google-site-verification: google0af5c3ea4ba16b1f.html Sanne Skar -

IN MY ON THE GO MAKEUPBAG

  • 03.11.2015 kl. 16:45Dette befinner seg i min "on the go" sminkebag. Siden jeg ikke sminker meg til å gå på skolen lengre, er det greit å ha med litt sminke som jeg kan bruke etter skolen hvis jeg skal noe spesielt. Så dette er rett og slett det jeg trenger for å få et fint og naturlig resultat, kjapt og enkelt. Som dere ser er det mange multitask produkter som kan brukes til mer enn bare én ting. Solpudderet bruker jeg foreksempel ofte som en lett skygge i globalen, og pudderet bruker jeg både som foundation og pudder i ett. To produkter jeg glemte å vise dere er MAC Paint Pot i Soft Ochre og Sigma e25 blendingkost, men de er også alltid i mappa mi.

MAC Studio Fix Powder C3 - Collection Lasting Perfection Concealer Light 2 - MAC Cream Color Base Hush - Too Faced Bronzed & Poreless - Clarins Eyebrow Pencil - Benefit Gimmie Brow Medium/Dark - Kat Von D Tattoo Liner Trooper - NYX Slide On Pencil Jet Black - Covergirl Lashblast Volume Mascara - Nilens Jord Kabuki Kost - The Body Shop Cocoa Lip Balm

Hva finner man i din sminkebag?

3 Kommentarer

Henriette Celin

03.11.2015 kl. 22:40
Flotte produkter! likte den rosa lille bronzer saken :3

og søt sminke mappe også :-D

M

11.11.2015 kl. 22:10
Så søt sminkemappe :D

i min to-go-sminkemappe har jeg chanel charming palettet, for det er veldig kompakt og har et stort speil. Fargene kan jeg bruke både øynene og brynene om jeg trenger det. Så har jeg en glo minerals lipgloss og et maybelline stay matte pudder til å matte ned om jeg trenger det. :)

SANNE SKAR

14.11.2015 kl. 00:00
M: Å, så herlig sminkemappe :) palettet hørtes veldig fint ut!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits