DET Å HA SELVTILLIT OG DRØMME STORT

 • 10.11.2015 kl. 18:23

En mer personlig video fra min side. Jeg forteller dere mine tanker og erfaringer rundt sitt eget selvbilde og hvordan man kan skygge unna andre sine meninger og kommentarer. Håper den kan være til hjelp for noen!

NORSK SKJØNNHETSBLOGG? OH YES

 • 25.10.2015 kl. 00:31

Da var vi her igjen. Sist blogginnlegg ble postet i Mai, og ble egentlig kun brukt som en siden hvor jeg postet YouTube videoene mine. NÅ, denne gangen blir det annerledes! Jeg skal nå poste innlegg om produkter, sminkelooks og egentlig alt som handler om skjønnhet jevnlig slik at dere alltid har noe gøy å lese om. Jeg har fått inntrykk av at det er mange sminkeelskere her i Norge, og jeg har selv savnet en skjønnhetsblogg som kun handler om dette, så dette er da mitt mål å få til. Håper du vil lese videre, det settes utrolig stor pris på! 

Gjerne kommenter i kommentarfeltet hva du ønsker å lese om videre, så skal jeg absolutt få til deres ønsker.

BOOKING

 • 25.10.2015 kl. 00:13

Jeg går fortiden på makeupskolen Art Complexion og studerer for å bli makeup artist. Gjennom skolen og flere år med selvlæring er jeg nå klar for å legge makeup på kunder. Jeg er selvsikker når jeg gjør makeup, og er alltid trygg på at resultatet alltid vil være som ønsket. Min første prioritering er at kunden skal gå fornøyd ut døren, og legge makeup som passer kundens personlighet og stil. Hvis du har lyst til å få lagt makeup av meg kan du kontakte meg på sanneskar96@gmail.com, så planlegger vi derfra.

 

Prisliste og liste over makeup jeg legger kommer, kontakt meg på mail enn så lenge :)

SVAR PÅ SPØRSMÅL

 • 27.03.2015 kl. 19:23

Her svarer jeg på spørsmål dere har stilt meg på instagram den siste tiden. Jeg heter "Sanneskar1" på instagram hvis du har lyst til å følge meg. Ha en superfin påske videre!

 

NÅR BLIR VI GODE NOK FOR OSS SELV?

 • 18.11.2014 kl. 22:03

I dag begynte jeg dagen min med å lese i min daglige avis, Facebook. Som vanlig var det proppfullt av kleine statuser, trutmunnbilder, Farmen-nytt og hating på kjendiser. Ikke noe nytt. Midt opp i alt det vi nå kaller for "vanlig nytt" fant jeg et blogg-innlegg fra en gutt som kaller seg Jack, og der gikk dråpen. 

Det blogg-innlegget hans gikk ut på, var at alle jenter som veide over 60 kilo, ikke skulle nærme seg treningsstudioet. Han syntes det var direkte kvalmt å se jenter over 60 kilo, da spesielt når de trente. Dere kan jo tenke dere hvor hyggelig det var å høre halv sju på morgenen for ei jente på over 60 kilo. 

Har folk virkelig glemt helt bort alt som kalles respekt? Har vi rett og slett så lite respekt for hverandre at vi henger ut enkelte grupper mennesker på grunn av at de ikke er slik "du" liker? Hvorfor skal vi alltid henge ut mennesker fordi noen mener at noen er "for trent", "for tynn", "for feit" eller "har for stor rumpe"? Jeg kan ikke forstå hvor samfunnet har tatt veien, for det er i helt feil retning. Ei jente som veier 60 kilo er i de aller fleste tilfeller normalvektig. Når du veier 60 kilo kan du enten være veldig slank, godt trent, litt lubben eller helt normal. Det som også veier noe, er høyden og muskler. Vekt er noe jeg tenker lite på, fordi jeg vet med meg selv at jeg er normalvektig og hvis jeg skulle blitt overvektig, hadde jeg merket det på kroppen min. Ingen vekt hadde trengt å fortelle meg det. Hvorfor skal jeg da bli nedbrutt av en usikker tenåringsgutt som skriver om hva som er akseptabelt og ikke? Jeg syntes rett og slett det er oppfordring til spiseforstyrrelser. For hvilken annen måte kan man bli "slankere" på, hvis man ikke kan trene fordi enkelte syntes det er ekkelt å se på?

Ingen, absolutt ingen er like. Det har blitt nevnt mange ganger, og det kommer til å bli nevnt mange ganger til. Fysikken vår, genene våre, til og med benbygningen vår er forskjellig. Hun ene jenta du så på Instagram som var lagt ut på en bruker med navn "fitwoman", hun er en fitnesstjerne og har gått på streng diett og trening i manfoldige år for å fortjene akkurat den kroppen hun har på det bildet der. For alt vi vet, kan hun veie 60 kilo hun også, men forteller det oss ikke, siden vekt bare er et usselt lite tall. 

Slike blogg-innlegg som "Jack" skriver må man selfølgelig ta med en klype salt. For hvor mange er det ikke som daglig provoserer til de grader for å tjene gryn og for å få status. Det tar helt av. Jeg håper ingen av dere som leser dette ser opp til slike mennesker. Da har det virkelig gått for langt. 

Jeg er rett og slett møkka lei samfunnet vi vokser opp i. Jeg er bekymret. Jeg skjemmes. Det er direkte pinlig å vokse opp i en tid der fordommer, usikkerhet, mobbing og hating er så sentralt som det er nå. Det å hate på en kjendis gir deg status, og hvis man skriver et blogginnlegg om pelsdyrnæringen, gjør det deg automatisk til verdens beste person. Det er ikke til å holde ut i. 

Jeg skulle nesten ønske å bare slette Facebook og unfollowe Instagram-brukere som gjør meg usikker, for å rett og slett fokusere på det som faktisk er viktig. Å være glad i seg selv. Å muntre hverandre opp. Å ta vare på sin egen kropp. Å få det beste ut av livet sitt.Skal vi se tilbake på generasjonen vår som "YESS, jeg lå på topplisten på blogg.no fordi jeg skrev at jeg hatet feite folk" eller "Livet mitt er komplett fordi jeg fikk 200 likes på profilbildet mitt, det gjorde ikke venninna mi". For hvis vi fortsetter slik vi holder på nå vil faktisk noe ala dette skje. Den stygge sannheten. Som er veldig sann. 

Jeg følte for å skrive dette her, rett og slett for å nå ut til dere som tok dere ned av blogginnlegget til Jack, men også dere som er usikre på dere selv fordi du tror at noen andre er "bedre" en deg. Det som betyr noe er hvordan DU ser på deg selv, og hva DU kan gjøre for å gjøre DEG bedre. Hva med å bare akseptere seg selg og droppe alt som kalles sommerkropp, julebordkropp eller dietter, og heller jobbe for å bli glad i seg selv. For i det lange løp, er de ikke det som er viktig?

Jeg vil også bare påpeke at jeg har forstått at blogginnlegget til Jack var et sosialt eksperiment for å se hvor hjernedød denne generasjonen er. Mitt problem er at dette ikke er første gang vi har sett slike blogginnlegg. Dere har vel ikke glemt "50 kg stand advarsel" innlegget Robin og Carl la ut. Jeg har ikke ord. 

DEL DETTE INNLEGGET HVIS DU ER ENIG!

DEPRESJON, PRESS OG KJÆRLIGHET

 • 16.11.2014 kl. 17:56


Kanskje min mest personlige video, ever. Håper dere som spurte meg satt pris på at jeg svarte ærlig og tok meg tid til spørsmålene deres :-) Hvis dere lurer på noe så er det bare å spørre i kommentarfeltet. STOR KLEM ♥

STOR NYHET!

 • 26.10.2014 kl. 15:39

YAY! Da er endelig youtube-nettverket jeg er med i i gang! Det heter Splay Norge, og det var det jeg var i Oslo for å spille inn trailer for noen uker siden. Sjekk ut videoen under for informasjon om Splay osv, og videoen under der igjen for å se traileren vi spilte inn. Den ble dødskul! Så stolt av å være en del av dette ♥


Si deres mening om dette i kommentarfeltet, setter stor pris på respons! Husk å abonner på Splay også, bare å trykke på videoen over for å komme inn på kanalen :)

A new week

 • 21.07.2014 kl. 16:03

Da var det allerede mandag igjen! Ahh, det har jeg faktisk gledet meg til fordi jeg skal kun nyte tiden ute i solen og ta meg en tur på stranden. Hver gang det har vært fint vær ute, har jeg jobbet. Hvor typisk er ikke det.. Så nå trenger virkelig den snøhvite "sommerkroppen" min litt farge, for det trengs sårt. Andre planer for dagen er en tur på jobb og redigere en video til dere. Denne gangen er det mine "drugstore" leppeprodukter swatches, gled dere! ;-) Hva er vel ikke gøyere en biillige leppeprodukter man faktisk kan få tak i på vanlige butikker?

Denne uken skal jeg også komme i gang med trening, og har planlagt noen turer til Høgfjell. I mine øyne finns det ingenting bedre en å gå tur på fjellet med musikk på ørene! Gleder meg allerede...  Jeg kjenner også jeg er litt tapt for energi, så aktivitet må være en prioritet denne uken. Håper ikke bare det er meg som detter litt ut av trening på sommeren..? 


Jeg lakket forresten neglene mine nettopp, med denne søte ferskenfargen her fra Essie, syntes den er så søt. Jeg lakket også tåneglene mine, men føler det blir litt i det drøyeste laget å vise, haha! Syntes det er såå ekkelt med bilder av tær, får frysninger bare av tanken.
                               


Denne ukens mål er som følger ovenfor. Haha, det med chips og pops er faktisk vanskeligere en man skulle trodd! Men jeg skaaal klare det, for en gangs skyld. Ellers er de andre punktene også veldig viktig for meg å gjennomføre.

Hva er dine planer for uken?

Hvorfor jeg ikke har blogget på lenge

 • 25.06.2014 kl. 22:49

Heihei. Først vil jeg bare takke deg for å stikke innom bloggen min, for den har helt ærlig ikke vært noe å skryte av de siste ukene. Jeg vil bare si at jeg har prøvd, flere ganger, å skrive innlegg og lage videoer, men det går bare ikke. Jeg vil ikke ha et falsk smil i videoene mine og late som alt er fint, når jeg ikke føler det selv. Jeg ville komme tilbake når alt var fint, og føltes rett. Det tok visst lengre tid enn jeg trodde. 

Det har ikke sjedd noe dramatisk, jeg har ikke blitt alvorlig syk, eller mistet noen som sto meg nær. Jeg føler meg bare mentalt ødelagt. Jeg klarer ikke å prestere bra nok, verken på skolen, bloggen eller til hverdags. Jeg har trykket meg selv ned så mye at når ting var dårlig, ble ting bare enda værre. Jeg har i tillegg til dette mistet kjæresten min, og pushet bort alle som bryr seg om meg. Å gjøre feil er en ting jeg definitivt gjør ofte, men det å la det gå utover folk som står meg nærmest er det som sårer meg mest. Jeg har rett og slett trengt denne tiden alene, og virkelig finne ut hva jeg vil og hva som betyr noe. 

Jeg hadde skyhøye forventninger til meg selv, og visste alltid akkurat hva jeg skal gjøre. Jeg har mistet dette, og selvtillitten har vel aldri vært lavere. Nå får jeg angst når jeg er ute blandt folk, er redd for hva andre tenker og syntes om meg. Alt som har fristet er å ligge i senga mi å slippe å høre og se hva andre folk gjør. Dette er veldig ulikt meg.. Når ble jeg en slik person? Nå har jeg gått lenge rundt å vært usikker og lei, og det er virkelig på tide å komme seg opp på bena igjen. 

Håper dere har forståelse for hvorfor bloggen ikke er like aktiv som før, og vil fortsette og følge den framover ♥ EN ting er sikkert, jeg skal ikke fortsette slik, for jeg har maange planer for denne bloggen framover. Nytt innlegg kommer allerede morgen. KLEM ♥

Følg meg gjerne på instagram i mellomtiden: Sanneskar1 ♥

ASK SANNE #1

 • 04.05.2014 kl. 23:57

Nå er endelig svarene fra spørrerunden ute! Jeg kunne ikke svare på alle spørsmålene, da hadde videoen vart i en time.. Haha! Så jeg har forkortet den ned til under 20 minutter, så håper at dere vil se den. 

TMI TAG Her

Alle YouTuberene som er nevnt i denne videoen er linket i infoboksen under videoen på Youtube. Klikk på videoen for å komme direkte til YouTube kanalen min.
Håper dere likte svarene. God natt♥
What's in my handbag?

 • 15.04.2014 kl. 16:24

I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg bringer med meg i vesken min. For øyeblikket bruker jeg denne fra H&M, som jeg syntes er kjempesøt og klassisk. Den rommer en god del, og jeg får til og med plass til bøker og skolepc når jeg trenger det. Den fåes kjøpt på H&M til 249 kroner. Vann - Jeg har alltid med meg en flaske med vann. Vann er et must for alle som vil ha nok energi og være hydrert hele dagen. Jeg prøver å drikke rundt 2 l vann hver dag, så denne må med! Ibux - Jeg sliter litt med hodepine, spesielt når jeg er på skolen. Det er så vondt å gå rundt på skolen med hodepine, så hodepinetabletter syntes jeg alltid er viktig å ha med. Håndkrem - Denne håndkremen er fra The Body Shop, og heter "Almond oil daily hand & nail cream", og den trekker fort inn i huden uten å føles klissete. Lommebok - Denne er fra New Look, og er svart med en søt sløyfte i gull. Den rommer alt av småpenger, kort, kvitteringer og gavekort. Definitivt det viktigste jeg har med meg! Headset - Dette kommer godt med hvis jeg skal gå hjem fra skole/jobb, og også når jeg skal trene. Tiden går så mye fortere med litt musikk på øyrene! Mobillader - Denne har jeg ikke alltid med, men jeg har merket at jeg av en eller annen grunn aldri har mye strøm på mobilen, så denne er kjekk å ha med. Ipad mini - Ååå, min nye baby ♥ Jeg har enten med meg skolepcen, eller denne. Denne kan jeg bruke om jeg venter på noe/noen, eller kjeder meg. Den er liten og søt, så den passer perfekt i veska!

"On the go" sminkemappe:

Denne søtsaken er fra Victoria's secret, og jeg forelsket meg helt i den da jeg så den. Jeg elsker striper, og jeg elsker rosa, så denne slo godt an! Perfekt størrelse, og rommer masse.

Tangleteezer - Denne er så genial å ha med seg. Jeg sliter selv med flokete hår, så håret mitt må grees flere ganger til dagen for at det skal se noen lunde ut. Denne er liten og kompakt, og er i tillegg en drøm å fjerne floker med siden den ikke river i håret. Deodorant - Hvis jeg har en lang dag der jeg ikke får tid til å gå hjem etter skolen, er det greit å ha med seg denne. Den bruker jeg jo hver morgen, så den trengs strengt talt ikke å bli brukt så mye ut over dagen, men veldig grei å ha med i tilfelle! Jeg bruker Biotherm Deo Pure, som jeg har brukt i flere år nå. Verdens beste! Flisespenner - Viktigviktig!! Parfyme - Denne er så liten og søt, og lukter i tillegg friske jordbær. Deilig! Jeg får alltid mange komplementer når jeg bruker denne, så det er jo veldig kjekt! Dere måå lukte på denne neste gang dere er på The Body Shop, fordi den er såå god! Blotting sheets - Siden jeg sliter med fet hud, så kan det hende at jeg blir litt fet i huden etter en lang dag. Da kommer disse godt med! De er kjøpt på Sephora. Antibac - Dette regner jeg med de fleste har med seg, siden det er så viktig å beskytte seg mot skitt og bakterier. Denne lukter kokosnøtt og er fra Bath & Body Works ♥

Pudder - Dette er ikke alltid like nødvendig, siden jeg bruker pudder hver morgen. Men hvis jeg ser jeg har litt ekstra olje i huden, eller at jeg har litt rødheter i huden, så legger jeg på litt av denne på huden min. Den har i tillegg kjempegod dekke, og er et utrolig bra pudder! Det er fra MAC og heter "Studio Fix". Øyenbrynsblyant - Jeg bruker alltid øyenbrynspudder, og noen ganger kan det smøres eller svettes litt bort, så da kan det være lurt å ha med seg en penn som man bare kan fylle inn områdene som evt er borte. Denne er fra Rimmel og er i fargen "Dark Brown" . Liquid Liner - Samme som med brynene, hvis eyelineren har kommet litt av, er det greit å med seg en eyeliner til å fylle tomrommet inn. Concealer - Dette er en livredder hvis jeg plutselig får en kvise ut over dagen! Denne er fra Maybelline og heter "Cover stick i fargen Yellow" Leppeprodukter! Jeg har en tindens til å alltid ha med meg for mange leppeprodukter, men det er på grunn av at jeg er så avhengi! Hater følelsen av å ha tørre lepper.. For øyeblikket har jeg med "Loreal Carasse i Rose Madmoselle", "YSL Volupte Sheer Candy i 09 Cool guava", "Nivea Milk & Honey Lip balm" og min nye favoritt lip butter; "Nivea Lip Butter i Vanilla & Macadamia" ♥

Hva har dere med i deres veske? :-) 

 Spørsmålrunde - Spør meg hva som helst!

 • 07.04.2014 kl. 18:14

Da er det duket for ny spørsmålsrunde! Ja, dere vet hva det dreier seg om! Spør meg hva som helst, så svarer jeg så fort jeg får nok spørsmål eller tid:-) Dere kan spørre meg om alt fra om meg selv, sminke, hår, hud, youtube eller blogg. Jeg svarer på det meste! Ha en kjempefin mandag videre. Klem ♥

Noe du lurer på?

 

Inspirasjon

 • 29.03.2014 kl. 14:25Her er noen av mine siste favoritt inspirasjonsbilder. Jeg sitter selv daglig inne på Weheartit, fordi det gir meg enorm inspirasjon og glede! Noe av det som virkelig får meg til å gidde å dra meg ut å trene, er å gå inn på Weheartit først, å søke på "workout", og wow så mange inspirerende bilder de har der! Det er virkelig inspirerende, og man ender opp med å glede seg til å trene :-) Selv når jeg føler meg nedfor eller umotivert, så hjelper det å se på slike inspirerende bilder som de over her. Håper dere likte bildene, og alle er fra Weheartit. 

Ha en fortsatt fin lørdag videre, jeg skal ut i dag faktisk! Det begynner å bli en stund siden sist, så får håpe det blir en fin kveld :-) Har blitt en del kosekvelder med kjæreste og venner i det siste, men det er jo i bunn og grunn det jeg liker best! :-D Hva skal dere i kveld?♥

 

 

(Avsluttet) GIVEAWAY! MAC, Soap & Glory, Essie++

 • 03.03.2014 kl. 20:04

Heihei :-) Nå har jeg en giveaway til dere!! Jeg gir bort alle produktene nevnt i videoen, og håper du vil delta. 
Reglene for giveawayen:
1: Du må subscribe på kanalen min (Sanne Skar)
2: Gi videoen en tommel opp!
3: Følg facebooksiden min til bloggen min:  https://www.facebook.com/sanneskar.blogg.no?ref=hl og følg meg på instagram der jeg heter "Sanneskar1"
4: Skriv en kommentar med epostadressen din i kommentarfeltet på bloggen min, eller på Youtube. Skriv også gjerne videoorslag til videoer i framtiden :)
Masse lykke til alle sammen! Jeg håper DU vinner! :D
Givewayen er avsluttet og vinneren er kontaktet. Vinneren ble Vilde Baann! Gratulerer ♥

Ting som gjør meg glad

 • 28.02.2014 kl. 22:13

- Når jeg tror vi skal ha noe til middag som jeg ikke liker, og foreldrene mine overasker meg med enten fiskeboller/komper/taco/nachos. LYKKE

- Å bli kjent med nye mennesker

- Dere! Å få hyggelige meldinger av dere både på blogg, instagram og youtube

- Når sminken og håret ser bra ut

- Helger der jeg ikke trenger å jobbe. Det er så deilig å ha to dager der man kan sove ut på. Desverre er det lenge siden det har skjedd!

- Når familien samles

- Når jeg får komplementer

- Når jeg sjekker YouTube, og det er mange nye videoer fra abonnomentene mine.

- Mamma! Mammaen min er den som alltid er der for meg uansett hva. Hun er en av de menneskene jeg har det gøyest med(tro det eller ei) og hun får meg alltid til å smile. Vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort uten henne.

- Å ha god tid før jeg skal noe

- Når jeg er fornøyd med meg selv

- Å se tilbake på gamle bilder fra når jeg var liten. Alt var så perfekt..♥

- Å reise. I mine øyner finnes det ikke noe bedre enn å reise og oppleve verden

- Å være med kjæresten som jeg har vært sammen med i snart to år, og føle akkurat det samme nå som første gang jeg var med han

- Å oppleve suksess med noe jeg har jobbet hardt for

- Søndagsfrokoster

- Å bade i badekaret. Jeg får en slags indre ro av det

- Kjæresten min. Uansett hva, så gjør han meg veldig glad. Han er den beste gutten som finnes og jeg er kjempe heldig som har en så snill og god gutt som han. 

- Søsteren min. Hun bor for øyeblikket i Orlando, og jeg savner henne så utrolig mye!

- Når folk jeg er glad i, har det godt ♥

- En god fest med gode venner er alltid noe som får frem et smil hos meg!

- Venninnene mine ♥ Hadde heller aldri klart meg uten!

- Å føle seg velkommen

- Katy Perry

- Stille spa kvelder kun for meg selv

- Når noen jeg ikke kjenner så godt smiler til meg. Et smil gjør mer en du tror, husk det :-)

- Sørlandschips, gule sure munner(smågodt), kvikklunsjsjokolade og Villa brus

- Sommer. Å bo i et vinterland har sine negative sider, da ca halve året ligger jeg i dvale med 0 energi. Sommeren er virkelig den tiden der været bærer med seg så utrolig mye positivt 

- Julaften

- Å føle at jeg kan gjøre en forskjell

Hva gjør DEG glad? Ha en kjempefin kveld videre. Dere er best ♥

 

Treningsinspirasjon

 • 19.02.2014 kl. 19:40

Hei alle dere fine♥ I dag er det onsdag, en ellers så kjedelig dag, hva er vel ikke bedre enn å få et boost med treningsinspirasjon? Jeg syntes hverfall det er herlig å se på treningsinspirajon før jeg skal på trening eller en dag jeg er litt umotivert. Prøv å hold dere i form hver dag, og ha noen dager i uka der du kjører hardtrening! Det er jo faktisk ingenting som er bedre enn å holde seg sunn og frisk. Jeg kan innrømme at de to siste ukene har vært dårlige når det kommer på treningsfronten, men nå skal jeg virkelig komme inn i det igjen. Noen andre som er med? :-D
Håper dere fikk litt inspirasjon, for det fikk vertfall jeg. Ha en superfin onsdag, så snakkes vi i morgen! 


Blogger jeg leser

 • 07.02.2014 kl. 18:16

Martine Kristine, en fantastisk skjønnhetsblogger! - Andrea - Caroline, fineste norske jenta jeg har sett - Eirinkristiansen, Norges beste inspirasjonsblogg - Aurora - Annais, den første bloggen jeg begynte å lese i 7.klasse!, Agnes - Kristine


Leandra, min favoritt norske youtuber - Erica - Stina - Therese - Sophie, hvem leser vel ikke denne?, Sofie - Heidi - Ida

Dette er da mine absolutt favoritt blogger, som jeg stikker innom hver gang de legger ut et innlegg :-) Det er direktelink på alle navnene slik at dere kan trykke rett inn på de!

Leser vi noen av de samme? Hva er dine favorittbloggere?

Klem!

Bucket list / Ting jeg vil gjøre før jeg dør

 • 04.02.2014 kl. 16:52


♥Bo i USA. Siden jeg er så heldig å være amerikansk statsborger, kommer jeg uten problemer inn i USA. Det setter jeg stor pris på, og har tenkt å utnytte dette med å flytte til USA så fort som mulig. Tenk deg å gå på walmart for å kjøpe mat, på Target for å kjøpe inn billig sminke og klær, og ta en tur på Victoria Secret, Forever 21 og Sephora etter en solfylt dag på stranden. USA har virkelig alt, og det er definitivt det fineste landet jeg har vært i. Og menneskene der er jo helt fantastiske! Dette er virkelig min store drøm ♥

♥ Se pingviner

♥ Se Katy Perry live. Haha, jeg er blodfan! 

♥ Komme ut av videregående med gode karakterer

♥ Bli vegetarianer. Det er noe jeg har vurdert lenge, men på grunn av min kjærlighet for kylling har det blitt utsatt. Håper jeg kan klare og bestemme meg for det en dag og vertfall prøve. Det er en stor endring å plutselig stoppe å spise kjøtt som jeg har gjort hele livet, til å slutte helt. Jeg er ekstremt glad i dyr, så noen ganger skammer jeg meg på grunn av alt kjøttet jeg spiser. 

♥ Komme på tv. Haha, den var klein, men har skikkelig lyst å være med på en eller an form for realityprogram eller show på tv. Og nei, ikke Paradise Hotel.

♥ Få en skikkelig fin tattis ♥ Besøke Kina. Gå på den kinesiske mur og oppleve pandaer på nærhold. Pandabjørner må være noen av de søteste dyrene på denne jord, å få kunne sett en i virkeligheten ville vært en drøm. 

♥ Oppnå drømmekroppen

 Bo i utlandet. Mitt værste mareritt er å bli stuck i Flekkefjord. Jeg vil oppleve, jeg vil se verden! De plassene jeg vil mest besøke er: Australia, USA, Hawaii, Bahamas, Paris, Roma, Tokyo, Thailand.

♥ Se pyramidene i Egypt

♥ Jobbe med frivillig arbeid i Afrika

♥ Spille poker i Las Vegas♥ Hjelpe noen som virkelig trenger det. Alle har forskjellige drømmer og mål i livet sitt, men jeg vet med meg selv at jeg aldri hadde vært fornøyd med livet mitt uten å ha gjort noe godt for noen som trengte det. Det er noe jeg alltid har vært opptatt av, og det er noe som er skikkelig viktig for meg! Å hjelpe andre gir meg så mye.

Hva vil DU oppnå før du dør? 

My girl crush: Mirenda Kerr

 • 29.01.2014 kl. 17:09

Først og fremst: Hvordan er det mulig å bli så pen som Mirenda Kerr?! Det jeg syntes er så utrolig fint med henne, er utstrålingen og smilet. Hun virker jordnær og glad. Det er så fiiiint. Jeg legger med noen bilder av henne, slik dere også kan drømme dere bort i det nydelige utsende hennes. Se hvor mye en fin utstråling og et fint smil har å si.. 

Seee på hun da, fineste dama på jord!

Hvem er deres "girl-crush"? Haha, jeg har flere, men Mirenda topper nok lista. 

Forresten!! Jeg tenkte kanskje å prøve meg på å lage en sminkelook inspirert av henne snart, hvis det kunne falt i smak? Altså en "Victoria Secret inspirert sminke", inspirert av sminken hun bruker før hun skal på catwalken:-) Hvis dere vil det skal jeg gjerne prøve meg på det. Ha en fin onsdag videre ♥

Svar på spørsmålsrunden

 • 24.01.2014 kl. 17:03

Hei folkens! Nå tenkte jeg å svare på resten av spørsmålene dere stilte meg. Den første delen av svarene er på video, som du kan se HER.

Hvilken parfyme bruker du? Dolce & Gabbana Light Blue. Jeg har hatt den i snart 3 år nå, så det er på tide å bruke den opp.  Jeg prøver å bruke opp skjønnhetsprodukter som jeg har hatt lenge, slik at de ikke "går ut på dato", og lukter vondt. Denne lukter veldig godt, litt sånn appelsin og fruktig. Den lukter fortsatt like godt som den gjorde for 3 år siden, haha!
Hvor vil du reise og hvorfor? Den plassen jeg vil reise mer en noe annet er Australia. Har drømt om å reise der såå lenge, og tror det blir en tur der i 2016 hvis ting går som planlagt! Cant WAIT.


Hvilke blogger leser du? Jeg tenkte å lage et innlegg om dette snart, som er litt mer utfyllende om hvorfor jeg leser de jeg gjør. Jeg leser ganske mange skjønner du! Hehe. Her er mine favoritter: eirinkristiansen, sophieelise, L0ve, heidichic, annais, stina, veronicarov og auroramohn:-)

Hva er det beste med kjæresten din? At vi er så utrolig like! Jeg kan si absolutt alt til han, uten at han dømmer meg eller syntes det er rart. Han er verdens beste venn, faktisk ♥

Fineste ting på rommet?

Mitt lille sminkehjørne! Pulten og skuffeseksjonen er fra Ikea, og jeg elsker de! Anbefales til dere med mye sminke, hehe :-)

Hvor finner du inspirasjon fra? Det finner jeg overalt! Spesielt blogger og YouTube:-) 

Forklar en vanlig dag for deg(både hverdag og helg) Alle hverdager og helger er jo i bunn og grunn forskjellige. Men noe som er ganske vanlig for meg er:
Hverdag: 07:30 Stå opp, 08:00 Kjøre til skolen 15:00 Trene/Slappe av/Jobbe 17:00 Middag, å etter det er jeg enten med venner/familie/kjæreste eller slapper av. Ikke noe spesielt. Helger: jobber, er med kjæresten/venner/familie/fest eller noe sånn. 

Hvilke blogger leser du utenom toppbloggerne? Jeg er ikke helt sikker på hvem som regnes som toppbloggerne, er de de på top 10 kanskje? De jeg er innom som ikke er over der er heidichic, annais, maddepaddee, fitliving, ssbk, stina, rhenriksen og veronicarov. Jeg går jo også innom å leser på de som er vennene mine på blogg, så det er en del.

Hva syntes du om mobbing? Det er helt grusomt. Mobbing er det absolutt verste jeg vet om. Jeg har selv aldri blitt mobba, eller mobbet noen, men jeg har vært øyevitne til ganske mye forferdelig mobbing som jeg en gang ikke orker å skrive om.. Mobbing er IKKE kult, håper snart folk skjønner det! Nettmobbing syntes jeg også er forferdelig, at noen i det hele tatt gidder å bruke fritiden sin på å trekke andre mennesker ned kan jeg ikke skjønne. Håper ingen av dere som leser dette mobber eller blir utsatt for mobbing.

Tips til å spare penger? Sett over litt av inntekten din i en egen sparekonto, ikke kjøp unødvendig og lag matpakke når du skal på skole/jobb, slik du slepper å måtte kjøpe. 

Har du prøvd beauty blenderen? Ja, den fikk jeg til jul! Jeg eeeelsker den, jeg bruker den til foundation og concealer. Dere må prøve den:-)

Beste minne? Språkreise til Malta sommeren 2012 med EF. Jeg reiste alene, og det er det tøffeste jeg noen gang har gjort tror jeg! Det at jeg klarte å pushe meg selv til å dra 3 uker alene med en gjeng ukjente folk, er jeg stolt over! Det var helt fantastisk. Jeg anbefaler alle som har lyst til å gjøre det, til å bare hoppe i det. Du vil ikke angre!
Har du noen forbilde? Mamma og søsteren min. De inspirerer meg så mye, og er rett og slett noen fantastiske mennesker som betyr så mye for meg. 

Kan du fortelle litt om sjokoladepudderet? Hvor/hvordan legger du det? Jeg legger det slik jeg normalt legger solpudder, under kinnbena og lett over hele ansiktet. Den er veldig mørk i fargen, så jeg er veldig forsiktig med å ikke få for mye, for da kan det ofte se skittent og ujevnt ut. 

Hva syntes du om at det på en måte er et press til å kjøpe dyre merkeklær? Haha, om du bor i Flekkefjord kan jeg nesten garantere deg om at det ikke er noe press til å kjøpe merkeklær. Her blir du best likt om du går med en joggebukse og en cubus genser, liksom!. Ingen jeg kjenner har dyre merkeklær, så merker definitivt ikke noe press. Men må være helt forferdelig å bo i noen deler av Oslo feks, og måtte kjøpe dyre klær for å passe inn. Jeg liker jo selv å kle meg fint og velstelt, men det gjør jeg kun for min egen del. 

Hva er dine favorittfag? Samfunnsfag, det har alltid vært mitt favorittfag. Skal fokusere veldig på dette faget i år, å satse på det beste. 

Hvor kjøper du klærne dine hend? Vanlige butikker, bikbok, gina, hm, cubus osv. Kjøper også litt på butikken jeg selv jobber på, Lillebille :-)

Har du mye merkeklær? Nope, har ingen skikkelig dyre merkeklær. Har klær fra feks ganni, honkeydory, drdemin, maison&scotch osv, men ikke slike veldig dyre klær fra Acne og Chanel liksom, haha. Couldn't care less :-) Har veldig lyst på en MK veske, så holder på å spare til den.

Hvor får du inspirasjonen din fra? Sånn når det gjelder klær og sminke Mine største forbilder innen sminke er Carlibybel, SMLX0 og Casey Holmes på YouTube, og når det gjelder klær tar jeg egentlig bare på meg det jeg vil. Er du ofte ute å handler nye klær og sminke? Kjøper klær typ 5 ganger i året, og noe nytt innen sminke ca hver måned. Elsker å shoppe, men siden jeg bor i en by som omtrent ikke har en dritt, så må jeg reise for å handle klær som regel.

Håper dere likte svarene! 

#q&a #svar #spørsmålsrunde #sanneskar

Inspirasjon

 • 21.01.2014 kl. 19:05


For noen inspirerende bilder. Elsker bilder som har en tekst som handler om det å følge drømmen sin og aldri gi opp. Alle bildene er fra weheartit.com. Håper dere fikk en dose inspirasjon på en ellers så trist tirsdag, det fikk iallefall jeg ♥ Ha en fin tirsdag videre!

#skole #school "inspirasjon #dream 

Video - Svar på spørsmål

 • 17.01.2014 kl. 16:11

Heihei! Nå kommer noen av svarene på video til dere. Dette er min første video, så beklager hvis den ble dårlig, haha! Håper uansett at dere likte svarene, så kommer resten av svarene i løpet av uka! Ha en fin helg ♥ 
 Instagram

 • 09.01.2014 kl. 16:18

Hei! Håper alle har hatt en kjempefin dag så langt :) Jeg har desverre vært sengeliggende i hele dag, jeg har hatt en ekstrem mageknipe som har pågått hele dagen. I tillegg til "mageknipemarerittet", har jeg et hode som kjennes ut som det skal sprenge. Forferdelig! Så det vil si at denne dagen har vært lite produktiv, men når man er syk er det viktigeste ro i sjela og nok søvn. Håper jeg blir frisk fortest mulig!

Innlegget i dag handler i bunn og grunn om Instragram. Jeg tenkte at dere som leser bloggen min, kanskje hadde hatt interesse i å følge meg på instagram også! Jeg heter "Sanneskar1', og det er bare å følge meg hvis du vil! Setter stor pris på det ♥ Direktelink til instagrammen min er HER! Den er forresten også alltid linket i sidebaren på høyre. Hva heter du på instagram? Hvis jeg syntes du har fine bilder så får du nok en ny følger du også, hehe :-D 

Trening & neglelakk anbefaling!

 • 08.01.2014 kl. 21:12

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening, og det føles godt. I dag ble det ben og lår som fikk gjennomgå! Jeg har forresten begynt å trene en del, eller en del til å være meg, haha. Nå skal jeg trene tre ganger i uken, og jeg har vel klart meg i to uker nå, så dette må bare fortsette! Elsker å kunne vite at man er på vei mot målet sitt. Har også begynt å lage treningsplaner for hver uke, noe som er utrolig motiverende. Dere burde også prøve ut det :-) Hvis dere vil kan jeg legge ut neste ukens treningsplan? Dere bestemmer!


Meg i nuet. Sliten og trøtt, hihi.


Kjøpte forresten denne neglelakken på danskeferja sist jeg var der, og den er helt nydelig. Det er en veldig lys rosa farge, som er super pigmentert og fin i konsistensen. Den heter "Mod about you", anbefales på det sterkeste!

Resten av kvelden blir det bare å se på noen serier, før jeg tar kvelden. Har dere noen tvserier å anbefale? Har sett Frusterte fruer, Gossip Girl, Prison Break, Pretty Little Liars, Blue Mountain State og Beverly Hills 90210. 

Spørsmålrunde

 • 07.01.2014 kl. 17:15


 God dag folkens. Nå har jeg nettopp spist middag, og planene i dag er vel å ha en slags "spa-dag" hvor jeg bader i badekaret, tar ansiktsmaske, lakker neglene også videre! Det er alt for lenge siden jeg har gjort dette, så jeg gleder meg, hihi.

Tenkte jeg det var på tide å ha en spørsmålrunde. Alle spørsmål vil bli svart(så lenge det ikke blir for personlig), og jeg tenkte å kanskje lage svar på video! Dere kan altså spørre alt i fra skjønnhetsspørsmål til personlige spørsmål om meg. Kjør på, så svarer jeg så fort som mulig. 

Vil dere forresten ha svarene på video eller skriftlig? Eller begge delene?
Ting som irriterer meg

 • 25.12.2013 kl. 12:58

-Når jeg har fått mange nye varsler på Facebook. og tror at det er mange interessante og gøye varsler til meg. En kommentar, like, invitert til en gruppe eller noe sånt.. Men NEI, bare 7 forskjellige spillforespørsler. 

-Når vennskap er "enveiskjørt". Det vil da si at det kun er den ene som holder kontakten.. Det er ikke kun en person sitt ansvar for at vennskapet skal vedlikeholdes. Dette irriterer meg så sykt!!

- Håret mitt. Jeg virkelig hater håret mitt over alt på jord. Det er alltid flokete og tørt. Da jeg var i London sist så var jeg på en frisørsalong og farget håret, måtte 3 frisører og 1 time børsting til for å få håret mitt ble noen lunde fint. 

- Når man glemmer å ta på seg deodorant, og har ingen mulighet til å gå hjem for å gjøre det heller. Jeg får helt panikk hvis jeg lukter vondt og går å tenker på det konstant. Dette er spessielt forferdelig hvis jeg har full skoledag og så jobb rett ettepå. Ah, blir kvalm av tanken.. Heldigvis har sistnevnte kun skjedd en gang, men det er nok for å si det sånn!

- Når jeg har tusen foskjellige ting som må bli gjort ferdig på en dag. Jeg er en av mange som er eksperter på å utsette alt til siste liten, slik at jeg ender opp med masse stress rett før. Da ender det som regel med at jeg dropper å gjøre det og gir opp...

Jeg hater folk som forandrer seg enormt bare på grunn av kjæreste. Når man gir opp alle sine bestevenner og venner ovenfor kjæresten sier det bare litt om personen egentlig. Skjønner selfølgelig at ting blir litt forandret, men for noen er det ikke måte på.

- Når folk fremstiller seg selv helt perfekt. Å legge ut bilder av grønnsaker og frukt på instagram gjør deg ikke tynnere.. Tror heller ikke verden går under om du dropper en spinningtime heller.

-Jeg irriterer meg også over at jeg ALLTID må forsove meg. Klarer jeg virkelig ikke å stå opp av vekkerklokken min? Dette resulterer i en stressende meg som tar på maskara, blush og bukse samtidlig. Hardt å være jente, altså!

- Jeg irriterer meg over jenter som legger ut et nytt profilbilde på Facebook med en underskrift ala dette: "Ah, jeg er så stygg." eller "***** tvang meg til å ha dette!!". Alle andre som ser dette ser på dette som idiotisk og barnslig. Vi vet også at du innerst inne ELSKER det nye profilbilde ditt, ellers hadde du aldri valgt det. 

- Noe annet som irriterer meg, er når jeg er enten på fest, bursdag eller noe sånn, og noen sier "Jeg vil bare ha VANN:):)." med verdens stolteste stemme. Selfølgelig kan du være sunn og slikt i din hverdag, men når du er på fest eller noe slikt så tror jeg ikke du dør på grunn av du drikker noe annet. Forresten, jeg har sett deg spise sjokoladeboller, sjokolademelk, kanelbolle og brus på skolen så blir nesten for dumt å late som du skal være verdens sunneste i andre omstendingheter. LOL.

- Når folk stirrer inn i skjermen min når jeg sitter langt forran i klasserommet. Se på din egen skjerm og slutt å bry deg om hva jeg er inne på.

- Når fremmende legger ut om hele privatlivet sitt på fest. Jeg er dessverre ikke på fest for å høre om hvor trist og forferdelig du har det. Snakk med ei venninne om det, eller hold deg hjemme.

- Når folk går inn på rommet mitt uten min tillatelse. Jeg har krav til privatliv, så hold deg unna!Hva irriterer du deg over? Irriterer vi oss over noen av de samme tingene?

Hvorfor kan vi ikke unne andre suksess?

 • 22.12.2013 kl. 12:14

Obs: Dette innlegget handler ikke om sminke, klær eller noe i den duren. Håper alikevel du vil ta deg tid til å lese ♥

En ting vi mennesker er utrolig gode på, er og ikke unne andre mennesker suksess. Hvorfor har dette blitt en negativ ting å gjøre? Mange mennesker vil nok ikke innrømme dette selv, men de aller fleste av oss er for opptatt med å snakke dritt og finne negative ting med andre, at alt det positive blir skyvet vekk. I min egen hverdag, vil jeg faktisk si at jeg hører mer drittslenging, negativitet og sutring enn glede og kjærlighet. Jeg vil også tro at det er mange andre som har det slik, når de tenker seg om. Blir man mer lykkelig av å gå rundt å klage? Dette kan jeg med hånda på hjerte si at ikke er sant. Det har blitt så mye sladring, negativitet, latterliggjøring, mobbing og sutring i det siste at jeg snart ikke skjønner hvordan dette skal ende! 

I det siste har jeg sett mye av en ny trend, da spesielt på Facebook, der folk gjør narr og mobber andre som skriver såkalte ''skrytestatuser''. Selvfølgelig, det kan bli for mye av det gode av og til, men hvis du har så utrolig store problemer med denne personen, så hvorfor ikke bare slette vedkommende fra Facebook eller andre nettsteder dette skjer? Istedenfor går folk rundt å gjør narr av disse menneskene. Takler vi virkelig ikke at andre har det bra? Hvis du virkelig har store problemer med at andre folk skryter av seg selv eller oppnår suksess, vil du heller aldri bli noe selv. Hvorfor kan vi ikke bare respektere at andre mennesker har det bra?

Hvorfor skal vi være redde for å si noe positivt om oss selv? Det har blitt en slags stor negativ greie det å skyte av seg selv. Hadde jeg skrevet på Facebook ''I dag har jeg jobbet helt til 21:00! Føler meg flink.'' eller noe så enkelt som ''Jeg er fornøyd med meg selv'', så hadde nok mange kjefter åpnet seg. Det er for mange ulovelig å være fornøyd med seg selv. Jeg vet det er mange som sier de hater Janteloven, men er du helt sikker på at du ikke lever etter denne ''loven '' selv? Det er for mange mennesker ikke lov å være stolt av sin egen kropp, sin egen personlighet, sitt talent eller utseende. Skjønner dere hvor sykt dette høres ut?

Har du egentlig sett mennesker som har oppnådd mye i livet sitt eller rett å slett hatt et dødsbra liv, rakke på folk i hytt å pine? Det tviler jeg på. Det er som regel mennesker som sliter med seg selv som ikke respekterer andres suksess og glede. Dette er en ting jeg håper kan snart endre seg, og at folk kan åpne øynene å se hva som skjer med samfunnet vårt!

Alle mennesker har forskjellige prioriteringer og drømmer, det er rett å slett noe vi alle må respektere. Jeg ønsker å gjøre en god karriere, en annen person vil kanskje bare nyte livet sitt mens den tredje personen vil for eksempel reise og utforske verden. Alle mennesker er rett og slett forskjellige, og har forskjellige ønsker i livet sitt. Respekter det.

Hvis vi skal gå rundt å være redd for å være oss selv, så vil denne generasjonen med mennesker kun gå en vei. Det vil være en verden fylt med negativitet, depresjoner og angst for å ikke være "normal" nok. Om du har en drøm som folk sier er urealistisk, vis dem det at du kan! Følg drømmen din. 


Da jeg lagde blogg, var jeg livredd for at folk skulle si noe negativt om den. Redd for å skille meg ut. Men er det ikke det som er positivt med oss mennesker, å skille oss ut? Det er alt for mange som lever i skyggen, redd for å vise seg. Jeg vil tro dette kommer av at man er redd for å høre andre sin mening. Heldigvis så jeg bort fra dette her og gjorde det jeg ville selv, uten å tenke på andre sin meining. 

Et av mine største ønsker er at folk snart kan begynne å drite i hva folk sier om dem, og gjøre akkurat det dem vil selv! Hvorfor skal man gå rundt å høre på dritt som kommer fra negative mennesker med lav selvtillit? Fortsett med det du driver med, uten å bry deg om hva disse lavmål-menneskene sier. Noe som hadde hjulpet mye på å få til et bedre samfunn, er å spre glede og være stolte av oss selv! Jeg personlig ser ikke noe penere enn en sterk person med høy selvtillit som kan skryte av seg selv utenat man bryr seg om hva andre syntes. Tenk hvor nydelig med en verden fylt med fornøyde mennesker med høy selvtillit og glede. Alle mennesker fortjener skryt og glede i livet sitt. Det er så mye mer givende å være en del av å glede andre og seg selv, enn å være sjalu og frekk. Jeg lover! Det hjelper både seg selv og andre.

Jeg håper det er mange som er enige, som også er drittlei av negativitet og mobbing av andre folk som prøver å oppnå noe..  Jeg kommer iallfall til å fortsette med det jeg liker, og drite i hva andre syntes.


Hvis du er enig med det jeg har skrevet, så hadde jeg satt utrolig stor pris på om du ville kommentert, likt eller delt dette innlegget ♥ Så kan vi sammen vise hvor idiotisk denne ''trenden'' med sjalusi og drittslenging er!

10 ting dere kanskje ikke visste om meg

 • 20.12.2013 kl. 13:23

- Jeg er en klums! Søler alltid med drikke uansett hvor forsiktig jeg er, mister ting hele tiden og er ofte ufokusert. IKKE en god egenskap.

- Jeg har vært en turner! Gikk på turn hele barndommen min og fram til 8.klasse og elska det. Definetivt den sporten jeg gjør det best i, for sport er virkelig ikke min sterkeste side sånn generelt.

- Jeg må planlegge ting. Jeg er veldig lite spontan, noe som jeg hater at jeg ikke er! Alt virker så mye lettere når man er spontan, men med meg er det sånn jeg må helst planlegge ting i flere dager framover.

- - Jeg er verdens største matmoms. Sånn seriøst.. Alt som er usunt er godt i mine øyne! Potetgull, sjokolade, nachos, smågodt og sjokolade frokostblanding er min svakhet...

- Jeg absolutt hater kjøttkverner. Ja, det høres kanskje dumt ut, men jeg syntes det er så utooolig ekkelt. Tanken på at man kan kverne alt mulig i den ekle greia, gir meg frysninger. Så hver gang jeg ser en kjøttkvern i butikken, på tv eller noe sånt, så skvetter jeg å kan ikke se på den en gang. Jeg blir livredd!

- Jeg sliter med angst. Er konstant livredd for å feile, og  for å ikke oppnå noe i livet mitt.  Dette går veldig mye ut over mitt humør og mine tanker. Det er helt forferdelig.

- Min aller største drøm når jeg var liten var å sitte i kassa på Rimi. Jeg syntes det så gøy ut å trykke på alle knappene, hahaha

- Jeg hater å gå glipp av noe, men alikevel elsker jeg å være alene. Det finnes ikke noe deiligere enn søndager da det kun er MEG tid. 

- Jeg har hatt tidenes rareste perioder! Alt i fra emo, punker, fargeklatt og bimbo. Uff av meg, er så glad jeg har funnet meg selv nå, haha.- Jeg har sett filmen Hjemme Alene MINST over 150-200 ganger. Det er helt sykt, jeg vet. Men hver gang jeg enten vil kose meg eller er trist og trenger en oppmuntring ser jeg på denne koselige filmen ♥ Somregel vil ingen se den sammen med meg når det ikke er rundt juletida, men for meg er dette en all-year around film! Elsker den så utrolig mye.Var det noe du ikke visste? Liker dere slike type innlegg? 

 

Hvem er jeg egentlig?

 • 08.12.2013 kl. 14:33

Heisann! Nå har jeg blogget på denne bloggen i et par uker, å nå tenkte jeg det var på tide å fortelle dere litt om meg selv. Jeg heter Sanne Skar Sigbjørnsen, og bor i Flekkefjord. Jeg bor i et hus med min fine familie, som består av 5 stk. Her har jeg bodd siden jeg ble født. Gjennom hele oppveksten min har jeg hatt det relativt fint, fritiden min besto mye av venner og aktiviteter. Jeg har gått på turn, drill, karate, teater, piano, hiphop, ballett og svømming. Så jeg har alltid hatt nok å gjøre!

Jeg vil nok beskrive meg selv som hyggelig, lojal, rar, følsom og omtenksom. Jeg liker å bli kjent med nye folk, men har også problemer med å la folk komme inn på meg. Jeg er også sånn at når jeg først blir glad i noen blir jeg veeldig glad i dem ♥

Jeg har alltid vært glad i mennesker, og vært ganske sosial! Da jeg kom til midten av Ungdomskolen forandret ting seg. Jeg ble mye mer sjenert, depressiv og lei. Jeg eide ikke selvtillit, den hadde forsvunnet helt. Alt for mye forandringer på kort tid. En tid jeg aldri vil ha tilbake... Litt av dette sitter fortsatt i meg, men jeg vil si jeg har så og si komt ut av den boblen med tristhet, og heller begynt å se lyst på det fine livet jeg egentlig har! Nå som jeg vet godt hvordan det er å være helt ødelagt å kunst konstant, så setter jeg så utrolig stor pris på alt det gode i live mitt nå. Helt ærlig så kunne jeg ikke hatt de bedre enn jeg har det nå. What a feeling ♥

Den dag i dag går jeg på Studiespesialiserende med formgiving VG2. Trives utrolig godt i klassen og med fagene vi har. Jeg har satt meg høyere mål enn før, og er rett å slett fornøyd med skolen. Jeg har definitivt dager hvor jeg aller helst vil være sengeliggende og slappe av, men både jobb og skole må komme før det! 

Apropos jobb, så jobber jeg på en liten motebutikk i Flekkefjord kalt Lillebille. Her har jeg jobbet siden sommeren 2013, og så langt trives jeg veldig. Fine kollegaer, fine jobbtider, fine varer og alt er egentlig kjempebra der! Har tidligere jobbet som ryddehjelp og i kassa på Apotek 1, og jobbet på Glassmagasinet. Elsker å jobbe!

Min interesse for sminke har bygd seg på gjennom årene. De dagene jeg følte meg som crap, har det vært herlig å sitte å se på sminke-kanaler på Youtube eller prøve en ny sminke-look. Sminke har bare alltid vært noe jeg syntes er gøy! 

Bloggen min: Denne bloggen er rett å slett en plass jeg kan få skrevet om det jeg elsker! Å drive en blogg der du skriver om din interesse er så gøy. Det er faktisk sånn at jeg gleder meg til å legge ut innlegg. Her på min blogg vil du kunne lese om sminke, skjønnhet, hår, tips, omtaler,outfit, meninger, oppskrifter til mat og how to's! Håper dere vil like min blogg, og hvis du gjør det setter jeg utrolig stor pris på kommentarer og tilbakemeldinger! Det er så mye mer givende enn du tror ♥

Til nyåret(2014) så skal jeg også kanskje begynne å lage videoer! Altså en video hver søndag der det kommer alt fra sminkelooks, svar på spørsmål, omtaler osv. Gleder meg veldig til det.

Det var egentlig alt. Hvis du har lest alt dette så, tusen takk for du tok deg tid til å lese!


Her er bilder av noen av folkene jeg er så glade for å ha i livet mitt ♥

Hva synte dere? Vil du fortelle litt om deg selv til meg? :-)

Blogg?

 • 18.11.2013 kl. 16:42

 

Hei! Mitt navn er Sanne Skar.Jeg er 17 år gammel og kommer fra Flekkefjord.

Denne bloggen er i hovedsak en plass jeg kan dele bilder av min store interesse og hobby, altså sminke!

Sminkelooks, tutorials, omtaler og mine favoritter. Det kan være jeg slenger inn noen andre innlegg her og der, en outfit eller mine meninger om forskjellige saker! Håper du vil lese videre på denne bloggen, innlegg kommer vel 3- 4ganger i uka.

 

-Sanne

 

SANNE SKAR

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no