google-site-verification: google0af5c3ea4ba16b1f.html Sanne Skar -

OMTALE: FUGDE CLEAN BLONDE SHAMPOO

  • 19.11.2015 kl. 18:15


Jeg har lenge vært fast bruker av Loreal sin silver shampo, men etter mer og mer skryt om Fugde Clean Blonde, bestemte jeg meg for å kjøpe den da jeg ble tom for Loreal. Denne var i tillegg billigere, så tommel opp for det! Dette er da en shampo som er fargekorrigerende, den vil da altså fjerne gultoner fra håret ditt å gjøre det mer kjølig i fargen. Fargen på denne er en dyp lilla, og den bør helst sitte i noen minutter for å gjøre effekt. Jeg pleier å la den sitte i mens jeg skrubber og vasker kroppen min, så ca 5 minutter.

Jeg kan helt ærlig si at jeg ble overrasket. Jeg hadde ikke sett for meg at den skulle være noe spessiel egentlig, men en mer effektiv sølvshampo har jeg aldri brukt! I forhold til Loreal sin er denne mer effektiv(Veldig også!), trenger ikke å sitte i like lengre, bedre duft og tørker ikke ut håret på samme måte. Den fra Loreal har en litt maskulin lukt, og håret blir veldig tørt etter jeg har brukt den. Når jeg bruker den fra Fudge lukter håret bedre, og det blir ikke tørt i det hele tatt.

Personlig så må jeg si at jeg er superfornøyd, for så mye positive tilbakemeldinger på hårfargen min har jeg aldri fått etter at jeg begynte å bruke denne. Det hår vært dager hvor over 15 stykker har kommentert hvor fin hårfargen min er, og dette skjer faktisk ofte. Belive it or not!


Her ser dere da et helt tilfeldig bilde av meg, men her ser dere hverfall fargen min. Mange spør i tillegg hvordan jeg har farget håret, og frisøren bleiket det først i masse striper, før hun tok grå og blå blandet og tok det over hele håret mitt. Og med hjelp av sølvshampo vil det bli enda finere i mine øyne. Denne kan jeg virkelig anbefale!

Min er kjøpt HER på Feelunique, men kan også kjøpes på forskjellige frisørsalonger.

KARAKTER: 6 av 6

2 Kommentarer

Linda

21.11.2015 kl. 19:40
Elsker sjampoen fra Fudge! Ettersom jeg har jobbet i frisørsalong, så var jeg innom hvertfall 10 forskjellige. Fudge var alltid den jeg anbefalte til alle som kom innom :) Tror jeg har tre tuber stående på badet, i tilfelle jeg blir tom :) Den fra Matrix er også veldig god "dupe" for fudge sin :)

Amalie

26.11.2015 kl. 16:46
så fint hår du har! har hatt veldig lyst til å prøve ut denne, men er det sånn at man må ha farget håret sitt eller noe lignende?

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits