My girl crush: Mirenda Kerr

 • 29.01.2014 kl. 17:09

Først og fremst: Hvordan er det mulig å bli så pen som Mirenda Kerr?! Det jeg syntes er så utrolig fint med henne, er utstrålingen og smilet. Hun virker jordnær og glad. Det er så fiiiint. Jeg legger med noen bilder av henne, slik dere også kan drømme dere bort i det nydelige utsende hennes. Se hvor mye en fin utstråling og et fint smil har å si.. 

Seee på hun da, fineste dama på jord!

Hvem er deres "girl-crush"? Haha, jeg har flere, men Mirenda topper nok lista. 

Forresten!! Jeg tenkte kanskje å prøve meg på å lage en sminkelook inspirert av henne snart, hvis det kunne falt i smak? Altså en "Victoria Secret inspirert sminke", inspirert av sminken hun bruker før hun skal på catwalken:-) Hvis dere vil det skal jeg gjerne prøve meg på det. Ha en fin onsdag videre ♥

Hva bruker jeg i dusjen?

 • 28.01.2014 kl. 19:05

Hei fininger! I dag tenkte jeg å vise dere det jeg bruker fast i dusjen. Jeg syntes selv slike innlegg er morsomme, så da tenkte jeg at noen av dere også kunne tenkt at det var interessant. Håper forresten alle dere har det fint fortiden, jeg selv er veldig trøtt og umotivert, håper ikke jeg er den eneste..? Er så kjedelig.. Hvis noen har tips til noe man kan bli i bedre humør og få mer energi av så tar jeg imot alle tips ♥

Joico K-Pak Shampoo og balsam Dette fikk jeg til jul, og har brukt det siden jeg fikk det. De lukter veldig godt, og man merker at det er skikkelig god kvalitet på disse! Når jeg bruker disse, føler jeg ikke at Bed Head osv kan sammenlignes. Anbefales til alle med skadet, farget og tørt hår! Kjøpt på frisørsalong.

Victoria Secret Sensual Blush Dette er dusjgeleen jeg bruker for øyeblikket. Den lukter skikkelig godt, veldig fruktig og varm. Kjøpte den i Lpndpn på Victoria Secret der, så den er nok ikke så lett å få tak i. Den er veldig god, og skummer godt. 

The Body Shop Coconut Cream Scrub Verdens beste skrubb! Den har en tykk og kremete konsitens, og har mange korn i seg så den skrubber godt. Det som er positivt med at den er tykk i konsistensen, er at den er lett å påføre, i steden for at den er tynn og går i oppløsning når den kommer i vann. Anbefaler alle å teste ut The body shop sine skrubber.

Simpe Kind To Skin Vital Vitamin Foaming Cleanser Denne bruker jeg å rense ansikte mitt med, og fjerne rester av sminke med. Den er mild og god, men konsistensen kunne vært litt bedre. Noen ganger føler jeg at produktet bare "forsvinner" når det kommer på huden, isteden for å kjenne at det masseres godt inn. Ellers er det en god og billig rens.

St Ives Apricot Scrub Dette er en veldig røff skrubb! Den tar virkelig bort alt av overflødig og død hud, og etterlater huden fin og myk. Den har store korn i seg, så den kan for noen virke litt for røff. Men jeg syntes den er dødsgod, så den anbefales for alle som liker en skrubb som virkelig etterlater huden myk og ren. 

Håper dere likte innlegget, og gjerne spør hvis dere lurer på noe i kommentarfeltet. Klem!

Top 5 blusher

 • 26.01.2014 kl. 15:28

I dag skal jeg vise dere mine favoritter av blush. Jeg elsker blusher, det er noe med det som gjør meg glad! Haha. Jeg personlig liker best blusher som er varmtonet framfor kaldtonet. Det varmer opp huden min og gir litt farge. Alle disse er varmtonet, og passer til de fleste, spessielt de med litt solbrun/mørk hud. 

MAC Gingerly Dette er en bruntonet/koral farget blush. Den er veldig varm i fargen, og gir en veldig naturlig finish på huden. Den er ganske svak i fargen, så den legger seg alltid fint og jevnt på huden. Denne bruker jeg også som øyenskygge, siden fargen passer perfekt i globallinjen. Denne blushen er også matt. Fåes kjøpt på MAC.

YSL Blush Radiance 2 Dette er en nydelig fersken oransje blush. Den er helt nydelig på sommeren når man har litt farge. Konsistensen er myk og jevn, man kjenner virkelig på den at dette er kvalitet. Min favoritt på sommeren ♥ Fåes kjøpt på Kicks, Skintonic, Parfymelle osv.

MAC Melba En nydelig matt fersken. Denne er veldig pigmentert, så her må man være litt forsiktig. Denne er også finest på litt solbrun hud, siden den kan se litt oransje ut på veldig lys hud. Fåes kjøpt på MAC.

The Balm Hot Mama! Den blushen alle bloggere snakker om! Jeg fikk denne i en gave, og har virkelig elsket den helt siden jeg fikk den. Denne er finere en fek.s "Nars Orgasm" som er en veldig populær blush. Det er en lys fersken farge med masse gullshimmer i seg. Når man bruker denne kan man droppe highligheteren. 

Make Up Store i Peach Den eneste blushen jeg har brukt så mye at du kan se bunden på den. Stoolt. Sånn blir man når man har over 30 blusher.. Denne er en slags blanding av MAC gingerly og melba vil jeg si. Den er veldig naturlig og går til det aller meste. Dette er en sikker vinner som alltid ser fin ut♥ Fåes kjøpt på utvalgte Kicks. 

Håper dere likte innlegget og får en kjempefin søndag videre! Klem

#blush #top #sminke #sminkeblogg #sanneskar

 

 

Svar på spørsmålsrunden

 • 24.01.2014 kl. 17:03

Hei folkens! Nå tenkte jeg å svare på resten av spørsmålene dere stilte meg. Den første delen av svarene er på video, som du kan se HER.

Hvilken parfyme bruker du? Dolce & Gabbana Light Blue. Jeg har hatt den i snart 3 år nå, så det er på tide å bruke den opp.  Jeg prøver å bruke opp skjønnhetsprodukter som jeg har hatt lenge, slik at de ikke "går ut på dato", og lukter vondt. Denne lukter veldig godt, litt sånn appelsin og fruktig. Den lukter fortsatt like godt som den gjorde for 3 år siden, haha!
Hvor vil du reise og hvorfor? Den plassen jeg vil reise mer en noe annet er Australia. Har drømt om å reise der såå lenge, og tror det blir en tur der i 2016 hvis ting går som planlagt! Cant WAIT.


Hvilke blogger leser du? Jeg tenkte å lage et innlegg om dette snart, som er litt mer utfyllende om hvorfor jeg leser de jeg gjør. Jeg leser ganske mange skjønner du! Hehe. Her er mine favoritter: eirinkristiansen, sophieelise, L0ve, heidichic, annais, stina, veronicarov og auroramohn:-)

Hva er det beste med kjæresten din? At vi er så utrolig like! Jeg kan si absolutt alt til han, uten at han dømmer meg eller syntes det er rart. Han er verdens beste venn, faktisk ♥

Fineste ting på rommet?

Mitt lille sminkehjørne! Pulten og skuffeseksjonen er fra Ikea, og jeg elsker de! Anbefales til dere med mye sminke, hehe :-)

Hvor finner du inspirasjon fra? Det finner jeg overalt! Spesielt blogger og YouTube:-) 

Forklar en vanlig dag for deg(både hverdag og helg) Alle hverdager og helger er jo i bunn og grunn forskjellige. Men noe som er ganske vanlig for meg er:
Hverdag: 07:30 Stå opp, 08:00 Kjøre til skolen 15:00 Trene/Slappe av/Jobbe 17:00 Middag, å etter det er jeg enten med venner/familie/kjæreste eller slapper av. Ikke noe spesielt. Helger: jobber, er med kjæresten/venner/familie/fest eller noe sånn. 

Hvilke blogger leser du utenom toppbloggerne? Jeg er ikke helt sikker på hvem som regnes som toppbloggerne, er de de på top 10 kanskje? De jeg er innom som ikke er over der er heidichic, annais, maddepaddee, fitliving, ssbk, stina, rhenriksen og veronicarov. Jeg går jo også innom å leser på de som er vennene mine på blogg, så det er en del.

Hva syntes du om mobbing? Det er helt grusomt. Mobbing er det absolutt verste jeg vet om. Jeg har selv aldri blitt mobba, eller mobbet noen, men jeg har vært øyevitne til ganske mye forferdelig mobbing som jeg en gang ikke orker å skrive om.. Mobbing er IKKE kult, håper snart folk skjønner det! Nettmobbing syntes jeg også er forferdelig, at noen i det hele tatt gidder å bruke fritiden sin på å trekke andre mennesker ned kan jeg ikke skjønne. Håper ingen av dere som leser dette mobber eller blir utsatt for mobbing.

Tips til å spare penger? Sett over litt av inntekten din i en egen sparekonto, ikke kjøp unødvendig og lag matpakke når du skal på skole/jobb, slik du slepper å måtte kjøpe. 

Har du prøvd beauty blenderen? Ja, den fikk jeg til jul! Jeg eeeelsker den, jeg bruker den til foundation og concealer. Dere må prøve den:-)

Beste minne? Språkreise til Malta sommeren 2012 med EF. Jeg reiste alene, og det er det tøffeste jeg noen gang har gjort tror jeg! Det at jeg klarte å pushe meg selv til å dra 3 uker alene med en gjeng ukjente folk, er jeg stolt over! Det var helt fantastisk. Jeg anbefaler alle som har lyst til å gjøre det, til å bare hoppe i det. Du vil ikke angre!
Har du noen forbilde? Mamma og søsteren min. De inspirerer meg så mye, og er rett og slett noen fantastiske mennesker som betyr så mye for meg. 

Kan du fortelle litt om sjokoladepudderet? Hvor/hvordan legger du det? Jeg legger det slik jeg normalt legger solpudder, under kinnbena og lett over hele ansiktet. Den er veldig mørk i fargen, så jeg er veldig forsiktig med å ikke få for mye, for da kan det ofte se skittent og ujevnt ut. 

Hva syntes du om at det på en måte er et press til å kjøpe dyre merkeklær? Haha, om du bor i Flekkefjord kan jeg nesten garantere deg om at det ikke er noe press til å kjøpe merkeklær. Her blir du best likt om du går med en joggebukse og en cubus genser, liksom!. Ingen jeg kjenner har dyre merkeklær, så merker definitivt ikke noe press. Men må være helt forferdelig å bo i noen deler av Oslo feks, og måtte kjøpe dyre klær for å passe inn. Jeg liker jo selv å kle meg fint og velstelt, men det gjør jeg kun for min egen del. 

Hva er dine favorittfag? Samfunnsfag, det har alltid vært mitt favorittfag. Skal fokusere veldig på dette faget i år, å satse på det beste. 

Hvor kjøper du klærne dine hend? Vanlige butikker, bikbok, gina, hm, cubus osv. Kjøper også litt på butikken jeg selv jobber på, Lillebille :-)

Har du mye merkeklær? Nope, har ingen skikkelig dyre merkeklær. Har klær fra feks ganni, honkeydory, drdemin, maison&scotch osv, men ikke slike veldig dyre klær fra Acne og Chanel liksom, haha. Couldn't care less :-) Har veldig lyst på en MK veske, så holder på å spare til den.

Hvor får du inspirasjonen din fra? Sånn når det gjelder klær og sminke Mine største forbilder innen sminke er Carlibybel, SMLX0 og Casey Holmes på YouTube, og når det gjelder klær tar jeg egentlig bare på meg det jeg vil. Er du ofte ute å handler nye klær og sminke? Kjøper klær typ 5 ganger i året, og noe nytt innen sminke ca hver måned. Elsker å shoppe, men siden jeg bor i en by som omtrent ikke har en dritt, så må jeg reise for å handle klær som regel.

Håper dere likte svarene! 

#q&a #svar #spørsmålsrunde #sanneskar

Sminkevideo - Glamorøs Hverdagslook

 • 22.01.2014 kl. 15:46

Her er en sminkevideo til dere. Den passer til hverdags og til fest, det kommer litt an på hvor mye sminke du bruker til vanlig. Dere gjerne komme med tips til hva jeg kan lage video om videre. Enjoy!
Produktlisten står på youtube, klikk her:http://www.youtube.com/watch?v=CyX7SS1i-vE 
Håper dere liker den! ♥

Inspirasjon

 • 21.01.2014 kl. 19:05


For noen inspirerende bilder. Elsker bilder som har en tekst som handler om det å følge drømmen sin og aldri gi opp. Alle bildene er fra weheartit.com. Håper dere fikk en dose inspirasjon på en ellers så trist tirsdag, det fikk iallefall jeg ♥ Ha en fin tirsdag videre!

#skole #school "inspirasjon #dream 

Step by step - Dark classic smokey eye

 • 19.01.2014 kl. 12:48

God søndag alle sammen! Håper dere har hatt en fin helg ♥ Min helg har vært veldig avslappende, på fredag var jeg med ei venninne, og i går var jeg med kjæresten min. Det var deilig å bare slappe av etter en veldig hektisk og tung uke. Nå gleder jeg meg veldig til å se hva neste uke bringer!

I dag tenkte jeg å vise dere en sminkelook som jeg vet er etterspurt, og det er en klassisk smokey eye. Det var også det jeg brukte på "Svar på spørsmålsrunden" videoen som du kan se HER. 

Step 1: Det første jeg gjorde var å legge ein hvit krembase på øyelokket og under øyenbrynet. For at dette ikke skulle stripe seg, la jeg en hvit øyenskygge over dette. 

Step 2: Her la jeg en gråblå øyenskygge i globallinjen min. Dette brukte jeg som ein guide slik at når jeg legger svart over denne, så blir det ikke så hardt. Det vil få fargene til å blende ut mye finere og mykere.

Step 3: Her la jeg en svartfarge over den andre fargen. Her er det viktig å ha en god blendekost slik at det blir blendet ut fint og jevnt. 

Step 4: I dette stepet la jeg den samme fargen som jeg la i globallinja i step 2, litt over på øyelokket også. Det kan fort bli litt hardt med svart og hvitt på øyenene, så her er det viktig å ha en mellomfarge man kan bruke for å blende fargene sammen, og få en blendet og fin look.

Step 5: Her la jeg eyeliner over øyet og på våtkanten. Her er det viktig at du får en jevn og fin vinge på lineren. Jeg la også litt svart skygge under øyet.

Step 6: I dette stepet la jeg bare på masse maskara. 

Det ferdige resultatet:Produkter brukt:
Nyx jumbo eye pencil i Milk
Nyx single eyeshadow i White
Stila in the lights palette: night sky og ebony
Nilens jord liquid liner
Max Factor False Lash Effect Maskara 

#sminke #sminkeblogg #sanneskar #stepbystep #smokeyeye

Video - Svar på spørsmål

 • 17.01.2014 kl. 16:11

Heihei! Nå kommer noen av svarene på video til dere. Dette er min første video, så beklager hvis den ble dårlig, haha! Håper uansett at dere likte svarene, så kommer resten av svarene i løpet av uka! Ha en fin helg ♥ 
 Oppskrift - Ostesmørbrød

 • 15.01.2014 kl. 15:50

Noe jeg er svak for, er ostesmørbrød. Det er så farlig godt!! Siden jeg har laget dette alt for mange ganger, tror jeg at jeg har klart å perfeksjonert de så mye som mulig. Det beste av alt? Man trenger kun disse produktene(som de aller fleste har hjemme i huset sitt fra før av):

Brødskiver // Ost // Ketchup // Piffi eller grillkrydder // Oregano

Det første jeg gjør er å legge ketchup på en brødskive. Etter det legger jeg noen skiver med ost på. Her smaker det best hvis du ikke tar for mange skiver ost, ta maks 3 skiver.

Så pøser jeg på med piffi og oregano(det beste som finnes), dette gir en utroolig god smak! Det smaker nesten som en liten pizza, hihi:-) Så setter jeg de i ovnen på 225 grader, i 10 minutter.

Her er de ferdige! Jeg elsker virkelig dette, det smaker jo helt fantastisk! Før lagde jeg det nesten hver kveld, men nå prøver jeg å kutte ned litt, haha...

Håper dere likte denne lille oppskriften til disse gode ostesmørbrødene. Om du velger å prøve de, kommer du ikke til å angre!

Husk forresten å stille meg spørsmål på spørsmålsrunden, direktelink HER.

Produkter jeg har brukt opp- Empties

 • 14.01.2014 kl. 11:49

I dag tenkte jeg å vise fram noen av de siste produktene jeg har brukt opp. Noen ganger blir jeg veldig fornøyd med et produkt, og vil kjøpe det på nytt. Andre ganger ikke! Så her er en liten omtale på hvert produkt, der jeg forklarer hva jeg likte/ikke likte med det, og om jeg vil kjøpe det igjen.

The Body Shop Coconut Cream Body Scrub
Dette er min faste kroppskrubb.  Den lukter veldig godt, og den skrubber huden min helt perfekt. Denne bruker jeg vel 2-3 ganger i uken, så jeg må dessverre kjøpe den på nytt veldig ofte! Den varer meg vel i ca 3 måneder. Jeg vil anbefale alle å teste denne skrubben, den er utrolig god.

Kjøpe igjen? Ja, definitivt!

The Body Shop Strawberry Body Polish
Denne har verdens beste duft ♥ Lukter deilige jordbær, mm! Den er også veldig bra, den har noen korn i seg, så det er en slags blanding av skrubb og dusjgele. Jeg elsker den hvertfall, og kommer til å bli et fast kjøp hos TBS når jeg er der!

Kjøpe igjen? Ja.

The Body Shop Strawberry Body Wash
Helt lik den over, bare uten skrubb kornene.

Kjøpe igjen? Tror jeg heller ville ha kjøpt den "body polishen" istedenfor. Denne er også veldig god, da!

La Roche Posay Effaclar Purifying Micellar Water
Dette er et rensevann som jeg har brukt til å ta av rester av sminken min. Den har gode ingredienser, og renser huden min! Jeg føler at den får bort alt av sminke, og etterlater huden min ren og frisk. Jeg har prøvd mange ansiktsvann, og merker egentlig ikke så stor forskjell på de jeg har prøvd. Denne var god da!

Kjøpe igjen? Det er som regel mamma som kjøper med hjem hudpleie, så hvis hun kommer hjem med denne gjør det meg ingenting, hehe! 

Aveeno Clear Complexion Foaming Cleanser
Herregud, denne har vart i over et år! Jeg kjøpte denne i fjord(julen 2012), og jeg gikk nettopp tom. Snakk om mye produkt i en liten pumpeflaske? Denne var hvertfall veldig god, og merker at jeg fikk mindre kviser etter jeg brukte denne! Den holder huden min jevn og fin.

Kjøpe igjen? Hvis jeg skal til USA igjen, så ja.

Satin Care Pure and Delicate Shave Gel

Helt grei shave gel! Jeg merker egentlig ikke noe forskjell fra forskjellige shave geler, men jeg liker denne bedre en den som er gullfarget fra samme merke. Denne gir mer fukt :-)

Kjøpe igjen? Kommer an på. For øyeblikket bruker jeg bare balsam som shavegel, og det funker egentlig mye bedre, så I dont know..? 

Macadamia Natural Oil Deep Rapair Masque
Min 1.hårprodukt! ENDELIG har jeg funnet noe som funker på mitt tørre og flokete hår! Denne gir utrolig mye fukt og glans til håret. Den lukter i tillegg veldig friskt og fint. Lukten holder også i håret i flere dager ♥ Helt seriøst, jeg kunne brukt en parfyme som luktet som denne! 

Kjøpe igjen? Ja, uten tvil!

John Frieda Collection Luxurious Thickening Blow Dry Lotion
Dette var et volum produkt som jeg påførte i vått hår, for å føne litt mer volum. Jeg føner håret veldig sjeldent, så denne har jeg bare brukt i perioder. Den er veldig god da, hvis du vil ha volum i håret. 

Kjøpe igjen? Nei.

Benefit they're Real! mascara
En av de aller beste maskaraene jeg har prøvd. Den gir lange og fyldige vipper. Den drysser heller ikke, og den holder på veldig lenge. En perfekt maskara, med andre ord. Synd den er så vanskelig å få tak i..

Kjøpe igjen? Ja.

Loreal Super Liner/Lineur Intense
Jeg brukte opp to av denne diplineren. Dette er min faste liner, og merker at alle andre jeg prøver virkelig ikke kan sammenlignes! Den ene er kjøpt i USA, og den andre er kjøpt i London. Derfor forskjellig navn:-) Anbefales virkelig. I Norge har den svart og blå design, så bare se etter den hvis du er på utkikk.

Kjøpe igjen? Ja, men den er veldig vanskelig å få tak i.. De er alltid utsolgt! 

Maybelline Age Rewind Eraser
Dette var en veldig god concealer! Den er veldig tynn i konsistensen, og glir derfor på huden veldig fint. Den gir en veldig lysreflekterende effekt, noe som er veldig fint. Blir nok litt for lite dekke for de med veldig mørke ringer. 

Kjøpe igjen? Kanskje.  

Som dere ser hadde jeg mange produkter jeg likte her, mens på grunn av at jeg helst bruker opp de produktene jeg liker. Liker jeg ikke et produkt, pleier jeg som regel å gi det bort eller hive det. Husk forresten å stlle meg spørsmål på spørsmålsrunden, direktelink HER.

Håper dere likte innlegget, så snakkes vi♥ 

Pamper night: Bath time

 • 12.01.2014 kl. 18:47

God søndag! Håper alle har hatt en fin helg ♥ Jeg har tilbragt litt av tiden min i dag i badekaret, og det var mildt sagt herlig! Det er så deilig å bare ligge å slappe av mens man hører på musikk og lar tankene få hvile. En annen ting jeg merker etter jeg har badet, er at jeg føler meg 100 ganger bedre etterpå! Føler man blir skikkelig avslappet og rolig, hihi.

Når jeg har slike dager, er det viktig for meg å bruke de beste produktene jeg har. Alle disse produktene over her er himmelske♥ Jeg fikk den shampoen og balsam fra Joico i julesokken, og de er helt ærlig de beste hårproduktene jeg noen sinne har prøvd. Shampoen er helt perfekt, og dufter vanilje. Anbefales virkelig. Ellers er de andre produktene også et must for meg når jeg har kvelder som dette.

Nå videre i kveld skal jeg vaske sminkekostene mine(det kjedeligste som finnes, men må gjøres!), påføre selvbruning, lage noe mat og se på "Bloggerne". Haha, andre en meg som skal se på det? Gleder meg til å se hvordan de forskjellige bloggerne er i virkeligheten, og ikke bare bak tastaturet og kameraet! 

Pleier dere å ha slike kvelder? 

Ha en fantastisk søndagskveld!

Hvordan få et forhold til å vare?

 • 10.01.2014 kl. 17:42

Hei alle sammen! Siden jeg er selv er i forhold, så tenkte jeg at jeg kunne lage et innlegg om tips til å få et forhold til å vare. Kjæresten min og meg har vært sammen siden 5.April 2012, så det er vel litt over 21 måneder. For mange ungdommer er dette lenge, men for mange er også dette lite. Jeg vil kunne si at vi har opplevd det meste, og tenkte kanskje dere var interesserte i noen råd om forhold? Dette er egentlig tips til hvis du er i et forhold, eller ønsker å bli et forhold som er serriøst. Dette er tips som både meg og kjæresten min har opplevd har fungert for oss. Hva man burde gjøre, og hva burde man IKKE gjøre?

Ikke gi opp hverandre for lett
Dette er kanskje den aller viktigeste av alle disse tipsene! Dette har vært veldig avgjørende og viktig for våres forhold. Havner dere i en situasjon der den ene gjør en feil, må det kunne gå an å tilgi. Dette kommer selfølgelig helt an på situvasjonen. Jeg vet selv at forholdet til meg og Asle hadde vært over for lengst hadde det ikke vært for at vi tilgir og stoler på hverandre. Jeg ser så mange som bare gjør det slutt over småting, men hvis du virkelig vil være i et forhold med din kjæreste, må du rett og slett godta og forstå at feil vil skje i blandt. 

Ikke tenk på hva andre syntes om partneren din
Hvorfor skal man gå rundt å tenke på hva venninna di eller kompisen din syntes om kjæresten din? Hvis du er forelska, og har det kjempebra med kjæresten din, så glem hva andre sier om han/hun. Det er jo alltid gøy å høre andre som snakker positivt om kjæresten din, men det er også alltid noen som er negative til det. 

Godta at dere er forskjellige
Forskjellige interesser er en bra ting. Så lenge dere har lik personlighet og kan snakke i timesvis, så skal ikke interesser ha noe å si om deres forhold. Hvor fort hadde man ikke blitt lei av å vært med en som hadde helt like interesser og samme venner? Jeg syntes i hvertfall at det bare er fint om hverandre som har forskjellige interesser.

Gi hverandre rom for frihet
Om kjæresten din sier at han/hun vil være alene en kveld, eller bare vil finne på noe med noen venner, må den andre kunne godta dette. Det er selfølgelig koselig å være med hverandre, men noen ganger kan det være fint å ta en kveld alene eller finne på gøye ting med venner. Dette vil styrke forholdet, og gjøre at man ikke blir så fort "lei" av hverandre.Jeg vet det er mange kjærestepar som er med hverandre hver dag, og det kan ofte bli litt mye. Selv syntes jeg 2-4 ganger i uka er fint. Dette er jo selfølgelig noe man må velge selv, ut i fra hvor nærme man bor hverandre og andre ting som skjer i hverdagen.

Finn på ting sammen
Å være inne å se på filmer og serier med kjæresten, tror jeg de fleste kan skrive under på at er fantastisk. Av og til er det også lurt å bevege seg ut av sofaen når man er med sin kjære, å finne på noe. Alt i fra å gå en tur, trene, gå på kafe, gå på shopping, bowle, kino, middag eller å gå på fest. Det er alltid koselig å finne på ting sammen, og skape minner.

Kos
Hva er ikke bedre en å ligge i armkroken til kjæresten sin? Å kose er det beste jeg vet♥ Dette vil bevare kjærligheten, og det hjelper alltid.

Overask hverandre
Dette er selfølgelig ikke noe du trenger å gjøre hele tiden, men en gang i blandt. En dag du vet han/hun bare er hjemme å sølver, kom opp med favorittgodteriet hans eller favoritt maten hans. En dag etter jobb kom jeg opp med rundstykker med roastbeef og potetsalat +sjokolade og brus, uten at han visste noen ting. Det slo virkelig godt an! Typen min har også skrevet kort til meg å lagt det med senga mi når jeg har vært lei meg, komt med roser, godteri, chips, brus og alt mulig. Det er ingen bedre følelse en å glede andre! Finn ut hva kjæresten din elsker, og overask når han/hun minst venter det. 

Inkludér hverandre 
La folka rundt deg bli kjent med kjæresten din. Vær med hverandre ut med venner, og inklurer hverandre i ting som skjer. Nesten hver gang jeg skal noe, sier jeg alltid til kjæresten min hva og hvor jeg skal. Det er også veldig koslig å invitere hverandre med på ting. Dere må kunne gå hver for dere, men balansere det på en måte slik at man også for vært med kjæresten sin.

Håper dere likte noen av tipsene til hvordan du kan få ditt forhold til å vare. Ha en fin fredag alle sammen! ♥

Instagram

 • 09.01.2014 kl. 16:18

Hei! Håper alle har hatt en kjempefin dag så langt :) Jeg har desverre vært sengeliggende i hele dag, jeg har hatt en ekstrem mageknipe som har pågått hele dagen. I tillegg til "mageknipemarerittet", har jeg et hode som kjennes ut som det skal sprenge. Forferdelig! Så det vil si at denne dagen har vært lite produktiv, men når man er syk er det viktigeste ro i sjela og nok søvn. Håper jeg blir frisk fortest mulig!

Innlegget i dag handler i bunn og grunn om Instragram. Jeg tenkte at dere som leser bloggen min, kanskje hadde hatt interesse i å følge meg på instagram også! Jeg heter "Sanneskar1', og det er bare å følge meg hvis du vil! Setter stor pris på det ♥ Direktelink til instagrammen min er HER! Den er forresten også alltid linket i sidebaren på høyre. Hva heter du på instagram? Hvis jeg syntes du har fine bilder så får du nok en ny følger du også, hehe :-D 

Trening & neglelakk anbefaling!

 • 08.01.2014 kl. 21:12

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, og det føles godt. I dag ble det ben og lår som fikk gjennomgå! Jeg har forresten begynt å trene en del, eller en del til å være meg, haha. Nå skal jeg trene tre ganger i uken, og jeg har vel klart meg i to uker nå, så dette må bare fortsette! Elsker å kunne vite at man er på vei mot målet sitt. Har også begynt å lage treningsplaner for hver uke, noe som er utrolig motiverende. Dere burde også prøve ut det :-) Hvis dere vil kan jeg legge ut neste ukens treningsplan? Dere bestemmer!


Meg i nuet. Sliten og trøtt, hihi.


Kjøpte forresten denne neglelakken på danskeferja sist jeg var der, og den er helt nydelig. Det er en veldig lys rosa farge, som er super pigmentert og fin i konsistensen. Den heter "Mod about you", anbefales på det sterkeste!

Resten av kvelden blir det bare å se på noen serier, før jeg tar kvelden. Har dere noen tvserier å anbefale? Har sett Frusterte fruer, Gossip Girl, Prison Break, Pretty Little Liars, Blue Mountain State og Beverly Hills 90210. 

Spørsmålrunde

 • 07.01.2014 kl. 17:15


 God dag folkens. Nå har jeg nettopp spist middag, og planene i dag er vel å ha en slags "spa-dag" hvor jeg bader i badekaret, tar ansiktsmaske, lakker neglene også videre! Det er alt for lenge siden jeg har gjort dette, så jeg gleder meg, hihi.

Tenkte jeg det var på tide å ha en spørsmålrunde. Alle spørsmål vil bli svart(så lenge det ikke blir for personlig), og jeg tenkte å kanskje lage svar på video! Dere kan altså spørre alt i fra skjønnhetsspørsmål til personlige spørsmål om meg. Kjør på, så svarer jeg så fort som mulig. 

Vil dere forresten ha svarene på video eller skriftlig? Eller begge delene?
Hvordan få fin hud!

 • 05.01.2014 kl. 13:18

Hei alle dere fine! Folk flest går rundt å ønsker å ha en fin og jevn hud. Det å ha kviser, hudormer, rødhet, tørrhet og nupper i huden er helt vanlig, men også noe vi kan forhindre. Hvis du følger disse steppene hver dag, så kan jeg nesten love deg at huden din vil bli mye finere. Dette vil være vanskelig å oppnå om du røyker, siden røyking gir en grå hudtone med lettere tegn til aldring og kviser. Bare sånn at dere vet det! 1: Noe som kan være med på å endre huden din positivt, er hvis du holder deg til sunn mat. Har du en del kviser og hudormer, så vil jeg anbefale deg å kutte ned litt på usunn mat, brus, godteri og fet mat. Jeg vet om mange som får kviser av spesielt sjokolade og brus, så vær obs på det hvis du ønsker en fin og glødene hud! En sunn livsstil er jo viktig for mange grunner, ikke bare på grunn av huden, så å starte og spise sunn mat er jo bare en positiv ting!

 
2: Hvis jeg har glemt å fjerne sminken en kveld, så ender jeg alltid opp med en eller to kviser. Det er så forferdelig irriterende! Så uansett hvor trøtt du er, ikke glem og fjern sminken din. Prøv også å ikke bruke alt for mye hudsminke, siden det kan tette porer.
3: Selvom venninna di sverger til et produkt, så kan det godt være at det ikke funker for deg. Alle har forskjellig hud. Har du tørr hud, bruker du hudprodukter for tørr hud fek.s. 

4: Åh, jeg elsker å skrubbe huden min! Det tar bort død hud, og etterlater huden myk og glødene. Jeg pleier å gjøre det  2-3 ganger i uka, i dusjen. Det er noe som må gjøres for min del, det føles så utrolig godt etterpå.

5: Ha alltid med deg antibakteriell når du er enten på skolen, jobb, byen eller ute å reiser. Jeg har også en pumpeflaske med dette med sminkebordet mitt, som jeg smører hendene mine med før jeg påfører sminke. Det kan også være en ide å kjøpe antibakterielle servietter som du kan vaske mobilen, PC'en din,Ipad osv med :-) Dette fåes kjøpt på Apoteket.6: Svette tetter porer. Enkelt og greit! Når du har vært i mye aktivitet eller trent, er det alltid lurt å ta en dusj etterpå. 7: Denne syntes jeg selv er vanskelig, fordi jeg tar meg selv mye i ansiktet. Med tanke på hvor mye bakterier det er på fingrene dine, så prøv å hold hendene dine så mye som mulig bort fra ansiktet, spesielt hvis du har mye kviser!
8: Dette er definitivt noe av det viktigeste av alt.. Vann er rensende, motvirker trøtthet, øker forbrenningen og er med på å gi glød til huden din! Hvorfor IKKE drikke vann? Det har kun positive virksomheter, så drikk så mye som mulig.

Nå må jeg rett og slett stikke på trening, så snakkes vi senere! Jeg skal også på kino i dag å se "Frost" med to venninner, har noen av dere sett den? 

Håper dere likte dette innlegget, og fikk noen tips dere kan bruke! Klem

Skjønnhetsprodukter jeg fikk til jul

 • 03.01.2014 kl. 18:57


Øyenskyggepalett fra Nilens Jord


Beautyblender


Lip plumper fra Too Faced // Maskara fra Nilens Jord

Too faced Chocolate Solei


Essie "sharling darling", Depend neglelakker


Biotherm Lait Corporel


Så ville jeg bare vise dere den nydelige ringen jeg fikk av kjæresten min! Elsker den 

Her er da noen av tingene jeg fikk til jul. Ville ikke vise alle da det er litt personlig i mine øyne! Har store forhåpninger til alle produktene så gleder meg veldig til å prøve de ut. Har prøvd ut sjokoladepudderet til Too Faced før, så vet hvertfall at det er veldig bra. Tusen takk for alle gavene jeg fikk i år ♥
Har dere prøvd ut noen av de samme produktene? Vil dere eventuelt ha en omtale på noen av disse?

 Mine planer for kvelden er egentlig bare å ha kosekveld med kjæresten, det er jo alltid koselig. Vi skal nok bare lage noe taco/nachos og se på film og koose oss. Håper dere får en kjempefin fredagskveld, fininger!

Mine favoritter for hele året! Del 2

 • 02.01.2014 kl. 14:29


Tangle teezer 
 
Min faste hårbørste gjennom hele året! Jeg fikk den vel i Mai, men etter det har den blitt brukt hver dag! Den er så liten og kompakt. Den river ikke i håret, og er perfekt for deg som er hårskjær. Love it! Kjøpt på Coverbrands.(direkte link)


Batiste Dry Shampoo i Cherry
Batiste lager så utrolig gode tørrshampooer! De har mange forskjellige lukter, denne jeg har nå lukter kirsebær. Denne er perfekt for de dagene du ikke har tid til å vaske håret, eller at håret ditt er litt ekstra fett. Da sprayer du inn litt av dette i hodebunnen, og masserer det godt inn. Når du har gjort dette, vil hodebunnen din være tørr, og ingen tegn til fett hår i det hele tatt! Genialt


Redken Forceful 23 
Dette er den absolutt beste hårsprayen jeg noen gang har brukt, og jeg har prøvd mange! Denne blir ikke klissete i håret i det hele tatt, den holder håret på plass og den har ikke en sterk hårspary-lukt! Den føles så lett i håret, men samtidig så holder den håret på plass. Sprayflasken er dessuten veldig stor, så du får masse produkt. Kjøpt på frisørsalonger.


Natusan Kids Balsam Spray
Husker noen av dere denne fra barndommen?! Jeg var totalt avhengi av denne, siden jeg var så utrolig hårskjær. Den fungerer enda som den skal, den gjør det mye lettere å gre håret og gjør håret mykt og fint. Den lukter forresten himmelsk... Fåes kjøpt på matbutikken for rundt 30 kroner.. For et kupp!

Moroccanoil 
Denne har vært populær lenge, og alle snakket om denne. Det var da litt av grunnen til jeg ville prøve den.. Jeg putter den i håret mitt når det er bløtt, så når håret blir tørt er det glansfult og mykt! Denne er en livredder for meg, den er perfekt for tørt hår! Fåes kjøpt på frisørsalonger.


Escada Sexy Grafitti
Denne lukter veldig friskt! Denne brukte jeg hele det første halvåret i dette året, og jeg elsket den! Jeg fikk denne av kjæresten min, og jeg vet om flere av venninnene mine som har fått denne av kjæresten deres. Det må vel bety at denne er en populær lukt hos gutta også. Den lukter en blanding av grapefrukt, jordbær, bringebær og mint. Love iiiit! Eneste negative med denne at den ikke holder på huden hele dagen, men det er det jo få parfymer som gjør uansett..

Juicy Couture Viva La Juicy
For en herlig lukt.. Den er så syyyykt god.. Jeg er faktisk talt avhengi av denne! Den lukter PERFEKT, og den holder på huden hele dagen! Hvor fantastisk er ikke det? Anbefaler denne til alle ♥ Lukter en blanding av mandarin, bær. vanilje, karamel og litt forskjellige blomster.


Nilens Jord "969", Essie "Bahama Mama", Isadora "Bella Vita" og Deborah Lippmann "Girls just wanna have fun"
Ikke noe mer å si om disse en at de er helt fantastisk nydelige farger. Konsistensen på alle disse er også perfekte. Ønsker du deg noen nye neglelakker, ville jeg prøvd ut noen av disse merkene.


Seche Vite Top Coat
Etter at jeg begynte å bruke denne, så har det å bruke neglalakk blitt en helt an ting.. Denne gjør at neglelakken skinner og ser flawless ut. Den tørker dessuten utrolig fort. Den beste top coaten jeg noen sinne har prøvd! 

Hva syntes du om disse produktene? Har du prøvd noe av de samme? 

Nyttårsantrekk

 • 01.01.2014 kl. 14:06

Hei alle sammen! I går var det nyttårsaften, og fikk desverre ikke tid til å legge ut antrekket mitt før jeg måtte dra. Jeg hadde vertfall en fin feiring med fine mennesker. Takk for et fint 2013 alle sammen! Håper 2014 blir enda bedre ♥ Her er i hvertfall antrekket jeg gikk med i går!:
Kjole // nelly.com Sko// skopunkten

Håper dere likte antrekket, og at alle dere hadde en fin dag i går!

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no