google-site-verification: google0af5c3ea4ba16b1f.html Sanne Skar -

FALL FAVORITES TAG

  • 13.11.2015 kl. 18:00

Siden det fortsatt er skikkelig høstvær ute tenkte jeg å svare på noen spørsmål i en TAG jeg har likt godt i det siste. Den heter "Fall Favorites Tag" og består da av mange spørsmål om favoritter basert rundt høsten. Takk til Celina som tagget meg :)

Favorite clothing item


Dette skjerfet har jeg levd i siden det begynte å bli kaldt i luften. Denne er virkelig helt fantastisk god og varm, og i tilegg er den jo så fin å se på. Fikk høre av ei venninne at det så så dyrt ut, men det er faktisk fra H&M :-)

Favorite blush På høsten er jeg glad i varme, brente høsttoner overalt egentlig, men også på kinnene. Min store favoritt er Benefit Rockatour blush som er en varm, myk ferskenbrun. Den ble godt brukt hele forrige høst, å den er like fin i år. Den til høyre er Sleek og heter "Coral" og er en brent oransje med rødbrune undertoner. Den passer så bra til denne årstiden! 

Favorite lip color 


På høsten liker jeg godt brunlige nudes, grålige toner eller veldig dype farger. Det meste som er "edgy" er noe jeg liker i leppestift. Den første på bilde er en hverdagsfavoritt fra MAC som heter "Velvet Teddy", og den andre er en lipliner fra Clinique i fargen "Intense Cola". Ellers er jeg veldig glad i MAC Stone, Gerard Cosmetics Underground og Soft Berry fra Clarins nå på høsten. 

Favorite fall movie 

Duplex er en av mine all time favorite filmer! Det er en fantastisk god komedie som alle vil like. Den er morsom og lett å se, anbefales.

Favorite fall TV-show

Fortiden ser jeg ikke på noen serier. Jeg elsker egentlig å ligge inne i høstmånedene å se på serier, men denne høsten har det ikke blitt noe av. Har dere noen gode anbefalinger? 

Favorite candle?


De beste duftlysene jeg har luktet på er Bath & Bodyworks Leaves og Sweet Cinnamon Pumpkin, så det må helt klart bli de. Ellers har Voluspa og IKEA noen gode dufter, men ingen topper de to fra B&BW etter min mening. 

Favorite halloween costume

Hmm, jeg har bare vært sånne "last minute" kostymer som katt, minnie mus, djevel osv, så har egentlig ikke noen kule kostymer å komme med. Tror jeg likte best å være katt da katt er favorittdyret mitt, hahah

Favorite thanksgiving food?

Helt klart kalkun i brun saus med poteter, stuffing og masse andre grønnsaker. Det har vi hatt hvert år og det er virkelig thanksgiving mat for meg.

Favorite drink?


Nå må jeg gå skikkelig "typical white girl" å si Pumpkin Spice Latte fra Starbucks. Den smaker en blanding av kaffe, kanel, gresskar, muskatnøtt og nellik. Har du enda ikke smakt den så vil jeg helt klart si den er verdt all hypen den har rundt seg. Jeg blir aldri lei, og kjøper den hver gang jeg vil gi noe ekstra til meg selv. Den får meg til å virkelig kjenne på høstfølelsen, og denne er så deilig å drikke i bitende kaldt høstvær. Ah, I love it! Ellers er Cappuchinoen og kakaoen fra Espresso House veldig gode.

Hva er dine favoritter på høsten?

2 Kommentarer

Linda

13.11.2015 kl. 18:43
ååh, skjerfet så helt fantastisk godt ut :D Jeg har aldri smakt pumpken spice latte. Tror jeg begynner å bli den eneste :)

SANNE SKAR

13.11.2015 kl. 23:59
Linda: Åå, den må du smake!!

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits