungerer som du skal

- Jeg merker at søppelmat og snacks er mat som gjør meg glad i kun en kort stund. Etter det sitter jeg alltid igjen med en dårlig følelse av metthet og at jeg blir skikkelig kvalm. Prøv heller å dropp det, og lag heller noe mat som gjør deg mett, men som også smaker godt. Mat har veldig stor betydning på hvor mye energi du får i løpet av dagen. Har jeg spist en hel chipspose etter skolen, er jeg kvalm og sur resten av dagen. Merkelig at selv om det blir sånn, så fortsetter man å spise all den søppelmaten, man blir liksom aldri kvitt det! Uff, haha..Jeg har begynt å tenke at før jeg skal til å putte i meg usunn mat at "Husk hvor kvalm du blir etterpå".  Det hjelper faktisk veldig!


 Gjør det som gjør deg lykkelig

- Har du en hobby eller mennesker rundt deg som du rett å slett bare blir glad av å gjøre og være med? Gjør mer av det som gjør deg glad! Tilbring tid sammen med mennesker som vil se deg lykke, og bedriv fritiden din med aktiviteter og hobbyer som gjør deg glad. Om det ikke gjør deg glad, dropp det. 


 Sett av tid til deg selv

- Alle mennesker trenger alene tid, noen mer enn andre. Vi trenger tid til å tenke over hvordan vi har det, og hvordan vi vil ha det. Å sette av tid til seg selv å gjøre gøye ting alene, går faktisk an! Om jeg merker at jeg blir for mye styrt av skolen, eller har alt for lite tid til meg selv, klarer jeg ikke å prestere like bra som jeg hadde gjort om jeg fikk litt tid til avkobling og meg-tid. Du kan gjøre masse forskjellig alene faktisk, noe ideer er å se på serier, trene, bake, danse, gå en tur eller ha en spa-kveld! Jeg har skrevet et innlegg på hvordan mine spa-kvelder er, så sjekk det ut HER.

 Gjør hverdagen bedre for andre

- Å glede andre er den beste følelsen i verden. Du får ikke bare hjulpet andre, men også deg selv! Man får et selvtillit-boost og en skikkelig god følelse etter man har hjulpet noen andre. Det er veldig viktig for meg at de rundt meg har det bra, så det er ofte noe jeg forsikrer meg om siden jeg vet hvor vanskelig det er å være alene om det. Vær der for venninnene dine, kjæresten din og familien din. Noen andre eksempler på ting du kan gjøre for andre er å tilbringe mer tid med kjæledyrene dine, gi fra deg plassen din i bussen til noen som trenger det, gi komplimenter til venninner, fortell foreldrene dine hvor mye de betyr for deg, send noen en hyggelig melding eller noe så enkelt som å smile til en ukjent. Alt dette er noe som er godt for begge sider, og man føler seg definitivt bra etter man har gjort noe bra for noen andre  Et nytt mål for meg er å gjøre minst en person glad hver eneste dag. Dere burde også prøve det  

Jeg håper at dere likte tipsene mine, og at dere vet hva dere skal gjøre for å få en bedre hverdag. Dere fortjener det!

 

Produkter jeg har brukt opp #2

  • 11.05.2014 kl. 19:48

Nå har enda en gang brukt opp mange produkter, og det føles som alltid veldig godt. Jeg elsker å samle opp disse produktene og vise dere og fortelle om jeg var fornøyd med det eller ikke. Når man har brukt opp et produkt vil jeg si man har en del kunnskap om det og fikk virkelig vite om det fungerte eller ikke. Så hvis du vil høre min mening om produktene på bildet over så gjerne se videoen under.

Produkter jeg har brukt opp #1: HER

Produkter jeg har brukt opp #2: HER

Produkter nevnt i denne videoen:

Simpe Kind To Skin Cleansing Wipes
The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facial Wipes
Eucerin Dermato Clean 3 in 1 Cleansing Fluid
Victoria's secret Sensual Blush shower gel
The Body Shop Strawberry Body Butter
The Body Shop Coconut Cream Scrub
NYC Smooth Skin Bronzing Powder "Sunny"
Rimmel Stay Matte Powder "Translucent"
Collection Lasting Perfection Concealer i " 01 Fair"
Make Up Store blush i "Peach"
MAC øyenskygge i "Crest the wave" (LE)
Max Factor False Lash Effect Maskara
Isadora Fine Liner Stylo
H&M Nail Polish "Mis stone heart"
Korres Lip Butter i "Jasmine"
Dior Addict Lipstick i "465 Singulere"
Chanel Rouge Coco Shine i "Boy"
Sea Of Spa Dead Sea Treatment Instensive Mud Mask
Redken All Soft Heavy Cream
Bed Head Superficial Smoothing Liquid

Jeg håper at dere likte videoen, så snakkes vi i neste uke ♥ Ha en fin søndag videre!

Omtale: Bare Minerals Deep Cleansing Foam

  • 07.05.2014 kl. 16:34

Bare Minerals Deep Cleasing Foam (145 kroner på Feelunique) er en tykk  og rensende skumrens. Denne rensen er tilpasset normal/kombinert/oljete hud. Den kommer i en balm/krem konsistens som gjør at den må løses opp i vann for å kunne brukes. Jeg masserer den enten mellom fingrene for å varme produktet opp, eller med en skrubbhanske. 

Denne ansiktsrensen inneholder ikke syntetisk parfyme, sulfat, parabener eller petrochemicals. Den inneholder også 100 % rent activesoil complex som skal pleie og beskytte huden.

Ingredienser: Water/Aqua/Eau, Stearic Acid, PEG-8, Myristic Acid, Glycerin, Potassium Hydroxide, Lauric Acid, Alcohol Denat., Butylene Glycol, Glyceryl Stearate SE, Propanediol, Polyquaternium-7, Soil Minerals, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glycine Soja (Soybean) Oil (Glycine Soja), Trisodium EDTA, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil (Lavandula Angustifolia), Lavandula Hybrida Oil (Lavandula Hybrida), Linalool, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil (Vitis Vinifera), Persea Gratissima (Avocado) Oil (Persea Gratissima), Punica Granatum Seed Oil (Punica Granatum), Phytosteryl/octyldodecyl Lauroyl Glutamate, Limonene, Anthemis Nobilis Flower Oil (Anthemis Nobilis), Averrhoa Carambola Leaf Extract (Averrhoa Carambola), Tocopherol. 

Denne rensen luktet sterkt av Tea-tree etter min mening, men produktet inneholder ikke denne ingrediensen. Jeg sier dette bare for å gi dere en ide over hvordan den lukter, siden den har en sterk lukt, men det er mer en naturlig lukt enn en typisk parfymelukt siden produktet ikke inneholder parfyme.

Jeg kjøpte denne rensen etter jeg så utallige mange omtaler om den på Feelunique.com. Etter å ha lest alle omtalene, ble denne med i handlekurven. Jeg ble også sjokkert over hvor billige renseproduktene til Bare Minerals kostet. 145 NOK er ikke mye for en ansiktsrens!

Jeg har kombinasjons/fet hud, så jeg vil ha en ansiktsrens som renser godt inn i huden, og fjerner alt av sminke og overflødig olje. Denne gjør det! Det er nesten litt for mye av det gode, siden huden min blir så ren etterpå at huden kjennes litt stram. Det er ikke noe som er ubehagelig, siden det kjennes kun slik ut i noen minutter. Jeg personlig ser positivt på det, fordi det betyr at den har klart å fjerne alt skitt som er på huden min, som er det jeg vil at en ansiktsrens skal gjøre! 

På esken jeg fikk med sto det at den skulle være med å bekjempe urenheter, forminske porer og redusere linjer og rynker. Jeg har ikke merket at denne bekjemper urenheter, siden jeg ikke sliter med å ha urenheter, så har jeg ikke sett noe stor endring når det kommer til det. Jeg har derimot merket at denne har virkelig renset porene mine, noe som er veldig bra siden det ofte kan samles masse sminke i porene.

En annen ting man må huske på med denne, er at man trenger lite. Da mener jeg veldig lite! Jeg tar ca med en størrelse med en ert, og det er mer en nok for mitt ansikt.  Alt i alt et veldig bra produkt som gjør det den skal. Den inneholder ikke noen ingredienser som irriterer min hud, og gjør at huden min føles ren etterpå. Dette produktet vil jeg anbefale til dere med kombinasjonshud eller fet hud, siden den fjerner alt av overflødig sminke og fett på huden. 

 

ASK SANNE #1

  • 04.05.2014 kl. 23:57

Nå er endelig svarene fra spørrerunden ute! Jeg kunne ikke svare på alle spørsmålene, da hadde videoen vart i en time.. Haha! Så jeg har forkortet den ned til under 20 minutter, så håper at dere vil se den. 

TMI TAG Her

Alle YouTuberene som er nevnt i denne videoen er linket i infoboksen under videoen på Youtube. Klikk på videoen for å komme direkte til YouTube kanalen min.
Håper dere likte svarene. God natt♥
Outfit - 02.05.14

  • 02.05.2014 kl. 20:13

Bukse fra DrDenim // Dongriskjorte og tskjorte fra Gina Tricot // Sko fra Toms 

Heihei folkens. I dag var det enda en fin dag her i Flekkefjord, været har virkelig vært på topp de siste dagene! De siste dagene har temperaturen vært 15-20 grader, men i dag var det litt kjøligere i luften, så i dag måtte dongribuksa på. I dag har jeg egentlig gjort fint lite, siden jeg sto opp så sent... Jeg har vært med kjæresten min og spist deilig taco hos han! Etter det var jeg på jobb. Nå sitter jeg bare og skal snart redigere to videoer. Den ene videoen er svar på spørsmålsrunden, og den andre er en sminkelook som er gjort på en av mine bestevenninner. Jeg tror den blir sykt bra, faktisk! :-D

Ellers skal jeg øve på teorien på bil som jeg forhåpentligvis snart skal ta, og øve litt på samfunnsfag foredrag. Ahh, er så sykt mye kjedelig arbeid som må bli gjort for tiden.. Jeg håper ikke det bare er meg som har blandede følelser om måneden mai.. Det er så SYKT mye skolearbeid, men samtidig fint vær og masse fine feiringer og bursdager, min egen også faktisk. Jeg blir faktisk 18 år gammel den 23.mai, noe som jeg syntes er helt sykt å tenke på.. Endelig er det min tur til å fylle, og jeg kan ikke vente! Får bare krysse fingrene om at jeg ikke må ha eksamen på bursdagen min i år, som jeg faktisk hadde i fjord.. Haha, uff. Unner ingen det!

Jeg håper dere likte outfiten, og får en superfin fredagskveld♥

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no