Ting som gjør meg glad

 • 28.02.2014 kl. 22:13

- Når jeg tror vi skal ha noe til middag som jeg ikke liker, og foreldrene mine overasker meg med enten fiskeboller/komper/taco/nachos. LYKKE

- Å bli kjent med nye mennesker

- Dere! Å få hyggelige meldinger av dere både på blogg, instagram og youtube

- Når sminken og håret ser bra ut

- Helger der jeg ikke trenger å jobbe. Det er så deilig å ha to dager der man kan sove ut på. Desverre er det lenge siden det har skjedd!

- Når familien samles

- Når jeg får komplementer

- Når jeg sjekker YouTube, og det er mange nye videoer fra abonnomentene mine.

- Mamma! Mammaen min er den som alltid er der for meg uansett hva. Hun er en av de menneskene jeg har det gøyest med(tro det eller ei) og hun får meg alltid til å smile. Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten henne.

- Å ha god tid før jeg skal noe

- Når jeg er fornøyd med meg selv

- Å se tilbake på gamle bilder fra når jeg var liten. Alt var så perfekt..♥

- Å reise. I mine øyner finnes det ikke noe bedre enn å reise og oppleve verden

- Å være med kjæresten som jeg har vært sammen med i snart to år, og føle akkurat det samme nå som første gang jeg var med han

- Å oppleve suksess med noe jeg har jobbet hardt for

- Søndagsfrokoster

- Å bade i badekaret. Jeg får en slags indre ro av det

- Kjæresten min. Uansett hva, så gjør han meg veldig glad. Han er den beste gutten som finnes og jeg er kjempe heldig som har en så snill og god gutt som han. 

- Søsteren min. Hun bor for øyeblikket i Orlando, og jeg savner henne så utrolig mye!

- Når folk jeg er glad i, har det godt ♥

- En god fest med gode venner er alltid noe som får frem et smil hos meg!

- Venninnene mine ♥ Hadde heller aldri klart meg uten!

- Å føle seg velkommen

- Katy Perry

- Stille spa kvelder kun for meg selv

- Når noen jeg ikke kjenner så godt smiler til meg. Et smil gjør mer en du tror, husk det :-)

- Sørlandschips, gule sure munner(smågodt), kvikklunsjsjokolade og Villa brus

- Sommer. Å bo i et vinterland har sine negative sider, da ca halve året ligger jeg i dvale med 0 energi. Sommeren er virkelig den tiden der været bærer med seg så utrolig mye positivt 

- Julaften

- Å føle at jeg kan gjøre en forskjell

Hva gjør DEG glad? Ha en kjempefin kveld videre. Dere er best ♥

 

Omtale/swatches av Revlon Lip Butters

 • 26.02.2014 kl. 17:12

Har du noen gang hatt lyst å prøve et leppeprodukt som føles som en lipbalm, har pigmentasjonen til en leppestift-men ser ut som en lipgloss? Revlon Colorburst Lip Butters er nemlig en blanding av dette. De kommer i 20 forskjellige farger, og jeg har prøvd 11 av dem. "Pink Truffle" og "Peach Parfait" har jeg ikke å vise dere her i dag, siden det ikke var noen farger for meg. De er gitt bort til mammaen min, som virkelig elsker de:-) De kan bygges opp til en pigmentert leppestift etter hvor mange lag du legger. Med et tynt lag vil de se veldig transparante, men med 3 lag blir de veldig pigmenterte.

Så nå tenkte jeg å vise dere de jeg har, og min meining om de. Jeg har lagt på to lag på alle leppeswatchene. 

Creme Brulee er en transparent lys brun med undertoner av fersken. Dette er en ganske transparent farge, så det vil si at den vil se litt forskjellig ut om du har pigmenterte lepper enn om du har lyse pigmenterte lepper. Hvis du liker lyse leppestifter vil du nok garantert like denne. Det er en litt mer naturlig versjon av den standar "nude-leppestiften". Denne liker jeg veldig godt å bruke hvis leppene mine er veldig røde og såre, for å dempe rødfargen. Den bruker jeg også når jeg har mye øyesminke, slik at leppene ikke gir fra seg så mye oppmerksomhet!

Gumdrop er en lys pastel lilla/rosa farge. Denne kjøpte jeg for å bruke over andre leppestifter, for å få en kaldere farge på andre leppestifter. Denne alene kan se litt voldsom ut, med tanke på at den er så lys og pigmentert. Dette har faktisk blitt til en av de jeg har brukt mest, da over andre leppestifter. Denne passer best til lys hud.

Cupcake er en lys rosa, med kalde, blå undertoner. Denne er litt mer rosa en "Gumdrop" Denne kan minne litt om "MAC Snob", bare litt lysere og ikke så pigmentert. Den er kjempefin til dere som liker kaldtonet leppeprodukter. Dette er min favoritt! ♥ 

Strawberry Shortcake er en kaldtonet rosafarge, men ikke så kald i fargen som "Cupcake", denne er mer en standar lys rosa. Den har en myk konsistens, så den glit kjempefint på leppene. Denne er veldig pigmentert, så med denne får du samme farge som på bildet etter bare et strøk!


Cotton Candy er en lys/medium rosa, med gullskimmer. Denne er den mest transparente fargen av de jeg har prøvd, så her må du legge en del lag for å ønsket farge. Denne passer til alle anledninger med tanke på at den ser så naturlig ut på. 

Sweet Tart er en kjempefin rosa, korall farge. Denne kan minne litt om "Maybelline Vivid Lipstick i Shocking Coral" bare at denne er mer transparent. Denne passer fint til en mørkere hudfarge, eller til solbrun hud. Denne bruker jeg selv omtrendt kun på sommeren, og man ser skikkelig frisk ut med denne! Den gir hele ansiktet liv og glød. 

Berry Smoothie er en medium rosa farge. Dette er en typisk "my lips but better" leppefarge! Den ser veldig naturlig ut, men gir akkurat nok farge. Dette er en veldig fin hverdagsfarge, som passer til absolutt alle! Vet om flere som sverger til akuratt denne :-)

Sugar Plum er en dyp burgunderfarge. Den kan brukes med lett hand for kun litt farge, eller flere lag. Denne er fin for dere som liker mørkere leppestifter, jeg liker denne godt på høsten da slike leppestifter er mer "akseptert" og passer best. 

Candy Apple er en standar rødfarge, med masse shine. Dette er en veldig juicy farge, og får leppene dine til å se veldig fyldige ut. Denne er fin til dere som vil prøve ut rød leppestift, men ikke vil gå for den standar matte røde leppestiften. Superfin til våren!

Alt i alt så vil jeg si at disse produktene er kjempegode. De er veldig allsidige, og kan brukes av alle. Anbefaler alle fargene, siden jeg selv elsker alle. Mine favoritter er nok "Creme brulee", "Cupcake", "Strawberry Shortcake og "Berry Smootie". De koster 9 amerikanske dollar hvis du kjøper de i USA. De kan bli kjøpt i nesten alle europeiske land, så disse er lette å få tak i hvis du er i utlandet. Du kan også kjøpe de på Ebay til under 20 norske kroner(husk å kjøpe fra en som er "Top rated seller"!).

Håper dere likte omtalen og leppeswatchene! Har dere prøvd disse? 

Top 5 highlightere

 • 25.02.2014 kl. 18:16

Hei! Da er det duket for enda flere "Top 5", og denne gangen tar jeg for meg highlightere. Jeg har også laget en på BLUSHER(Link), FOUNDATIONS(Link) og en på LEPPEPRODUKTER(Link). Jeg personlig elsker highlightere, fordi de gir en kjempefin glød til huden, og man ser glowy ut. Jeg liker ikke highlightere som har mye skimmer eller glitter, så alle disse er ganske naturlige(utenom den siste). Produktene er rangert etter hvor mye skimmer de har, altså den første har minst-og den siste har mest. 

Hard Candy "Tiki" Dette er en av mine absolutt favoritter. Den ser kjempenaturlig ut, den har verken skimmer eller glitter i seg. Den har en slags satin finish. Den gir akuratt nok passe "glow" til huden, og får huden til å se frisk og fin ut. Med denne får du nok ikke den sterkeste highlight-looken som feks Kim Kardashian er kjent for å ha, fordi denne ikke inneholder skimmer. Men- den er superfin til en naturlig look. Kjøpt på Walmart i USA til rundt 8 dollar.

MAC Cream Colour Base i "Hush" Dette er et fersken-rosa kremprodukt. Det har en veldig god konsistens som er lett å legge på kinnene. Denne gir masse glød, og gir i tilegg en lys og fin fersken farge. Jeg personlig syntes kremprodukter ser mer naturlige ut, så denne er kjempenaturlig, men gir alikevel nok glød. Kjøpt på Kicks på Kvadrat.

Benefit High Beam Dette er min nye obsession! Den har en veldig lys rosa/hvit farge, som virkelig får fram kinnbena mine. Denne er bare så utrolig nydelig.. Hvis du virkelig vil få fram kinnbenene dine er det lurt å legge en mørk farge under, og en lys over. Denne er veldig lys i fargen, så den får fram kinnbena perfekt. Kjøpt på Boots i London. Kan også kjøpes på Feelunique. 

Physicians Formula Shimmer Strips i "Vegas Strip" Denne snakket jeg om i mine Januar favoritter(Link), og det var ikke uten grunn. Denne er slik jeg ønsket "Mac Soft and Gentle"(som i mine øyne la seg litt for glitrete på huden) skulle være. Det er en perfekt champange farge, med litt gulltoner. Den har skimmer i seg, men det legger seg naturlig på huden. Love it!

The Balm Mary-Lou Manizer Dette er jo kanskje verdens mest kjente highlight, eller..? Virker som alle har den, haha. Det er en veldig metallisk highlight, som har lyse gulltoner. Med denne får du virkelig fram kinnbena! Den lyser opp bedre enn noen andre highlightere, den er helt utrolig. Du trenger også veldig lite av den, siden den er så pigmentert. Dette er ikke noe jeg bruker hver dag, men de gangene jeg vil at huden min skal se litt ekstra fin ut. 

Håper dere likte innlegget, og får en kjempefin tirsdag videre.

All about eyes TAG! - Video

 • 23.02.2014 kl. 16:09

Heihei søtinger! Har dere hatt en fin helg? Det håper jeg dere har! I dag tenkte jeg å vise dere enda en video siden jeg får så god respons på videoene mine, noe som betyr veldig mye for meg. Jeg ble tagget av Celina på YouTube til å gjøre denne videoen, så here you go! ♥
All informasjon om spørsmålene, produktene osv står i infoboksen under videoen på YouTube. Direktelink: http://www.youtube.com/watch?v=9NnpZdzjDbA
Ha en kjempefin dag videre! Innkjøp! Boots, H&m, MAC ++

 • 21.02.2014 kl. 15:47

Heisann! Sist lørdag var jeg på Kvadrat i Sandnes å kjøpte noen ting, og tenkte å vise dere det i en video! Det er alt i fra sminke, klær og mye annet. Håper dere liker den♥ Gjerne kommenter, lik eller abonner på kanalen min! Det setter jeg veldig stor pris på.Finally! Urban Decay Naked 3 ♥

 • 20.02.2014 kl. 20:33


Verdens fineste palett! Fikk dette i posten i dag, og dere kan tro jeg ble glad!! Bestilte det for over en måned siden, og fikk det først nå. Jeg må også si at palettet er 100 ganger finere i virkeligheten, jeg er serriøst sjokkert over hvor nydelig det er. Mitt fineste palett til nå i hvertfall♥ Jeg har både Naked, Naked 2 og Naked Basics, så selfølgelig måtte dette også kjøpes.Det inneholder fine varme rosatoner, noe som er nydelig. Skikkelig romantisk og feminint. IN LOVE ♥

Noen som vil ha omtale og swatches på dette? :-D

Treningsinspirasjon

 • 19.02.2014 kl. 19:40

Hei alle dere fine♥ I dag er det onsdag, en ellers så kjedelig dag, hva er vel ikke bedre enn å få et boost med treningsinspirasjon? Jeg syntes hverfall det er herlig å se på treningsinspirajon før jeg skal på trening eller en dag jeg er litt umotivert. Prøv å hold dere i form hver dag, og ha noen dager i uka der du kjører hardtrening! Det er jo faktisk ingenting som er bedre enn å holde seg sunn og frisk. Jeg kan innrømme at de to siste ukene har vært dårlige når det kommer på treningsfronten, men nå skal jeg virkelig komme inn i det igjen. Noen andre som er med? :-D
Håper dere fikk litt inspirasjon, for det fikk vertfall jeg. Ha en superfin onsdag, så snakkes vi i morgen! 


TOP 5 foundations - Video

 • 16.02.2014 kl. 17:47

Her er da mine topp 5 foundations! Håper dere likte videoen♥ Ha en superfin søndag videre!

Foundationene jeg nevnte i videoen: 

Max Factor 3 in 1 foundation

Chanel Vitalumiere Aqua

Revlon Colorstay

Mac Studio Fix Fluid

Loreal True Match

Innkjøp - Lillebille

 • 13.02.2014 kl. 20:53

Heisann folkens! Håper dere har hatt en kjempefin dag. Jeg har vært på jobb, og har også noen innkjøp å vise dere.

Dongrisjorte fra Maison Scoth  // God og varm strikkejakke fra Samsøe. Denne er fantastisk!!

Nilens Jord Lip Shine 713

Denne kjøpte jeg etter mye skryt fra kunder og ansatte. Den er så utroolig fin på! Den minner veldig om "Chanel Rouge Coco Shine i Boy", noe som er veldig positivt siden det er en av mine favoritt leppestifter. Den gir masse fukt og akkurat passe farge. Nilens Jord leppestifter anbefakes virkelig.


Ring fra Cecilie Melli. Denne er 1000 ganger finere i virkeligheten. Har alltid ønsket meg en rosegull ring med sløyfte, å når jeg så vi fikk inn denne på jobb ble jeg skikkelig glad!! Den er enkel, liten og fin. Virkelig en av mine nye favorittringer♥

Håper at dere likte innkjøpene! Ha en fin torsdagskveld videre

Valentisdag sminke/Rosa og burgunder-Video

 • 12.02.2014 kl. 15:22

Her er da et forslag til noe dere kan bruke på valentinsdagen som er på fredag! Enten du skal på date, være med kjæresten, være med venner eller bare være alene. Det er alltid fint å være litt ekstra stelt på "kjærlighetens dag", hihi.Jeg personlig elsker valentinsdagen, det er en så koselig dag å være med de man er glad i! Jeg skal selfølgelig tilbringe den med kjæresten, hva skal du? :-D Til dere som skal på første date, lykke til!

Direktelink til YouTube siden, der dere kan se produktliste: http://www.youtube.com/watch?v=FHvWqxoBM_M 

Håper dere likte videoen, så snakkes vi senere. Klem

Min morgenrutine - Video

 • 09.02.2014 kl. 13:34

Heihei dere! Nå tenkte jeg å dele min morgen rutine med dere, altså det jeg gjør hver dag før jeg skal på skolen. Håper dere liker videoen! Det har tatt mye tid og arbeid for å få alt på plass, men håper den er ok nå ♥

Produktliste og all info står på YouTube kanalen min: http://www.youtube.com/watch?v=uyEAkH3TYYc Du kan også subscribe på YouTube kanalen min i samme slengen, det hadde jeg satt veldig stor pris på ♥

ENJOY!

Blogger jeg leser

 • 07.02.2014 kl. 18:16

Martine Kristine, en fantastisk skjønnhetsblogger! - Andrea - Caroline, fineste norske jenta jeg har sett - Eirinkristiansen, Norges beste inspirasjonsblogg - Aurora - Annais, den første bloggen jeg begynte å lese i 7.klasse!, Agnes - Kristine


Leandra, min favoritt norske youtuber - Erica - Stina - Therese - Sophie, hvem leser vel ikke denne?, Sofie - Heidi - Ida

Dette er da mine absolutt favoritt blogger, som jeg stikker innom hver gang de legger ut et innlegg :-) Det er direktelink på alle navnene slik at dere kan trykke rett inn på de!

Leser vi noen av de samme? Hva er dine favorittbloggere?

Klem!

Merkeomtale: Sleek Makeup

 • 05.02.2014 kl. 20:41

Har mange av dere hørt om merket "Sleek" før? Det er et veldig bra sminkemerke som du får tak i Storbrittania. Det er veldig god kvalitetssminke, med helt utrolige priser. Første gang jeg hørte om merket, var på YouTube. Kvaliteten er sinnsykt bra, det er faktisk helt sykt. Både pakningen og utsende til produktene kan minne litt om NARS, og kvaliteten kan sammenlignes med NARS, MAC og The Balm. Produktene er kjøpt på Superdrug i London til veldig billige priser. Jeg fant også noen produkter på Iglow, så de jeg fant der linker jeg sammen med omtalen av produktet. 

Sleek Divine Mineral Based Eyeshadow Palette i fargen "Storm" 

Sleek har utrolig mange forskjellige øyenskygge paletter, men i mine øyne er Storm det fineste. Det innebærer en matt brun blending farge, en øyenbrynsfarge, en matt svart, og veldig mange fine skimmerfarger. Denne paletten har virkelig alt, og jeg vil anbefale den til aboslut alle! Har du lenge hatt lyst på feks Urban Decay Naked palettet, men ikke hatt råd, ville jeg gått for dette. Det koster kun 149,-, og har en fantastisk konsistens og pigmentasjon. De holder virkelig hele dagen! Direktelink HER.

Sleek Face Foam Contouring and blush palette i fargen "Light"

Hvor perfekt er ikke denne her til reise? Du har en matt brun farge som er perfekt til å kontuere og gi farge, en blush som gir en perfekt fersken/korall glød med litt gullskimmer i, og en champagnefarget highlight. Denne er perfekt til de med lys til medium hudfarge. Alle disse fargene er helt perfekte og jeg er virkelig "blown away" med konsistensen og pigmentasjonen på disse produktene. Denne bruker jeg mest til når jeg skal på reise, eller bare på en overnatting. LOVE ♥

Sleek Blush By 3 i fargen "Lace"

Sjekk disse spreke fargene da! Skikkelig fine sommerfarger. Den til venstre er sterk korall/rød, den i midten er fersken/gull og den til høyre er oransje/fersken. Disse er perfekte for deg med litt farge og glød i huden, da de kan bli litt sterke til oss med veldig lys hud. På sommeren passer disse veldig godt til min hudfarge, så jeg gleder meg masse til å bruke de da.

Sleek Makeup Blush i fargen "Coral", "Rose Gold" og "Life's a peach"

Dette er Sleek sine single blusher, som har helt lik konsistens som de andre Sleek produktene. "Coral" er kjempefin hvis du vil ha en litt mørk korallfarge. Den er også uten skimmer, selvom det ser ut som den har skimmer på bildet(Kommer nok bare av at andre skimmerprodukter har komt litt over på denne). "Rose Gold" er helt perfekt for alle hudtoner, og gir en helt fantastisk glød! Dette er en sikker vinner, og jeg elsker den virkelig. Direktelink HER.  "Life's a peach" er en sprek matt oransje/fersken. Den er definitivt finest til dere med litt farge i huden, da den bare vil se oransj ut til de som er veldig lyse. Denne er skikkelig fin, spessielt til sommeren. 

Sleek Makeup Pout Polish i fargen "Frosting"

Dette er en farget leppebalm. Sleek har et stort utvalg farger av disse, alt fra nude til mørke farger. Siden jeg er svak for kalde rosafarger, gikk selfølgelig valget mitt på den fargen som het "Frosting" som er en veldig kald rosa/lilla farge. Disse gir en fin mengde farge, men også masse fukt og shine. Denne lukter i tilegg kake, mmm♥

Alt i alt er jeg super fornøyd med alt jeg har prøvd fra Sleek. Mine favoritter må nok bli "contoring and blush palette" og blushen i fargen "coral". Vanskelig å velge kun to favoritter, fordi de andre produktene er også veldig fine. 

Har dere prøvd noe fra merket "Sleek" før? 

Bucket list / Ting jeg vil gjøre før jeg dør

 • 04.02.2014 kl. 16:52


♥Bo i USA. Siden jeg er så heldig å være amerikansk statsborger, kommer jeg uten problemer inn i USA. Det setter jeg stor pris på, og har tenkt å utnytte dette med å flytte til USA så fort som mulig. Tenk deg å gå på walmart for å kjøpe mat, på Target for å kjøpe inn billig sminke og klær, og ta en tur på Victoria Secret, Forever 21 og Sephora etter en solfylt dag på stranden. USA har virkelig alt, og det er definitivt det fineste landet jeg har vært i. Og menneskene der er jo helt fantastiske! Dette er virkelig min store drøm ♥

♥ Se pingviner

♥ Se Katy Perry live. Haha, jeg er blodfan! 

♥ Komme ut av videregående med gode karakterer

♥ Bli vegetarianer. Det er noe jeg har vurdert lenge, men på grunn av min kjærlighet for kylling har det blitt utsatt. Håper jeg kan klare og bestemme meg for det en dag og vertfall prøve. Det er en stor endring å plutselig stoppe å spise kjøtt som jeg har gjort hele livet, til å slutte helt. Jeg er ekstremt glad i dyr, så noen ganger skammer jeg meg på grunn av alt kjøttet jeg spiser. 

♥ Komme på tv. Haha, den var klein, men har skikkelig lyst å være med på en eller an form for realityprogram eller show på tv. Og nei, ikke Paradise Hotel.

♥ Få en skikkelig fin tattis ♥ Besøke Kina. Gå på den kinesiske mur og oppleve pandaer på nærhold. Pandabjørner må være noen av de søteste dyrene på denne jord, å få kunne sett en i virkeligheten ville vært en drøm. 

♥ Oppnå drømmekroppen

 Bo i utlandet. Mitt værste mareritt er å bli stuck i Flekkefjord. Jeg vil oppleve, jeg vil se verden! De plassene jeg vil mest besøke er: Australia, USA, Hawaii, Bahamas, Paris, Roma, Tokyo, Thailand.

♥ Se pyramidene i Egypt

♥ Jobbe med frivillig arbeid i Afrika

♥ Spille poker i Las Vegas♥ Hjelpe noen som virkelig trenger det. Alle har forskjellige drømmer og mål i livet sitt, men jeg vet med meg selv at jeg aldri hadde vært fornøyd med livet mitt uten å ha gjort noe godt for noen som trengte det. Det er noe jeg alltid har vært opptatt av, og det er noe som er skikkelig viktig for meg! Å hjelpe andre gir meg så mye.

Hva vil DU oppnå før du dør? 

Januar favoritter - Video

 • 02.02.2014 kl. 14:06

Hei alle sammen! Må først beklage for lite blogging i det siste, det har skjedd mye og har rett og slett ikke hatt tid. Neste uke lover jeg å komme tilbake med masse bra blogging!

Hvordan har helgen deres vært? Jeg har hatt en utrolig fin helg hvertfall. På fredag var jeg på skitur med kjæresten, noe som var skikkelig koselig. Merker det er lenge siden jeg har stått på ski, haha! Senere på kvelden ble det kosekveld hos han der jeg sov over. På lørdag spilte jeg inn denne videoen til dere, og på kvelden var jeg på jentekveld med mine beste venner, noe som også var veldig hyggelig! Nå ligger jeg som et slakt i senga, å kommer nok til å gjøre det i hele dag også. ♥ Søndager ♥

Her kommer da videoen jeg spilte inn, der jeg viser dere mine favoritter for januar.

Håper dere likte videoen. Produktene jeg har brukt ligger under videoen på YouTube, direktelink: http://www.youtube.com/watch?v=nkgGzKoVt4A 
Gjerne kommenter, lik eller subscribe på kanalen min på YouTube. Da hadde jeg blitt kjempeglad!
Ha en kjempefin søndag videre, så snakkes vi i neste uke! Klem ♥

 

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no