VICTORIA´S SECRET INSPIRERT SMINKE & HÅR

  • 30.03.2015 kl. 20:05

Heihei folkens! I denne videoen viser jeg dere min versjon av en Victioria´s secret sminke og hår, og syntes resultatet ble veldig beachy og jentete! Håper dere likte videoen, gjerne kommenter hva dere syntes om den :-)

Hvis du vil ha full produktliste kan du trykke på teksten på videoen så kommer du direkte til videoen på Youtube.

Link til krølltangen HER, den gir virkelig helt nydelige krøller!

MAKEUP COLLECTION CLEANOUT

  • 29.03.2015 kl. 18:58

Er det lenge siden du har gått gjennom sminken deres og tatt ut ting du aldri bruker? Jeg gjorde nemlig dette i denne videoen, og filmet underveis. Jeg endte opp med en god del produkter jeg ble kvitt, hvis du vil se hvilken så trykk på play knappen på videoen. Håper dere likte videoen og konseptet, kan gjerne lage fler slike videoer hvis dere ønsker det. Ha en fin påskeferie videre ♥

NAIL TUTORAIL - PUNKY NAILS

  • 28.03.2015 kl. 16:53

//Annonse


Heihei folkens :) I denne videoen viser jeg dere en nail tutorial! Dette er første gangen jeg har gjort en tutorial på negler, så beklager hvis det ikke ble så veldig bra. hehe. Jeg prøvde hvertfall så godt jeg kunne, og tenkte det var gøy med litt variasjon. Videoen er i samarbeid med Loreal Paris.

Konkurransen #Daretogopunky er dessverre over nå, men håper dere alikevel likte videoen! Denne videoen ble lagt ut for en stund siden på Youtube-kanalen min, så hvis du ikke abonnerer på meg der er det bare å gjøre det HER. Stor klem <3

SVAR PÅ SPØRSMÅL

  • 27.03.2015 kl. 19:23

Her svarer jeg på spørsmål dere har stilt meg på instagram den siste tiden. Jeg heter "Sanneskar1" på instagram hvis du har lyst til å følge meg. Ha en superfin påske videre!

 

SKJØNNHETSFAVORITTER

  • 10.03.2015 kl. 14:55

 

MIN FAVORITT FOUNDATION

  • 01.03.2015 kl. 12:52

Her ser dere en video hvor jeg snakker om min favoritt foundation for tiden! Foundationen er min absolutt favoritt for tiden, og det blir brukt så og si hver dag. Anbefales!
Fåes kjøpt HER og makestyle har for øyeblikket 15% av all sminke fra Nilens Jord hvis du bruker rabattkoden "NJ15". Vi selger den også på Lillebille (butikken hvor jeg jobber), så du kan også få kjøpt den der! 

 

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no