April favoritter + Nytt design

 • 28.04.2014 kl. 21:19

Heihei! Har dere merket noe nytt? Jeg har fått nytt design! Jeg er såå fornøyd, og syntes det ble superfint og enkelt. Det er laget av talentfulle Kristine Valberg! Hun er veldig flink og er i tillegg veldig hyggelig å snakke med. Hun må være den hyggeligste jeg har kjøpt design av til nå ihvertfall! 

Jeg skulle egentlig publisere denne videoen her i går, men siden internettet bestemte seg for å klikke, så kommer den nå! Det er en video om mine favoritter fra April måned. Jeg syntes April har vært en fin måned med masse fint vær! Jeg har også prøvd ut mange skjønnhetsprodukter som jeg tenkte å vise dere i videoen under♥

Produkter nevnt i videoen:  

Real Tecniques Miracle Complection Spunge 
Smashbox Camera Ready BB Cream
Victor & Rolf Flowerbomb
Boots Mango Sugar Scrub
Redken All Soft Heavy Cream
Anastasia Lavish Palette
Inglot Freedom System Palette "351", "341", "09", "327", 464"
Isadora Eye Focus i fargen "Latte"
Nivea Lip Butter i Vanilla & Macadamia
Isadora Twist Up Glossy Stick i "Coral Cocktail"
Maybelline Vivid Lipstick "Fushia Flash"

Håper dere likte videoen, og at dere i tillegg likte det nye designet mitt. Ha en superfin kveld videre!

Perfekt avslutning på uken - Hjemmespa

 • 27.04.2014 kl. 21:24

Det er så herlig å avslutte en uke fylt med skole og jobb med en rolig og stille kveld med hjemmespa. Hjemmespa for meg en nøkkelen for å holde huden min ren og fuktet, men det roer også ned og virker veldig avslappende for både kropp og sinn. Nå er det utrolig lenge siden jeg har tatt meg tid til å gjøre dette, så i dag måtte jeg bare! Jeg tenkte også å dele noen av de tingene jeg gjør, og gi dere noen tips til hvordan du kan få en perfekt avslutting på uka.

 • Det første jeg gjør er å rydde rommet mitt. I mine øyne går det ikke an å slappe helt av på et rotete og skittent rom. Så jeg pleier å rydde rommet mitt, og lage det til koselig og pent.
 • Etter at rommet er ryddet, går jeg inn i dusjen og vasker håret mitt, renser huden, shaver og skrubber huden min.
 • Så tapper jeg i varmt vann i badekaret, og tilsetter badeoljer og badeskrum. Jeg slokker alle lys, og tenner heller noen duftlys for en beroligende effekt. Hvis du ikke har badekar eller ikke liker å bade, så kan du heller bare ta en lang dusj.

 • Så finner jeg fram pcen min eller Ipaden. Jeg setter det på en krakk med siden av badekaret, slik at jeg enten kan høre på musikk eller se på serier. Jeg elsker "Orange Is The New Black" fortiden, så det er det jeg ser på! Du kan også bare sitte å tenke og slappe av, eller lese i et blad. Du kan også lage deg noe godt å spise, for eksempel grønnsaker og dipp eller en smoothie!   • Mens du ligger i badekaret ville jeg lagt vekk mobilen og andre sosiale medier, og kun fokusert på deg selv. Her kan du legge på ansiktsmaske og hårmaske/kur. Jeg skrubber også føttene mine med en fotskrubb, noe som gjør føttene supermyke! Jeg bruker en fra Sea Of Spa, og er kjøpt i Israel. Du kan bare bruke en kroppskrubb eller en annen fotskrubb, det er helt opp til deg. 

 • Når jeg er ferdig i badekaret, smører jeg meg inn med en tykk og fuktighetsgivende bodylotion/butter. Jeg bruker "Shea Body Butter" fra The Body Shop, som er supergod! 
 • Så skyller jeg av ansiktsmasken, og legger på serum, fuktighetskrem og øyekrem. 


Serum fra Vichy, Fuktighetskrem fra La Roche-Posay og øyekrem fra Benefit.

 • Etter hele kroppen og ansiktet er pleiet, tar jeg i balsamspray og hårolje i vått hår. Jeg tar gjerne en ekstra pump med hårolje på dager jeg vil ha ekstra fint hår.
 • Nå som hele kroppen meg er ren, så går jeg inn på rommet mitt og tenner noen duftlys. Jeg setter meg ned å leser i noen blader eller sjekker hva som har skjedd siden sist på blogg/youtube/facebook. Hvis du er glad i å lese bøker, er også dette er perfekt anledning til å gjøre dette.

Dette er da slik jeg har en spa kveld hjemme! Det er superkoselig og veldig godt for kropp og sinn♥ En perfekt avslutning på uka, spør du meg.

Konfirmasjon/17.mai sminke tutorial

 • 23.04.2014 kl. 15:22

Jeg vet at det sikkert er en del av dere som skal konfirmeres i år, og jeg har fått spørsmål om jeg kan lage en video der jeg viser dere hvordan dere kan sminke dere på den store dagen. I denne videoen har jeg også bare brukt produkter som kan fåes kjøpt på billige butikker, så ingen dyre sminkeprodukter i denne videoen. YAY :D
Denne sminkelooken kan selfølgelig brukes av andre enn de som skal ha konfirmasjon, siden denne er også en perfekt hverdagslook. Jeg går for en lignende sminkelook omtrent hver dag, så håper dere også liker den!

Hva syntes du? 

Outfit - A spring day

 • 21.04.2014 kl. 19:33

T skjorte - Zara // Dongriskjorte - Levis // Bukse - Dr Denim // Solbriller - Ray Ban // Neglelakk - Isadora "Ocean Drive" // Klokke - Random klokkebutikk i USA

Det var såå fint vær i dag, kunne til og med ligge ute å sole meg! Elsker virkelig været vi har hatt de siste dagene. Nå er det kun en dag igjen av ferien, og den skal virkelig nytes. Dette har virkelig vært en fin ferie. Håper dere likte outfiten ♥

TAG: The Boyfriend Beauty Test

 • 20.04.2014 kl. 19:44

Heihei! Siden det var så mange av dere som likte så godt den siste videoen min med Asle, så tenkte vi å gjøre en annen video sammen! Med en gang jeg så Shannon(hun som fant opp denne taggen) gjøre denne, tenkte jeg at denne taggen må jeg få med typen min å gjøre. Jeg ble tagget av Celina Karine på YouTube, så tusen takk for at du tagget oss til å gjøre den :-)

Asle var VELDIG flink, er faktisk sykt inponert av han!

Hva syntes dere? :-D

Link til vår andre video sammen: https://www.youtube.com/watch?v=HzdVRmUulDk 

If All My Makeup Disappeared ♥ TAG

 • 18.04.2014 kl. 14:08

Heihei! Dette er en video dedikert til de beste av de beste sminkeproduktene. Hvis jeg KUN kunne hatt 10 sminkeprodukter, hadde jeg valgt disse! 
Produkter nevnt:
Max Factor 3 in 1 Foundation
Collection Lasting Perfection Concealer
Maybelline Dream Matte Powder
Sleek Contoring & Blush palette i "Light"
Urban Decay Primer Potion
Urban Decay Naked Basics
Anastasia Lavish Palette
Nilens Jord Liquid Liner
Max Factor False Lash Effect
MAC Angel Lipstick

Hva ville du valgt hvis du kun kunne valgt 10 sminkeprodukter? 

 

Omtale: Boots Mango Sugar Scrub

 • 17.04.2014 kl. 13:55

 Boots har kommet ut med en linje med organiske produkter, og denne Boots Mango Sugar Scrub, er en del av den serien. Jeg var på vei opp til The Body Shop for å kjøpe kroppskrubben deres, som jeg elsker så høyt. Men, når jeg var på vei ut i fra Boots, så jeg denne her. Jeg luktet på testeren, og ble solgt. For meg lukter den rett og slett sommer. Den lukter himmelsk! Den koster rundt 70-80 kroner, så denner billig.

Skrubben har både store og små korn i seg, noe som gjør den perfekt å skrubbe med. Jeg bruker skrubbehansker til å påføre denne utover kroppen min, så det gir jo i tillegg ekstra skrubb. Den fjerner også selvbruning veldig bra, og gjør huden myk umiddelbart. Den er veldig lik The Body Shop Mango Body Scrub. Jeg ser omtrendt ingen forskjell fra når jeg bruker denne og den fra TBS, så det er et godt tegn. Når jeg kommer ut fra dusjen, så er huden min utrolig myk. Den etterlater huden min med et tynt strøk med olje(ikke mye!), så det er nok det som gjør at huden min blir så myk etter jeg har brukt den.

Alt i alt vil jeg gi denne en tommel opp, siden den fungerer akkurat som den skal, og dufter også som sagt utrolig godt! Dette har nå blitt min nye favoritt skrubb, og jeg syntes den fortjener mer oppmerksomhet enn den har. Den er virkelig til å anbefale, og kan kjøpes på alle Boots apoteker. 

NB: Denne inneholder mineral olje som er en ingrediens som mange reagerer på, men jeg personlig gjør ikke det. Ville bare få dette med!

Innkjøp - Skjønnhetsprodukter

 • 16.04.2014 kl. 22:04

God kveld, fininger! Har dere hatt en fin påskeferie så langt? Det håper jeg! :-) Jeg har fått kjøpt meg noen ting nå i det siste, både på nettet og i butikk. Noen av produktene fikk jeg av kjæresten min, så tusen takk for det, Asle ♥ Dere har etterspurt innkjøpsvideoer, så here you go! :-D 


Var det noe du likte? Noe dere vil ha omtale på? Klem!What's in my handbag?

 • 15.04.2014 kl. 16:24

I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg bringer med meg i vesken min. For øyeblikket bruker jeg denne fra H&M, som jeg syntes er kjempesøt og klassisk. Den rommer en god del, og jeg får til og med plass til bøker og skolepc når jeg trenger det. Den fåes kjøpt på H&M til 249 kroner. Vann - Jeg har alltid med meg en flaske med vann. Vann er et must for alle som vil ha nok energi og være hydrert hele dagen. Jeg prøver å drikke rundt 2 l vann hver dag, så denne må med! Ibux - Jeg sliter litt med hodepine, spesielt når jeg er på skolen. Det er så vondt å gå rundt på skolen med hodepine, så hodepinetabletter syntes jeg alltid er viktig å ha med. Håndkrem - Denne håndkremen er fra The Body Shop, og heter "Almond oil daily hand & nail cream", og den trekker fort inn i huden uten å føles klissete. Lommebok - Denne er fra New Look, og er svart med en søt sløyfte i gull. Den rommer alt av småpenger, kort, kvitteringer og gavekort. Definitivt det viktigste jeg har med meg! Headset - Dette kommer godt med hvis jeg skal gå hjem fra skole/jobb, og også når jeg skal trene. Tiden går så mye fortere med litt musikk på øyrene! Mobillader - Denne har jeg ikke alltid med, men jeg har merket at jeg av en eller annen grunn aldri har mye strøm på mobilen, så denne er kjekk å ha med. Ipad mini - Ååå, min nye baby ♥ Jeg har enten med meg skolepcen, eller denne. Denne kan jeg bruke om jeg venter på noe/noen, eller kjeder meg. Den er liten og søt, så den passer perfekt i veska!

"On the go" sminkemappe:

Denne søtsaken er fra Victoria's secret, og jeg forelsket meg helt i den da jeg så den. Jeg elsker striper, og jeg elsker rosa, så denne slo godt an! Perfekt størrelse, og rommer masse.

Tangleteezer - Denne er så genial å ha med seg. Jeg sliter selv med flokete hår, så håret mitt må grees flere ganger til dagen for at det skal se noen lunde ut. Denne er liten og kompakt, og er i tillegg en drøm å fjerne floker med siden den ikke river i håret. Deodorant - Hvis jeg har en lang dag der jeg ikke får tid til å gå hjem etter skolen, er det greit å ha med seg denne. Den bruker jeg jo hver morgen, så den trengs strengt talt ikke å bli brukt så mye ut over dagen, men veldig grei å ha med i tilfelle! Jeg bruker Biotherm Deo Pure, som jeg har brukt i flere år nå. Verdens beste! Flisespenner - Viktigviktig!! Parfyme - Denne er så liten og søt, og lukter i tillegg friske jordbær. Deilig! Jeg får alltid mange komplementer når jeg bruker denne, så det er jo veldig kjekt! Dere måå lukte på denne neste gang dere er på The Body Shop, fordi den er såå god! Blotting sheets - Siden jeg sliter med fet hud, så kan det hende at jeg blir litt fet i huden etter en lang dag. Da kommer disse godt med! De er kjøpt på Sephora. Antibac - Dette regner jeg med de fleste har med seg, siden det er så viktig å beskytte seg mot skitt og bakterier. Denne lukter kokosnøtt og er fra Bath & Body Works ♥

Pudder - Dette er ikke alltid like nødvendig, siden jeg bruker pudder hver morgen. Men hvis jeg ser jeg har litt ekstra olje i huden, eller at jeg har litt rødheter i huden, så legger jeg på litt av denne på huden min. Den har i tillegg kjempegod dekke, og er et utrolig bra pudder! Det er fra MAC og heter "Studio Fix". Øyenbrynsblyant - Jeg bruker alltid øyenbrynspudder, og noen ganger kan det smøres eller svettes litt bort, så da kan det være lurt å ha med seg en penn som man bare kan fylle inn områdene som evt er borte. Denne er fra Rimmel og er i fargen "Dark Brown" . Liquid Liner - Samme som med brynene, hvis eyelineren har kommet litt av, er det greit å med seg en eyeliner til å fylle tomrommet inn. Concealer - Dette er en livredder hvis jeg plutselig får en kvise ut over dagen! Denne er fra Maybelline og heter "Cover stick i fargen Yellow" Leppeprodukter! Jeg har en tindens til å alltid ha med meg for mange leppeprodukter, men det er på grunn av at jeg er så avhengi! Hater følelsen av å ha tørre lepper.. For øyeblikket har jeg med "Loreal Carasse i Rose Madmoselle", "YSL Volupte Sheer Candy i 09 Cool guava", "Nivea Milk & Honey Lip balm" og min nye favoritt lip butter; "Nivea Lip Butter i Vanilla & Macadamia" ♥

Hva har dere med i deres veske? :-) 

 Top 5 MAC leppestifter

 • 13.04.2014 kl. 20:03

Hallo folkens! Har dere hatt en fin søndag til nå? Det har jeg:-) Jeg har gledet meg så ekstremt masse til denne ferien, fordi denne ferien skal nytes for fullt! Håper dere alle får en kjempefin ferie, virkelig! ♥ Videoen jeg skal vise dere i dag er om mine favoritt MAC leppestifter. MAC er mitt favorittmerke når det kommer til leppestift, så disse fem jeg valgte er skikkelig gode! Sjekk ut videoen for å vite hvilken som er mine favoritter!


SPØR MEG SPØRSMÅL PÅ SPØRSMÅLSRUNDEN MIN, ELLER SPØR MEG HER I KOMMENTARFELTET. Link til spørsmålsrunde: http://sanneskar.blogg.no/1396887260_sprsmlrunde__spr_meg_.html#comment 

Mine andre top 5 videoer/bloggposter:

Top 5 leppeprodukter

Top 5 blusher

Top 5 foundations

Top 5 highlightere

 

 

Omtale: Garnier 5 Second Perfect Blur

 • 11.04.2014 kl. 19:49


Garnier 5 Sec Perfect Blur Smoothing Perfecting Primer

Dette produktet har vært hypet opp masse i media i det siste, så denne måtte jeg jo bare sjekke ut. Det er en glattene og korrigerende primer som lover å redusere oljene i huden, gjøre huden glattere, redusere looken av ryker og redusere porer. Den har en typisk primer konsistens, altså veldig glattene. Denne har også blitt sammenlignet med den kjente Benefit The POREfessional, noe jeg definitivt syntes den fortjener. Den er faktisk veldig, veldig lik!Garnier sin til venstre, Benefit sin til høyre

Benefit The POREfessional har en liten tint til seg, men som forsvinner når den trekker inn i huden. Den passer for alle hud typer, spesielt de med kombinasjon/fet hud. Benefit sin er kjent for å være spessielt god for å resusere utsende av porer, og for å gi en glatt overflate å påføre foundation på. 

Som dere ser, har Garnier sin en hvit tint til seg. Når du tar den på huden vil den blende seg lett inn, uten at du ser noe til det hvite lengre. Den blir transparent! Garnier sin primer har en bittelitt tykkere konsistens enn Benefit sin primer. 

Alt i alt syntes jeg begge er veldig gode, og veldig like. For å være helt ærlig liker jeg Garnier sin litt bedre, fordi den har en finere pakning (Syntes jeg, da!), mye billigere og den inneholder mye mer produkt enn Benefit sin!

Benefit POREfessional inneholder 22 mL.Kan kjøpes HER. Koster 269 kroner. 

Garnier 5 Sec Perfect Blur inneholder 30 mL. Kan kjøpes på alle dagligvarebutikker til under hundrelappen!

Jeg anbefaler alle å sjekke ut Garnier sin nye primer, fordi den er helt fantastisk! God helg, folkens!♥ 

 

Spørsmålrunde - Spør meg hva som helst!

 • 07.04.2014 kl. 18:14

Da er det duket for ny spørsmålsrunde! Ja, dere vet hva det dreier seg om! Spør meg hva som helst, så svarer jeg så fort jeg får nok spørsmål eller tid:-) Dere kan spørre meg om alt fra om meg selv, sminke, hår, hud, youtube eller blogg. Jeg svarer på det meste! Ha en kjempefin mandag videre. Klem ♥

Noe du lurer på?

 

Video: Produkter jeg angrer på å ha kjøpt

 • 06.04.2014 kl. 18:41

Heihei! I dag tenkte jeg å vise dere noen av de produktene jeg angrer på å ha kjøpt. Vet det er mange som syntes det er interessant med slike videoer. Jeg lager jo ofte videoer om produkter jeg anbefaler og liker, men her kommer da en video om noen av de produktene jeg ikke likte! Enjoy! :-D


Har du noen produkter du angrer på å ha kjøpt? 
How to: Kysseklare lepper

 • 05.04.2014 kl. 16:31

Heihei :-) I dag tenkte jeg å skrive et innlegg om hvordan du kan oppnå perfekte, myke lepper. Dette er noe jeg gjør rundt en gang i uka, men du kan selvfølgelig gjøre det oftere. Dette er lurt å gjøre hvis du har mye død hud på leppene, eller rett og slett vil ha kysseklare lepper før du skal ut på en eventuelt date! Jeg skal selv på date i kveld med kjæresten. Vi har vært kjærester i 2 år nå, og det er såå koselig! Gleder meg kjempemasse til en forhåpentligvis perfekt kveld med min kjære ♥ Hva skal dere i kveld?  

Det første jeg vil anbefale deg å gjøre er å skrubbe leppene dine. Du kan enten bruke en tørr tannbørste å skrubbe med den, eller bruke sukker å skrubbe med det. Hvis du er en av de som skrubber leppene oftere, vil jeg anbefale deg i å investere i en leppeskrubb! Jeg har disse to fra Lush, den ene heter "Sweet Lips", som lukter identisk til sjokoladepudderet fra Too faced, altså sjokolade og vanilje. Den som heter "Bubblegum" er en mer jentete og feminin lukt, som da lukter jordbær tyggegummi. Begge to er kjempegode! Jeg pleier å skrubbe de inn på leppene med fingrene mine, og tørke det bort med et papir. Begge fåes kjøpt HER. 

Etter du har skrubbet leppene dine, er det veldig viktig å ta på en god leppomade. Hvis jeg gjør dette før jeg legger meg, pleier jeg å smøre leppene mine inn i en tykkere leppebalsam, som feks Korres lipbutter, Nivea Lipbutter eller Nuxe Lip balm. Alle de er veldig gode til å påføre etter leppeskrubb, og spesielt på kvelden siden de tar lengre tid å trekke inn i leppene. Hvis jeg skal bruke leppestift eller lipgloss skrubben, går jeg inn med en litt lettere leppomade, foreksempel Nivea Milk & Honey lip balm. Den er kjempegod til å ta med seg i veska, men også å påføre etter skrubb, og før leppefarge.

Når jeg skal på en date, liker jeg å gå for lyse lepper. Tro meg, jeg elsker sterke farger på leppene, men på en date ville det passet best med en lys og ganske nøytral leppefarge. Man vil jo helst ikke at gutten skal sitte med stainet rød leppestift på daten! I tillegg er det vanskelig å få mørke farger av, så det kan fort bli et problem! Hehe ;-) Min absolutt favoritt leppeprodukt for tiden er YSL Volupte Sheer Candy i "Cool Guava 09" Den er veldig lett på leppene, og gir en fantastisk fin shine og fukt til leppene. Dette er en vinner! I tillegg ser jo pakningen helt fantastisk ut. Kan ikke slå feil!  Håper dere likte tipsene mine til å få myke og kysseklare lepper. Kos dere masse i kveld, så snakkes vi i morgen!

No mirror makeup challange!

 • 02.04.2014 kl. 16:53

Haha, hvis dere vil se hvordan jeg sminker meg uten et speil, here you go
Hva syntes dere? Det var vanskeligere enn jeg hadde trodd!!
Mine favoritt neglelakker

 • 01.04.2014 kl. 19:18

 

God tirsdag alle sammen. I dag har vært en utrolig lang dag, fikk lite søvn i natt og vi hadde full dag på skolen. Kjipt! Grunnen til at jeg ikke klarte å sove i går kveld, var faktisk fordi jeg fikk så mange fine bloggideer! Haha, jeg satt til langt på natt å skrev ned ideer på fremtidige blogginnlegg, så det føles utrolig bra. Jeg har virkelig ikke blogget bra i det siste, det kan jeg innrømme! Nå er jeg tilbake for fulgt, og skal faktisk øke blogginnlegg-dagene mine med en ekstra dag. Håper dere setter pris på det ♥ Så nå blir det forhåpentligvis aktivitet på denne bloggen 5 dager i uka. Krysser fingrene for at jeg får det til, hehe! 


Anyways, det dette innlegget skal handle om, er mine absolutt favoritt neglelakker. Jeg har så ufattelig mange nydelige neglelakker, men det er da disse jeg bruker desidert mest ♥


Essie "Sand Tropez", er en nydelig nude-tan farge. Den passer til alle hudtoner, men den vil også se forskjellig på alle hudtoner. Hvis du er veldig lys i huden, så vil denne se litt se litt mørkere ut på. På mørk hud vil denne se lys ut, hvis dere skjønner! På min hud ser denne ut som en perfekt nude neglelakk. Jeg syntes det er så klassisk med nude negler, så denne vil være en sikker vinner uansett hva. Kjøpt på Cubus til 129,-

Essie "Lilacism", er en lys baby lillafarge. Denne passer serriøst på ALLE hudfarger, det er helt sykt! Den ser så ufattelig nydelig ut på alle, og den legger seg alltid jevnt og fint på neglene mine. Denne bruker jeg alltid når jeg ikke vet hva jeg vil bruke, men vet at jeg vil ha en neglelakk på. Dette er en "no-brainer"! Kjøpt på Cubus til 129,-

Limecrime "Milky Ways", er en lys hvit-nude farge. Denne vil passe best til de med lys hud, siden denne er så lys. Jeg har alltid likt lyse farger på neglene mine, men har alltid syntes hvit har sett litt rart ut. Derfor syntes jeg denne lyselyse nude fargen er perfekt. Limecrime har veldig god konsistens på neglelakkene sine, og holder lenge på neglene mine. Fåes kjøpt HER, til rundt 45 norske kroner.

Nilens Jord "969", er den perfekte lavendel-rosa fargen. Jeg har lett etter en slik farge utrolig lenge, men ingen har sett ut slik jeg ville. Denne er perfekt, fordi den er verken for mørk eller for lys. Den kan også se ganske nøytal ut, så det er ikke en neglelakk som lyser opp rommet, liksom! Elsker denne virkelig :-)


Isadora "Ocean Drive", sjekk denne fargen, da! Den optimale sommerfarge, spør du meg ;-) Det er en utrolig sterk mint-grønn farge, med litt blått i seg. Denne er hakke mørkere og sterkere i fargen enn den kjente "Essie Mint Candy Apple". Jeg virkelig elsker denne, og den spriter virkelig opp hvilket som helst antrekk! Kjøpt på Cubus til 89,-

Jeg håper dere likte neglelakkene, og kanskje fikk øyene opp for en ny neglelakk? Uansett, ha en fortsatt fin kveld!

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no