google-site-verification: google0af5c3ea4ba16b1f.html Sanne Skar -

TOP MAC LIPSTICKS

  • 29.10.2015 kl. 16:11

Det er en stund siden jeg har vist dere mine favoritt leppestifter fra MAC, faktisk et og et halvt år siden! Hvis dere vil se mine favoritter fra den tid kan du se de HER. Personligheten, smaken og stilen min har forandret siden den tid, så nå kommer da altså en oppdatering på mine favoritter: 

Swatch av leppestiftene med et strøk: Fra venstre; Velvet Teddy(Matte), Myth(Satin), Viva Glam 2(Satin), Stone(Matte) & Shy Girl(Cremesheen)

Først ut har vi Myth. Dette er en lys nude med fersken undertoner. Denne gir full dekk etter et lag, og er matt i finish. Denne bruker jeg aldri alene, denne blir kun brukt til å lysne andre leppestifter, noe jeg ofte gjør. Myth er min absolutt favoritt til å gjøre andre leppestifter lysere, siden den er så lys og matt.

Shy girl. Dette er en leppestift som kan brukes når som helst, hvor som helst. Rett og slett en "no brainer". Den har en kremet, glossy konsistens noe som gjør den behagelig å ha på leppene. Jeg bruker denne mest i vår og sommertidene siden den er en lys fersken.

Ah, Viva Glam 2 er min all time favoritt. Fargen på denne er ren perfeksjon, jeg har aldri brukt en leppestift som bare alltid funker, utenom denne her. Det er en kald grå mauve farge som har matt finish på leppene, men er ikke tørkende i det hele tatt. Denne er også i Viva Glam kolleksjonen(som er permanent), noe som gjør at hver krone du betaler går til AIDS og HIV fondet. Hvis du skal ha en MAC leppestift, kjøp denne!

Min høstfavoritt, Velvet Teddy. Denne ble først skrytt opp i skyene sist høst når det ble en stor trend med "Kylie Jenner" fargen. Jeg har elsket den helt siden da og blir aldri lei. Den er ganske lik Viva Glam 2, bare en varmere versjon vil jeg påstå. Den har litt mer brunt i seg, og er rett og slett den perfekte hverdagsfarge i høstmånedene.


Stone, mitt nyeste innkjøp! Dette er en så unik farge at den er vanskelig å beskrive. Det er en blanding av brun og grå, den er liksom midt i mellom akkurat de fargene. Det er en veldig dyp farge som nesten kan se svart ut på en veldig lys hudtone. Denne vil se annerledes ut på alle hudtoner, de med mørk hud vil denne se mer ut som en lys grå, mens på min lyse hud blir den veldig mørk. Utrolig kul og spessiel høstfarge. Im in love!

MAC fåes kjøpt på ultvalgte Kicks-butikker, bla nettsiden deres og på Douglas.no 

Hva er dine favoritt MAC leppestifter? 

6 Kommentarer

Maren

29.10.2015 kl. 16:14
Ser kjempefine ut:)

Henriette Celin

29.10.2015 kl. 16:24
Så pene! likte veldig godt den Shy girl :-D

Ingrid

29.10.2015 kl. 17:51
Fine farger :)

Marlene

01.11.2015 kl. 01:46
Så fine! Og du er kjempeflink å blogge, stå på :D

SANNE SKAR

01.11.2015 kl. 12:48
Marlene: Ååå, tusen takk<3

SANNE SKAR

14.11.2015 kl. 00:01
Marlene: takk for det! :)

Skriv en ny kommentar

Søk i bloggen

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits