google-site-verification: google0af5c3ea4ba16b1f.html Sanne Skar -

WHATS IN MY SHOWER?

  • 31.10.2015 kl. 11:27

Vi jenter er jo temlig nyskjerrige på hva hverandre bruker, så i dag tenkte jeg å vise dere hva som befinner seg i dusjhylla mi. Jeg elsker å se videoer og lese på slike ting selv så tenkte kanskje at det var til interesse for dere også. So let´s show you what I keep in my shower!Først ut har vi shampooene mine. Min faste "hverdagsshampoo" er Redken Blonde Idol. Mange spør meg hvordan jeg holder hårfargen min så lys og kald, og jeg tror nesten jeg kan love dere at det er dette produktet som har holdt det slik.. Denne shampooen er ikke fargekorrigerende og har ikke noe lilla/blått i seg, men den bevarer hårfargen fra når du har farget det hos frisøren. Siden jeg farget håret mitt lyst og kaldt har den da bevart hårfargen min slik. Den har heller ingen sulfat i seg, noe jeg ser på som et stort pluss! Superfornøyd med denne :) Fåes kjøpt HER.

The Body Shop Banana Shampoo er en nyere shampoo jeg har begynt å teste ut. Denne kjøpte jeg kun pga lukten, den har en så herlig og søt banan lukt som er så deilig! Shampooen i seg selv er ganske god faktisk, det jeg liker spesielt godt med den er at den renser håret og får ut alt av stylingrester og fett fra hodebunnen. Det vil også si at håret kan bli litt tørt etter jeg har brukt den, bare sånn at dere vet det! Pga den er litt uttørkende bruker jeg den kun en gang i uken som en slags rens for håret, og liker den kjempegodt til det.

Fudge Clean Blonde Shampoo er en lilla shampoo som skal gjøre håret kaldere i tonen. Jeg har enda ikke testet denne ut da den nettopp kom i postkassa mi, men jeg er utrolig spent på hvordan denne er i forhold til min gamle, gode Loreal Silver Shampoo. Hvis dere ønsker omtale på denne når jeg har testet den ut er det bare å skrike ut.

Mitt holy grail hårprodukt, Aussie 3 Minute Miricle Reconstructor Deep Conditioner. Skal du ha et nytt hårprodukt, er denne et must! Den gjør håret mitt mykere enn noen annet produkt og har en helt fantastisk lukt som virkelig sitter igjen i håret. Lukter minner litt om Hubba Bubba, en veldig søt og god lukt. Denne er i tilegg rimelig i pris, så selv meg som er stundent kan kjøpe denne her utenatt det svir i lommeboka.

Litt kroppsprodukter er også et must i dusjen. En skrubb, dusjsåpe og badeskum. Dusjgelen min er fra Soap & Glory og heter "Clean On Me". Den fungerer som bare det! Den har en deilig og søt jentete lukt som jeg tror de fleste vil like. Den skummer godt og gjør kroppen ren uten å gjøre den tørr, siden den har body lotion blandet i dusjgelen. Den etterlater huden myk og ren, med et deilig snev av søt duft. Du får masse for pengene på denne, den har vart meg i over et år nå og har fortsatt masse igjen. 

Jeg bruker mye badebomber og badebiter fra LUSH, men mange av de skummer ikke, så jeg må ofte ta i egen badeskum for at vannet skal skumme. Den jeg har brukt i lang tid er Sephora sin Strawberry Bath & Shower Gel. Den gir masse skum til vannet og har en søt jordbærlukt.

Skrubben jeg bruker er en stor favoritt, det er nemlig Boots Mango Sugar Scrub. Jeg hører ingen snakke om denne, men denne er virkelig undervurdert! Faktisk så er det en av de beste skrubbene jeg har brukt, og lukten er en ren kopi av TBS sin Mango lukt. Skrubben skrubber godt og har relativt små korn noe som gjør at skrubbingen blir jevnere og huden blir også veldig myk da den har en del gode oljer i seg. Det er denne jeg pleier å bruke før jeg tar på selvbruning, og det funker veldig bra for å få en fin og jevn applikasjon på selvbruninga.

Jeg er utrolig plain når det kommer til hudpleierutinen min, så et produkt jeg bare ikke vil legge fra meg er Vichy Purete Thermale Purifying Foaming Water. Denne er helt super til både rens og fjerning av makeup. Jeg er stor fan av å bruke skum til å rense ansiktet, så denne har vært en favoritt lenge, og dette er min andre flaske.

Som skrubb bruker jeg fortiden Clinique Exfoliating Scrub som virkelig er en god skrubb. Den har grove korn i seg som kommer godt inn i huden og skrubber bort alt av døde hudceller. I og med at den er så grov kan den kanskje bli litt for intens for en veldig sensitiv hud, men for min hud funker den akuratt slik jeg liker skrubber. Fåes kjøpt HER.

For å påføre skrubben min bruker jeg denne skrubbkosten fra The Body Shop som gjør at produktet trekker enda bedre inn i huden og fjerner enda flere døde hudceller. Denne er ganske hard på huden, så igjen- har du sensitiv hud vil denne bli for mye. Svampen er en natursvamp som er noe som vokser naturlig i sjøen. Denne er så myk og behagelig å påføre rensen min med, så det anbefales virkelig å bruke natursvamp istedenfor vanlig svamp, den er så behagelig og fin på huden. 

Hva finner man i din dusj?

3 Kommentarer

Amanda

31.10.2015 kl. 16:43
Hadde veldig gjerne likt en omtale på den fudge clean blonde shampoen, hadde egentlig tenk å kjøpe den selv.. Så om du liker den må jeg teste den ut:-)

SANNE SKAR

31.10.2015 kl. 20:31
Amanda: Da skal jeg få det til :-)

SANNE SKAR

14.11.2015 kl. 00:01
Amanda: da skal jeg få det til! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits